|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Butle i cycusie czyli wiosenne synki i córusie - majowo-czerwcowe mamy 2011 |
|
3 | 6,82% |
| My jesteśmy mega sexy mamusie a z nami nasze śliczne dzidziusie. V-VI 2011 |
|
3 | 6,82% |
| Oto nasze cudowne dzidziusie a my jesteśmy spełnione mamusie. V-VI 2011 |
|
0 | 0% |
| Pieluchy, butelki, nieprzespane noce... bardzo kochamy nasze brzdące. V-VI 2011 |
|
3 | 6,82% |
| Zawartości naszych brzuszków już tulimy przy serduszku. Mamusie V-VI 2011 |
|
12 | 27,27% |
| Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 |
|
23 | 52,27% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona pierwsza :)
Zytus Ja poza 1 tyg lipca (mama ma urlop i będę z nią na działce) jestem dyspozycyjna
Więc po prostu daj znać, jak się z Igorem ogarniecie andziot No właśnie nie mam czym, a apteki tu nie ma. Mam jeszcze 2 tabl. Isla ![]() moniqac No widzisz, u nas banan szkodził, a np. truskawki, czereśnie czy sernik nie... ...tak, jadłam to wszystko jestem co raz odważniejsza z dietą. Dziś zjadłam pół kinder niespodzianki ![]() Mam nadzieję, że nie zaszkodzi.
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo naprawdę z kaftanem przyjadą ![]() Cytat:
![]() spać ![]() i jeść !!! oto moje potrzeby aktualne ![]() dobranoc ! Nadia gusi proszę do mamusi już się kierować
|
||
|
|
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusia nie masz w poniedzialek wizytki przypadkiem?
![]() Czekamy na info co i jak, chyba ze juz dzis lub jutro na porodowce wyladujesz ![]() ![]() martynka89 to lipa w sumie, bo ja ani jednej nocy szpitalu nie przespalam... jakos nie umialam pierwszej nocy, druga noc rodzilam, a trzecia bylam tak przejeta, pozatym Antos dokazywal, bo byl glodny i troche zestresowana bylam... wyspalam sie dopiero tydzien po porodzie. Trzymam za Ciebie. Nie martw sie bedzie wsio ok Aga_pe nie smutaj sie... zaraz zajrze do klubu No ja tak myslalam, zeby pojsc na basen moze kolo 3 miesiaca juz bedzie ok zeby jeszcze cieplo bylo na dworze No niby leca spodnie z tylka, ale szalu nie ma dalej wygladam jak krowa
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj np.bardzo ładnie spał w dzień i generalnie był bardzo spokojny i grzeczny, więc może po prostu ma gorsze dni. Mimo wszystko martwię się Cytat:
Najlepsze życzenia dla solenizantek
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak sobie nic nie kupilam a teraz sacze martini ze spritem i bede jesc chipsy z pieca ziolowe a coooooooooooooo
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke bo mala zasnela biedna chyba bolal ja brzuszek albo moje mleczko jej nie zasmakowalo bo prezyla sie straszliwie przy karmieniu, wypluwala cyca plakala jeju, dalam jej troche herbatki koperkowej, pociumkala potem cycolka, odbilo jej sie z 4 razy i zasnela.
