Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 22:45   #2101
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
moje marynarkowe podsumowanie ostatnich kilku miesięcy
masakra
ostatniej nie mam pomarańczowej tylko kobaltową ale na stronie znaleźć nie umiem
Pokaźna kolekcja pozazdrościć
ja się czaje na fioletową za 199
Stary 2011-06-25, 22:45   #2102
cold one
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

czy w Zarze są jakieś baggy jeans (z opuszczonym krokiem)??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5402085800_1_1_3.jpg (20,9 KB, 10 załadowań)
cold one jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:45   #2103
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Asymetryczne szpilki wysokie i niskie w jasnych i ciemnych kolorach po kilka sztuk widziałam wczoraj we Wrocławiu w Renomie i Magnolii. Poproście może kogoś z Wrocławia o pomoc w zakupie.
no cos Ty?? Byly granatowe w Magnolii? szkoda, że jestem uziemiona w pracy cały jutrzejszy dzień...

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-25 o 22:49
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:46   #2104
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Czy jakas dobra wizazowa dusza moglaby u siebie, kupic dla mnie brodkowego pasiaka S (byleby tylko nie byl pozaciagany ani popsuty)

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:48   #2105
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
masakra
ostatniej nie mam pomarańczowej tylko kobaltową ale na stronie znaleźć nie umiem
ahhh... mogłabym z nimi spać
Stary 2011-06-25, 22:50   #2106
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
ahhh... mogłabym z nimi spać
ja też
dramatu nie ma, bo we wszystkich chodzę- oprócz różowej ze złotymi guzikami którą miałam bodajże 3 razy...
a granatowa dresiara i kobaltowa to dzisiejszy zakup, ale czuję, że najlepszy
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:50   #2107
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
liczylam na bonarke, ale tak jak zwykle pojawil sie problem z parkingiem a w zarze zalamka, totalny balagan, ciuchy nieciekawe, jakies takie inne
Problem z parkingiem? Przecież tam jest gigantyczny parking, 3-poziomowy

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Jak wam sie podobaja nowe srebrne spodnie? Mi sie ta stylizacja bardzo podoba. Widzialam tez w zarze (chyba menadzerke) w nich i do tego tenisowki i czarna marynarka Ogolnie sporo blyskotek w tej nowej kolekcji.
A ja jak na razie nie mogę przekonać się do tych spodni:/ Choć na żywo ich nie widziałam jeszcze, może wtedy je ocenię

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
To kupie zarowa Tylko musze ja znalezc

Pisalyscie troche o rodzinie i zakupach U mnie to jest tak,ze moja mama to tez z jednej strony mała maniaczka mody. Woła na mnie "moj jacyków" bo zawsze jej we wszystkim doradzam. Wiekszosc rzeczy mamy takich samych , w sklepie lapiemy zawsze te same rzeczy ( uff.. jakie to szczescie,ze nosimy inny rozmiar) Jak umawiamy sie gdzies w Poznaniu np na zakupy to zawsze dostaje smsa np o tresci " Nie ubieraj fioletowej sukienki!!!" poniewaz juz pare razy bylo tak,ze spotkalysmy sie w browarze i bylysmy identycznie ubrane
Wiec mama tak jak ja ma torbe Sabriny Pilewicz, melisski westwood, kolorowe zakiety i inne "hiciory"
Korzystamy razem tez z allegro wiec czesto mamy zabawne sytuacje, np ostatnio z zegarkiem i shooper bag z Zary. ( Chwalilam sie mamie,ze dodalam fajna torbe i zegarek a ona na to,ze przeciez to ona dodala!) Okazalo sie,ze upatrzylysmy to samo.
Mamuska jest na tyle kochana,ze czesto daje mi swoje rzeczy:P
Z drugiej strony czasami mowi,ze przeginam z zakupami.. co jest zrozumiale ( tak mysle wlasnie, ze po cholere mi tyle dresowych marynarek?) Wiec krycie z siatami nie jest mi obce.
Sledza tez z tata mojego bloga i oczywiscie glosno go komentuja, masakra jak sobie o tym pomysle baa nawet chca mi robic zdjecia
A tato modowy zbytnio to nie jest,ale jak slyszy,ze kupuje buty to ma jeden tekst " mam nadzieje,ze jakies obcasy! a nie w tych kapciach (ma na mysli baletki) chodzisz"
Kiedys uczulil mnie podczas wakacji tusz do rzes i musialam jechac do szpitala, mialam taka alergie,ze ciagle plakalam. Ide z tata do garazu a on " a dlaczego nie ubralas szpilek" na to ja " Tato przeciez jade do szpitala" On nie pojmuje,ze wtedy ostatnie o czym mysle to to zeby miec na sobie obcasy

