Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 19:17   #2041
cold one
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

tak od wczoraj "Was" czytam dziewczyny, i sobię myślę, że ja to bym się nie nadawała na te wyprzedaże nie umiałabym tak biegać po sklepie w tym tłoku i pewnie zostałabym zdeptana na amen ale chętnie pojechałabym do Zary, niestety u mnie nie ma, i jestem tam raz na sto lat :-( zastanawiam się czy może dobrze by było jechać we wtorek wieczorkiem do Poznania czy lepiej zaczekać ze 2 tygodnie? Jak myślicie?
cold one jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:17   #2042
asik123456789
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
A ile kosztują te srebrne spodnie i czy ktoś już je widział w sklepie?
Ta srebrno-złota kolekcja H&M też może być fajna, zwłaszcza srebrne szorty ale jeszcze nie widziałam nic na żywo.
199zl
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:17   #2043
kami1984
Rozeznanie

Dziewczyny a jak wygląda sytuacja w Klifie w Gdyni??
Stary 2011-06-25, 19:18   #2044
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie jestem na bieżąco z wątkiem, trochę bardziej jeśli chodzi o asortyment w warszawskich Zarach

Wczoraj tradycyjnie wybrałam się na zakupy z samego rana, fakt że było bardzo dużo osób już na otwarciu, ale chyba nie było aż tak źle, jak niektóre dziewczyny pisały Rozmiary niektórych rzeczy dosyć mocno poprzebierane, innych w ogóle brak Jednak w porównaniu z dniem wczorajszym, to np. w ZT sporo nowych rzeczy się dzisiaj pojawiło więc warto zaglądać Ogólnie jak komuś na czymś bardzo zależy i ma czas troszkę pojeździć po Warszawie, to powinien w końcu znaleźć czego szuka BTW jakbyście czegoś konkretnego poszukiwały, to proszę pisać, może akurat będę pamiętać, gdzie daną rzecz widziałam, to chętnie podpowiem

Osobiście jestem umiarkowanie zadowolona Z mojej listy must have w zasadzie większość rzeczy znalazłam, ale po przymierzeniu na spokojnie w domu i przemyśleniu co jest mi naprawdę potrzebne ostatecznie zostawiłam sobie tylko białą bluzkę z czarnymi ramionkami, żółtą kopertówkę i balerinki w panterkę Jest jeszcze kilka rzeczy, które mogłabym mieć, ale przecena o 20-30-40 zł nie jest w ich przypadku aż tak atrakcyjna, żebym nie mogła poczekać do kolejnej tury. Jeśli znajdę je wtedy w swoim rozmiarze, to fajnie, jeśli nie, to reż płakać nie będę Pomału za to moją uwagę przyciąga nowa kolekcja z niektórymi bardziej stonowanymi i uniwersalnymi rzeczami
może widziałaś gdzies w wawie spodniczke z zipem xs, torebke nude z fredzelkiem albo zielonego brodkowego pasiaka xs?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:19   #2045
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
199zl
O to całkiem przyzwoicie ciekawe kiedy będą w Poznaniu
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:20   #2046
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
A ile kosztują te srebrne spodnie i czy ktoś już je widział w sklepie?
Ta srebrno-złota kolekcja H&M też może być fajna, zwłaszcza srebrne szorty ale jeszcze nie widziałam nic na żywo.
ktoś od "nas" nawet je ma i było zdjęcie na sobie i wyglądały tak
(przepraszam nie pamiętam kto)
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:21   #2047
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Jej...dziewczyny, ale jestem zła muszę się wyżalić

W piątek zadzwonił mechanik, że po miesiącu naprawił mi auto i muszę je koniecznie w ten dzień odebrać bo jedzie na urlop. 620 zł poszło na auto w dzień wyprzedaży i nie mogłam sobie na nic praktycznie pozwolić a dziś... chcę nim jechać do pracy, to nie dość, że nie chciało odpalić to jeszcze jak pojechałam, poszedł dym z rury wydechowej, coś się zaczęło telepać pod autem, obroty spadłu i Musiałam auto zostawić po drodze i biegiem do domu pożyczyć auto od ojca, żeby się nie spóźnić do pracy... I co???

