|
|
#3811 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Jesssuuu jak mi się torby chce. Workowatej we wzorki indyjskowate i na długim pasku z koralików. Potrzebuję kasy O szczytuję po północy. |
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Red
to ja papieroch i spać do miasta jutro jadę
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ideu już dziewszyny..... baj baj
aaa Grysik na grzędzie więc.... ideu już dziewszyny i chuopaku baj baj majtnę jeszcze troszku moim ogonkiem i znikam ![]() a fuaśnie.. Polly gdzieś wybywszy
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-06-25 o 00:16 |
||
|
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ni pomaga a i tego cora mnij - bez szpar to średnio ino do podziwiania i lubienia nic nie dali ale ajk jak ich ni ma Cytat:
1200 to ja mam na jeden posiłek no freakin wayale tak zupełnie serio - to taki typ - tak jestem uszyta - kiedyś dafno na studiach byłam chooda cała - i było to samo - gruszkowy szkielet czy so? no trudno - a rowerek serio gófno dał - tzn edit, nic nie dał - przednie mięśnie ód zaczynały przypominać niebezpiecznie mięśnie kolarzy - a to chyba gorsze
|
||
|
|
|
#3815 |
|
Nindżopesz
|
Ide spać bo jeszcze tuniki mi się kce
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3819 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedaku... Cytat:
Bo siebie karze Cytat:
Tylko kaktus potrzebuje viagry Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj, mój też bywa bardzo beznadziejny ![]() Nie kupiłam tych niebieskich z koronką wtopioną- ale za to w CCC kupiłam peep toesy, fioletowo- granatowe- całą drogę do domu się zastanawiałam, czy dobrze zrobiłam i okazało się, że są źle uszyte i nie mogę w nich chodzić! Cytat:
No, to teraz aktualności- najpierw o 7.26 przyszedł listyonosz z paczką. A mnie się fryzura z jednej strony wygniotła, a z drugiej powstała- jak go zapytałam, co tak wcześnie, to się jakby przestraszył i wyszeptał "Ja tylko na zastępstwo" A w paczce przyszły: szpile 002.jpg Nawet siedzenie w nich jest trudne- ale traktuję je jak narzędzie do treningu- jak się w nich nauczę chodzić, to żadne mi nie będą straszne- na razie przechadzam się między pokojami, ale znosi mnie na ściany Poza tym byłam w SP i mam faworyta- nie Rush 2 (bo go nie czuję), nie Truth (to samo), nie Bright Crystal (bo mnie wkurza banalnością) TYLKO .....Medusa- tak, na dziś. Na ręku wydawało mi się, że nie warto, ale globalnie czuję sok z żuka i jakby krem? Nie pamiętam, po ile jest w SP... poczekam do jutra Może mi się odwidzi? I kupiłam sobie zjawiskową białą bluzkę i czerwone obcisłe spodnie- do tunik
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. a nie mófiłam ![]() 3. szysko się zgadza - dla mnie za poważna była - do szpilów Twych pasuje zdjęcie mhroczne - jak wycięta scena z filmu "Nagi Instynkt " tak mi się kojarzą - bossssskie świetne łupy tak czymaj
|
|
|
|
|
#3821 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Ale nie mam czego sprzedać... ![]() Tunika mi się i tak odwidziała bo za długa. Ufff. Cytat:
|
||
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po fajkach- i bluzkę pokażę- ew. jutro Tak, jutro- bo kolor wyjdzie nie taki- a są CZERWONE- czerwień strażacka W co się ubrać na spotkanie z tym kuplem nie widzianym 0d 1994 r ??? nie chcę za bardzo zobowiązująco- raczej od niechcenia Idę zakurzyć
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na fotki wogle to mam deżawi ![]() kolorowych
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka malutka jestem w kapciach- a już zahaczałam głową o żyrandol
![]() Bluzka biala blu 001.jpg biala blu 002.jpg
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz śmiało uczyć Wawkę i Wawę stylu tzn gdybyś odpowiednio często przechadząła sie po łazienkach we tej bluzce ( love kołnierz) zobaczysz ją na Pochanke, Smoktunowicz i innych postaci - trądsetterko ![]() jak wycięta z żurnala aaa i bardzo pasuje Ci - iświetnie leży - czyli 3 razy tak pazurri plus perły i nocna scenografia - dopełniają obraz idź i krzew modę krój nowoczesny ( rękaw, kołnierz, dopasownaie w talii) połaczon z retro ( obciągnięte guziki i hafcik) koszulowa bluzka to mój cel od dawna - jednak ja aż tak kobiecych nie umiem nosić - zawsze wybieram te męskawe - ale to ja Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-25 o 01:41 |
|
|
|
|
#3826 | |||
|
BAN stały
|
Co za boudoir!
![]() To luźna inspiracja VW, czyli każualowa melisa dla mainstreamu Cytat:
Cytat:
Cytat:
To doprawdy brzydko błędy młodości wypominać ![]() --- Znowu żem myślał, że zaznaczyłem 1200 postów, a tu... a tu już koniec |
|||
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
...i brudne lustro
Jak zwykle wielkie słowa a mała moja osóbka... ale bardzo to przyjemne Bluzka kosztowała całe 7 zł Owoc zostawienia Gucia w klubiku ![]() Uściski na dobranoc!!!!
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadne wielkie słowa - no kurde ja jusz widze ją na Mołkowej lub na Omenie Mensahhhhhhh jest wyjątkowa - umiesz się ubrać - cenne masz talent łowcy ciao - chyba druga sie zbliża |
|
|
|
|
#3829 |
|
BAN stały
|
Zapomniałem pogratulować Red zaiebiaszczej figury
Jeszcze mi się kuny/fretki/łasice pod oknami marcują, polewkę mam z tych zalotów i ich "szczekania" ![]() Si ja |
|
|
|
#3830 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 chyba jo łobiecane fotecki dla kameny i Flo ![]() 1. nibynóżka (taka jak w kieliszkach do/od jajek) 2. Fiou Solo w rozmazie 3. paseczek 4. w towarzystwie spodenki dla gryksiu i parę propozycji dla Pin (te długie) i Mai (te maleniaste, np. granatowy plusz), jest nawet sukienka dla Rakelinusa (ta malinowa) hyhy Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-25 o 07:09 |
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tymczasem zaczynam się doszukiwać jakichś niepożądanych składników w Medusie- bo wczoraj wysepiłam próbkę
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
po raz czeci
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne obcasy mają , a ja w swoich fioletowych wyszłam pierwszy raz na ulicę , poszłam do Biedronki na zakupy ,trochę się czułam jak na szczudłach ale wytrwałam i szłam powoli ,żeby się nie zatoczyc przypadkiem albo nie potkną ![]() Ryłkowe w camelu jeszcze nie przyszły , a trzy pary "pracowych" skórzanych butków kupionych na wyprzedazy na all dojdą w poniedziałek albo wtorek, napisałam zeby na każdą pare dali osobny paragon w razie wymiany ![]() że tez ja nie moge trafic na białą bluzkę . co by na mnie dopsze lezała , to przez ten brzuszek ![]() idę za chwilę po owoce i wstapię do szmateksu , potrzebuje dżinsy, biała bluzkę i białe spodnie też mogą byc dżinsowe. po butoholiźmie 5 par w ciągu 2 tygodni, dostałam małpiego rozumu na punkcie torebek ( a przecież 3 juz tez kupiłam w Poznaniu ) , przejrzałam czoraj ze 200 stron i mam 6 w obserwowanych, na razie walczę i usiłuję zdecydowac się na 1-2 bo nie powinnam już wydawa na nic pieniędzy poza rachunkami i żarciem - najwyżej będe mniej żre
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 10:30 |
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie
spod czrw.jpg Postanowiłam też na All sprzedać...suknię koronacyjną- wiecie, tę z Dynastii oraz skórzany płaszcz
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
nie wylej
![]() cze
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę Ciebie i mnie jak idziemy po zakupy- rozdzielamy się tylko przy owocach ![]() Ja z kolei licytuję gumowe peep toesy czarne i nadal nie mam koncepcji, co jutro założyć?
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

do miasta jutro jadę
no fiem

Pieprzony PMS

tak czymaj