|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Jestem świeżo upieczoną wizażanką ale niedługo także załącze kilka fotek moich rzeczy (a troche ich mam).Choć musze przyznać że troche mnie dobilo to co pokazujecie.Jest tego tyyyyyle i taaaak fajnych ląpków że szok!!!
|
|
|
|
#13172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:- ul. Korfantego (dawny Dom DZiecka) - pl. Szewczyka (przy dworcu pkp nad big starem) - ul. 3-ga Maja (w bramie) - ul. Gliwicka (zaraz za pl. Wolnosci) Wszystkie te ulice to scisłe centrum Katowic ![]() wiecej grzechow nie pamietam....
|
|
|
|
|
#13173 |
|
BAN stały
|
Franiulka
Dziękuję za komplementy i za rady ![]() czekam na zdjęcia twoich ubrań |
|
|
|
#13174 |
|
Zakorzenienie
|
No gratuluje wszystkim dzisiejszych zakupów
![]() Ja dziś nabyłam różowe kowbojki, moj rozmiar 2 blzueczki z długim rękawem (Von Dutch i noname:PP) 1 z krotkim (atmosphere) i 1 na naramkach (george) ----> łącznie 2 zł :PP FOtki dam moze jutro bo wszystko w praniu |
|
|
|
#13175 |
|
Zakorzenienie
|
stellios napisalam ci PW
Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2006-09-23 o 21:03 Powód: literówka :PP |
|
|
|
#13176 |
|
Konto usunięte
|
Jestem w szoku
.Odnośnie niektórych wypowiedzi co do kradzieży w lumpeksie, czy gdziekolwiek indziej. Nie kradniecie, bo się boicie, że was złapią, żeby nie mieć obciachu ??Albo macie potem wyrzuty sumienia... Żenujące. To jest taka sama kradzież jak każda inna. Zwykłe najzwyklejsze złodziejstwo. I jeszcze z uśmiechem na twarzy - ?Godne chwalenia się w wątku na forum?? A potem jak wam ktoś ukradnie komórkę czy portfel to wielkie oburzenie, jacy to złodzieje chodzą po ulicach... Wybiórcza uczciwość. Gratuluję postawy i zadowolenia z siebie. Wstyd i tyle. |
|
|
|
#13177 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy w zyciu nic nie ukradlam, nawet lizaczka serduszko za 10gr..
poprostu.. nikt nie musial mnie tego uczyc, o tym mowic..
|
#13178 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio w lumpeksie wychaczyłam taki plecak
dla brata Był ok tylko miał jeden pasek oderwany ale sie przyszyło i jest ok 2 zl i taka czarna bluzke H&M z wiekszym dekoltem w serek i sciaganymi rekawami, ale za duza na mnie ![]() ![]() to chyba M albo moze i L, nie wiem bo nie ma metki z rozmiarem a tak mi sie podbaja takie rekawki ale na mnie za duza bo nosze XS i S. Na allegro albo do wymiany
|
|
|
|
#13179 |
|
Zakorzenienie
|
stellios..jestem pelna podziwu temau jak super dobierasz ciuszki.. no serio-wszystko wyglada w twoich zestawach tak genialne, idealnie pasuje i jest poprostu modne..
pozazdroscic..
|
#13180 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#13181 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1159032138
Stellios, Ten sweter jest cudny! ja też chce taki! Cudowny zestaw ,wszystko pasuje idealnie, sexownie ,nowocześnie i pewnie na dodatek wygodnie. Naprawdę nie chciałam tak słodzić ,ale co mam robić jak wklejasz takie zestawy
|
|
|
|
#13182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#13183 |
|
Zadomowienie
|
kilka z moich ostatnich łowów
|
|
|
|
#13184 |
|
Zadomowienie
|
i dalej
|
|
|
|
#13185 |
|
Zadomowienie
|
1. złoty gorset
2. komplet do spania 3. nowe buciki Dorothy Perkins 4. wełniany płaszczyk 5. czerwona bluzka wyszywana koralikami 6. śmieszne buciorki, szkoda, że za małe :/ r. 40 7. nowa koszulka Atmosphere 8. futrzak Zoe 9. futrzana kurtka/bolerko 10. super bolerko żakietowe ze srebrną nitką 11. sztruksowa haftowana spódnica 12. tunika 13. haftowana katanka r. 34/36 |
|
|
|
#13186 |
|
Zakorzenienie
|
kasieńka.. suuper ciuszki.. chcialam wymienic co mi sie podoba, ale nie da rady.. bo wszystko mi sie podoba..serioo...