Bilans jest taki: nie mam pieniędzy, nie mam samochodu, mechanik wraca za 2 tygodnie!!! A do innego nie pojadę, niech robi mi to w ramach reklamacji! Ale jak mam znów czekać miesiąc to się pochlastam!!!! Jestem tak zła, że siedzę w pracy i chce mi się ryczeć ze złości!!!

Ci mechanicy Mam nadzieję, że jak już wróci, to przynajmniej naprawi wszystko porządnie.

Cytat:
Napisane przez chupa90 Pokaż wiadomość
Dostałam dziś najpiekniejszy prezent od mamuśki
Wymarzona torba
I butki, już sama sobie sprezentowałam 199 zł

Macie może jakieś zdjęcia tej torby w stylizacjach
Ta torba jest boska Nie przeglądam za bardzo blogów modowych (czasem klikam w adresy które tu podajecie ). Widziałam tylko coś takiego: http://www.snobka.pl/artykul/11415/w...y_torebka_zara

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Dziewczyny poszukuję tej torebki. Widziała ją któraś gdzieś?

Wszystko inne spróbuję upolować sama, ale proszę pomożcie mi ją kupić.

Jakby coś piszcie PW.
Zaraz napiszę Ci pw

Cytat:

Jak wam sie podobaja nowe srebrne spodnie? Mi sie ta stylizacja bardzo podoba. Widzialam tez w zarze (chyba menadzerke) w nich i do tego tenisowki i czarna marynarka Ogolnie sporo blyskotek w tej nowej kolekcji.
Ja jestem coraz bardziej oczarowana nową kolekcją Nawet już nie mam specjalnie ochoty chodzić miedzy wieszakami z przecenionymi ubraniami, bo i tak rozmiaru albo mojego nie ma, albo coś jest pobrudzone/porozrywane albo w ogóle danej rzeczy nie ma

Znowu nic nie kupiłam W Promenadzie miałam odłożoną marynarkę z nowej kolekcji, ale jakieś smugi i zagniecenia miała Uznałam, że kupię gdzie indziej.
W ogóle polecam Promenadę- porządek, rzeczy poukładane kolorystycznie, nawet kolejka do kasy/przymierzalni szybko idzie.

I teraz uwaga, to pewnie część z Was zainteresuje- na Targówku są jasne zipowe spódnice (a przynajmniej były rano)1xXS, S i L. Bardzo mi się podobają, ale uznałam, choć z trudem , że jakoś bez niej przeżyję...

Rarrko, patrzyłam za torebkami dla Ciebie, na Targówku w ogóle nie widziałam, w Promenadzie była tylko ta za 79, ale czarna, więc nie kupiłam. Jutro będę w GM i tam sprawdzę, jeśli nie będzie, to zajrzę jeszcze na Marszałkowską.

Mojej sukienki nie ma w Warszawie w rozmiarze XS W Promenadzie wisiało M, tradycyjnie bez paska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zarasukienka.jpg (15,2 KB, 30 załadowań)
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:22   #2048
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
może widziałaś gdzies w wawie spodniczke z zipem xs, torebke nude z fredzelkiem albo zielonego brodkowego pasiaka xs?
mon9 masz dokładnie taki sam gust jak ja, kropka w kropkę i to jeszcze ten sam rozmiar, a sukienki tulipanowej byś nie chciała?
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:22   #2049
paryzanka202
Zakorzenienie

