|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Ja teraz wiem, że decyzję o rozstaniu powinnam podjąć wcześniej. Ale jakby nie było, zrobiłam dobrze. Wierzę, że będę kochać i będę kochana
|
|
|
|
#2132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
można wstawiać linki. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Każdy tego chce w życiu. Być kochanym i dawać szczęście. |
||
|
|
|
#2133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
ja sie dziś pocieszam piosenką Doda - XXX
pomaga mi ona śpiewa tam "zostaniesz eks, eks...eks cieniem moich rzęs"
|
|
#2135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żałosna jest ta Twoja znajoma. |
|
|
|
|
#2136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
I to złote xD
|
|
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie to w ogóle jakaś abstrakcja. Nigdy nie miałem znajomego bez zębów, bardziej mi się to kojarzy z filmem o piratach, którzy cierpieli na szkorbut i dlatego im wypadały zęby
Faktycznie, facet to musiał być istny skarb. Bardzo zadbany
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny chciałabym się dołączyć do grona waszego
można?
|
|
|
|
#2141 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
tak się cieszyłam, że wkoncu po długim czasie mam sobote wolną...... że spędze ją z nim...... a tu lipa siedze sama i rycze jak idiotka
dobrze, że choć daje rade z powstrzymywaniem się żeby do niego nie pisać, ehhh
|
|
#2143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie płacz... :| gdybym nie była w ciąży zapisałabym się na taniec na rurze: http://www.youtube.com/watch?v=a5irT...kira_rabiosaWP |
|
|
|
|
#2144 | |
|
Raczkowanie
|
))Jeśli chodzi o mnie to rozstałam się po 3 latach z facetem a właściwie w przyszły piątek będzie to już definitywne rozstanie w racji tego że wyprowadzam się z mieszkania w którym dotychczas mieszkaliśmy razem. Po prostu to nie to ... a wszystko przez to że zakochałam się w koledze... i (sick) boję się zrobić krok .. bo to bardzo dobry kolega.. :/ a nie wiem czy on o mnie "tak" myśli ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
majlenka,
jesteś pewna, że to miłość ? dziewczyny nie wiem czy już to wklejałam, lecz jeśli NIE to coś na poprawę humorku:http://www.wiocha.pl/38274,Ogorek ![]()
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-06-25 o 23:52 |
|
|
|
#2146 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś doznałam szoku ale w pozytywnym sensie
. Ok 22 dzwoni do mnie kolega sprzed xxx lat ( kiedyś z nim byłam, jeszcze w liceum ) i mówi, że mam podać adres i on zaraz przyjeżdża po mnie. A ja oczywiście, że nie! Bo strasznie wyglądam itd, bo za późno... No ale namówił mnie stwierdzeniem: Nie ma sorry!!! Nie zamulaj!!! Super chłopak, młodszy ale poukładane w głowie niesamowicie ma, tylko nieładnie się zachował bo ma dziewczynę z którą mieszka a przyjechał po koleżankę... Do sedna... Otóż pogadaliśmy sobie o czasach szkolnych, opowiadał mi, co go boli w jego związku itd, ja mu trochę opowiedziałam o rozstaniu i na koniec zapytał mnie, gdzie takich idiotów można znaleźć, kazał mi się ogarnąć i więcej wymagać od facetów bo zasługuję na kogoś normalnego i przede wszystkim na szacunek! Podbudowało mnie to strasznie i czuję się świetnie . Zobaczymy rano.
|
|
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę zasnąć.
Powiedział na odchodne, że to moja wina iż taką podjął decyzję. Mam obwiniać siebie o jego decyzję. Nie sądzi abyśmy się dogadali wiec lepiej bedzie jak sama będę wychowywac dziecko ... nogi mi się ugięły z nerwów. dlaczego jest to tak ciężkie ? |
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że powiedział co powiedział.. A co miał winę wziąć na siebie? To, że się przestraszył odpowiedzialności i związania z kimś na długo, nie znaczy że to Twoja wina. Jak napisała impressive20 odnośnie innej kwestii - manipulant. Staram się sobie powtarzać, że ciężkie jest po to, aby w młodym wieku dostać po dupie, a potem być niezniszczalną.. Ciężkie, bo uwierzyłaś mu zapewne w te jego brednie i obarczanie Cię winą ( w celu wybielenia siebie i zrobiena sobie dobrego podkładu, "na przyszłość"). Słówko odnośnie wypowiedzi impressive 20, facet był zapalnikiem, w 95% nie przez niego dzieje się ze mną źle, ja np. mam mnóstwo innych problemów które się uruchomiły teraz, ale walczę! |
|
|
|
|
#2149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętasz? Mówiłam na początku, że on tak postąpi. Dlatego OLEJ DZIADA
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
ja też ... było mi słabo. ciągle się budziłam i robiło mi się niedobrze z nerwów
(
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
Nie no miłość to za duże słowo podoba mi się ... ale na razie myślę że nie będę się pchała w kolejne związki to bez sensu.. jak coś ma być to będzie narazie wakacje chcę mieć dla siebie odpocząć naładować baterie ... zadbać o ciało i ducha
mam chytrus plan w końcu wziąć się za siebie i w październiku oczarować męską część mojej uczelni <haha> <żarcik> bo 3/4 mojej uczelni to mężczyźni
|
|
|
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
a ja to cały wieczór sie nie odzywalam do niego, bo caly dzien pisalam, dzwonilam jak idiotka az wkoncu odpuscilam.... i..... około północy slysze SMS! od niego.... z pytaniem "śpisz?"... napisalam że nie, napisala to jak zostaniemy znajomymi? napisalam - 'zimne' - tak.
odp "ok", a potem znowu sms "dobranoc i miłej niedzieli"... ja nic.
|
|
#2155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Ja jedynie mogę potwierdzić. Po ponad miesiącu próby utrzymywania kontaktu, poprosiłam, aby się nie odzywał. Było ciężko. Pewnie da się...
|
|
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepszym rozwiązaniem jest brak kontaktu, wywalenie wspólnych zdjęć pamiątek itp. usunięcie nr telefonu nic nie da bo i tak większość zna go na pamięć.. ukryć jego Wall na Facebooku żeby nie wiedzieć co się dzieje u niego. poszukać jakiejś pasji ? i zając na chwile myśli chociaż to łatwe nie jest ale po kilku miesiącach jest ciut lżej ... |
|
|
|
|
#2159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie czas i leki okazują się zbawienne i silna wolna w nieodzywaniu się. Ogromną satysfakcję sprawia mi fakt, że to on się odzywa i widzi, że sobie radzę (tak, myśli, ze jest super za✂✂✂i**, nie jest, ale nie musi o tym wiedzieć ). Teraz to on mnie śledzi na fb
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

ona śpiewa tam "zostaniesz eks, eks...eks cieniem moich rzęs"
poszliśmy wszyscy do innego klubu, nawet porozmawiałam z nim chwilę, okazało się, że jest szefem tego mojego znajomego. Wyszłam z jego koleżanką zapalić i co się okazało?
Ja w szoku, mówię, że fakt, że przystojny, ale 20 lat starszy. A ta mnie zaczęła po całym klubie ciągać, żeby go poszukać, bo ja muszę sobie go wyrwać. No niestety później gdzieś nam zniknął, ja po cichu uciekłam od tej wariatki he he. Poszłam do innego klubu, spotkałam go, jeszcze chwilę pogadaliśmy... po czym zauważyłam, że może i jest zabójczo przystojny, ale... nie ma zębów
Ale jakiś kurdysz mnie zaczepił w drodze i wcisnął mi parę funtów na taxi, żebym nie wracała sama "bo tutaj są nienormalni ludzie". Heh ja to chyba jednak mam szczęście.

(