Przyblizylam Wam moja rodzinke
Wow, przekochaną masz rodzinkę

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 22:51   #2108
Spaza
Zakorzenienie

a tak w ogóle czemu ja na wyprzedażach muszę zawsze kupić coś z nowej kolekcji?
Stary 2011-06-25, 23:06   #2109
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozini Pokaż wiadomość
Hej, wlasnie wrocilam z Zary, bylam i w plazie i w malcie i generalnie dupa... nie ma ani jednych asymetrycznych szpilek, pomaranczowych tez brak...generalnie BIEDAAAA
A widzialas brodkowe pasiaki?

Cytat:
masakra

Teraz by Ci sie zielona przydala
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:08   #2110
Rybaa
Raczkowanie

tak myślę o wyprzedażach i ....chyba jutro wybiorę się do blue city i reduty ... może tam coś ciekawego znajdę ...
Rybaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:10   #2111
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz by Ci sie zielona przydala

zielonej na szczęścia nie pragnę to chyba nie "mój" kolor
Stary 2011-06-25, 23:10   #2112
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
masakra
Zazdraszczam kolekcji Marzy mi się ta fioletowa z rekawami 3/4

Zastanawiam się jak doznać cudownego ozdrowienia żeby móc jutro zaliczyć GM i ZT, w poniedziałek mam spotkanie o 9.30 i przed nie zdążę. Co ta Zara robi z człowiekiem

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2011-06-25 o 23:13
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:12   #2113
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie jestem na bieżąco z wątkiem, trochę bardziej jeśli chodzi o asortyment w warszawskich Zarach

Wczoraj tradycyjnie wybrałam się na zakupy z samego rana, fakt że było bardzo dużo osób już na otwarciu, ale chyba nie było aż tak źle, jak niektóre dziewczyny pisały Rozmiary niektórych rzeczy dosyć mocno poprzebierane, innych w ogóle brak Jednak w porównaniu z dniem wczorajszym, to np. w ZT sporo nowych rzeczy się dzisiaj pojawiło więc warto zaglądać Ogólnie jak komuś na czymś bardzo zależy i ma czas troszkę pojeździć po Warszawie, to powinien w końcu znaleźć czego szuka BTW jakbyście czegoś konkretnego poszukiwały, to proszę pisać, może akurat będę pamiętać, gdzie daną rzecz widziałam, to chętnie podpowiem

Osobiście jestem umiarkowanie zadowolona Z mojej listy must have w zasadzie większość rzeczy znalazłam, ale po przymierzeniu na spokojnie w domu i przemyśleniu co jest mi naprawdę potrzebne ostatecznie zostawiłam sobie tylko białą bluzkę z czarnymi ramionkami, żółtą kopertówkę i balerinki w panterkę Jest jeszcze kilka rzeczy, które mogłabym mieć, ale przecena o 20-30-40 zł nie jest w ich przypadku aż tak atrakcyjna, żebym nie mogła poczekać do kolejnej tury. Jeśli znajdę je wtedy w swoim rozmiarze, to fajnie, jeśli nie, to reż płakać nie będę Pomału za to moją uwagę przyciąga nowa kolekcja z niektórymi bardziej stonowanymi i uniwersalnymi rzeczami
rzucila ci sie gdzies zielona olowkowa spodniczka rozmiar L??

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Budgetko hi hi a tej zielonej to L szukasz prawda?
tak tak

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość

Ci mechanicy Mam nadzieję, że jak już wróci, to przynajmniej naprawi wszystko porządnie.