To kupie zarowa Tylko musze ja znalezc

Pisalyscie troche o rodzinie i zakupach U mnie to jest tak,ze moja mama to tez z jednej strony mała maniaczka mody. Woła na mnie "moj jacyków" bo zawsze jej we wszystkim doradzam. Wiekszosc rzeczy mamy takich samych , w sklepie lapiemy zawsze te same rzeczy ( uff.. jakie to szczescie,ze nosimy inny rozmiar) Jak umawiamy sie gdzies w Poznaniu np na zakupy to zawsze dostaje smsa np o tresci " Nie ubieraj fioletowej sukienki!!!" poniewaz juz pare razy bylo tak,ze spotkalysmy sie w browarze i bylysmy identycznie ubrane
Wiec mama tak jak ja ma torbe Sabriny Pilewicz, melisski westwood, kolorowe zakiety i inne "hiciory"
Korzystamy razem tez z allegro wiec czesto mamy zabawne sytuacje, np ostatnio z zegarkiem i shooper bag z Zary. ( Chwalilam sie mamie,ze dodalam fajna torbe i zegarek a ona na to,ze przeciez to ona dodala!) Okazalo sie,ze upatrzylysmy to samo.
Mamuska jest na tyle kochana,ze czesto daje mi swoje rzeczy:P
Z drugiej strony czasami mowi,ze przeginam z zakupami.. co jest zrozumiale ( tak mysle wlasnie, ze po cholere mi tyle dresowych marynarek?) Wiec krycie z siatami nie jest mi obce.
Sledza tez z tata mojego bloga i oczywiscie glosno go komentuja, masakra jak sobie o tym pomysle baa nawet chca mi robic zdjecia
A tato modowy zbytnio to nie jest,ale jak slyszy,ze kupuje buty to ma jeden tekst " mam nadzieje,ze jakies obcasy! a nie w tych kapciach (ma na mysli baletki) chodzisz"
Kiedys uczulil mnie podczas wakacji tusz do rzes i musialam jechac do szpitala, mialam taka alergie,ze ciagle plakalam. Ide z tata do garazu a on " a dlaczego nie ubralas szpilek" na to ja " Tato przeciez jade do szpitala" On nie pojmuje,ze wtedy ostatnie o czym mysle to to zeby miec na sobie obcasy

Przyblizylam Wam moja rodzinke

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-06-25 o 19:25
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:24   #2050
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

esli ktos wybiera sie do Malty niechaj kupi mi brodkowy pasiak rozmiar S!!!!!!!!!!!!J

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:24   #2051
owieczka-18
Raczkowanie

Cytat:
Sukienki chyba juz nie ma nigdzie...Sweterek to nowa kolekcja wiec sa spore szanse. Ja zwracalam uwage na wyprzedazowe rzeczy ale w browarze widzialam, ze wisiako kilka srebrnych ubran.
Oj to szkoda, po cichu miałam nadzieję że ja upoluję na wesele...
A orientujesz się może która Zara była tak ogólnie najlepiej zaopatrzona w Poznaniu podczas % , planuję w poniedziałek rano zajrzec przed pracą ale jestem w stanie max do jednej... i tak się zastanawiam skoro poniedziałek jest dniem dostawy towaru to może dorzucą coś z magazynu
owieczka-18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:24   #2052
Rzymianka
Wtajemniczenie

Paryzanko to już wiemy po kim Ty taka "modowa" jesteś
Stary 2011-06-25, 19:26   #2053
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Swietne zakupy wszystko mi sie podoba. Za ile baletki? Widzialyscie takie panterkowe w Poznaniu?
były wczoraj w Browarze rano a popołudniu 1 szt w malcie
ale chyba dokładają rzeczy więc warto sprawdzać
Przymierzałam je i sa super
Stary 2011-06-25, 19:27   #2054
viera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cold one Pokaż wiadomość
tak od wczoraj "Was" czytam dziewczyny, i sobię myślę, że ja to bym się nie nadawała na te wyprzedaże nie umiałabym tak biegać po sklepie w tym tłoku i pewnie zostałabym zdeptana na amen ale chętnie pojechałabym do Zary, niestety u mnie nie ma, i jestem tam raz na sto lat :-( zastanawiam się czy może dobrze by było jechać we wtorek wieczorkiem do Poznania czy lepiej zaczekać ze 2 tygodnie? Jak myślicie?
też się nie nadaje, byłam 1 dnia w Mango, rano, i już doświadczyłam chamstwa, łażenia po mnie bez słowa "przepraszam"itp. i podziękowałam... :/:/:/ I tak stypendium się skonczylo, wiec konto puste... chlip
a wyplata za miesiac najwczesniej
Stary 2011-06-25, 19:28   #2055
Rzymianka
Wtajemniczenie

