|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fiolet też teoretycznie pasuje, ale nie wiem czy nei za ciemno będzie ![]() spojrzałam jeszcze raz i ogólnie pokój jest jasny, więc fiolet pasuje ![]() tylko nie przesadzaj stroczyka w fioletową donicę, ja tak zrobiłam i mi nie chce już kwitnąć. jak już to włóż tą przezroczystą w normalną ![]() w ogóle to ja miałam kiedyś taką sytuację- meble ciemne jak Twoje i dałam fioletowe dodatki, ale też niektóre kremowe, np. 2 donice fiolet, 1 kremowa i fajnie wyglądało ![]() może dziewczyny jeszcze też się wypowiedzą ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Wtajemniczenie
|
Lilo - fajny salon
![]() ![]() ![]() ![]() Lili - Dodaja dobrze prawi, trzymaj sie jak najdalej od fryzjerskich. Tak naprawde malo ktora "profesjonalna" odzywka ma dobry sklad. Wiekszosc jest nafaszerowana silikonami ktore sprawiaja ze wloosy sa miekkie, lsniace, jedwabiste ale to iluzja. Jak sie nie uzyje nastepnym razem to siano ![]() Ogolnie zasada jest taka - jak sie chce naprawde zregenerowac wlosy ( a to dlugi i zmudny proces) to silikony sie odstawia bo oblepiaja wlos i te naprawde wartosciowe rzeczy nie wnikna do wlosa. Poczatkowo wlosy wygladaja fatalnie bo ciezko sie jest przestawic ale z czasem coraz lepiej i widac roznice i potem mozna juz wprowadzic silikony (ktore sa np fajne w okresie zimowym kiedy koncowki wlosa tra o szalik czy nosi sie czapke). Tylko trzeba pamietac o ich porzadnym zmywaniu przed nalozeniem czegos bardzo odzywczego ![]() Sprzatam, masakra jaki mam bajzel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmęczyłam opakowanie szamponu i więcej nie kupiłam ziołowego, bo normalnie włosy były tak suche i skłaczone ![]() ![]() nie wiem czy mi nie służą bez SLS czy po prostu włosy musza przywyknąć ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() pomarańczowy na pewno będzie żywszy i energetyczny ![]() (ciężko mi to napisać, bo kocham fiolety i turkus ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Nie wiem co z moim grilem, bo pogoda zwariowała. Raz słońce, raz leje. Najwyżej podam dania grilowe upieczone w domu w piekarniku ![]() Jak to jest, że w każdy weekend pogoda musi się popsuć ![]() Muszę jeszcze wymyślić co ubiorę, a póki co suszę włosy i piję kawę.
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i taki byl wlasnie faktyczny stan Twoich wlosow maskowany silikonami. Tez tak mialam a teraz nawet jak umyje wlosy zwyklym szamponem barwy z czarna rzepa za 3 zl to mi sie ladnie rozczesuja ![]() ![]() Ja wlasnie pije pokrzywe dla zdrowia wloskow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() a wtedy odstawiam jedwab na końcówki czy mogę używać ![]() ![]() poczytam pod wieczór o wszystkim na fryzjerskim, ale teraz mała daje mi tak popalić, że szok ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
lili ja używałam z barwy , miałam kilka rodzai ze sprzypu, tataro-chmielowy, pokrzywowy , uzywałam też z malwy (chyba) szampon się nazywał 3 zioła ...miałam też coś z ziaji
odżywkę miałam z garniera do spłukiwania masło karite i avokado i bez spłukiwania z joanny
#4662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chodzi o to zeby nie bylo silikonow, Sls to juz mniejsze "zlo" bo dobrze oczysci wlosy i jak dasz potem porzadna odzywke to bez problemu wlosy sie rozczesza i beda gladkie ![]() Poczytaj na wlosowym, tam jest kopalnia wlosowej wiedzy ![]() Ja szamponow uzywalam tych samych co sikoreczka plus jeszcze eva natura z czarna rzepa (bardzo lubie). Jedwabiu na koncowki nie uzywam, nie mam takiej potrzeby ![]() ![]() Lece dalej sprzatac bo jestem daaaaleko w polu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kupić jakiś szampon z tych co ty i sikoreczka polecacie, a później poczytam jeszcze na fryzjerskim ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() teraz mam gliskura, ale pewnie on ma silikony, muszę poczytac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wpadłam tylko na chwile. Weekend przebiega super. Pogoda zmienna, ale jakoś tak się udaje, że jak jesteśmy na zewnatrz to słońce wychodzi. Jutro jak wróce to nadrobie.
