|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
BAN stały
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
ahoj
![]() wpadłam sie przywitać i ponarzekać na wage która znowu wzrosła ![]() i lecę na exam, trzymajcie kciuki żebym nastrzelała na 3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-25 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | ||
Rozeznanie
|
uff w takim razie nie jestem ewenementem
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- hm wiesz w sumie ostatnio sporo zamawiam ale tylko dlatego ,że mam z katalogu od kolezanki po ich cenach ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- powodzenia kochana ;* daj znać jak poszło potem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Rozeznanie
|
mam dzis fatalny dzien, najchetniej bym zasnela jak niedźwiedź na zime.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
![]() wczoraj upiekłam chlebek i zjadłam wieczorkiem 3 kromki ![]() były takie pyszne - chyba muszę przestac piec ten chleb bo on mnie zgubi ![]() ![]() ale zaliczam to sobie za grzech - bo dziś uczta ![]() ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 | |
Rozeznanie
|
a smutno mi
już nie rozumiem nic jakos tak dziwnie ostatnio jest ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
a wczoraj nagrzyszlam istna uczta byla, a co najgorsze na wieczor i dzis jest oczyiwscie plus, ale mniejszy niz sie spodziewalam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
nie smuć się
![]() spotkaj się z przyjaciółmi - spraw sobie mały drobiazg który poprawi Ci nastrój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
WITAM WAS
Wczoraj był pogrzeb ![]() ![]() Miałam takie dziwne zdarzenie...... Mówiłam do męża,że nie mam żadnej pamiątki od Babci. Wróciliśmy do domu otwieram torebkę a tam herbaciana róża ....... taka sama jak rośnie u Babci w ogrodzie i nie wiem czy była na którymś z wieńców. Z resztą nasz miał białe i czerwone róże...... Takie ciepło poczułam.
#3821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a żeby w przyszłości nie było jojo uczty muszą być ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Rozeznanie
|
to co mogloby poprawic humor nie dokonca zlezy ode mnie
na zakupy nie mam weny i na spotkania tez nie bardzo a jeszcze pada to juz wogole nie chce mi sie wychodzic ale dzieki za dobre checi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Rozeznanie
|
hm może to po prostu taki przejściowy czas? może masz za dużo na głowie?
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- kochana Twoja reakcja była jak najbardziej naturalna , teraz ciężki okres w Twoim życiu ale pamiętaj zawsze bo burzy wychodzi słońce Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- kiedyś słyszałam mądrą sentecje " sprawy odłożone na półkę rozwiązują się same" czasami nie warto zamartwiać się na zapas. Ja jestem na to idealnym przykładem ostatnio cały tydzien chodziłam zdenerwowana i w ogóle i co mi to dało? zupełnie nic ... wiem ,ze czasami cięzko wyluzować nabrac dystansu ale spróbuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Rozeznanie
|
zna sie kto sna snach?
mialam dzis sen o niemowlaku a to bylo moje dziecko (tzn we snie bo nie mam dzieci normalnie), ogolnie bardzo pozytywny przepelnieny glownie dobrymi uczuciami wzgl tego dziecka na pocztaku dziecko bylo z moim kuzynem jakby, ja wrocilam zabralam je (kuzynowi sie cos nie podobalo albo mi) do domu i wszyscy byli szczesliwi, potem jakos przenioslam sie w inne miejsce jechalam na rowerze z kolega niby na poczte ja jechalam szybko (jak zwykle) i weszlam do tej poczty okazalo sie ze tam jakis test mam rozwiazac, po rozwiazaniu testu siadlam na rower i szybko do domu a ktos za mna mowil zebym poczekala na tego kolege, ale ja powiedzialam ze ne moge bo mam dziecko i musze sie nim opiekowac, wrocilam do domu, a dziecko spalo. A to dziecko bylo takie ladne i grzeczne takie spokojne, ze sie wnim zakochalam, az pamietam do teraz to uczucie. a z tym snem bylo to dziwne ze w polowie snu tzn jak je wzielam do domu i sie nim zajmowalam sie obudzialam poszlam do lazienki wrocilam i zasnelam znowu i dalszy ciag byl, jeszcze nie mialam tak nigdy. od tygodnia mi sie cos sni noc w noc i to po pare snow nawet. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-25 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Rozeznanie
|
Witam Was moje Łobuziarki!!!
Zaglądam tu do Was ale nie mam czasu odpisywać i strasznie mi się stęskniło za Wami. Widzę, też że sporo się tu wydarzyło. Pandzia Babcia nad Wami teraz będzie czuwała i ta róża- być może był to znak dla Was, że z góry będzie spoglądała ![]() Kalae czasami też mam takie beznadziejne dni i wiem, że po prostu trzeba je przeczekać, albo mimo braku chęci odstresowac się czymś miłym- ja ostatnio poszłam, ze znajomymi na wesołe miasteczko- o wszystkich troskach się zapomina ![]() Popolka ![]() ![]() Agusia_1 ja oddawałam już 7 razy krew ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- [QUOTE=kalae;27735465]zna sie kto sna snach? mialam dzis sen o niemowlaku a to bylo moje dziecko (tzn we snie bo nie mam dzieci normalnie), ogolnie bardzo pozytywny przepelnieny glownie dobrymi uczuciami wzgl tego dziecka na pocztaku dziecko bylo z moim kuzynem jakby, ja wrocilam zabralam je (kuzynowi sie cos nie podobalo albo mi) do domu i wszyscy byli szczesliwi, potem jakos przenioslam sie w inne miejsce jechalam na rowerze z kolega niby na poczte ja jechalam szybko (jak zwykle) i weszlam do tej poczty okazalo sie ze tam jakis test mam rozwiazac, po rozwiazaniu testu siadlam na rower i szybko do domu a ktos za mna mowil zebym poczekala na tego kolege, ale ja powiedzialam ze ne moge bo mam dziecko i musze sie nim opiekowac, wrocilam do domu, a dziecko spalo. A to dziecko bylo takie ladne i grzeczne takie spokojne, ze sie wnim zakochalam, az pamietam do teraz to uczucie. a z tym snem bylo to dziwne ze w polowie snu tzn jak je wzielam do domu i sie nim zajmowalam sie obudzialam poszlam do lazienki wrocilam i zasnelam znowu i dalszy ciag byl, jeszcze nie mialam tak nigdy. od tygodnia mi sie cos sni noc w noc i to po pare snow nawet. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- wiesz to sa sprawy uczuciowe i jakos sie mieszam juz, Czasami sny sa odzwierciedleniem naszych marzeń i pragnień. Albo też jeśli się o czymś usilnie myśli, czymś się przejmuje to w snach może to wszystko wychodzić
Cierpliwość- najważniejszą cnotą w Dukanie ![]() Edytowane przez Agus140188 Czas edycji: 2011-06-25 o 12:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Rozeznanie
|
rzadko chyba nawe nigdy sni mi sie to o czym mysle w danej chwili czy czasie. pgolnie powiem nawet ze nie planuje dziecka w najblizszym czasie
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-25 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Tą o snach? a jak mam to zrobić bo nigdy jeszcze nie usuwałam nic z forum i nie wiem czy umiem
![]() |
#3828 |
Rozeznanie
|
ta o uczuciach, daj edytuj i usun poprostu ta jedna czesc
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Rozeznanie
|
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uff, poćwiczyłam, na razie bbl, wieczorem zrobię shreda, zrobiłabym teraz ale nie mam już czasu, muszę zacząć się ogarniać bo jedziemy z TŻ-tem do mojej babci na imieniny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
BAN stały
|
Pandzia
![]() dzieki żabki z kciukasy w tygodniu sie okaze jaki wynik ![]() pojechałam po egzaminie do lidla na zakupy a tam jakas modernizacja i same puste półki i jakieś ostatki produktów których i tak nie mogę ![]() wiec chyba jutro sie przejadę do innego ![]() w ogole teraz jak chce pojechać do rynku juz nie przesiadam sie 3 razy tylko raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Rozeznanie
|
ale mam doła dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Wtajemniczenie
|
Pandzia,dasz radę to wszystko przetrwać
![]() ja wróciłam z pracy i zabieram się za ćwiczenia... choć tak mi się nie chce po 7 godiznach na nogach biegając w te i we wte:P cały czas mam wzrost ok 1kg. ważne, że nadal jest 5 z przodu...
#3837 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() Mam nowe wieści-postanowiłam troszkę "zdeformować" moją dietkę. Mianowicie nie przechodzę jeszcze całkiem na III fazę,ale włączyłam mini uczty do II etapu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
![]() ale tu dziś cisza ![]() ja właśnie wróciłam z mojego ucztowania - mężuś zaprosił mnie do pizzy hut, było pysznie, do tego zjadłam pyszne ciasto jabłecznik z bitą śmietaną, i wiśniowe ciasto z pianką ![]() ![]() Cytat:
podziwiam za jazdę z przesiadkami i gratuluję że zmniejszyła się ilość przesiadek dziś u nas gościu pod biedronką sprzedawał truskawki po 8zł za koszyk (2 kg) chyba za dużo mu zostało, ale po dzisiejszej uczcie już bym ich nie wchłonęła więc nie kupiłam ![]() miłego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Rozeznanie
|
a co to za okazja? urodziny?
oh to pojadłaś ![]() a ja wiem chyba skad ta zachcianka na lody, z tej reklamy magnum co na glownej stronie wizazu jest |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Przyczajenie
|
hej
![]() jestem anonimową dukanką ![]() ![]() najpierw gratuluje wszystkim wam wyników;* trzymam kciuki za dotrwanie do ostatniego dnia diety ![]() a teraz mój problem: 07.03.2011r - waga wyjściowa - 68kg, przeczytana ksiazka, zrobiony test, dni uderzeniówki, zaczyna się druga faza, tryb 1-1. codziennie otreby (2ow-1prz), woda, nabiał do 1kg, mieso ryby itd wszystko pięknie ładnie ![]() 25.06.2011 r - 61 kg waga stoi w miejscu nie spada już prawie wogóle - wywołuje to lekką frustrację - skutek, albo pretekst do 3alkoholowych imprez (z niedozwolonych rzeczy tylko albo aż alkohol, 2 razy wódka, raz piwo;/;/) o dziwo po miesięcznym zastoju po imprezach spadek 1kg, utrzymuje się już tydzień wśród złych przyzwyczajeń - hmm... budyń? (codziennie - 1 łyżka skrobi kuk, 1 żółtko, mleko, słodzik, aromat), ogórki konserwowe? (na pw nieraz i 2 słoiki dziennie, moja słabość), może satino? cel - ładna sylwetka, ok 56-58kg data: 1 sierpień (wakacje z przyjaciółmi) kochane co mam robić? chcę schudnąć! od poniedziałku dołączam ćwiczenia, motywacja jest... ale wg testu miałam zakończyć 2 faze 28maja, jest miesiąc później a tutaj końca 2 nie widać... myślałam o wprowadzeniu owoców, bo szczerze mówiąc czuje się zmęczona - może jest to spowodowane brakiem spadków? jedyną rzeczą której mi na diecie brakuej są właśnie owoce... myślałam też o 2 fazie z elementami 2 ucz owocowych? co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.