|
|
#3901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() aa w temacie spodenki dla Gryxiu najlepsze jest to że na pewnym etapie można wyglądać jak obgiełda a i tak wszyscy się zachwycają umyłam podłogi, ogarłam chaupe, rozmiękczyłam półtorej Kasi i na razie odpoczywam ![]()
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, kto to jest? Bo nie wiem jak zareagować!
|
|
|
|
#3908 |
|
Wpisz tu zomzing
|
współkrwiodawca? współbezrobotna? współmagistrantka?
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3911 | |||
|
BAN stały
|
Ale dlaczemu odpisać? My planujemy dida niebawem! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obgiełda= powstaniec palestyński= ósme dziecko stróża=pół d zza krzaka= pokemon = kloszard, i tak dalej i tak dalej.... kapiszczi? i nie , to nie obraża w żaden sposób Twojej idolki. ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- :d
|
|
#3915 |
|
Nindżopesz
|
Obie na nie
![]() Ty masz pewnie lepszą boś szczuplejsza Zapomniałam! Flo, błyskawicznego ukończenia remontu życzę |
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3917 | |||
|
BAN stały
|
Oglądałem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: po wyguglaniu potencjalnych podejrzanych najbardziej podobna wydaje mi się grusza A na ścianach mam dekorala pt. "beżowy jasny" jakbyś zobaczyła jaka ona jest malutka to byś się piorunem odkochała ![]() ło żesz...a co to? Flo, wszystkiego naj naj
|
|
#3919 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć caffe latte może za ciemne? ![]() Co do waniliowych szafek, też się ciągle zastanawiam nad połączeniem gruszy (ew. calvadosa) z wanilią ![]() Coś w tym stylu, tylko bez fali :http://www.sklep.meble.pl/p79684,kuc...lia-2-6-m.html Cytat:
![]() Cytat:
Chyba z mieszalników Bo coś kojarzę, że tam chyba ta jagodzianka była Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#3922 |
|
BAN stały
|
Flo ma urodziny?
Wszystkiego najlepszego ![]() Kto chce ze mną iść na koncert? ![]() Bo jak zwykle nie mam towarzystwa na tym zadupiu. Ale trudno, jadę sama. Jak całe życie nie chodziłam na Clostera, tak w ciągu tego roku będę 3 razy
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ffiem czemu Ale teraz se tak myślę A wiele za nie zapłaciłaś i za ile m? Zresztą zaraz luknę na stronę po ile takie szafeczki, może taniej wyjdzie... Tylko czy do mej kuchni będzie pasić Poczeba mi kombinacji szafek na 220 cm, tyle zostaje po odliczeniu kuchenki i potencjalnej zmywary.A co do koloru Twej kuchni, też na niego patrzyłam, ale na mym monitorze nie ma nic wspólnego z beżem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-25 o 17:19 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza tym szafka pod zlew, szafka pod piekarnik i dwie wiszące. Wiem,że jak wtedy porównywałam ceny to wersja z ikea wyszła mi najtaniej i najrozsądniej rozplanowana.a kolor to taki piaskowy beż, koło moreli nawet nie stał
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-25 o 18:30 |
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Spadam na piwo
Muszę odpocząć od kurzu ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Dziękować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3926 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
i te wonskie spodnie bardzo najs ad pogrubione Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystkiego dobrego Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - widzi mi się trzecia i ostatnia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez się widzi, tylko cena mi sie nie widzi
Za to czwarta jest żle sfocona . Wkl;ejam poprawioną ![]() Muszę dzisiaj kupic , bo podjęłam postanowienie ,że dzisiaj kończę z zakupami ciuchowo-dodatkowymi , co najmniej na trzy miesiące . Sfocę jeszcze te zakupy ze szmateksu a potem idę malowa naprawioną szafke butową
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 18:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Z resztą, piwo mogę rzucić od ręki, wole mocniejsze trunki 

My planujemy dida niebawem!