Mam nadzieje, ze pospi, spi juz 15 minut ![]() Ja sie czuje jak nowonarodzona, obiadek pyszny nad fiordem, wrzuce zdjatka potem do albumu , mala akurat spala caly czas.... ![]() Boje sie ze wlasnie ten obiad jej zaszkodzil bo to taka ekskluzywna restauracja wiec porcje niby male na duzych talerzach hihih, ale jadlam kilka szparagow, kawaleniek brokulka i jakies warzywko ktorego nie umiem nazwac plus na deser zupke-krem z truskawek i czerwonych pomaranczy i chyba zwalam na to.. ![]() ale do tej pory jadlam wszystko i nic jej nie bylo? Dasiuniu fajnie ze jestes w Czewie, ja tam bylam ostatnio we wrzesniu zeszlego roku i troche mi sie teskni normalnie, zawsze jak przylatuje to tyle sie zmienia. Autko nowe boskie, choc nie widze wielkiej roznicy z poprzednim, ale TZ sie cieszy, ja tez ale nie pokazuje mu, a co! ![]() My chcielismy jechac z TZtem do PL moze w lipcu ale nie wiem nie mozemy sie zdecydowac, we wrzesniu lecimy napewno, ale teraz jak lato tu nie takie super cieple to moze pojedziemy..ale to az 1600 km... Fajnie ze jestes u rodzicow ![]() Mamy sa zazwyvczaj niezastapione w opiece nad wnusiami ![]() Paulizia ja na basen z mala zamierzam isc od trzeciego miesiaca wlasnie bo u nas sa specjalne zajecia plus cieplejsza woda w basenie w wyznaczone dni i godziny specjalnie na babyswim juz sie nie moge doczekac, szczegolnie ze moja Zosienka uwielbia sie kapac.Andziotku moje potrzeby podobne...spac!! Co do mleka, TZ malej nie karmil bo nie bylo mnie tylko niecale 2 godziny jak bylam u fryzjera. Ale mala umie niestety pic z butelki bardzo chetnie, jak pije herbatke koperkowa czasem to taka odprezona bo jej ladnie i z latwoscia leci ![]() Matall i teraz moj TZ bedzie musial isc do sklepu po kinder niespodzianke.. antropia moja Zosia ulewa i zaraz po i potem czesto serkiem tak godzine po jak sobei zrobi dzremke, juz sie przyzwyczailam ze bodziaki wymieniamy czesto niestety... krostkami si enie przejmuj, napewno nic powaznego. moniqac nie przejmuj sie az tak, moja Zosia tez tak robi na pewno wszystko z Szymusiem ok, cudny jest tak poza tym![]() basienko widze ze tez aktywny dzien ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() uciekam sie kapac. do jutra
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zadomowienie
|
Uff, doczytałam.
antropia za pępuszek. my przemywaliśmy spirytusem dopóki coś tam jeszcze było, w sensie jakiś strupek, czy takie czarne, jakby brudne. trwało to kilka dni po odpadnięciu kikutka anulinko jak tam dzisiaj Twoje piersi? nadal bolą? listopadowa super, ze z bioderkami Izy wszystko dobrze wieka współczuje zastojów w piersi... ja miałam tylko raz tak poważnie, na samym początku przy nawale, że płakałam z bólu, a teraz zdarzyło mi sie chyba ze 2 razy w nocy obudzić, bo pierś bolała i byla twarda, ale od razu przystawiałam Małą i już było ok. cucciola ja od poczatku jestem sama z TZ i sobie dajemy radę sami, i to całkiem dobrze (mając przecież jeszcze taka zbuntowaną i czasami przemadrzałą 4-latke w domu ) przy Emilce teściowa mi dużo pomagała, bo jeszcze wtedy teściowie z nami mieszkali.Paulizia za udane karmienieMoniaK moja Oliwka chyba tez raczej z tych mniej spiących, ale nie tak jak u Ciebie. Z rana, na spacerze zawsze śpi, gdzieś tak od 15 zaczyna sie marudzenie i spanie po 10-15 min... agnieszka_pe brawa za zrzucone kg !! Kiara trzymam kciuki, zeby Lence przeszły te kolki moniqac Szymuś śliczniusi sandrunia witaj 82anusia witajcie w domku daisy super, ze Gabi sama zasypia aniutka dużo zdrówka Ci zyczę ewesko gratki za 2 miesiace chłopaków anulinko, dorkabl martynko ja urodziłam o 15.30, a przed 18 dostałam kolacje aguś za kupke Olimatall kinder niespodzianka, mniam też bym zjadła, ja jeszcze od kiedy Oliwka sie urodziła nie jadłam wogóle czekolady, a tak juz mi sie chce Oliwka obudziła sie po godzinie, jak już myslałam, ze zasneła na dobre. Dostała jeszcze U, bo wcześniej jakoś malutko zjadla i cale szczęście zasnęła i śpi już 1,5 godz Wstawiłam pranie w miedzyczasie... Idę sie wykapać i lulu... Jutro chyba jedziemy do moich rodziców, bo u nich festyn: Świeto Truskawki, oby tylko pogoda dopisała.. Dobranoc |
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() O tak !! Tak! ![]() Cytat:
![]() Jak nie urodzę to wizytka we wtorek. Ale mam cichą nadzieję, że nie będzie potrzebna. Póki co nic się nie dzieje! Spokojnej nocy Mamusie
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-06-25 o 22:52 |
|
|
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
niewierze w to co sie stalo!!!