Ta torba jest boska Nie przeglądam za bardzo blogów modowych (czasem klikam w adresy które tu podajecie ). Widziałam tylko coś takiego: http://www.snobka.pl/artykul/11415/w...y_torebka_zara

Zaraz napiszę Ci pw

Ja jestem coraz bardziej oczarowana nową kolekcją Nawet już nie mam specjalnie ochoty chodzić miedzy wieszakami z przecenionymi ubraniami, bo i tak rozmiaru albo mojego nie ma, albo coś jest pobrudzone/porozrywane albo w ogóle danej rzeczy nie ma

Znowu nic nie kupiłam W Promenadzie miałam odłożoną marynarkę z nowej kolekcji, ale jakieś smugi i zagniecenia miała Uznałam, że kupię gdzie indziej.
W ogóle polecam Promenadę- porządek, rzeczy poukładane kolorystycznie, nawet kolejka do kasy/przymierzalni szybko idzie.

I teraz uwaga, to pewnie część z Was zainteresuje- na Targówku są jasne zipowe spódnice (a przynajmniej były rano)1xXS, S i L. Bardzo mi się podobają, ale uznałam, choć z trudem , że jakoś bez niej przeżyję...

Rarrko, patrzyłam za torebkami dla Ciebie, na Targówku w ogóle nie widziałam, w Promenadzie była tylko ta za 79, ale czarna, więc nie kupiłam. Jutro będę w GM i tam sprawdzę, jeśli nie będzie, to zajrzę jeszcze na Marszałkowską.

Mojej sukienki nie ma w Warszawie w rozmiarze XS W Promenadzie wisiało M, tradycyjnie bez paska
i to samo pytanko... nie widzialas gdzies ten zielonej spodniczki??

Cytat:
To kupie zarowa Tylko musze ja znalezc

Pisalyscie troche o rodzinie i zakupach U mnie to jest tak,ze moja mama to tez z jednej strony mała maniaczka mody. Woła na mnie "moj jacyków" bo zawsze jej we wszystkim doradzam. Wiekszosc rzeczy mamy takich samych , w sklepie lapiemy zawsze te same rzeczy ( uff.. jakie to szczescie,ze nosimy inny rozmiar) Jak umawiamy sie gdzies w Poznaniu np na zakupy to zawsze dostaje smsa np o tresci " Nie ubieraj fioletowej sukienki!!!" poniewaz juz pare razy bylo tak,ze spotkalysmy sie w browarze i bylysmy identycznie ubrane
Wiec mama tak jak ja ma torbe Sabriny Pilewicz, melisski westwood, kolorowe zakiety i inne "hiciory"
Korzystamy razem tez z allegro wiec czesto mamy zabawne sytuacje, np ostatnio z zegarkiem i shooper bag z Zary. ( Chwalilam sie mamie,ze dodalam fajna torbe i zegarek a ona na to,ze przeciez to ona dodala!) Okazalo sie,ze upatrzylysmy to samo.
Mamuska jest na tyle kochana,ze czesto daje mi swoje rzeczy:P
Z drugiej strony czasami mowi,ze przeginam z zakupami.. co jest zrozumiale ( tak mysle wlasnie, ze po cholere mi tyle dresowych marynarek?) Wiec krycie z siatami nie jest mi obce.
Sledza tez z tata mojego bloga i oczywiscie glosno go komentuja, masakra jak sobie o tym pomysle baa nawet chca mi robic zdjecia
A tato modowy zbytnio to nie jest,ale jak slyszy,ze kupuje buty to ma jeden tekst " mam nadzieje,ze jakies obcasy! a nie w tych kapciach (ma na mysli baletki) chodzisz"
Kiedys uczulil mnie podczas wakacji tusz do rzes i musialam jechac do szpitala, mialam taka alergie,ze ciagle plakalam. Ide z tata do garazu a on " a dlaczego nie ubralas szpilek" na to ja " Tato przeciez jade do szpitala" On nie pojmuje,ze wtedy ostatnie o czym mysle to to zeby miec na sobie obcasy

Przyblizylam Wam moja rodzinke
co tam mama , tata jaki fajny musialabys go poznac z moja mama, bo ona wiecznie narzeka, ze ja biegam w tych obcacach, a na starosc bede cierpiec

Cytat:
rzymianka - chyba po babci kiedys za dawnych czasow zobaczyla ,ze babka w prognozie pogody ma jakies buty a ,ze w moim miescie ich nie bylo to wsiadla w pociag do zielonej gory zeby kupic te buty. W sklepie zobaczyla do nich torebke, wydala cala kase i jechala z powrotem na gape
Do tej pory ma tak,ze wychodzi po chleb a wraca z butami itp

Ewelinka- nie ma mnie w domu:P bede dopiero 3ciego
babcia pobila tate!! ja mam z kolei taka ciocie. zawsze ostatnie pieniadze wyda na buty i torebke

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dramat!!! Od ok. 14 nie miałam internetu

Kochana jesteś Kasiu, dziękuję baaaaaaaardzo Ja też na obronę ich potrzebowałam Podaj na PW nr konta to przeleję pieniążki od razu

Ad pasiaków, jak wykupisz wszystkie to od razu pomyślą, że na all

zaraz wysle pw. eeee jak sie tam nie przejmuje tym co sobie pomysla

Cytat:
Napisane przez sympathy Pokaż wiadomość
Pozwolę się wtrącić Chodzi o te z załącznika, w jakiej były cenie?
59

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ja widziałam, ale nie pamiętam czy w krakowskiej czy w bonarce
te bluzki na pewno wisialy w krakowskiej dosyc duzo ich bylo, tzn. tak ok. 5 sztuk, niestety nie pamietam jakie rozmiary

Cytat:
masakra
WOW!!!!!!! fajna kolekcja

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Problem z parkingiem? Przecież tam jest gigantyczny parking, 3-poziomowy

taaaa ale na normalne auta, a nie na mojego kolosa zawsze ten sam problem... za wysoki choc jak przechodzilam kolo wjazdu, to moze na styk bym wjechala, ale jeszcze mam 2 sterczace anteny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2660254550_1_1_3.jpg (13,6 KB, 8 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:13   #2114
Manehajera
Zakorzenienie

widziałyście tę sukienkę?

nadal apeluję o tę bluzeczkę w rozm. S ewentualnie XS
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiec1.jpg (13,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:17   #2115
admirable
Zakorzenienie

dziewczyny pamiętacie nazwę stronki, którą ktoś ostatnio podawał gdzie można pooglądać stylizację? miałam w zakładkach i usunęło się
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:19   #2116
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
dziewczyny pamiętacie nazwę stronki, którą ktoś ostatnio podawał gdzie można pooglądać stylizację? miałam w zakładkach i usunęło się
nie wiem czy o tą Ci chodzi: chicisimo.com
Stary 2011-06-25, 23:20   #2117
cremova
Zasiedzenie

Bylam dzis w Z. w Radomiu:
-w ogole nie bylo czarnych asymetrycznych szpilek
-granatowe asymetryczne 37, 39
-duzo brodkowych pasiakow w roznych kolorach
-sukienka rozowa ta rozkloszowana w roz S
-paseczkowa roz XS, M
-biala z czarnymi pasami na ramionach w roznych rozmiarach: S, M, L

ogolnie duzo hitow wizazowych, mialam malo czasu wiec nabylam jedynie brodkowego pasiaka i szpiki czarne z TRF

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:20   #2118
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
taaaa ale na normalne auta, a nie na mojego kolosa zawsze ten sam problem... za wysoki choc jak przechodzilam kolo wjazdu, to moze na styk bym wjechala, ale jeszcze mam 2 sterczace anteny
Aha! Chyba, że tak Na miasto to jednak lepsze są małe, zwinne autka Ale takie, gdzie jest czym przycisnąć

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:21   #2119
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moomuffin Pokaż wiadomość
u mnie we wrocławiu widziałam w piątek jedną s-kę, jak będę w pon/wt. w zarze to moge sprawdzić czy jeszcze zostala.
a mialam bym prosbę o te buty w rozm.38
jak będziesz, a tunika by jeszcze była czy mogłabym prosić o zakup
butków niestety w rozm. 38 nie widziałam
Stary 2011-06-25, 23:21   #2120
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy o tą Ci chodzi: chicisimo.com
tak o nią, dziękuje
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:22   #2121
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Bylam dzis w Z. w Radomiu:
-w ogole nie bylo czarnych asymetrycznych szpilek
-granatowe asymetryczne 37, 39
-duzo brodkowych pasiakow w roznych kolorach
-sukienka rozowa ta rozkloszowana w roz S
-paseczkowa roz XS, M
-biala z czarnymi pasami na ramionach w roznych rozmiarach: S, M, L

ogolnie duzo hitow wizazowych, mialam malo czasu wiec nabylam jedynie brodkowego pasiaka i szpiki czarne z TRF
granatowe 37 będziesz tam może jeszcze? w przyszlym tyg (wtorek może) poszukam ich jeszcze u siebie, ale jakby nie było czy mogłabym prosić o zakup??
Stary 2011-06-25, 23:24   #2122
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
granatowe 37 będziesz tam może jeszcze? w przyszlym tyg (wtorek może) poszukam ich jeszcze u siebie, ale jakby nie było czy mogłabym prosić o zakup??
ja mam ponad godzine drogi do Radomia, wiec nie wiem kiedy bede, moze jest tu jakas Radomianka, ktora moglaby Ci pomoc w zakupie

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:24   #2123
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
masakra
piękna rodzinka
Stary 2011-06-25, 23:27   #2124
cabanamoon
Raczkowanie

pytacie obrodkowe pasiaki.. to te czarno niebieskie rozmiar M widzialam dzis w ZT, z 5 sztuk w stanie bardzo dobrym tzn nie zacigniete itp
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:27   #2125
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Aha! Chyba, że tak Na miasto to jednak lepsze są małe, zwinne autka Ale takie, gdzie jest czym przycisnąć

oooo tak, tu sie z Toba zgodzę!!!
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:29   #2126
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cold one Pokaż wiadomość
czy w Zarze są jakieś baggy jeans (z opuszczonym krokiem)??
na pewno były na TRF

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
a tak w ogóle czemu ja na wyprzedażach muszę zawsze kupić coś z nowej kolekcji?
bo te rzeczy ładnie się prezentują, nie są pościskane i zawsze do nich ciągnie jak się widzi ten burdel wyprzedażowych rzeczy
Stary 2011-06-25, 23:36   #2127
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
no cos Ty?? Byly granatowe w Magnolii? szkoda, że jestem uziemiona w pracy cały jutrzejszy dzień...
Byłam dzisiaj w Renomie i Pasażu... Niestety po asymetrycznych szpilkach ani śladu A szkoda. Dorwałam za to cieliste szpilki peep toe z kuleczkami (ćwiekami?) z Woman. Są absolutnie boskie No i najważniejsze-mega wygodne. Szukałam również kilku innych rzeczy z mojej listy 'must have' (m.in. różowej tulipanowej sukienki, brodkowego pasiaka, srebrnego swetra) i niestety się zawiodłam

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
pytacie obrodkowe pasiaki.. to te czarno niebieskie rozmiar M widzialam dzis w ZT, z 5 sztuk w stanie bardzo dobrym tzn nie zacigniete itp
Może któraś z warszawianek byłaby tak miła i kupiła mi brodkową bluzkę w rozmiarze M? Będę wdzięczna
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 23:39   #2128
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
oooo tak, tu sie z Toba zgodzę!!!
Duże i gdzie można przycisnąć i to powiedziałam ja, wlokąca sie zazwyczaj koło 60 w mieście
Dla mnie jazda zaczyna powolutku być fajna, ale jeszcze nie tak jak Zara
Stary 2011-06-26, 00:03   #2129
kasiakrecik
Rozeznanie

Relacja z SCC:
byłam dziś popołudniu- spodziewałam się masakry a nie było tak źle co prawda trochę bałagan, ale ciuchy nie walają się po podłogach,ogólnie normalny weekendowy ruch Kupiłam cieliste skórzane peep toe (199 zł), torebke ( 69 zł) i jazzówki (89 zł) z TRF niestety asymetrycznych szpilek brak gdyby ktoś widział gdzieś 37 z czarnych/granatowych bardzo proszę o zakup/info
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nude.jpg (25,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szarat.jpg (40,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jazz.jpg (23,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jazz2.jpg (87,5 KB, 1 załadowań)
kasiakrecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 00:08   #2130
paryzanka202
Zakorzenienie

wlasnie warszawianki , prosze pomozcie w zakupie brodkowej bluzki Xs, S lub M
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości