|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Dzień zdjęć mnie ominął
Red gratuluję gorsety, fajnie leży i pasuje do reszty ![]() Ju, buty świetne, zazdroszczę, bo sama takich nie mogę założyć... ![]() I Micielowa porcelana też mi się podoba
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spadam/y!!!!
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadnijcie co dostałam od teścia nie zgadniecie nigdy w życiu, dostałam prostownik no dobra jest też storczyk
|
|
|
#3874 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No cóż,ja aż taka oryginalna nie będę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3875 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
albo Tajemniczy Ogród kolor 8 od lewej (szarawy), ale trzeba byłoby do kafelka przyrównać i zobaczyć, jak to to wygląda i jeszcze z bardziej wyrazistych Kolory Inspirowane Muzyką kolor 1, 7, 8 Cytat:
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
dziś, Kochana dziś
![]() spadam do miasta, odbiorę w końcu te wszystkie paczki co u Mam leżą paaaaaaa
|
|
#3877 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() To sto lat Kochana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeekstra prezent.... ![]() Flo chyba wobec tego śfiento masz.. więc, wszystkiego najpiękniejszego, remontu szybkiego/krótkiego/bezproblemowego , okulara wielkiego, ouda chudego, P. niezmordowanego, i perfuma ładnie pafnącego
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, Sto Lat!
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lece oglądać Płytkę mam pod ręką Florencjo wszystkiego najflorensowego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Ty co umyśliłaś? chociaż ja lubię kontrasty i do takich płytek dałabym ciemną podłogę i meble.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-25 o 13:35 |
||
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mam 500 odmian na minutę , także jednego nie wybrałam jeszcze - ba nawet 3 nie wybrałam Najwyżej wrzucę zdjęcie mojej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u siebie mam tak Chociaż gdybym teraz robiła, to pewnie bym pomalowała ściany na ciemniejszy kolor i może dała inne blaty. Ale w sumie mi się podoba
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-25 o 14:13 |
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Flo droga, sto lat!!!
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
kufa, dedłam bar bałaganemku chennym
|
#3886 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piekę kurczaka
Podłogi umyte
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki masz kolor ścian?
|
|
|
|
#3889 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow/kuchnia-lazienka cafe latte, deser waniliowy, lilia wodna http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow/akrylux kremowo-beżowy http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow...u-do-zmierzchu kawa mrożona, przebudzenie http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow...irowane-muzyka karmelowy swing http://www.dekoral.pl/paleta-kolorow/lekko-jak-z-platka szlachetny beż, pustynna burza, burza piaskowa, klasyczny alabaster, krem waniliowy Tyle ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- A propos kuchni to ja mam białe kafelki i beżowo-terakotową podłogę a ściany w kolorze magnolia (łososiowo-beżowe) i marzą mi się waniliowe szafki z ciemnozielonym blatem, do tego fioletowe i zielone akcenty - lawenda, bazylia w doniczkach, wydekupażowane kiście winorośli na białych kafelkach
|
||
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takich chwilach czuję się facetem (ja nawet szminki rozróżniam na jasnoczerwone i ciemnoczerwone/bordo edit: łomatulu a jakie wymyślne nazwy te farby majo ![]() ciepła kołderka, pachnąca jagodzianka, Fokstrot w świetle księżyca...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-25 o 16:05 |
|
|
|
|
#3891 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-25 o 16:32 |
|
|
|
#3893 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3895 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No dooobraaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to na serio, czy se zmyśliłaś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Nie oddałem krwi, nie jestem bohaterem i Łinterka się we mnie odkocha No ale tyle dobrego, że podaż przekroczyła popyt I jeszcze pogoda mnie w wuja zrobiła, chciałem trawę kosić, to chmury i dwa razy przelotny deszcz, a teraz się ładnie zrobiło Teraz to ja pier**lę, zrobię to w poniedziałek ![]() Dzień dobry Państwu!
|
||||||
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ju, piękne buty. Też takie kcem ![]() Mić, filiżanka świetna, ale ja bym się bała że wszystko wypieprzę przez tę nóżkę. Red, zazdroszczę figury i tych 4 centymetrów więcej w biuście Spo, kolor wziełabym albo z gamy beżobrązów żeby było spójnie, albo kontrastowo np. szarość. Zawsze możesz zostawić uniwersalną biel, a jak już będziesz mieć wszystko to dopasować. Win, torebka bardziej pierwsza, choć ja mam słabość do kukardek ![]() Gryx, jak ześ za gruby to pora rzucić piwo i inne takie i zadowolić się za pomocą marchewki lub sałaty. Dobrze wpływają na figurę. I..... Flo, wszystkiego naj, naj, naj!!! I jak to mówią przede wszystkim szczęścia bo zdrowie to i na Titanicu mieli. Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-25 o 17:22 |
|
|
|
#3897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Flo wzystkiego dobrego
Cytat:
Cytat:
co do kfiatkow , aż tak antykwfiatkowa nie jestem , dam rade i zkfiatkami nosic ![]() Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 17:45 |
|||
|
|
|
#3898 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zgadnij, który to kotkociąg
![]() a , obrazek na puszce to reprodukcja Anny Wischin, najbardziej chyba znanej z tego
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-06-25 o 17:30 |
|
|
|
#3899 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z resztą, piwo mogę rzucić od ręki, wole mocniejsze trunki ![]() --- jak wam się podoba?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

I jaki masz kolor ścian?