Zycze miłej dalszej części weekendu ![]()
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ja jestem w domu rodzinnym i od rana jem ![]() rolade truskawkową, nalesniki z truskawkami i pierogi z jagodami pękne ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
nurku i jak mieszkanko?
ja wrocilam ze sklepu ale w sumie kupilam tylko leginsy zeby miec w czym rozruszac moj tylek i bluzke do tego kolczyk mi sie zepsul .. a szkoda bo chcialam zalozyc bede musiala przelozyc bigle z innych jak wrocimy do domu do IRL zaraz do tych tz-a znajomych jedziemy a wcale a wcale mi sie nie chce a on sie jeszcze dziwi czemu go pytam czy nie bedziemy za dlugo kurde nie usmiecha mi sie siedziec do 9 czy 10 jak nie bede wiedziec o czym gadaja i jeszcze udawac ze swietnie sie bawie wiem wiem moja wina powinnam uczyc sie jezyka itd bla bla ale i tak by mnie to srednio bawilo bo ludzi wogole nie znam lilo super ten salon |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
my dziś prawdopodobnie nie wychodzimy.
pogoda nie dopisuje, tzn. jest bardzo zmienna. Tż póki co śpi, bo z roboty wrócił. Obiad zjedzony ![]() teraz piję kawkę
![]() |
#4668 | ||
Wtajemniczenie
|
Uff, ogarnelam ale nie jest tak czysto jakbym chciala. Musze sie w koncu zebrac i przeznaczyc jakas cala sobote na super generalne porzadki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na co je planujesz przeznaczyc, jak mozna spytac? ![]() Planuje wybyc do sklepu z TZ, wiec milego wieczoru wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj mialam troche zwariowany dzień.tż byl u lekarza bo ma kamień w nerce i okazalo się że: 1.ten kamien poszedl mu już prawdopodobnie do pęcherza. 2.tż ma w sumie jedną nerkę, bo te dwie co ma są zrośnięte w całość.mieszkam z mutantem. no a po tych rewelacjach pojechalam do lidla i zrobilam mega zakupy.wydalam 190zl z czego 11zl na pojemniki plastikowe.reszta to oliwa z oliwek (10.99zl za 750ml to calkiem ok.),3 zgrzewki wody mineralnej,sporo nabiału,warzyw,owoców,mak aronów różnego rodzaju, no caly koszyk.zero slodyczy,alkoholu,czipsów ,czekolad, same zdrowe rzeczy.sporo poszlo ale na tygodniu prawie nic nie kupuję, no chyba że jakieś bułki ale to też nie codziennie.no i na zakupy moge w sumie jechac dopiero za dwa tyg. pochwale się że kupiła fajny odkurzacz na sierść moich kotów.o taki http://www.agito.pl/odkurzacze/bosch....0.405002.html ja akurat dalam za niego 308zł wiec spoko.nie chcialam kupować przez internet.
#4670 | |||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Fajne ciuszki
![]() Ja słyszałam... mama mnie przestrzegała żebym sswojej tak nie wypuszczała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem po. Przeżyłam. Ciężkawo byłam ale stwierdziłam, że nie będę się denerwować ![]() Teraz zaparzyłam herbatkę i spróbuję napisać recenzję. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Ja chciałam przeznaczyć pierwsze wypłaty na rozpustę... ale nadzwyczajniej na świecie nie mogłam... ech, życie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() Kash, motylku, aaby, haniuś dziękuję za tak miłe słowa. W piórka obrastam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaby faktycznie, co do sukni musiałam niestety (! ![]() ![]() haniuś ciągle myślę o twojej fasolince ![]() Dudi ślicznie ci w nowej fryzurce ![]() ![]() Pochwalę się, że w dniu poprawin wzięłam ostatnią pigułę i czuję się świetnie. Za jakieś pół roku będziemy mogli zacząć myśleć o swojej fasolce ![]() ![]() Druga dobra wiadomość- chodziłam ostatnio po bankach i okazuje się, że możemy dostać kredyt na mieszkanko!!! ![]() Rata też byłaby przystępna ![]() Tyyylko...teraz wszystko zależy od tego kiedy mi w końcu wyrobią nowy dowód osobisty ![]() ![]() i czy do tego czasu nie zlikwidują "Rodziny na swoim", bo ciągle straszą i straszą a z moim szczęściem może być tak, że przeleci nam okazja koło nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile pokoi chcecie? ![]() ja już w domku ![]() ![]() wykąpałam się już i wstawiłam pranie teraz jem kolację, Tż poszedł się kąpać i na 20 jedzie do pracy dzisiaj i jutro zamiast na 22 bo musi odrobić 4 h ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszą wypłatę powinno się wydać na przyjemności ![]() ![]() ![]() ale bym sobie nakupowała ![]() moje pierwsze wypłaty były jak miałam 19 lat i na zlecenie pracowałam i zaczynaliśmy z Tż samodzielne życie w kawalerce ![]() przy drugiej pracy to co innego- trochę rozpusty było ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciliśmy już z Dusznik. Pogoda nie dopisała, a zwiedziliśmy wszystko, co można było w deszczu, więc nie było co robić. Jutro za to będziemy mieć cały dzień dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie marudź o sukni, bo ta była super i wyglądałaś na prawdę zjawiskowo ![]() w ogóle masz bardzo sympatyczną buzię ![]() kiedyś niby dawałaś zdjęcie, ale chyba takie bardziej z daleka i chyba miałaś włosy brąz hmm ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- też jestem ciekawa ![]() przy dziecku super miec 3- salon, sypialnia i pokój dzieciecy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | ||
Zadomowienie
|
Weźmiemy chyba to, które teraz wynajmujemy (dobrze, że nigdzie właścicielka tego nie zgłaszała, bo przy tym kredycie nie można być najemcą żadnego mieszkania)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Ooooj 3 pokoje to marzenie ![]() ![]() Włosy faktycznie miałam inne. Pisałam kiedyś, że mi cholerka z hurtowni wycofasli tą moją farbę więc musiałam znaleźć coś innego. Padło na ciemną czekoladę z Castinga. A na zdjęciu faktycznie wyglada jakbym miała czarne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Uciekam laseczki. Zajrzę jak tylko będę miała chwilę ![]() Miłego weekendu ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-06-25 o 19:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łasa na komplementy mówisz ![]() mnie by tu gdzie mieszkam nawet na kawalerkę nie było stać, bo 180 000 kosztują kawalerki ![]() kredyt by wyniósł, że hohohh to w mojej rodzinnej okolicy za 130 000 to już są 3 pokojowe ![]() tzn. ja ogólnie kredytu brać nie zamierzam, myślimy ciągle co zrobić ![]() jak mama sama ma 3 pokoje to faktycznie może się kiedyś zamieni ![]() 3 to luksus ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No baaa. Łasa jak nic. Czytam,rosnę i w piórka obrastam ![]() Mi też sie ciemne bardziej widzą. Nic, najwyżej wykupie dożywotni karnet na solarę ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Uciekam do małżona oglądać film na TVNie. Buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Zakorzenienie
|
Dwie bokserki poproszę poleconym
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio właśnie też się nad tym zastanawiałam i powiedziałam TŻowi, że słońce chyba po prostu też chce mieć weekend, jak każdy ![]() Uff, w końcu usiadłam. Rano trochę poleniuchowaliśmy, później pojechaliśmy na duże tygodniowe zakupy (jakieś 160zł poszło ![]() ![]() ![]() TŻ się uczy - przypominam o kciukach jutro od 10.00. Potrwa to pewnie z 2h, zatem możecie się zmieniać co kilkanaście minut ![]() Pędzę pod prysznic. Nie wiem, czy jeszcze zajrzę, zatem już teraz miłego wieczoru i dobrej nocy! ![]()
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
anoola tez bym chciala cie zobaczyc tylko nie mam dostępu do klubu ani ciebie w znajomych, no nic, może kiedyś
![]() ja wrocilam z piwka bezalkoholowego i ogladam film na tvn
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.