|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() winterko byc moze wyjdę z depresji dzięki Tobie - drgnełam dziś emocjonalnie ![]() bo nieftóre ciuszki z osobna sa dorzeczne |
|
|
|
|
#3722 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Do Stolema tak pójdę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3723 |
|
Wpisz tu zomzing
|
osoba też dorzeczna wyszłaby jakby tak troch inaczej szuflnąć tymi ciuszmi
chyba sieu cofneu na odtrutne do Redsich nuk w kotarze
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-24 o 21:08 |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaaaaaaaaaa się wybieram we lipcu na starocie |
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy "na galowo " sie zakrztusiłam jak dobrze ze nie poszłam na spacer
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Monsterku, i jeszcze, jak porównać zdjęcia 2009 i 2011 to widać, że się niedobrego coś dzieje...
|
|
|
|
#3728 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://asmallworldoffashion.blogspot...11/zestaw.html przebieraniec
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, zawsze można jej to napisać, niekoniecznie na blogu, jako formę dobrej rady - niemniej jednak coś mi mówi - że to nie odniesie rezultatu - a zostanie odebrane cąłkiem inaczej, opatrznie delikatnie mówiąc
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam tego bloga i nie mogę uwierzyć jak wiele kasy można wydać na tandetne pierdoły (buty np.), nie rozumiem
to ja wolę klasyczny dzins, japonki i tiszert ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- ha! masz mnie
|
|
#3733 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiocha.pl
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogoda dzisiaj-burza za burzą
![]() a nas dziś wywiało do kina. Na dwa seanse. Ale się nie przyznam na co
|
#3735 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co żeśta tak zamilkli?
|
|
|
#3736 | ||
|
never say no to panda
|
madziczko -
mnie też to właśnie męczy Cytat:
to foto MJP wygląda jak pośmiertne... tak trochę Cytat:
![]() panda to dziś co najwyżej jako chodniczek pod ten stolik może robić ![]() Mić - wspominałaś coś o Piwnicy w Bolkowie - otóż rzeczona piwnica będzie jakieś... 20m od naszej kwatery jeszcze bliżej, niż kinow ogóle się z chuopem znowu pożarłam i znowu mam go dość niekiedy jest tak beznadziejny, że zastanawiam się, co mnie strzeliło, żeby tyle z nim wytrzymać i nie dość, że padam na mordę, to jeszcze muszę na jutro upiec sernik, roladę i ciasteczka... a mi się nie chce okrutnie ![]() jedyne pocieszenie, że wreszcie waga pokazała na początku 66kg
|
|
|
#3737 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A blog... Myślałam, że ja nie umiem się ubrać Cytat:
Cytat:
2. albo didniesz ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Madzik Maju, a w 10 odc. podobała mi się akcja z Daenerys. Ale nic nie mówię żeby nie spoilerować. |
||||
|
|
|
#3738 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
był już rybi pedicure, teraz wiewiórczy ![]() Cytat:
swoją drogą od kiedy chadzam sama do kina zauważam ile osób przychodzi w pojedynkę.. Cytat:
i jakie kaktusy długie i zakręcone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() didnąć można w każdej pozycji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak mi się coś tnie, że od godziny obejrzałam pół odcinka ![]() Ned Pandziu ![]() dopsz, że piwnica blisko - nie trzeba będzie się czołgać przez całe miasto do wyra
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-24 o 22:26 |
|
|
|
|
#3741 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a co do bloga to miałam podobny styl gdzieś tak w połowie podstawówki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Pando - łączę się w nieszczęściu .Właśnie pochłaniam drugą kromkę chleba z serkiem ![]() Kurde - odzyskałam mowę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
ja się oddałam (we wannie)
transowi aromaterapii - autotransowi - nie nie byłam w samochodzie ![]() Cytat:
no i jakie wrazenia? zagadują? dosiadają sie? bo ja sama chadzałąm kilka razy ale do multipleksowych ( małe sceny kameralne i filmy też nie mainstreamowe ) i byłam za kazdym razem jedyna sama - i wszyscy paczyli na mnie z politowaniem - i fcale mnie to nie bolało - jednak nie chadzma jusz bo jak oglądam sama wśród ludiz film to mam tak niepohamowaną ochotę skomentowac - scenę, muzę, dialog - że aż gęba mi się otwiera no ale ni ma komu przeca nie zagadnę pary siedzącej obok |
|
|
|
|
#3745 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja w połowie podstawówki miałam Pierwszy Okres Czarnego z Fioletowym
i plastiki gumowe, ale tysiąc razy lepsiejsze od tych balerinowych teraźniejszych, takie podobne do lady dragon, ino bez wyciecia na palec przedni ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- nie, nigdy
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę pójść z kimś do kina, dawno nie byłam. Ostatnio w liceum na Egzorcyzmach Emily Rose. Nigdy więcej horrorów po tym nie obejrzę.
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Mocny jest?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3749 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

chyba sieu cofneu na odtrutne do Redsich nuk w kotarze
a ogólnie na inspirze "His Master's Voice"

bo jak nie to uwaza zakup za anulowany i występuje o zwrot prowizji 
jeszcze bliżej, niż kino