pisalam ze malemu unormowalo sie spanie i miedzy 21-22 zasypia na dobre, budzi sie miedzy 4-5 na picie i spi do rana. od kilku dni ma kiepski apetyt, malo pije w stosunku do tego ile pil wczesniej, wczoraj prawie wogole niespal tylko drzemal po 30 min, od 17 niespal wogole, wypil mleko o 19, kolejne mialo byc o 22, poszlam go wykapac i usnal o 21. nie obudzil sie na picie o 22,a wmusic mu na spiocha nie idzie i spal do teraz!!! ![]() : mdleje:![]() przeciez on mi przestanie przybierac jak bedzie sobie robic 11 godzin przerwy miedzy karmieniami![]() :conf used:![]()
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie z wami pozegnac na jakis czas.
Odeszly mi wody, rozowe. Skurczy bolesnych nie czuje. Lece pod prysznic bo niedlugo trzeba sie zwijac do szpitala. |
|
|
|
#3701 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane!
Ja tak na szybko, przeleciałam ostatnie strony i widzę, że gusia czeka z porodem do imienin męża więc zaciskam kciuki aby poszło po Waszej myśli Solenizantkom Najlepszego U mnie gości ciąg dalszy - dzisiaj też jedziemy do rodziny. Wczoraj Iga była tak grzeczna przez cały dzień, że myślałam, że dziecka nie mam W nocy już nam trochę dała popalić ale przynajmniej użyłam z tego spotkania )Achaaaa, TŻ kupił Iguście prezent w Szwajcarii - skarpetki, rozmiar... 24 ![]() Do posiadaczek komody MALM: Dziewczynki, uważajcie aby nie wyciągać wszystkich szuflad na raz, na mnie wczoraj ta komoda prawie fiknęła Otworzyłam dolną, tak do połowy a później środkową i chciałam z niej coś przenieść do górnej i wtedy się na mnie przechyliła. Dobrze, że Iga nie była wtedy na przewijaku ![]() dorka ja też uważam, że zawsze trzeba szukać pozytywów w sytuacji, w której się człowiek znajduje a nie patrzeć na innych Cytat:
A kiedy dokładnie córa przyszła na świat? Cytat:
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w domu siedze bo TZ w wannie lezy
Kilka skurczy mnie zlapalo ale nieregularne. No i caly czas wody sie sacza. |
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Moj lobuz wstal wiec ja razem z nim... w sumie moglabym jeszcze pospac, bo Antek ma arcy ciekawe zajecie... patrzy sie w szpare miedzy roleta i parapetem i zeby umilic mu jeszcze bardziej to odsunelam rolete mu jeszcze bardziej. Jest wniebowziety ![]() ooo martynka89 oby Ci sie te skurcze zaraz zaczely!!! I zeby Cie do domu nie wyslali ![]() Moria dzieki za info o e-booku Hogg. Sciagnelam. Czytam ![]() aga_pe... a konsultowalas to z pediatra? W zasadzie jezeli normalnie przybiera to chyba nie ma co sie martwic z reszta to byla jego pierwsza tak dluga przerwa... wiec wage to chyba za tydzien wypadaloby sprawdzic. Kurcze 11 godzin to dosc sporo... nawet mi ciezko tyle czasem wytrzymac bez jedzenia... kurcze nie wiem co poradzic Moze Andziot powie cos madrego
|
#3704 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzień dobry, ale mieliśmy dziś piękną nockę ![]() chłopcy zjedli o 23, obudzili się o 4.30 i dopiero teraz czyli o 9 :P Mama pospała a chłopcy jedzą
|
||
|
|
|
#3705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moja dziś miała 7 i ja się cieszę z tego ![]() obserwuj go jak rzeczywiście jest bardziej ospały i dużo mniej je, to warto by badanie moczu zrobić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zosia nosi 24 teraz, więc tylko prawie 2 lata będą w szufladzie ![]() Gabrysia znów musiała odsypiać wczorajszy dzień zasnęła o 20 i spała do 3 ![]() to na razie jej rekord ![]() teraz zasnąć nie może
|
|||||
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Wszystkim bez wyjątku dziękuję serdecznie za życzenia Fajny dzionek wczoraj spędziliśmy we troje Nocka też super. Pepe spał od 23 do 4.30, a potem po chwilowym marudzeniu do 8.30. My zresztą z nim Bassienka, moje piersi dużo lepiej. Cały czas okładam kapustą. Właśnie TŻ wrócił ze sklepu z następną główką ( poświęciłam jeden biustonosz na tą kurację, bo obawiam się, że już się nie dopierze ).Martwi mnie jedna sprawa. Wczoraj Pepe nie zrobił kupy. Ostatnia była późnym wieczorem w piątek. Wczoraj wieczorem dałam mu czopek (viburcol ), bo się bardzo męczył i płakał. Masowałam prawie godzinę brzuszek, podkurczałam nóżki, potem jeszcze w czasie kąpieli masowałam , ale nic. Myślałam, że może w nocy będzie. Już sama nie wiem, jak ją "przyśpieszyć", aby się nie męczył ( cały czas kopie nogami i wydaje mi się, że pcha ). Czopek glicerynowy, to chyba ostateczność?? martynka
|
|
|
|
#3707 |
|
Moderatoreska
|
Widzę, że dzieciaczki coraz lepiej sypiają i wydłuża im się sen
Oby tak dalej ![]() Ja dzisiaj znowu mam gości, od piątku ktoś u mnie jest. Zaraz muszę się zabrać za ogarnianie mieszkanka delikatne i z za obiad. |
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
u mnie nocka srednia... mały jak zasnał o 22 to spał do 1 a potem cyc do 2... i tak się przy tym nastekał, ze masakra jakas... tż nie wytrzymał i wyemigrował na kanapę a ja do rana małego wzięłam do siebie teraz go nakarmiłam i leży sobie w łóżeczku... ciekawe czy zaśnie rano wstałam z bólem brzucha ![]() nie mam pojęcia od czego to może być... nie jadłam nic ciężkostrawnego ani tym bardziej nieświeżego a ja mam dzisiaj w planie prasowanie... tz w pracy do wieczora ![]() agnieszka_pe25 11h?? to naprawdę dużo...ale może to był jednorazowy wyskok i wszystko się unormuje
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie mam doła
Męczy się od rana, płacze, pręży się, zasypia na 15 minut ( tak jak teraz mi zasnął ) i za chwilę budzi się z płaczem. Włożyłam mu na chwilę termometr do pupy, ale nie pomogło ( jak przechyliłam mu nogi do brzuszka, to zesikał mi przy okazji wszystko - na sobie i wkoło ).Jak znacie jakiś dobry sposób na ulżenie maluszkowi
|
|
|
|
#3710 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
normalnie to spal jak twoja gabi dzisiaj, od 21 do 4 Cytat:
![]() Cytat:
ja mojemu jak sie tak okrutnie meczyl podalam kawalek czopka glicerynowego(o viburcolu wowczas niemialam pojecia) ale kupa pojawila sie dopiero po kapanku. jego swietnie rozluznia kapiel w tym naszym wiaderku , wiecej metod na pomoc nie znam procz tych co wymienilas ![]() mozesz jeszcze sprobowac przepoic go woda ale to dlugofalowa metoda, a jemu jest potrzebne cos na szybko mam nadzieje ze szybciutko mu przejdzie
|
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
U nas nocka nawet standard, jak zasnela o 21:20 to pobudka o 2-giej i potem juz o 5-tej niestety...zjadla potem stekanie i o 7-mej juz nie chciala spac...o 7:30 zjadla i postekala potem wielka kupka i TZ ja wzial i marudzenie, zjadla raz jeszcze o 10-tej i teraz probuje zasnac. Niby nie jest zle i wydawalo mi sie ze ta nasza cora nie spi jakos najgorzej ale jak czytam ile wasze dzieci spia w nocy to lapie dola,....' nie spi obsikala cale spiochy Cytat:
![]() Cytat:
no i nie odpisze bo maruder chyba dopiero wieczorem mi sie uda |
||
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nocka cudowna jak zasnelaa po kapieli o 21.30 to spala do 5 od 5 do 8,30 zjadla i znowdo po 10 teraz papu robi, wczesniej gadala ja bede robnic obiadek wolowineduszona, zapekane ziemniaki ze smietana i mizerie |
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień doberek ![]() U mnie ciszzzzzzzzza! Od dziś jestem przeterminowana
|
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciepła kąpiel to też dobry pomysł - razem z masażem w wodzie Cytat:
a w sumie to budziła się o 6 gdzieś, jadła i szła spać dalej - nawet do 13 bez przerwy ... a Gabrysia tyle mi dziś spała w nocy, bo byliśmy na zakupach wczoraj a ona ponieważ w wózku spać nie umie, to miała tylko krótkie drzemki ... normalnie też wstaje dwa razy - tak jak Twoja Zosia (podobne godziny) myślę że jak na dziecko na piersi to bardzo ładnie śpią nasze dziewczyny bo są tu mamusie które wstają co 2h albo i częściej ... (choć też bym chciała już żeby nie budziła się już wcale, ale one malutkie jeszcze są poza tym mleko matki w nocy jest bardziej tłuste i ważne jest takie nocne karmienie dla rozwoju układu nerwowego
|
||
|
|
|
#3715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed chwilą się udało (chyba ze 12 chusteczek zużyłam, ale to nie jest ważne ). Najpierw masowałam brzuszek, a potem przygięłam jego nóżki kolanami do brzucha i klepałam delikatnie ręką po pupie. Pomogło Najważniejsze, że się przestał męczyć.Wczoraj wieczorem dałam czopek ( viburcol ), ale on daje tylko ulgę, przynajmniej w naszym przypadku ( a dałam w sumie już 5 czopków za te 6 tygodni ) nie zauważyłam, aby prowokował kupę. |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czopek glicerynowy jest na kupę, viburcol na uspokojenie czytam sobie "Język dwulatka" ![]() "jedyną cechą stałą dwulatka jest .... jego zmienność "
|
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Odeslali mnie do domu. Mam jechac drugi raz jak beda skurcze co 5 minut. Jak lezalam pod KTG to skurczy prawie wcale nie mialam, czasem jakis do 30 a jak wyszlam ze szpitala to zaczelo mnie rozrywac.
I mam pytanie. Czy to sa te wlasciwe skurcze juz? Nie boli tak jak na okres tylko to jest bol rozrywajacy. Bo ja juz sama nie wiem na jakie bole mam czekac. |
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
dorkabl; nie obchodzilam wczoraj imienin, ja z 05 wrzesnia ale dla Ciebie wszystkiego najpiekniejszego, dużo snuu, spkojnego Olusia i duzo radości
![]() anulinka dla Ciebie takze Kochana zdróweczka, radosci i milości z okazji wczorajszej "18" ![]() i gratulacje za kupke ! pieknie to załatwiliscie ![]() fachowo ![]() moria hahha rozmiamr 24??? niezle ![]() Facecie swietnie sie orientuja ale musisz wybaczyc.. chciał dobrze, starał sie i pamietał skarpetusie nie zgina gusiagatko; mam gratulowac przeterminowania ![]() no to teraz juz max w ciagu 2 tyg bedziesz miala Nadunie Kciuki by samo sie ruszyło !!! Ale czujesz juz częściej skurcze ?? anulko, no wlasnie pamietam, ze mieliscie jechac w lipcu do PL Zreszta, obojetnie kiedy bedziesz - na pewno wszystkie razem sie spotkamy, b. na to licze !! Ciesze sie, ze i Tobie autko do gustu przypadlo bo pamietam, ze mialas obiekcje Opijcie porządnie (oczywiscie Ty picollo albo innym bezalkoholowym ) Ja tez zaczynam łapac doła jak czytam o śnie innych dzieciątek. Ale też inaczej chyba śpia dzidzi gdy są np takze na MM... Byłas juz u fryzjera ?? mary, dziekuje za współczucie i cynk o mimbasku ![]() Kupilam narazie szynę na 1 nadgarstek, cena mnie zmroziła !! 150 zł za jedną sztuke !!!! ile bym za to Gabikowi kupila..Poczekam na USG i jak dokladnie mnie zdiagnozują dopiero kupię druga. moniqac, no ja takze mam te krostki na szyi i plecach - peelinguje je Xerialine ale nic nie daje ciekawe kiedy to nam zniknie.. idziesz do deramtologa ?z TŻ ocieplenie ?? Szymonek jest zdrów jak rybka i nie doszukuj sie drugiego dna proszę Nic sie nie dzieje Andziotka Cie zreszta uspokoiła ![]() Jutro Twoj Synus 2msc kończy matall, a jak TŻ - czy troszkę wiecej zajmuje sie Edzikiem? I w ogole jak jego samopoczucie ? agnieszka_pe, to chyba był rekord w długosci spania, co ??? Baardzo długo. Ale sam ostatecznie się obudził Maluszek ? antropia, może jakas jelitówka Cię dopada (odpukać w niemalowane!!) listopadowa, jak sie cieszę, że Cie widze !!!!!!!!! ![]() ![]() Ale Izunia wykapany tatus Szok jak przeczytałam co u Ciebie na osiedlu sie wydarzylo Paulizia, to postepy z cycusiami sa ??? Huurrraaa ! bedzie coraz lepiej ![]() Ja dziś nocke miałam srednio fajna, mała od 6-8 na cycku wisiala wczesniej o 3 tez ciezko mi ją było uspic Finał był taki, ze po raz 1 poryczałam sę, ze mam już dość w ogóle mam dzis dzień do płaczu. Potem znów płakałam bo ugięłam się i dałam Gabi smoczek.......... Jakoś winna sie czuje, ze uspokajam dziecko smoczkiem zamiast je ukochac i uspokoic jakos... Wy tez dajecie smoki, co ? Czy ktoś nie daje... Siedze teraz w necie i czytam o plusach i minusach smoczka.. ale fakt, że uciszył ją a ja wygladam jak pół dupy zza krzaka bo taka jestem niewyspana i opuchnięta od płaczu Mój Gabik ma dziś ostatni dzien bycia noworodkiem Z tej okazji odbijemy jej konczyny w gipsie Na pamiątkeu rodziców zostaje do jutra wieczór TŻ pracuje z domu ode mnie ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() a gdzie Cie boli ??
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-06-26 o 13:07 |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
martynka jedz na ta porodowke skoro massz rozowe wody
![]() acha doczytalam, ze cie odeslali ![]() patrzcie na moj avatar ![]() wrzutam foto do albumu
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-06-26 o 13:10 |
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
agus bylam- odeslali mnie do domu bo z dzidzia OK i brak regularnych
daisy boli mnie dol brzucha i z tylu na dole w plecach. Uczucie jak by mnie mialo rozerwac i caly brzuch twardy jak kamien. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

Więc po prostu daj znać, jak się z Igorem ogarniecie

.

zaraz zajrze do klubu
dalej wygladam jak krowa
Dzisiaj np.bardzo ładnie spał w dzień i generalnie był bardzo spokojny i grzeczny, więc może po prostu ma gorsze dni. Mimo wszystko martwię się
wróciliśmy do standardowego wstawania i męczenia się z usypianiem ( czyli to była jednorazowa prezent chyba na dzień ojca

Otworzyłam dolną, tak do połowy a później środkową i chciałam z niej coś przenieść do górnej i wtedy się na mnie przechyliła. Dobrze, że Iga nie była wtedy na przewijaku 

).