|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
1. Za szybko cieszyłam się stypendium.
2. Egzaminy przez maila też mogą być nie do zdania. MASAKRA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Mgiełko
pastelowe ![]() ale może czymś spoisz te kolorki ze sobą nasycone...ma być wzorek? Rodzynko bardzo ładne pazurki i dłonie ![]() a ja nakupiłam odżywek do włosów ![]() ![]() mam zakaz kupowania czegokolwiek do końca miesiąca, o przyszłym się nie zarzekam, bo wiem, że coś kupię...nie wytrzymam ![]() Orliczku źle Ci poszło? Sab łączę się z Tobą w żalu paznokciowym ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-24 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27724973]1. Za szybko cieszyłam się stypendium.
2. Egzaminy przez maila też mogą być nie do zdania. MASAKRA ![]() ![]() Cytat:
![]() Eee, ja już w tym miesiącu tak przesadziłam, że nie wiem czy mi na paliwo do samochodu wystarczy ![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Rodzynko ładniutkie pazurki
![]() ![]() Mgiełko super pazurki, nie wydaje się aż tak źle, mnie się podoba ![]() ![]() ja bym coś takiego zmalowała ale chyba nie mam na tyle pokrewnych - pasujących kolorków ![]() ![]() Orli może nie będzie źle, nie dołuj się za wcześnie ![]() Malinka co ty tam narzekasz na pazurki, miałaś tego nie robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Orli może nie będzie tak źle
![]() mgielka śliczne paznokcie ![]() wiem że wygląd się nie liczy itd ale widziałam takiego mega przystojnego chłopaka że się napatrzec nie mogłam ![]() ![]()
#4236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27724973]1. Za szybko cieszyłam się stypendium. 2. Egzaminy przez maila też mogą być nie do zdania. MASAKRA ![]() ojoj... az tak źle... kurde a wydawało sie takie proste niby... Cytat:
Malinko jakbyś w myślach się ze mną porozumiewała... właśnie wzorek zrobiłam, żeby je do siebie jakoś upodobnić i żeby zdawały się tworzyć całość spójną ![]() ostateczna wersja ostatecznej wersji ![]() Teraz chyba lepiej mimo wszystko ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-24 o 21:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |||
Zakorzenienie
|
Rodzynko
to mój najgorszy miesiąc w tym roku jeśli chodzi o odwyk kosmetyczny ![]() ![]() myślałam, że maj był słaby, ale teraz... nie wiem jak się na wątku odwykowym pokażę przynajmniej dziewczyny będą się cieszyć, że dobrze im poszło w porównaniu ze mną ![]() lakierowo tak średnio ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() a Sylwestrowy dzisiaj lakier pochwalił (virtual SF, I want to dance) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiedziałam, że będzie cacy z wzorkiem ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Mali w szmateksie z angielska odzieżą
![]() ![]()
#4239 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() ![]() Cytat:
jak równo pomalowane, a te późniejsze z kwiatkami to juz wogóle wymiataja! ![]()
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Już mam nowy wzorek na paznokciach
![]() ![]()
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-06-24 o 21:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 | ||
Zakorzenienie
|
heheh a dziękuję chociaz mam ochote je zmyc bo nie jestem przekonana do kolorowych, az bardzo kolorowych - ale szkoda tyle pracy. Jutro chociaz w nich pochodzę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie tez bida będzie bo stypendium już nie wypłacają :/ ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Karmazynko ojej dziekuję ![]()
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj 3 razy malowałam paznokcie, w efekcie czego już nie mam odrobiny lakieru na paznokciach... poprawiałam z 10 razy, nie wiem, taki dzień czy takie ciśnienie jakieś ![]() zgadzam się z sab, masz za✂✂✂iste paznokcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Haha mgiela nie wiem jakie masz wyobrażenie na temat mojej urody ale nikt interesujący na mnie nie leci:d same puste chłopaczki albo faceci po 40.dzisiaj w biedro się na mnie nachalnie stary cep gapil fuj
#4245 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciężki miesiąc widzę nie tylko u mnie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
ostatnio jakieś stare capy też: "ale ładna pani, no a jakie nogi ładne" (co jak co, ale nogi to ja mam grube ![]() ![]() mam to gdzieś, jest ciepło ![]() (kiedyś mi kolega powiedział, że mam łydki jak jego babcia, chyba w gimnazjum, ale do końca życia to będę pamiętać ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-24 o 21:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Ha ha ślinia się ale stare cepy:p maja wyobrażenient rudych dziewczyn
![]()
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oddam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ah ci kierowcy autobusów ![]() ![]() A co do "ciepło jest" to w 100% się zgadzam. I na pewno nie masz jakiś az tak strasznych nóg, żeby ich nie pokazywać nawet w lecie ![]() Ja niby nogi chude i w ogóle, ale mam taką wrodzoną "kaszkę" na nogach, takie drobne krosteczki jakby... blee to mnie zniechęca tylko...
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Eee gdzie ja tam oryginalna,jedynie wymalowana 'trochę bardzo'
![]()
![]() |
#4250 |
Konto usunięte
|
Co do egzaminu - gość dał takie pytania, że nawet nie wiedziałam, co wklepywać w przeglądarkę, takie niejednoznaczne to było. A jak już coś znalazłam na dany temat to nie dawało to konkretnej odpowiedzi na pytanie.
Nawet mój facet, który chemię ma w małym paluszku, był co najmniej zdezorientowany przy tych pytaniach... Powiem tak - jeśli zdam, to tylko dzięki TŻowi, ale i tak nie mam szans na stypendium - musiałabym mieć z tego 4, a szanse są zerowe właściwie. Tak optymistyczniej - dostałam dziś od pewnego serwisu pełen karton różnych kosmetyków Eveline do recenzji, więc blog już nie będzie w pełni paznokciowy, mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza, bo niepaznokciowe posty pojawiać się będą rzadko. Na razie biorę się za testy kosmetyków do twarzy i do ciała, są jeszcze lakiery i kosmetyki do opalania. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- O, zero emotek. Czyli humor nadal zwalony. Wizaż prawdę Ci powie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam strasznych, nawet kształt nóg pasuje do reszty mojej zwalistej sylwetki, więc nie ma tragedii ![]() po prostu mam świadomość, że nei są szczupłe, a w spódniczkach chodzę ![]() ja mam inną przypadłość, puchną mi kostki ![]() ![]() a na te kropeczki to się nie da nic zrobić? może trzeba przeszperać wizaż ![]() Cytat:
![]() ![]() aż mnie zniechęcił do eksperymentowania :x [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728147] Powiem tak - jeśli zdam, to tylko dzięki TŻowi, ale i tak nie mam szans na stypendium - musiałabym mieć z tego 4, a szanse są zerowe właściwie. Tak optymistyczniej - dostałam dziś od pewnego serwisu pełen karton różnych kosmetyków Eveline do recenzji, więc blog już nie będzie w pełni paznokciowy, mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza, bo niepaznokciowe posty pojawiać się będą rzadko. Na razie biorę się za testy kosmetyków do twarzy i do ciała, są jeszcze lakiery i kosmetyki do opalania. [/QUOTE] oj Orliczku trzymam kciuki ![]() ja nie dostałam stypendium na półrocze(u mnie jest tylko jednorazowo po każdym semestrze jakieś grosze), bo miałam jedną poprawkę ![]() ![]() a teraz rok w plecy ![]() myślę o jakiejś szkole kosmetycznej dwuletniej-technik usług kosmetycznych czy coś takiego (wolałabym wizażu, ale u nas raczej nie ma) i nie wiem czy to warto, zawsze jakiś zawód, nie byłoby to za dużo pewnie roboty-w sensie, że nauki (może zaocznie?, najlepiej bez opłat bom bidna) ![]() Mgieła, Orchid, możecie popytać trochę koleżanek? taki kierunek ma ŻAK, Medyczne studium jakieśtam na partyzantów, TEB Edukacja i jeszcze kilka w Zamościu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-24 o 22:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728147]Co do egzaminu - gość dał takie pytania, że nawet nie wiedziałam, co wklepywać w przeglądarkę, takie niejednoznaczne to było. A jak już coś znalazłam na dany temat to nie dawało to konkretnej odpowiedzi na pytanie. Nawet mój facet, który chemię ma w małym paluszku, był co najmniej zdezorientowany przy tych pytaniach... Powiem tak - jeśli zdam, to tylko dzięki TŻowi, ale i tak nie mam szans na stypendium - musiałabym mieć z tego 4, a szanse są zerowe właściwie. Tak optymistyczniej - dostałam dziś od pewnego serwisu pełen karton różnych kosmetyków Eveline do recenzji, więc blog już nie będzie w pełni paznokciowy, mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza, bo niepaznokciowe posty pojawiać się będą rzadko. Na razie biorę się za testy kosmetyków do twarzy i do ciała, są jeszcze lakiery i kosmetyki do opalania. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- O, zero emotek. Czyli humor nadal zwalony. Wizaż prawdę Ci powie![/QUOTE] Ojej... ale może akurat się uda ![]()
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728147]Co do egzaminu
Tak optymistyczniej - dostałam dziś od pewnego serwisu pełen karton różnych kosmetyków Eveline do recenzji[/QUOTE] Oby jednak się udało ![]() Cytat:
![]() Podobno sie nie da, znajoma była u dermatologa z tym... Sama bym coś takiego zrobiła jakby było za darmo. Mam znajome które skonczyły to na partyzantów jedna masarz i dwie kosmetyczki. Wszystkie za graniacą sprzątaja albo kwiatki sortują.
![]() |
#4254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728735]Jeśli macie Cosinusa to polecam, byłam tam przez pół roku i z przyczyn osobistych zrezygnowałam, ale kierunek był naprawdę ciekawy i ciekawie prowadzony.[/QUOTE] Też noszę obrączkę, sprawiliśmy sobie takie z TŻem na pierwszą rocznicę - wtedy z grawerką, imiona i daty, pełen wypas - ale przez trzy lata się zniszczyły, zwłaszcza jego, skoro on ćwiczył w niej itd. Więc na czwartą rocznicę kupiliśmy sobie nowe, już bez grawerki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to ma mnie zachęcić? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728735]Jeśli macie Cosinusa to polecam, byłam tam przez pół roku i z przyczyn osobistych zrezygnowałam, ale kierunek był naprawdę ciekawy i ciekawie prowadzony. [/QUOTE] niestety ponoć co miasto i co kierunek to inne opinie ![]() nigdy nie wiadomo, co się może trafić (nie widzę u nas Cosinusa też) mam zagwozdkę z tą szkołą, nie mogę sobie pozwolić na nic 5 dni w tyg, bo jeszcze mam jeden semestr do zrobienia na angolskim i pisanie pracy...z drugiej strony tak bezczynnie siedzieć pół roku to też bym nie chciała ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-24 o 22:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Mali mojej koleżanki siostra jest ok czymś takim tylko w lublinie ale była zadowolona,dowiem się.
mnie osobiście przeraża że nid wiem co chce robić i na co iść po maturze. Już sie wwaliłam w to badziewne technikum.
#4257 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27728735]
Też noszę obrączkę, sprawiliśmy sobie takie z TŻem na pierwszą rocznicę - wtedy z grawerką, imiona i daty, pełen wypas - ale przez trzy lata się zniszczyły, zwłaszcza jego, skoro on ćwiczył w niej itd. Więc na czwartą rocznicę kupiliśmy sobie nowe, już bez grawerki.[/QUOTE] fajnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Orłów z nich nie było i chyba wygodniej było wyjechać niż tu kombinowac a wiadomo bez języka sie nie będzie za granica w zawodzie pracowac. Ja bym mogła takie cos skończyć za darmo dla samej edukacji ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Idę spać, kolorowych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a takie wybory zawsze są trudne (ja po liceum dostałam się do trzech dużych miast na anglistykę, wybrałam Poznań, prestiżową uczelnię...i co z tego, jak się zdrowie posypało i wyszło, że wróciłam do rodzinnego miasta, bo miałam problemy z samodzielnym wykonywaniem najprostszych czynności, do tego depresję i inne kwiaty?, niczego w życiu do końca nie da się zaplanować ![]() ![]() ale mnie na przemysliwania wzięło, mam jakieś obniżenie nastroju, hormony? Cytat:
![]() śpij spokojnie ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-24 o 22:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |||
Zakorzenienie
|
i ja chyba też
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() haha, jak to łatwo facetem manipulować ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kolorowych to nie mogę się zdecydować, jak dla mnie są świetne i nie wiem które lepsze ![]() ![]() manhattan? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Raczkowanie
|
ale narzekacie
![]() 10 moich typów na lato |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.