|
|
#3961 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Gdyby to było takie proste to już bym to tak rozwiązała.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
rozwiązanie takiego problemu, wysyłka na leczenie, można , zmusić nawet , zapiera się -to do sądu po "zesłanie na leczenie" , tylko że to nie gwarantuje że po miesiącu czy 6 tygodniach problem nie wróci...
no i ogólnie piszę, że nie łatwo sobie z takim problemem poradzić i nie ma uniwersalnej recepty ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do octocrylene to właśnie zobaczyłam że w każdym filtrze który mam jest to coś, na drugim albo trzecim miejscu. I co ja mam zrobić? ![]() O Kolorane słyszałam, ale podobno nigdzie nie można go dostać... |
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę wszystkie , tak jak niżej
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 21:50 |
|
|
|
|
#3966 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
wyjście z syndromu DDA , z nawyków, błędnych przekonań, reakcji , wewnętrznego napięcia itp - nie jest wiele łatwiejsze niż wyjście z nałogu , dlatego gdy alkoholik decyduje się na terapię , to cała rodzina ja przechodzi .
Ja generalnie poradziłam sobie z syndromem, chociaz pewnie nie do końca, a moja siostra niestety nie . Alkoholicy robia nam większą krzywdę niż im się wydaje , wcale nie mniejszą niż sobie , a może większą. Czesto słucham Modlitwy III Dzemu , stają mi wtedy wszyscy znajomi nałogowcy przed oczami z moim ojcem i Ryskiem Riedlem na czele i jest mi cholernie smutno, bo akurat ci ludzie , których znałam byli kiedyś sami nieszczęsliwymi dziecmi ,poza tym mieli świadomośc ,że krzywdzą swoich bliskich a to jeszcze bardziej ich zaburzało , tragiczne błędne koło. Mimo wszystko , nie moge nie słucha tej piosenki. Czasami mam wrażenie, że potrzebuję tego bólu czy smutku, kóry ona niesie.I to jest chyba to coś czego nie przepracowałam jako DDA , .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 22:04 |
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Winter, Rozterko
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3971 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nom, zepsuli i to już w zeszłym roku nic nie próbowałam bo zafiksowałam się od początku na Klorane/Avene, teraz czeka mnie droga przez mękę = zdobycie próbek z aptek (na gębę, omg) Cytat:
Klorane był kiedyś normalnie w aptekach, ale teraz tylko w necie zamawiam bo już ze dwa lata ni widu ni słychu coś mi sie widzi tylko że też zmienili skład, widziałam fotę tyłu tuby z parsolem i alkoholem których 100% nie było
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ja FLORENS, KOCHANA MOJA!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego- końca remontu, basenu, pociechy z rodziny- w tym i futrzastej i świetnych zakupów ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- No więc skołowało mnie w SP i już nic nie wiem- i nic nie kupiłam, ech Ale pewnie zaraz to naprawię
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Miciel, ja mam jeden sklep namierzony z Polleną, jak mi się alkoholowy Rossmann skonczy, to kupię i dam znać
Ju
|
|
|
|
#3975 |
|
Mother of Cats
|
Przeczytałam powyższe wpisy dotyczące DDA. Nigdy nie wpadłabym na to, że na tym jednym wątku znajdzie się tyle osób zaplątanych w takie historie.
Przesyłam dużo ciepłego i puchatego |
|
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczki som fajne ![]() Cytat:
covet i przepraszam, że tylko tak i krótko i że nie posiedzę z Wami, ale mam gości ![]() jeszcze raz dla Wszystkich
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Kupię albo czwartą albo tą co wkleiłam dodatkowo na fotce jako ostatnio znalezioną. Mam nadzieje ,że Lutens się sprzeda ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Matko dedłam bar Jush nie bede wklejac torebek
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
No, kochani, mam do wyboru- Gucci by Gucci albo Medusa- co ładniejsze???
|
|
#3980 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ale nie znam żadnego, więc to nie jest miarodajna odpowiedź
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gucci jest metaliczny i nietrwały a Medusa pachnie jak zepsute cytrusy
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
No coś Ty- po prostu sobota, bar się bawi!
Ja mam już trochę dosyć szukania swojego zapachu- bo w każdym, i tych, które mam, niestety, doszukuję się albo braków albo czegoś drażniącego. tak sobie wyobrażam, że w tym swoim zapachu idę gdzieś i zbieram komplementy za niego. I w ogole chyba chciałabym mieć : 1. zapach na lato roślinny-świeży (może Pamplelune jednak, ew. Anisia Bella, ale w sumie nie wiem) 2. zapach wieczorowy (mam) - Matsuri 3. zapach na chłody - jakiś gęsciejszy, Galliano? 4. zapach owocowy - może ananasowe Birmane? 5. zapach domowy i w ogóle najczęściej używany, na zewnątrz też- Gucci by Gucci? 6. mydlano- czysty I oczywiście dryndusy- tu jestem zaopatrzona- na spacery z psami A co z tego wyjdzie- zobaczymy ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Cytat:
dobrze mi powiedziałaś- w sumie już mi się trochę odwidziały A gdybyście szły, załóżmy, na zajęcia, w grupie ludzi siedzących blisko siebie, to jaki wzięłybyście zapach ze swoich zbiorów? ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- A może któraś Stella? one są podobno ładne? Albo coś z Sanderek?
|
|
#3983 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Czy którykolwiek z nich mieści się w Twojej strefie dobroczucia się w zapachu? |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Cinema? Za Chiny nie pamiętam- i jeszcze jest ta limitowanka festiwalowa ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Ale ktorą Stellę? stella Stella? Wanted nie pamiętam- a nie jest on jakiś rozwodniony? ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- wydaje mi się, że takimi uniwersalnymi zapachami są piżmowce- jak myślicie? a Elle YSL?
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
cinema jest bardzo kobiecy, nadaje się do ludzi
Wklejam moje szmateksowe dzisiajsze zakupy Ozdóbki na bluzeczce w naturze są w kolorze starego , ciemnego złota.Na zdjęciu wyszły niefajnie.Tunika jest szaro-srebrna.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-26 o 00:10 |
|
|
|
#3987 |
|
Panaroja
|
Pacłam se farbę na łeb i pikna jestem co cud - jak zwykle zamiast brązu wyszedł czarny , a co tam , do mojej mrocznej duszy akurat pasuje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3988 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju niektórzy bardzo żłe reagują na piżmo ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-26 o 00:17 |
||
|
|
|
#3990 |
|
Panaroja
|
Ani jedno , ani drugie, ino odrosty się porobią , jest wyjątkowo trwały
Do ludzi bym Hugo woman zastosowała - takie miłe i nienachalne jest .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

Dałam minium,najwyżej mnie ktoś przebije 

Ozdóbki na bluzeczce w naturze są w kolorze starego , ciemnego złota.Na zdjęciu wyszły niefajnie.