filmiki z ćwiczeniami - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-23, 19:52   #3001
monikax
Raczkowanie

Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

No film się przerabia - niestety będzie to trwać ok. 3 godzinek tak wię już dzisiaj go nie wrzuce na mega
monikax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 20:19   #3002
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Więc pisze w sprawie toolbara, bo wiem że kilka dziewczyn ma z nim problem, sama teraz próbowałam wysłac mailem tego co ja mam i nie chce mój antywirus go puścić. Ogólnie czytałam o nim trochę w necie i to raczej jakiś rodzaj szpiega. Są sposoby na grzebanie w rejestrze ale na moja Opere to kompletnie nie działa, znalazłam też coś takiego na innym forum:
jak zdobyć premium link na megaupload?
Wystarczy na podanej nizej stronce, w wolnym polu skopiowac zwykly link do megaupload a po paru sekunda bedziesz mogl sciagac tak jak bys mial premium konto !

http://leech.megaleecher.net/
ale to już wogole u mnie nie działa
Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo kiedyś to jeszzce rano albo jak sie odświeżało do bólu to można było wskoczyć a teraz to już praktycznie niemożliwe
Ja w sumie korzystam z tego toolbara ale wolałabym nie.
Czy są tu jakoś bardzo komputerowo obcykane panie, bo ten megaupload to w sumie dla nas najlepszy!!!
Pingwineczko! K A S I U! Może wy pomożecie jak to zrobić?
Acha RapGet też działał mi chwilke i potem wysiadł też nie mam pojęcia czemu
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 20:19   #3003
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez Krobka Pokaż wiadomość
Aerobic- Jennifer James - Get Fit Quick

Może komuś się przyda
DZIĘKI buziaki

Edytowane przez magflieg
Czas edycji: 2006-12-21 o 22:41 Powód: rozkaz odgórny
Stary 2006-09-23, 21:25   #3004
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
Więc pisze w sprawie toolbara, bo wiem że kilka dziewczyn ma z nim problem, sama teraz próbowałam wysłac mailem tego co ja mam i nie chce mój antywirus go puścić. Ogólnie czytałam o nim trochę w necie i to raczej jakiś rodzaj szpiega. Są sposoby na grzebanie w rejestrze ale na moja Opere to kompletnie nie działa, znalazłam też coś takiego na innym forum:
jak zdobyć premium link na megaupload?
Wystarczy na podanej nizej stronce, w wolnym polu skopiowac zwykly link do megaupload a po paru sekunda bedziesz mogl sciagac tak jak bys mial premium konto !

http://leech.megaleecher.net/
ale to już wogole u mnie nie działa
Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo kiedyś to jeszzce rano albo jak sie odświeżało do bólu to można było wskoczyć a teraz to już praktycznie niemożliwe
Ja w sumie korzystam z tego toolbara ale wolałabym nie.
Czy są tu jakoś bardzo komputerowo obcykane panie, bo ten megaupload to w sumie dla nas najlepszy!!!
Pingwineczko! K A S I U! Może wy pomożecie jak to zrobić?
Acha RapGet też działał mi chwilke i potem wysiadł też nie mam pojęcia czemu
ja mam cos zrobione ale nie pamietam co ,bo to albo tata mi zrobil albo ja przez przypadek 8-) hehe ale nie pamietam jakim cudem... i moge sciagac z mega uploadu bez limitow ale tylko w internet explorer.. nie wiem czy ja przypadkiem tez nic nie robilam... no po prostu nie pamietam.. ale jak sobie przypomne to dam znac
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 21:34   #3005
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ektoria Pokaż wiadomość
Hmmmmm
Żadnego facia nie przypominam sobie tylko dwie panienki............
I super fajnych poruszeń ciała. Muszę przyznać, że kilka wykorzystałam i wyznaję: DZIAŁAJĄ!!!!
hej jak bedziesz na necie sciagniesz te torrenty 5 czesci z carmen z tej strony co podalas i wrzucisz zebysmy mogly tez to sciagnac? a i mam pytanie: bo ja mam taki tylko kawaleczek z babkami jakies 12 minut hehehe to ona te 2 prezedstawia to ta "biala" (bo jest tez ciemna babeczka) nazywa sie Ashlee -nie jest to ta blondynka teraz z grzywka i troche dluzszymi wlosami z the pussycat dolls? tez sie ashlee nazywa i jak ma rozpuszczone wlosy bardzo podobna do tej z the pussycat dolls... ale to 2 pytanie to tylko tak zadalam hehehe
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 08:33   #3006
kasssia85
Raczkowanie

laseczki, mam prośbę...te które kumają o co chodzi z wyszukiwaniem torrentów itd (bo ja tego nie rozkminiam:P) to mogłaby sprawdzić czy jest cardio party?????w necie wygląda na coś ciekawego. wogóle to wkręciłam się strasznie w Turbo Jam i tego typu ćwiczeń poszukuję. z góry wielkie dzięki
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 08:58   #3007
monikax
Raczkowanie

Niestety nie udało mi się przerobić tej cha chy. Doszło mi do 99% i wyskoczył komunkat o jakimś błędzie Robiłam to w programie FairUse Wizard. Może wiecie co mogło się stać, albo znacie jakiś inny program
Stary 2006-09-24, 09:13   #3008
monikax
Raczkowanie

A tak wogóle to jakie pliki powinnam mieć w formacie dvd? Bo mi się wydaje, że brat coś mi źle zgrał - najpierw było ok 20 plików, a potem, jak zgrał drugi raz były tylko2 jeden z rozszerzeniem mdf drugi mds.

Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach i brat raczej też nie tak więc nie wiem co zrobić
Stary 2006-09-24, 09:23   #3009
shinsa
Rozeznanie

dziewczyny blagam Was bo jestem ciemna, jak sie z tej stronki sciaga? nie wiem czy to przez goraczle czy przez glupote ale jeszcze pare miesiecy temu bez problemu sciagalam i nie pamietam w jaki sposob heh

Z każdym dniem coraz bliżej Ciebie M.
shinsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 19:35   #3010
Krobka
Raczkowanie

Monikax, Magflieg, jak tam po tygodniu Ramp it up?
Muszę powiedzieć, że idzie mi już lepiej niż na początku, tzn. częśc z nogami nie męczy mnie tak koszmarnie jak na początku
Krobka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 23:09   #3011
Monjaa
Przyczajenie

Dziewczyny !!! Mam do Was wielka prosbe !!! Czy moglaby ktoras w wolnej chwili wrzucic na megaupload Start it up i pierwsze czesci Ramp it up (te co sa a rapidzie) ? Blagaaaaaam !!! Jest mi glupio po raz kolejny prosic was abyscie znowu cos wrzucaly (juz i tak caly czas to robicie ;P ) ale bardzo mi na tym zalezy . Chcialabym zaczac cwiczyc razem z Wami, bo z tego co piszecie to po 6 tyg. regularnych cwiczen efekty sa ogromne, ale niestety troche sie spoznilam bo linki, ktore sa na rapidshare juz wygasly bardzo prosze
Monjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 08:28   #3012
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez Monjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!! Mam do Was wielka prosbe !!! Czy moglaby ktoras w wolnej chwili wrzucic na megaupload Start it up i pierwsze czesci Ramp it up (te co sa a rapidzie) ? Blagaaaaaam !!! Jest mi glupio po raz kolejny prosic was abyscie znowu cos wrzucaly (juz i tak caly czas to robicie ;P ) ale bardzo mi na tym zalezy . Chcialabym zaczac cwiczyc razem z Wami, bo z tego co piszecie to po 6 tyg. regularnych cwiczen efekty sa ogromne, ale niestety troche sie spoznilam bo linki, ktore sa na rapidshare juz wygasly bardzo prosze
Kochana przed chwilkę sprawdziłam te linki. U mnie działają może trfiłaś na jakiś kiepski moment akurat
Stary 2006-09-25, 08:31   #3013
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Muszę powiedzieć, że idzie mi już lepiej niż na początku, tzn. częśc z nogami nie męczy mnie tak koszmarnie jak na początku
Jak na razie super chociaż zaczyna pojawiać się problem bo ja mam małe dziecko i te 25 minut wytrzymała jakoś przy 45 minutach to już problem żeby zajęła się sobą a jak będzie przy Burn it up?!!? Ale co tam walczę dalej najwyżej mala mi chate zdemoluje.
A tak poza tym to raczej daję radę tylko mam problem z tym na pośladki co się klęczy na kolanach masakra tyle powtórzeń na jedną nogę pod rząd to ja na razie nie daję rady albo mam kiepskie pośladki;(
Stary 2006-09-25, 08:39   #3014
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Turbo Jam- Lower Body Jam

Dajcie znać czy działa
Dzięki Krobka bardzo! Duży buziak bo uwielbiam Turbo Jam a nie masz może dostępu do innych częsci których tu jeszcze nie było?

Edytowane przez magflieg
Czas edycji: 2006-12-21 o 22:39 Powód: rozkaz odgórny
Stary 2006-09-25, 08:58   #3015
zwichu
Przyczajenie

[quote=magflieg;2765349]obiecane...
Hotpants...

Super!!! Dzięki!!!
zwichu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 10:21   #3016
Krobka
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Krobka bardzo! Duży buziak bo uwielbiam Turbo Jam a nie masz może dostępu do innych częsci których tu jeszcze nie było?
W wolnej chwili wrzucę Cardio Party Mix2, (postaram się jak najszybciej), ściągam też Punch, Kick &Jam ale to niestety jeszcze dłuuuuuuugo potrwa Ciągnę też na Bit Comecie Disc 1 i 2 od początku, bo z opisu wynika, że jest tam więcej ćwiczeń niż tu było umieszczone - na 2 jest na pewno jeszcze Cardio Party Mix 1, a na 1 jest jeszcze 40 minut ćwiczeń
Stary 2006-09-25, 10:26   #3017
Krobka
Raczkowanie

Cytat:
Jak na razie super chociaż zaczyna pojawiać się problem bo ja mam małe dziecko i te 25 minut wytrzymała jakoś przy 45 minutach to już problem żeby zajęła się sobą a jak będzie przy Burn it up?!!? Ale co tam walczę dalej najwyżej mala mi chate zdemoluje.
A tak poza tym to raczej daję radę tylko mam problem z tym na pośladki co się klęczy na kolanach masakra tyle powtórzeń na jedną nogę pod rząd to ja na razie nie daję rady albo mam kiepskie pośladki;(
A ile ma Dzidzia? Moja niedługo będzie mieć 2 lata i wstyd się przyznać, ale dopiero w te waqkacje wzięłam się na poważnie za zrzucanie kg, i to nie tych ciążowych, bo 2 tygodnie po porodzie zakładałam spodnie sprzed ciąży :/ Przytyłam w czasie karmienia i teraz walczę a moja mała strasznie nie lubi, kiedy ja ćwiczę Jest w takim wieku, że wymyśla przeróżne sposoby żeby mnie od tego odciągnąć
Te ćwiczenia na pośladni też mnie wykańczają, zwłascza, że ręce już sa wtedy zmęczone i cięzko się na nich podpierać a tdo tego jescze nogi
Obawiam się jak sobie poradzę z Burn it up
Stary 2006-09-25, 10:38   #3018
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
A ile ma Dzidzia? Moja niedługo będzie mieć 2 lata i wstyd się przyznać, ale dopiero w te waqkacje wzięłam się na poważnie za zrzucanie kg, i to nie tych ciążowych, bo 2 tygodnie po porodzie zakładałam spodnie sprzed ciąży :/ Przytyłam w czasie karmienia i teraz walczę a moja mała strasznie nie lubi, kiedy ja ćwiczę Jest w takim wieku, że wymyśla przeróżne sposoby żeby mnie od tego odciągnąć
Te ćwiczenia na pośladni też mnie wykańczają, zwłascza, że ręce już sa wtedy zmęczone i cięzko się na nich podpierać a tdo tego jescze nogi
Obawiam się jak sobie poradzę z Burn it up
hej!Jejku jak super z tymi częściami turbo jam!!!!
A dzidzia ma 11 miesięcy i jest wszędzie wchodzącym małym potworkiem dzisiaj zastosowałam trik włączyłam jej teletubisie i pierwsze 15 minut ćwiczyłam spokojnie potem już musiałam ją w międzyczasie zabawiać. Ale fajnie że ćwiczy tu ze mną jakaś inna mamuśka. ja tez już wróciłam do przedciążowych ciuszków ale jakiś dziwny brzuszek mi został no i forma już nie ta. Ale chciałabym wyglądać lepiej niż przed ciążą. Pozdrawiam i czekam na turbo jamy chociaz mam teraz co ćwiczyć przez jeszcze 5 tygodni to już zacieram łapki
Stary 2006-09-25, 13:11   #3019
shinsa
Rozeznanie

Cytat:
Kochana przed chwilkę sprawdziłam te linki. U mnie działają może trfiłaś na jakiś kiepski moment akurat
Plis zerknij czy ja mam oby napewno wszystko ok? nie wiem jak sciagnac a wyglada to tak, klik -> http://img177.imageshack.us/my.php?image=screenwn7.jpg
gdzie ja mam kliknac zeby sciagalo, chyba wyjatkowo nie kumata jestem

Z każdym dniem coraz bliżej Ciebie M.
shinsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 13:56   #3020
monikax
Raczkowanie

Cytat:
Świetnie! Podobnie jak ty nie mam już problemów z nóżkami, no może troszeczkę boli mnie nóżka na której się klęczy Ale ogólnie jest pozytywnie. Powiem wam, że w sobotę nie ćwiczyłam, bo byłam u teściowej i jakoś czegoś mi brakowało, nie wiedziałam co z sobą zrobić... śmieszne co

Cytat:
Napisane przez magflieg
Jak na razie super chociaż zaczyna pojawiać się problem bo ja mam małe dziecko i te 25 minut wytrzymała jakoś przy 45 minutach to już problem żeby zajęła się sobą a jak będzie przy Burn it up?!!?
Ja też mam mało dziecko i podobnie jak ty mam problem - z tym, że moja mała wchodzi mi na plecy jak ćwiczę albo trzyma się moich nóg Na szczęście moja mała jeszcze śpi 2 godzinki po południu tak więc wykorzystuje ten czas na ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez Krobka
A ile ma Dzidzia? Moja niedługo będzie mieć 2 lata i wstyd się przyznać, ale dopiero w te waqkacje wzięłam się na poważnie za zrzucanie kg
Moja mała w październiku też kończy 2 latka i ja podobnie jak ty długo zwlekałam z cwiczeniami - właściwie to miesiąc temu dopiero zaczęłam walczyć ze zbędnymi centymetrami w pasie.

Także powodzenia życzę mamusiom w dalszej walce
Stary 2006-09-25, 20:55   #3021
clxclx
Raczkowanie

GG do clxclx

Hej dziewczyny. a ja już jestem po całej serii slimów (pamiętacie silm in 6 w 7 tygodni - tak sobie rozłożyłam). Hmmm ciałko naprawdę jest już uformowane. Teraz będę ćwiczyć Tamilee ja chcę mieć taki brzuch - 30 minut oraz ja chcę mieć takie ciało - 30 minut. I dwa razy w tygodniu wspieram koleżankę w slimach i ćwiczę razem z nią jej aktualną serię.

monikax Miałam podobnie jak wyjechałam w miniony piątek na Mazury i wróciłam w nocy w niedzielę. Brakowało mi ćwiczeń. Tylko zdziwienie moje było następujące - schudłam o kolejny kilogram i centymetry. Ja już siebie nie rozumiem.
clxclx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 06:59   #3022
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

No jest nas cała banda mamusiek ćwiczących Slimy Jeszcze jakiś tatuś by się przydał ale mojego na slimy raczej nie namówię
Do tego nasza motywująca nas clxclx i elinad (ty chyba raczej nie jesteś mamuśką?) Co do chudnięcia bez dnia ćwiczeń clxclx to wiesz ćwiczenia podkręcają metabolizm i nawet z kilkoma dniami przerwy to działa
A Krobka dzięki za ten aerobik Z jennifer mi się podoba całkiem sympatyczny po slimach się za niego wezmę
No to do roboty...idę slimować póki mała w dobrym nastroju
Stary 2006-09-26, 12:52   #3023
clxclx
Raczkowanie

GG do clxclx

Ja też nie jestem "mamuśką"...

Jestem natomiast nauczycielką w szkole podstawowej i gimnazjum. Dzieci mam więc mnóstwo

Wrociłam już do domku i ruszam w wir ćwiczeń.
clxclx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 13:49   #3024
Ditto
Rozeznanie

To ja może ponowię czyjąś prośbę o czwartą część New York City Ballet Workout, bo trzy się ściągnęły a czwarta nie...
No i jak już się tu wreszcie udzielam, to może podziękuję za wiele fajnych filmików, które dzięki Wam udało mi się zdobyć
Pozdrawiam wszystkie maniaczki z tego wątku!
Ditto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 21:28   #3025
Monjaa
Przyczajenie

Cytat:
U mnie niestety nie dzialaja...
Monjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 21:46   #3026
zosia21
Raczkowanie

shinsa widzę, że nikt nie chce Ci pomóc, a szkoda bo mam ten sam problem.
Więc niech ktoś się zlituje i opisze po krótce jak to mamy zrobić.
Bardzo, bardzo proszę

http://s1.suwaczek.com/201003254980.png
zosia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 07:37   #3027
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Shinsa, Zosia21!
Bardzo chciałbym wam pomóc tylko nie wiem za bardzo jak ten obrazek co wkleiła Shinsa to właśnie prezentuje złośliwego megauploada który ma włąnsi eograniczoną ilość slotów i faktycznie jak tak to wygląda to nie ściągniecie. To musi wyglądać podobnie tylko tam do góry musi być takie okienko do wpisania literek (instrukcja str. str 93)
Natomiast wiem że jest problem z tym toolbarem pisałam o tym kilka postów temu no i w tej sytuacji ja jużnie potrafie wam pomóc jeżeli nie uda się go zainstalować ani nie pomoga inne sposoby to nie wiem jak pokonać tego megauploada. Ale wierzę że się uda

MONJA
A czemu u Ciebie nie działą???? O które linki Ci chodzi? Te z rapidshare?? Bo one nie wygasają?Przed chwilkę znów sprawdziłam i sie normalnie z nich ściąga. A ściągałaś już z rapidshare? W razie problemów instrukcja na str 71 od KASI i Pingwineczki.
Czy z megauploada? Bo tam to faktycznie może być problem taki jak tu właśńie powyżej dziewczynom odpisuje, ale rapid na razie działa bez zarzutu tylko trzeba między kolejnymi ściągnięciami odczekać paredziesiąt minut.
Stary 2006-09-27, 10:27   #3028
suzuranka
Zadomowienie

Dziewczątka... ja nadal nie wiem, co robić myslałam, że jak poczekam kilka dni z tym megauploudem to jakoś ten reklamiarz ( nie mogę ściągnąc toolbara bo mam dołączonego jakiegoś reklamiarza czy cuś takiego) zostanieusunięty, ale nie został... czy jest jakaś inn amozliwośc ściagania tyh filmików które macie czy pozostaje mi jedynie zaczytywanie się, jakie to macie super filmiki i z jakich to filmików korzystaćnie mogę?? ech...

I'd rather hurt than feel nothing at all...

LC - Suzuranka
suzuranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 13:07   #3029
zosia21
Raczkowanie

dzięki magflieg ale po wykonaniu 3 punktu ze str 93 wyskakuje mi tak strona
http://download.alexa.com/index.cgi?...=megaupload-20
i nie wiem co mam zrobić, a gdy spróbowałm kliknąć na to Install the Alexa Toolbar to i tak nic nie dało.
coś czuję, że sobie nie poćwiczę

http://s1.suwaczek.com/201003254980.png
zosia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 14:17   #3030
monikax
Raczkowanie

Dziewczyny a jaki macie problem z tym toolbarem ?? Bo jeśli antywirus wam go blokuje to poprostu zignorujcie jego ostrzeżenie (antywirusa). A jeżeli wyśle wam plik do kwarantanny to go poprostu przywróćcie i powinno działać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości