![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
95 to nie rocznik, chociaż chciałabym mieć tyle lat
![]() ![]() te konto jest mojej siostry, ja nazywam się Magda, miło mi ![]() Jutro wybieramy się po buty ( jak Tż-owi znowu coś nie wypadnie), w piątek odbiór sukienki ![]() Edytowane przez elwira95 Czas edycji: 2011-06-24 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję owocnych zakupów ![]() Cytat:
![]() Ja odbieram we wtorek. Już się nie mogę doczekać, aż ją zobaczę po wszystkich poprawkach. Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27721611]Gipsu nie mam już od tygodnia, ale dalej mam problemy z chodzeniem, bez kul ani rusz - i coraz bardziej się stresuję, że będę kuśtykać do ołtarza[/QUOTE] A co dokładnie miałaś złamane? Przy chodzeniu odczuwasz ból? Chodzisz z kulami, bo się boisz jeszcze bez, czy masz tak osłabioną tą nogę? Studiuję fizjoterapię, to może tak zaocznie Ci coś doradzę ![]() A, i szpilek nie radzę zakładać. Bidula ![]()
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-24 o 19:57 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Boli mnie, jak chodzę, zwłaszcza pięta, i dlatego ciężko mi się jeszcze w pełni oprzeć na tej stopie, stąd potrzeba kul. Na szczęście nie robimy wesela, więc i tak bym nie hulała ![]() Co do butów - będzie problem. Jak nałożę płaskie, to suknia będzie za długa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
mrowinka! 3mam za Ciebie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Mrowinko życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() ![]() W piątek za tydzień postaram się wstawić zdjęcia sukienki ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w piątek za tydzień już koronę mam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#159 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 1) iść po tabletki i mieć pewność, że nie będę mieć okresu na wesele - tylko coś mi mówi, żeby tego nie robić... ![]() 2) nic nie brać i liczyć na to, że dostanę w terminie i nic się nie opóźni. Taki mam mętlik w głowie, że hej Cytat:
![]() Żeli i akryli też nigdy nie miałam. Robiłam tylko dwa razy takie zwykłe plastikowe tipsy, jeszcze kosmetyczka przy mnie chodziła do drogerii i je kupowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Będzie dobrze
![]() Ja się obawiam o swoje paznokcie bo z nerwów obgryzam, a jeszcze teraz mnie przyszła teściowa zaczyna denerwować.... (chyba boi się, że traci powoli syna) dobrze, że mieszkamy od rodziców ponad 200km ![]()
![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27725099]Nie miałam złamania, tylko skręcenie. Kiedyś tę samą kostkę miałam złamaną.
Boli mnie, jak chodzę, zwłaszcza pięta, i dlatego ciężko mi się jeszcze w pełni oprzeć na tej stopie, stąd potrzeba kul. Na szczęście nie robimy wesela, więc i tak bym nie hulała ![]() Co do butów - będzie problem. Jak nałożę płaskie, to suknia będzie za długa.[/QUOTE] A nie możesz jeszcze skrócić sukni? Dobrze, że nie macie wesela, bo wiesz, jak to by było... "Ze mną nie zatańczysz?!" ![]() Ja również życzę Ci szybkiego ozdrowienia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I nie bój się! Nie wolno! Masz się tylko cieszyć i ekscytować ![]() Ja bym chciała, żeby kazda z nas mogła zachować taki stoicki spokój, jaki ma mój prawie mąż ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() stresik jest ale myślę, że trochę przyczynia się do tego fakt, że pierwsze dziewczyny z naszego forum już wychodza za mąż ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
jeszcze kilka dni i nasz miesiąc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jakoś nałożę te buty, w końcu to tylko godzinka. Na przyjęciu mogę zdjąć, pod stołem nie będzie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Tak, jeszcze kilka dni i nasz miesiąc
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Ja skorzystałam z przychylności kierowniczki i mam od środy wolne, dla mnie to dobrze bo mieszkam ponad 200km od rodzinnego domu, a tak się złożyło że tż-cik mieszka ode mnie 4 km.