|
#13187 |
|
Zadomowienie
|
lemonka dziękuję
|
|
|
|
#13188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam to gdzies wstydze sie tego co zrobilam, ale przyznaje do tego nigdy wiecej tego nie powtorzenie dlatego ze sie boje ze mnie ktos zlapie, tylko dlatego ze jestem uczciwa osoba i nie dla mnie kradzieze czlowiek uczy sie na bledach, chyba nie zaprzeczysz? Poza tym, mowisz tak jakbys swietoszkiem byla EOT ![]() Kasienka, super masz te swoje zdobycze, wszystko na bierzaco przegladam na all i jestem w szoku, ze takie rzeczy znajduja sie u Ciebie w lumpkach gratuluje oka
|
|
#13189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy musi cos tam w zyciu wyprobowac zeby uwierzyc ze to rzeczywiscie jest fee..zakazany owoc smakuje najlepiej, ale bol brzucha po nim jest najgorszy..
|
|
#13190 |
|
Zadomowienie
|
stellios - swietny ten długi golf poprostu piekny (szerokie paski w pasie były mozdne juz rok temu wiec smigaj w nich smiało)
franiulka tez czekam na twoje fotki a moze tez w jakis zestawach ciekawa jestem twojego stylu...hi hi hi...bratnia duszyczko ja moze zrobie pare fotek moich skarbek jak odzykam cyfrowke
|
|
#13191 |
|
Zadomowienie
|
kasienka a mozesz uchylic rombka tajemnicy i zdradzic ile wydałas na te cudenka???piekne te rzeczy
pozostaje mi tylko płakac
|
|
#13192 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1159088211 nie chcesz tego oddac Kasienko?
![]()
|
|
|
|
#13193 |
|
Zadomowienie
|
Paulina, dzięki
![]() kinolec, kurcze chętnie bym Ci powiedziała ile wydałam, ale nie pamiętam w lumpkach jestem dość często, te rzeczy które dziś wstawiłam też są z różnych, i po prostu nie pamiętam co ile kosztuje ale raczej powyżej 20 zł nic nie kupuję ![]() nafiyqa, wszystko co pokazałam wystawiłam na allegro, futerko też
|
|
|
|
#13194 |
|
Raczkowanie
|
Kasieńka śliczne rzeczy wyłapałaś
czerwona bluzeczka no i bolerka. Masz szczęście dziewczyno KINOLEC
|
|
|
|
#13195 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka super ciuszki. zazdroszcze ci
|
#13197 |
|
Zadomowienie
|
Kasieńko, gdzie polowałaś???? Możesz mi podać swój nick z allegro na PW??
|
|
|
|
#13198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe Wygodnie bardzo ... Wczoraj tak się ubrałam i mój TŻ był zachwycony, bo golf nie jest zbyt długi a za to baaardzo dopasowany *Kasieńka* Bardzo fajne ubranka a zdjęcia po porstu super Takie profesjonalne, jak z katalogu ... Czy to kosztuje dużo pracy (wykonanie takich zdjęć)? |
|
|
|
|
#13199 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli byc mogła Kasieńko to ja tez bym prosila o Twoj nick na allegro
|
|
|
|
#13200 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko ja tez prosze na PW nick z allegro
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Staram się

ale mam to gdzies