Paryzanko rozmiar M tej zielonej dresowej tak?
Stary 2011-06-25, 19:30   #2056
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

Pisalyscie troche o rodzinie i zakupach U mnie to jest tak,ze moja mama to tez z jednej strony mała maniaczka mody. Woła na mnie "moj jacyków" bo zawsze jej we wszystkim doradzam. Wiekszosc rzeczy mamy takich samych , w sklepie lapiemy zawsze te same rzeczy ( uff.. jakie to szczescie,ze nosimy inny rozmiar) Jak umawiamy sie gdzies w Poznaniu np na zakupy to zawsze dostaje smsa np o tresci " Nie ubieraj fioletowej sukienki!!!" poniewaz juz pare razy bylo tak,ze spotkalysmy sie w browarze i bylysmy identycznie ubrane
Wiec mama tak jak ja ma torbe Sabriny Pilewicz, melisski westwood, kolorowe zakiety i inne "hiciory"
Korzystamy razem tez z allegro wiec czesto mamy zabawne sytuacje, np ostatnio z zegarkiem i shooper bag z Zary. ( Chwalilam sie mamie,ze dodalam fajna torbe i zegarek a ona na to,ze przeciez to ona dodala!) Okazalo sie,ze upatrzylysmy to samo.
Z drugiej strony czasami mowi,ze przeginam z zakupami.. co jest zrozumiale ( tak mysle wlasnie, ze po cholere mi tyle dresowych marynarek?) Wiec krycie z siatami nie jest mi obce.
Sledza tez z tata mojego bloga i oczywiscie glosno go komentuja, masakra jak sobie o tym pomysle baa nawet chca mi robic zdjecia
A tato modowy zbytnio to nie jest,ale jak slyszy,ze kupuje buty to ma jeden tekst " mam nadzieje,ze jakies obcasy! a nie w tych kapciach (ma na mysli baletki) chodzisz"
Kiedys uczulil mnie podczas wakacji tusz do rzes i musialam jechac do szpitala, mialam taka alergie,ze ciagle plakalam. Ide z tata do garazu a on " a dlaczego nie ubralas szpilek" na to ja " Tato przeciez jade do szpitala" On nie pojmuje,ze wtedy ostatnie o czym mysle to to zeby miec na sobie obcasy

Kochana super rodzinka serio
Mojej mamie wszystko sie podoba też co mi i jest tak, że nosimy ten sam rozmiar, wiec jak mi sie cos znudzi to jej oddaje
a kochana przymierzałaś juz melisski?
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:32   #2057
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
mon9 masz dokładnie taki sam gust jak ja, kropka w kropkę i to jeszcze ten sam rozmiar, a sukienki tulipanowej byś nie chciała?
hihi
ładne są te tulipanowe ale chyba ładniej wyglądają na niższych osobach.. przy moim 176cm wydawało mi się za wysoko się rozkloszowywała nie tak jak powinna w okolicach bioder
Stary 2011-06-25, 19:33   #2058
paryzanka202
Zakorzenienie

rzymianka - chyba po babci kiedys za dawnych czasow zobaczyla ,ze babka w prognozie pogody ma jakies buty a ,ze w moim miescie ich nie bylo to wsiadla w pociag do zielonej gory zeby kupic te buty. W sklepie zobaczyla do nich torebke, wydala cala kase i jechala z powrotem na gape
Do tej pory ma tak,ze wychodzi po chleb a wraca z butami itp

Ewelinka- nie ma mnie w domu:P bede dopiero 3ciego

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-06-25 o 19:35
Stary 2011-06-25, 19:34   #2059
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość

Ja nie Budgetka, ale byłam w Mango i nawet specjalnie patrzyłam na te torebki bo pamiętałam, że chciałaś ale w Szn nie ma ani jednej. Są tylko te takie pikowane ala chanelki czerwone i czarne.

Dziękuje, że sprawdziłaś Już zwątpiłam, że ją będę miała
Pocieszę się innym modelem bo mam straszną ochotę na torebkę Oczywiście jeśli ktoś ją gdzieś zobaczy prosze o zakup !

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:38   #2060
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość

Ci mechanicy Mam nadzieję, że jak już wróci, to przynajmniej naprawi wszystko porządnie.
ja też mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
O kurczę, co za historia i co za mechanik
no cóż...zbliżały się 10te urodziny mojego bąka, więc chyba zaprotestował i zapsuł się na amen
Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Biedniutka:przytu l:

paryżanko fajnie tak z Mamą moja ma ten sam rozmiar, gust też podobny, więc się wymieniamy ciuchami często ale jak kupuję nowe to

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-25 o 19:41
Stary 2011-06-25, 19:40   #2061
paryzanka202
Zakorzenienie

rzymianka - S ewentualnie M. Te marynarki leza lepiej na mnie Ski
Stary 2011-06-25, 19:43   #2062
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:

Fajną rodzinkę tworzycie I jeszcze Twoja Babcia- może istnieje coś takiego jak gen modowy?
Stary 2011-06-25, 19:44   #2063
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Swietne zakupy wszystko mi sie podoba. Za ile baletki? Widzialyscie takie panterkowe w Poznaniu?
Dziękuję Baletki 129 zł z 229 zł

Cytat:
Spódniczki z zipem były na pewno dwie w ZT r.S, pasiaka zielonego widziałam tylko w ZT i bodajże r.M, r.S jest w Promenadzie, ale niebieski i lekko zaciągnięty na dole.. Torebka nie rzuciła mi się w oczy

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość

(...)

Ja jestem coraz bardziej oczarowana nową kolekcją Nawet już nie mam specjalnie ochoty chodzić miedzy wieszakami z przecenionymi ubraniami, bo i tak rozmiaru albo mojego nie ma, albo coś jest pobrudzone/porozrywane albo w ogóle danej rzeczy nie ma

Znowu nic nie kupiłam W Promenadzie miałam odłożoną marynarkę z nowej kolekcji, ale jakieś smugi i zagniecenia miała Uznałam, że kupię gdzie indziej.
W ogóle polecam Promenadę- porządek, rzeczy poukładane kolorystycznie, nawet kolejka do kasy/przymierzalni szybko idzie.

(...)

Mojej sukienki nie ma w Warszawie w rozmiarze XS W Promenadzie wisiało M, tradycyjnie bez paska
Mam podobne odczucia Z letniej kolekcji było kilka naprawdę ładnych rzeczy, ale większość neonów to jednak nie moja bajka - zdecydowanie wolę oglądać na kimś niż na sobie więc nawet przecenione te rzeczy aż tak mnie nie kuszą A to, co bardzo chciałam, kupiłam w sezonie Co prawda coś tam bym pewnie jeszcze dla siebie znalazła, ale z rzeczami, których mieć nie muszę na już, poczekam na większą obniżkę. Nowa kolekcja natomiast, mimo iż wciąż sporo w niej koloru, zapowiada się za to obiecująco.

Co do Promenady mam podobne odczucia, podobnie w Blue City było dzisiaj około 13-15 bardzo spokojnie. Momentami w przymierzalniach i przy kasach nie było nikogo.

Wydaje mi się, że gdzieś widziałam tą sukienkę w jakimś małym rozmiarze i nie wiem, czy nie było to właśnie w Blue City..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-06-25 o 19:45
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:44   #2064
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
nie pokazujcie mi tych spodni błagaaaam!!! Marzą mi się one!! A z moimi szczupłymi udami znając życie nie wcisnę się nawet w XL Świetna stylizacja, a spodnie piękne!
Ja miałam taki problem z rurkami z zamkami, chyba moje łydki mogą przybić piątkę Twoim udom
Cytat:
no cóż...zbliżały się 10te urodziny mojego bąka, więc chyba zaprotestował i zapsuł się na amen
Mój ma 11, i chyba właśnie po raz pierwszy nazwałam go na piśmie moim samochodem
Stary 2011-06-25, 19:49   #2065
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kami1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak wygląda sytuacja w Klifie w Gdyni??

a czegoś konkretnego szukasz czy tak ogólnie?
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:49   #2066
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam taki problem z rurkami z zamkami, chyba moje łydki mogą przybić piątkę Twoim udom