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
właśnie naczytałam się na wizażu o tych moich cudownych tabletkach na przesuwanie okresu. Niech się dzieje co chce, ale nie będę ich brać
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: mrowinka - zdrówka! a co do solarium to ja uwielbiałam chodzić na studiach...teraz miałam karnet 100 min,lekko sie opaliłam i znów przerwa.nie lubię być blada ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2011-06-24 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek do mnie powoli też chyba zaczyna docierać, co my takiego z moim P. wyprawiamy ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27726681]Ciężko będzie skrócić, mam suknię z trenem, sporo by było roboty. Może jakoś nałożę te buty, w końcu to tylko godzinka. Na przyjęciu mogę zdjąć, pod stołem nie będzie widać ![]() A ona jest na kole? Bo z tego co się orientuję, to można zwiększyć obwód koła, dzięki czemu kieca się trochę skróci. Ale z drugiej strony masz jeszcze 3 tygodnie. Nóżka przez ten czas dojdzie do siebie, a jak na sam ślub założysz szpilki to chyba tragedii nie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sobie wyobraziłam, jak moja kosmtyczka wychodzi do rossmanna po tipsy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciężka przypadłość, co? ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i życzenia powrotu do zdrowia ![]() Uświadomiłam sobie właśnie, że jak po swoim ślubie wyjadę, to nie będę na bieżąco z wątkiem i kolejnymi relacjami - szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i nie stersować mi się tutaj proszę!! nie siać żadnej paniki! mamy się cieszyć tym dniem i pamiętać go długo ![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27727696] Uświadomiłam sobie właśnie, że jak po swoim ślubie wyjadę, to nie będę na bieżąco z wątkiem i kolejnymi relacjami - szkoda.[/QUOTE] no tak podróż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||
Zadomowienie
|
już nie będę
![]() ![]() ![]() ![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale nie powiem... zaczynam się bać, że nie wyrobi się do tej 14. Moją mamę umówiła na 12 bo stwierdziła, że ja wtedy będę siedzieć pod suszarką... ![]() Okropna ![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27727696] Uświadomiłam sobie właśnie, że jak po swoim ślubie wyjadę, to nie będę na bieżąco z wątkiem i kolejnymi relacjami - szkoda.[/QUOTE] szkoda, że wyjeżdżasz ale nalezy Ci się odpoczynek a wątek nadrobisz po powrocie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Konto usunięte
|
Mrowinko zdrówka
![]() Ja też mam sukię z kołem i mogę regulować szerokość i długość, więc będzie dobrze ![]() Za tydzień o 14:00 zacznie się mój ślub ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle, która z nas jest tutaj najmłodsza? No już, chwalić nam się tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio jak byłam u swojej fryzjerki, to recepcjonistka umówiła za dużo klientów... Efekt był taki, że na moją godzinę moja fryzjerka zaczęła obsługiwać jakąś innną klientkę, a mi w tym czasie głowę mył inny fryzjer. Kiedy tamta babka została pofarbowana i musiała odczekać ileś tam czasu z farbą na głowie, to fryzjerka mnie w tym czasie szybko na fotel. Jak mnie ostrzygła to akurat budzik jej zaczął dzwonić, że tamtej babce trzeba już głowę z farby myć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja w przyszłym tygodniu wyjeżdżam do domu. I też nie wiem, czy będę miała dostęp do internetu... Ale podróż poślubną planujemy na sierpień, więc każdej z Was- mam nadzieję- będę mogła kibicować na bieżąco ![]() sandra, ja też nie dodałam nic... Ale może w przyszłym tygodniu jak pójdę odebrać suknię to zrobię kilka zdjęć i Wam wstawię. Bo katalogowe zdjęcie zupełnie nie odda jej uroku ![]() Ja jestem rocznik 88, zdaje się, że kwiatuszek również ![]()
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-25 o 10:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2773210 2]Mrowinko zdrówka
![]() A tak w ogóle, która z nas jest tutaj najmłodsza? No już, chwalić nam się tutaj ![]() Dziękuję, dziewczyny ![]() ![]() Nie wiem, która najmłodsza, ale najstarsza to chyba ja jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Ja w następny poniedziałek kończę 22 lata
![]() Czyli w dniu ślubu będę prawie że świeżo upieczoną dwudziestodwulatką ![]() Jeśli chodzi o fryzjera, to ja się umówiłam na 10:00, zaraz po fryzurce makijaż (bo mam w jednym salonie wszystko). Więc podejrzewam, że jakoś po 12 godzinie będę w domku. No może 12-13 ![]() Na 16:00 mamy zdjęcia w studio, które trwają jakieś 20 minut. Na ok 16:40 planujemy Błogosławieństwo, a potem do Kościółka ![]() Ślub na 17:30 ![]() ![]() Jeszcze nie wiem o której będzie kamerzysta i fotograf u nas. Bo będzie nagrywał nasze przygotowania do ślubu. Pewnie jak się ubieramy i takie tam no i Błogosławieństwo ![]() Bo będziemy w jednym domu.
Szczęśliwa Żonka ![]() Edytowane przez kakunia6 Czas edycji: 2011-06-25 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja wczoraj kupiłam buty. Mam już prawie wszystko. Prawie, bo zostały mi pończochy i biustonosz, ale myślę, że z tym nie będzie problemu. Chciałam Wam pokazać co już skompletowałam, ale mam aparat w naprawie
![]() Oto moje butki ![]() http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-467-pl.jsp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.