|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
No film się przerabia - niestety będzie to trwać ok. 3 godzinek tak wię już dzisiaj go nie wrzuce na mega
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Więc pisze w sprawie toolbara, bo wiem że kilka dziewczyn ma z nim problem, sama teraz próbowałam wysłac mailem tego co ja mam i nie chce mój antywirus go puścić. Ogólnie czytałam o nim trochę w necie i to raczej jakiś rodzaj szpiega. Są sposoby na grzebanie w rejestrze ale na moja Opere to kompletnie nie działa, znalazłam też coś takiego na innym forum:
jak zdobyć premium link na megaupload? Wystarczy na podanej nizej stronce, w wolnym polu skopiowac zwykly link do megaupload a po paru sekunda bedziesz mogl sciagac tak jak bys mial premium konto ! http://leech.megaleecher.net/ ale to już wogole u mnie nie działa ![]() Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo kiedyś to jeszzce rano albo jak sie odświeżało do bólu to można było wskoczyć a teraz to już praktycznie niemożliwe Ja w sumie korzystam z tego toolbara ale wolałabym nie. Czy są tu jakoś bardzo komputerowo obcykane panie, bo ten megaupload to w sumie dla nas najlepszy!!! Pingwineczko! K A S I U! Może wy pomożecie jak to zrobić? Acha RapGet też działał mi chwilke i potem wysiadł też nie mam pojęcia czemu
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
DZIĘKI buziaki
Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:41 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
hej jak bedziesz na necie sciagniesz te torrenty 5 czesci z carmen z tej strony co podalas i wrzucisz zebysmy mogly tez to sciagnac? a i mam pytanie: bo ja mam taki tylko kawaleczek z babkami jakies 12 minut hehehe to ona te 2 prezedstawia to ta "biala" (bo jest tez ciemna babeczka) nazywa sie Ashlee -nie jest to ta blondynka teraz z grzywka i troche dluzszymi wlosami z the pussycat dolls? tez sie ashlee nazywa i jak ma rozpuszczone wlosy bardzo podobna do tej z the pussycat dolls... ale to 2 pytanie to tylko tak zadalam hehehe
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
laseczki, mam prośbę...te które kumają o co chodzi z wyszukiwaniem torrentów itd (bo ja tego nie rozkminiam:P) to mogłaby sprawdzić czy jest cardio party?????w necie wygląda na coś ciekawego
. wogóle to wkręciłam się strasznie w Turbo Jam i tego typu ćwiczeń poszukuję. z góry wielkie dzięki![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie udało mi się przerobić tej cha chy. Doszło mi do 99% i wyskoczył komunkat o jakimś błędzie
Robiłam to w programie FairUse Wizard. Może wiecie co mogło się stać, albo znacie jakiś inny program
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
A tak wogóle to jakie pliki powinnam mieć w formacie dvd? Bo mi się wydaje, że brat coś mi źle zgrał - najpierw było ok 20 plików, a potem, jak zgrał drugi raz były tylko2 jeden z rozszerzeniem mdf drugi mds.
Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach i brat raczej też nie tak więc nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny blagam Was bo jestem ciemna, jak sie z tej stronki sciaga? nie wiem czy to przez goraczle czy przez glupote ale jeszcze pare miesiecy temu bez problemu sciagalam i nie pamietam w jaki sposob heh
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
Monikax, Magflieg, jak tam po tygodniu Ramp it up?
Muszę powiedzieć, że idzie mi już lepiej niż na początku, tzn. częśc z nogami nie męczy mnie tak koszmarnie jak na początku
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny !!! Mam do Was wielka prosbe
? Blagaaaaaam !!! . Chcialabym zaczac cwiczyc razem z Wami, bo z tego co piszecie to po 6 tyg. regularnych cwiczen efekty sa ogromne, ale niestety troche sie spoznilam bo linki, ktore sa na rapidshare juz wygasly |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może trfiłaś na jakiś kiepski moment akurat
|
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poza tym to raczej daję radę tylko mam problem z tym na pośladki co się klęczy na kolanach masakra tyle powtórzeń na jedną nogę pod rząd to ja na razie nie daję rady albo mam kiepskie pośladki;(
|
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Krobka bardzo! Duży buziak bo uwielbiam Turbo Jam a nie masz może dostępu do innych częsci których tu jeszcze nie było?
Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:39 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#3015 |
|
Przyczajenie
|
[quote=magflieg;2765349]obiecane...
Hotpants... Super!!! Dzięki!!! ![]() |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciągnę też na Bit Comecie Disc 1 i 2 od początku, bo z opisu wynika, że jest tam więcej ćwiczeń niż tu było umieszczone - na 2 jest na pewno jeszcze Cardio Party Mix 1, a na 1 jest jeszcze 40 minut ćwiczeń
|
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest w takim wieku, że wymyśla przeróżne sposoby żeby mnie od tego odciągnąć Te ćwiczenia na pośladni też mnie wykańczają, zwłascza, że ręce już sa wtedy zmęczone i cięzko się na nich podpierać a tdo tego jescze nogi Obawiam się jak sobie poradzę z Burn it up
|
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzidzia ma 11 miesięcy i jest wszędzie wchodzącym małym potworkiem dzisiaj zastosowałam trik włączyłam jej teletubisie i pierwsze 15 minut ćwiczyłam spokojnie potem już musiałam ją w międzyczasie zabawiać. Ale fajnie że ćwiczy tu ze mną jakaś inna mamuśka. ja tez już wróciłam do przedciążowych ciuszków ale jakiś dziwny brzuszek mi został no i forma już nie ta. Ale chciałabym wyglądać lepiej niż przed ciążą. Pozdrawiam i czekam na turbo jamy chociaz mam teraz co ćwiczyć przez jeszcze 5 tygodni to już zacieram łapki
|
|
|
|
|
|
#3019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wyglada to tak, klik -> http://img177.imageshack.us/my.php?image=screenwn7.jpggdzie ja mam kliknac zeby sciagalo, chyba wyjatkowo nie kumata jestem
|
|
|
#3020 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ogólnie jest pozytywnie. Powiem wam, że w sobotę nie ćwiczyłam, bo byłam u teściowej i jakoś czegoś mi brakowało, nie wiedziałam co z sobą zrobić... śmieszne co Cytat:
Na szczęście moja mała jeszcze śpi 2 godzinki po południu tak więc wykorzystuje ten czas na ćwiczenia Cytat:
Także powodzenia życzę mamusiom w dalszej walce
|
|||
|
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. a ja już jestem po całej serii slimów (pamiętacie silm in 6 w 7 tygodni - tak sobie rozłożyłam). Hmmm ciałko naprawdę jest już uformowane. Teraz będę ćwiczyć Tamilee ja chcę mieć taki brzuch - 30 minut oraz ja chcę mieć takie ciało - 30 minut. I dwa razy w tygodniu wspieram koleżankę w slimach i ćwiczę razem z nią jej aktualną serię.
monikax Miałam podobnie jak wyjechałam w miniony piątek na Mazury i wróciłam w nocy w niedzielę. Brakowało mi ćwiczeń. Tylko zdziwienie moje było następujące - schudłam o kolejny kilogram i centymetry. Ja już siebie nie rozumiem. |
|
|
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
No jest nas cała banda mamusiek ćwiczących Slimy
ale mojego na slimy raczej nie namówię Do tego nasza motywująca nas clxclx i elinad (ty chyba raczej nie jesteś mamuśką?) Co do chudnięcia bez dnia ćwiczeń clxclx to wiesz ćwiczenia podkręcają metabolizm i nawet z kilkoma dniami przerwy to działa A Krobka dzięki za ten aerobik Z jennifer mi się podoba całkiem sympatyczny po slimach się za niego wezmę No to do roboty...idę slimować póki mała w dobrym nastroju
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie jestem "mamuśką"...
Jestem natomiast nauczycielką w szkole podstawowej i gimnazjum. Dzieci mam więc mnóstwo ![]() Wrociłam już do domku i ruszam w wir ćwiczeń. |
|
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
To ja może ponowię czyjąś prośbę o czwartą część New York City Ballet Workout, bo trzy się ściągnęły a czwarta nie...
No i jak już się tu wreszcie udzielam, to może podziękuję za wiele fajnych filmików, które dzięki Wam udało mi się zdobyć ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki z tego wątku! |
|
|
|
|
#3025 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
shinsa widzę, że nikt nie chce Ci pomóc, a szkoda bo mam ten sam problem.
Więc niech ktoś się zlituje i opisze po krótce jak to mamy zrobić. Bardzo, bardzo proszę
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
Shinsa, Zosia21!
Bardzo chciałbym wam pomóc tylko nie wiem za bardzo jak ten obrazek co wkleiła Shinsa to właśnie prezentuje złośliwego megauploada który ma włąnsi eograniczoną ilość slotów i faktycznie jak tak to wygląda to nie ściągniecie. To musi wyglądać podobnie tylko tam do góry musi być takie okienko do wpisania literek (instrukcja str. str 93) Natomiast wiem że jest problem z tym toolbarem pisałam o tym kilka postów temu no i w tej sytuacji ja jużnie potrafie wam pomóc jeżeli nie uda się go zainstalować ani nie pomoga inne sposoby to nie wiem jak pokonać tego megauploada. Ale wierzę że się uda MONJA A czemu u Ciebie nie działą???? O które linki Ci chodzi? Te z rapidshare?? Bo one nie wygasają?Przed chwilkę znów sprawdziłam i sie normalnie z nich ściąga. A ściągałaś już z rapidshare? W razie problemów instrukcja na str 71 od KASI i Pingwineczki. Czy z megauploada? Bo tam to faktycznie może być problem taki jak tu właśńie powyżej dziewczynom odpisuje, ale rapid na razie działa bez zarzutu tylko trzeba między kolejnymi ściągnięciami odczekać paredziesiąt minut. |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczątka... ja nadal nie wiem, co robić
myslałam, że jak poczekam kilka dni z tym megauploudem to jakoś ten reklamiarz ( nie mogę ściągnąc toolbara bo mam dołączonego jakiegoś reklamiarza czy cuś takiego) zostanieusunięty, ale nie został... czy jest jakaś inn amozliwośc ściagania tyh filmików które macie czy pozostaje mi jedynie zaczytywanie się, jakie to macie super filmiki i z jakich to filmików korzystaćnie mogę?? ech...
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
dzięki magflieg ale po wykonaniu 3 punktu ze str 93 wyskakuje mi tak strona
http://download.alexa.com/index.cgi?...=megaupload-20 i nie wiem co mam zrobić , a gdy spróbowałm kliknąć na to Install the Alexa Toolbar to i tak nic nie dało.coś czuję, że sobie nie poćwiczę
|
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jaki macie problem z tym toolbarem ?? Bo jeśli antywirus wam go blokuje to poprostu zignorujcie jego ostrzeżenie (antywirusa). A jeżeli wyśle wam plik do kwarantanny to go poprostu przywróćcie i powinno działać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

ale mojego na slimy raczej nie namówię