Mój ma 11, i chyba właśnie po raz pierwszy nazwałam go na piśmie moim samochodem
ja też miałam problem z tymi rurkami... w L się "prawie" wcisnęłam czyli brakowało jeszcze jakieś 3 cm do kroku a w XL nogawka była tak samo za ciasna a w pasie latały jak o 2 rozmiary za duże a moim łydkom też nic nie brakuje hahaha nie mogę dopiąć żadnych wysokich kozaków... i tak było zawsze

ehhh no mój autek totalnie zaprotestował, nie miałam z nim wcześniej większych problemów, a teraz stwierdził, mam dość, dalej nie jadę i koniec kropka

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-25 o 19:51
Stary 2011-06-25, 19:57   #2067
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

oswiadczam wszem i wobec że moja łyda nie chciała się wcisnąc w rurki zipowe heheh :brzyda l:
Stary 2011-06-25, 19:58   #2068
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Mam podobne odczucia Z letniej kolekcji było kilka naprawdę ładnych rzeczy, ale większość neonów to jednak nie moja bajka - zdecydowanie wolę oglądać na kimś niż na sobie więc nawet przecenione te rzeczy aż tak mnie nie kuszą A to, co bardzo chciałam, kupiłam w sezonie Co prawda coś tam bym pewnie jeszcze dla siebie znalazła, ale z rzeczami, których mieć nie muszę na już, poczekam na większą obniżkę. Nowa kolekcja natomiast, mimo iż wciąż sporo w niej koloru, zapowiada się za to obiecująco.

Co do Promenady mam podobne odczucia, podobnie w Blue City było dzisiaj około 13-15 bardzo spokojnie. Momentami w przymierzalniach i przy kasach nie było nikogo.

Wydaje mi się, że gdzieś widziałam tą sukienkę w jakimś małym rozmiarze i nie wiem, czy nie było to właśnie w Blue City..
O, dziękuję Ci bardzo za wiadomość! Byłam w Blue City w piątek, ale jej nie widziałam, może dopiero wywiesili albo ktoś zwrócił... Bo w ZT jest S, ale bez metek i paska..
Mi też podobają się neony, ale najbardziej na kimś innym Jakoś się w nich za bardzo nie czuję... Mam jedną pomarańczową bluzkę z tej kolekcji i jedną bluzkę w kolorze fuksji, ale kupioną już kilka lat temu w Solarze. I chyba mi starczy
Potwierdza się reguła, że to na zimowych wyprzedażach wydaję więcej
Stary 2011-06-25, 20:02   #2069
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
rzymianka - chyba po babci kiedys za dawnych czasow zobaczyla ,ze babka w prognozie pogody ma jakies buty a ,ze w moim miescie ich nie bylo to wsiadla w pociag do zielonej gory zeby kupic te buty. W sklepie zobaczyla do nich torebke, wydala cala kase i jechala z powrotem na gape
Do tej pory ma tak,ze wychodzi po chleb a wraca z butami itp

paryzanko
czyli to rodzinne, z rozmiarem zielonej dam Ci znać smskiem w poniedziałek.

Cytat:
hihi
ładne są te tulipanowe ale chyba ładniej wyglądają na niższych osobach.. przy moim 176cm wydawało mi się za wysoko się rozkloszowywała nie tak jak powinna w okolicach bioder
mon9 to przynajmniej wzrostem się różnimy 164 niecałe.
Stary 2011-06-25, 20:05   #2070
kami1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
a czegoś konkretnego szukasz czy tak ogólnie?
Pytam ogólnie, ale gdybym znalazła poniższe rzeczy w rozmiarze XS to na pewno bym się skusiła.... Ta ostatnia sukienka jest extra ... i dopiero to zauważyłam na Gabiowym blogu.....
Wczoraj w Galerii Bałtyckiej było dużo ubrań w rozmiarze m,l Tak się zastanawiam co jaki czas będą dokładać towar ........i czy jest szansa na XS ..... Osoby noszące większe rozmiary mają teraz RAJ ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2344124622_1_1_3.jpg (18,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2453254649_1_1_3.jpg (14,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2473107615_2_1_3.jpg (19,7 KB, 69 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości