Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 12:23   #2161
agusiatko17
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Mój się nie odzywa a jutro mija magiczny pierwszy tydzień... Zadzwonił tylko następnego dnia po zerwaniu żeby zapytać kiedy ma oddać mi moje rzeczy a jak mu powiedziałam do ich do tej pory nie widze...
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:23   #2162
majlenka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, aczkolwiek mi ukrywanie tablicy nie dało, po prostu... Odciął mi się net i samoistnie mi się przestało wchodzić Dla mnie czas i leki okazują się zbawienne i silna wolna w nieodzywaniu się. Ogromną satysfakcję sprawia mi fakt, że to on się odzywa i widzi, że sobie radzę (tak, myśli, ze jest super za✂✂✂i**, nie jest, ale nie musi o tym wiedzieć ). Teraz to on mnie śledzi na fb
No i bardzo dobrze to jest satysfakcja to nie jest to wszystko takie proste
Ja właśnie usunęłam związek z facebook tylko nie wiem jak sie ukrywa ścianę jeszcze tego nie odkryłam

Eh.. ja niestety ze swoim eks muszę jeszcze 4 dni przecierpieć w jednym pomieszczeniu :/
majlenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:26   #2163
tamlin111
Zakorzenienie

Witam. Niedawno wstałyśmy Córcia oglądała bajki i pozwoliła mi odespać nocne ekscesy
Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
myślę ze bedzie dobrym ojcem ale twoim facetem nie, uwazam ze nie zasługuje na ciebie, pech ze to akurat jego dziecko. Ale los ci sie uśmiechnie ,zobaczysz. Moja kuzynka to samo przechodziła ale ten ojciec jej pierwszego dziecka to s✂✂✂✂iel był nie dosc ze z nia dziecko miał to przyznał sie ze ma jeszcze dwoje dzieci z inna. I tez sie wkurzyła! Wyrzuciła go z domu i ma nowego faceta i drugie dziecko z nim i jest bardzo szczęśliwa. Takze los wynagradza uwierz

daj czasu czas!
A na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski??? Nie chce wychowywać dziecka, pozwala aby howdoi się stresowała, ma w dupie jej samopoczucie, ale ojcem będzie dobrym Skąd takie przypuszczenie?

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
howdoi - ile jeszcze szans zamierzasz mu dawać? Ile razy jeszcze będziesz przez niego płakać, bo ZNOWU zawiedzie pokładane w nim nadzieje? Ile jeszcze razy wylądujesz w szpitalu na podtrzymaniu ciąży?

Facet od wielu miesięcy robi z Tobą co chce - może już dość, co?

Wiem, że marzy Ci się normalna rodzina, szczęśliwy dom dla Twojego dziecka...ale żadne dziecko nie będzie szczęśliwe w takiej atmosferze, z tatusiem dostępnym zależnie od jego humoru, a matką zalaną łzami.
Podpisuję się pod tym. Nie warto się gnojem przejmować. Ja byłam taka głupia, bo dziecko w drodze, później bo małe a powinnam dawno go kopnąć w dupę a nie dać sobą manipulować i prać mózg.

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Ja teraz wiem, że decyzję o rozstaniu powinnam podjąć wcześniej. Ale jakby nie było, zrobiłam dobrze. Wierzę, że będę kochać i będę kochana
Pewnie że tak. Każda z nas poczuje jak piękna może być miłość

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Ja dziś doznałam szoku ale w pozytywnym sensie. Ok 22 dzwoni do mnie kolega sprzed xxx lat ( kiedyś z nim byłam, jeszcze w liceum) i mówi, że mam podać adres i on zaraz przyjeżdża po mnie. A ja oczywiście, że nie! Bo strasznie wyglądam itd, bo za późno... No ale namówił mnie stwierdzeniem: Nie ma sorry!!! Nie zamulaj!!! Super chłopak, młodszy ale poukładane w głowie niesamowicie ma, tylko nieładnie się zachował bo ma dziewczynę z którą mieszka a przyjechał po koleżankę... Do sedna... Otóż pogadaliśmy sobie o czasach szkolnych, opowiadał mi, co go boli w jego związku itd, ja mu trochę opowiedziałam o rozstaniu i na koniec zapytał mnie, gdzie takich idiotów można znaleźć, kazał mi się ogarnąć i więcej wymagać od facetów bo zasługuję na kogoś normalnego i przede wszystkim na szacunek! Podbudowało mnie to strasznie i czuję się świetnie. Zobaczymy rano.
I jak najwięcej takich kolegów. Mi też jeden bardzo pomógł. Przyjeżdżał prawie codziennie, gadaliśmy godzinami i w dużej mierze dzięki niemu tak szybko doszłam do ładu z moim serduchem.

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Nie mogę zasnąć.
Powiedział na odchodne, że to moja wina iż taką podjął decyzję. Mam obwiniać siebie o jego decyzję. Nie sądzi abyśmy się dogadali wiec lepiej bedzie jak sama będę wychowywac dziecko ...
nogi mi się ugięły z nerwów.

dlaczego jest to tak ciężkie ?
Bo to zawsze jest nasza wina. Mój mi napisał że ja miałam swój udział w tym że mnie zdradził Nie przejmuj się tym, on próbuje się wybielić a by poczuć się lepiej bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego jakie świństwo zrobił.

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość
a ja to cały wieczór sie nie odzywalam do niego, bo caly dzien pisalam, dzwonilam jak idiotka az wkoncu odpuscilam.... i..... około północy slysze SMS! od niego.... z pytaniem "śpisz?"... napisalam że nie, napisala to jak zostaniemy znajomymi? napisalam - 'zimne' - tak.
odp "ok", a potem znowu sms "dobranoc i miłej niedzieli"... ja nic.

A po co Ci taki znajomy???
Stary 2011-06-26, 12:32   #2164
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majlenka23 Pokaż wiadomość
No i bardzo dobrze to jest satysfakcja to nie jest to wszystko takie proste
Ja właśnie usunęłam związek z facebook tylko nie wiem jak sie ukrywa ścianę jeszcze tego nie odkryłam

Eh.. ja niestety ze swoim eks muszę jeszcze 4 dni przecierpieć w jednym pomieszczeniu :/
Jak frajer coś napisze i Ci się pojawi kliknij krzyzyk przy poście i włącz autoukrywanie wszystkich wiadomości
Ja też jeszcze mieszkałam parę dni zanim mi się udało przeprowadzić. Dasz radę, ładna pogoda teraz, jest co robić
Cytat:
Napisane przez janee90
jakie leki bierzesz? jeśli można spytać..
Jestem teraz na Seronilu, ale to ze względu że kiedyś już brałam przez jakiś rok i dobrze tolerowałam. Wieczorami jeszcze meliska w ilości dwóch. Zamierzam jednak poprosić o kolejne zwiększenie dawki, albo coś innego, bo teraz mimo iż pomaga, mam chyba efekty uboczne..
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:36   #2165
janee90
Raczkowanie

Cytat:
Jak frajer coś napisze i Ci się pojawi kliknij krzyzyk przy poście i włącz autoukrywanie wszystkich wiadomości
Ja też jeszcze mieszkałam parę dni zanim mi się udało przeprowadzić. Dasz radę, ładna pogoda teraz, jest co robić

Jestem teraz na Seronilu, ale to ze względu że kiedyś już brałam przez jakiś rok i dobrze tolerowałam. Wieczorami jeszcze meliska w ilości dwóch. Zamierzam jednak poprosić o kolejne zwiększenie dawki, albo coś innego, bo teraz mimo iż pomaga, mam chyba efekty uboczne..
a byłas u psychologa, tak ? ja muszę sobie coś zaatwić, bo nie daję rady ((

rozwijam się
czytam
edukuję
dbam o siebie
bloguję

http://makingmyworldbetter.blogspot.com/
janee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:40   #2166
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez janee90 Pokaż wiadomość
a byłas u psychologa, tak ? ja muszę sobie coś zaatwić, bo nie daję rady ((
U rodzinnego najpierw, tam od razu mi dali leki i skierowali natychmiastowo do psychiatry. Tam babeczka mi powiedziała (dosłownie) "Póki co, nie będę wypisywać Pani skierowania na leczenie ambulatoryjne. Przyjdzie Pani za tydzień." I się poprawiło. Psycholog też, ale to swoją drogą. Psycholog nie ma możliwości wypisania leków. Może u Ciebie obejdzie się bez tego? Nie polecam ogólnie (lepiej radzić sobie tylko za pomocą terapii, leki wspomagają), ale u mnie to ma związek z 7 latami choroby, więc trzeba szybko reagować.
Stary 2011-06-26, 12:44   #2167
vinga9669
Raczkowanie

Hejka,
to ja przyłącze się do Waszego wątku. Niedawno dowiedziałam się, że facet, z którym spotykam się od przeszło pół roku, prowadzi podwójne (a może i więcej) życie, spotykając się od roku z inną dziewczyną. Miałyśmy to szczęście, ze chyba jakaś opatrzność nad nami czuwała i sprawiła, że się poznałyśmy, a parę dni później, kiedy "nasz chłopak" wrócił z innego miasta, w którym przebywał, załatwiając jakieś sprawy biznesowe, zrobiłyśmy mu niespodziankę. Jego mina była bezcenna, zwłaszcza, że nie spodziewał się takiego obrotu sprawy... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja go nawet nie potrafię nienawidzić... Próbuje zrozumieć jego sposób postępowania, ale to wszystko to jakiś obłęd... Nie wiem, jak mam się z tym wszystkim ogarnąć...
vinga9669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:51   #2168
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vinga9669 Pokaż wiadomość
Hejka,
to ja przyłącze się do Waszego wątku. Niedawno dowiedziałam się, że facet, z którym spotykam się od przeszło pół roku, prowadzi podwójne (a może i więcej) życie, spotykając się od roku z inną dziewczyną. Miałyśmy to szczęście, ze chyba jakaś opatrzność nad nami czuwała i sprawiła, że się poznałyśmy, a parę dni później, kiedy "nasz chłopak" wrócił z innego miasta, w którym przebywał, załatwiając jakieś sprawy biznesowe, zrobiłyśmy mu niespodziankę. Jego mina była bezcenna, zwłaszcza, że nie spodziewał się takiego obrotu sprawy... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja go nawet nie potrafię nienawidzić... Próbuje zrozumieć jego sposób postępowania, ale to wszystko to jakiś obłęd... Nie wiem, jak mam się z tym wszystkim ogarnąć...
Oj chciałabym zobaczyć jego minę. Tak jak mojego gdy zadzwoniłam do niego z telefonu jego kochanki
Nad sposobem postępowania nie ma co się zastanawiać. Ja siedziałam, kombinowalam no jak to?, jak on mógł?, dlaczego? I nic nie wymyśliłam. Poddałam się i to był najważniejszy krok od uwolnienia się od niego. Stało się i już.
Stary 2011-06-26, 12:52   #2169
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
Zabójczo przystojny i bogaty ale nie ma zębów - to się chyba wyklucza
Żałosna jest ta Twoja znajoma.
To nie moja znajoma, poznałam ją właśnie w tę noc, ale uciekłam jak szybko się dało

Cytat:
haha rozśmieszył mnie ten tekst ... bogaty to niech sobie wstawi kły!
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
Dla mnie to w ogóle jakaś abstrakcja. Nigdy nie miałem znajomego bez zębów, bardziej mi się to kojarzy z filmem o piratach, którzy cierpieli na szkorbut i dlatego im wypadały zęby

Faktycznie, facet to musiał być istny skarb. Bardzo zadbany
Naprawdę, wyglądał całkiem normalnie i zadbanie. Nie mówię, że nie miał wszystkich, tylko paru z przodu. Szczerze? Nie wiecie w jakich okolicach ja żyję. W życiu nie przeżyłam tyle co przez ostatni rok tutaj, i w życiu nie poznałam tylu dosłownie, delikatnie mówiąc dziwnych ludzi. Nawet ten brak zębów, chyba nie powinien mnie już tutaj dziwić

Nie chcę nawet myśleć o ostatniej nocy....
Stary 2011-06-26, 12:58   #2170
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Hejka,
A ja byłam przekonana, że takie rzeczy to tylko na filmach..
Matko, brak słów
Szkoda, że nie uwieczniłyście tej jego miny - miałybyście ubaw na lata.. Niewiele osób wie jak sobie poradzić. Czas, zajęcia, znajomi..
Stary 2011-06-26, 13:14   #2171
majlenka23
Raczkowanie

myślę że nie będzie do mnie już pisał...
Na szczęście ja się zanurzyłam pod kołdrą i z laptopem grzebie sobie w necie .
A on się uczy..
Cieszę się właśnie czytam porady dietetyczne ... czas sie odchudzić ;d
On z typu facetów co raczej mają swoją dume i pewnie jeszcze mnie usunie ze znajomych to nawet lepiej
Stary 2011-06-26, 13:16   #2172
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
Cieszę się właśnie czytam porady dietetyczne ... czas sie odchudzić ;d
Spokojnie, nie odchudzaj się, sama się odchudzisz niechcący
Stres związany z zerwaniem działa jak najlepsza dieta cud
Stary 2011-06-26, 13:26   #2173
Yuuka
Rozeznanie

Ale ze mnie pipa. Wczoraj trochę za dużo wypiłam.
Nie wytrzymałam. Napisałam do niego, żeby tylko dał znać czy żyje, tylko tyle. Wiem, wiem. Głupia jestem!
Ale tak z dnia na dzień przestać się odzywać to koszmar jest.

Nie odpisał. Idę dzisiaj do cyrku. Jakiś czech mnie podrywał i powiedział, że wstęp mam za darmo.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Czy ja wiem? Ja pochłaniam jedzenie jak opętana.
Ale to chyba też z nadmiaru wolnego czasu..
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 13:30   #2174
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie na wszystkich działa
Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Ale ze mnie pipa. Wczoraj trochę za dużo wypiłam.
Nie wytrzymałam. Napisałam do niego, żeby tylko dał znać czy żyje, tylko tyle. Wiem, wiem. Głupia jestem!
Ale tak z dnia na dzień przestać się odzywać to koszmar jest.

Nie odpisał. Idę dzisiaj do cyrku. Jakiś czech mnie podrywał i powiedział, że wstęp mam za darmo.
Oj Yuuka
Miłej zabawy
Stary 2011-06-26, 13:30   #2175
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
I jak noc? Długo się męczyłaś? Ja miałam napad paniki, więc też lekko nie było
Oczywiście, że powiedział co powiedział.. A co miał winę wziąć na siebie? To, że się przestraszył odpowiedzialności i związania z kimś na długo, nie znaczy że to Twoja wina. Jak napisała impressive20 odnośnie innej kwestii - manipulant.

Staram się sobie powtarzać, że ciężkie jest po to, aby w młodym wieku dostać po dupie, a potem być niezniszczalną.. Ciężkie, bo uwierzyłaś mu zapewne w te jego brednie i obarczanie Cię winą ( w celu wybielenia siebie i zrobiena sobie dobrego podkładu, "na przyszłość").

Obudziłam się i od razu popadłam w łzy.
Nie potrafię zrozumieć tej sytuacji, to ja nim manipuluję, ja jestem winna tego iż podjął taką a nie inną decyzję, to przeze mnie nie będzie uczestniczył w życiu dziecka... Bo gdy się urodzi będę nim manipulować ... What the fuck !

Jak tak można porzucić coś co jest jego częścią...
Jeszcze powiedział, że będzie żałował tej decyzji ... no jak będzie żałował jak zostawił to dziecko...

Czy ja jestem głupia i tego nie potrafię zrozumieć ? Jak można zostawić własne dziecko bo nie można dojść do porozumienia z matką. On chce być szczęśliwy a co z tym dzieckiem ?

Słówko odnośnie wypowiedzi impressive 20, facet był zapalnikiem, w 95% nie przez niego dzieje się ze mną źle, ja np. mam mnóstwo innych problemów które się uruchomiły teraz, ale walczę!

Obudziłam się i w ryk....

napisałam przed chwilą monolog lecz się nie wyświetlił... what the fuck ?!

w skrócie : on nie chce być nieszczęśliwy, sądzi że będę nim manipulować i dlatego podjął taką decyzję ( zostawienie dziecka ).

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-06-26 o 13:32
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 13:31   #2176
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
O tak! zgadzam się w milionach procent
Stary 2011-06-26, 13:32   #2177
vinga9669
Raczkowanie

Cytat:
A ja byłam przekonana, że takie rzeczy to tylko na filmach..
Matko, brak słów
Szkoda, że nie uwieczniłyście tej jego miny - miałybyście ubaw na lata.. Niewiele osób wie jak sobie poradzić. Czas, zajęcia, znajomi..
No szkoda, ciekawa fotka by była... Też sądziłam, że to tylko w filmach, to był mój drugi związek, myślałam, że już na tym poprzestanę, ufałam mu tak strasznie, że teraz, jak na siebie patrzę, to nie mogę uwierzyć, że taka naiwna i głupia byłam...
Stary 2011-06-26, 13:36   #2178
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
No szkoda, ciekawa fotka by była... Też sądziłam, że to tylko w filmach, to był mój drugi związek, myślałam, że już na tym poprzestanę, ufałam mu tak strasznie, że teraz, jak na siebie patrzę, to nie mogę uwierzyć, że taka naiwna i głupia byłam...
Większość z nas chciałaby poprzestać na tym teraźniejszym związku I ufamy- bo jak inaczej bez tego stworzyć związek? Ja też myślałam że trafiłam na dojrzałego faceta, w końcu 6 lat starszy, więc chyba już raczej nie ma fiu-bździu w głowie. A tu co? Niespodzianka- należy do tych co "się pogubili", "nie wiedzą co czują", itd
Stary 2011-06-26, 13:36   #2179
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

w skrócie : on nie chce być nieszczęśliwy, sądzi że będę nim manipulować i dlatego podjął taką decyzję ( zostawienie dziecka ).
Kochana on Cię po prostu przestał kochać. Z jednej strony będzie dziecko i w sumie jako prawdziwy facet powinien je wychowywać, ale z drugiej strony tkwienie w związku który niszczy, który nie uszczęśliwia... Wybral mniejsze zło dla SIEBIE. Choć wydaje mi się że za jakiś czas przyznasz mu rację. Pomyśl o latach które byś spędziła obok człowieka który jest z Tobą tylko ze względu na dziecko... Byłabyś szczęśliwa? Poza tym on dziecka nie zostawia, on zostawia Ciebie. Skąd wiesz że z maleństwem nie będzie chciał mieć kontaktu? Możecie je wychowywać wspólnie nie będąc razem.
Stary 2011-06-26, 13:37   #2180
asia1010
Zadomowienie

Byłam na imprezie wybawiłam sie za wszystkie czasy. Cały czas tanczyłam
Oczywiscie jak chodzę na imprezy to nie pije bo rozstanie + alkohol to zle połączenie.
A ex oczywiscie dzwonił pisał, mowil naszej znaomej ze nie chce zyc bezemnie.
takie rzeczy rozumie po fakcie to pewnego czasu jak zawsze.
Stary 2011-06-26, 13:44   #2181
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kochana on Cię po prostu przestał kochać. Z jednej strony będzie dziecko i w sumie jako prawdziwy facet powinien je wychowywać, ale z drugiej strony tkwienie w związku który niszczy, który nie uszczęśliwia... Wybral mniejsze zło dla SIEBIE. Choć wydaje mi się że za jakiś czas przyznasz mu rację. Pomyśl o latach które byś spędziła obok człowieka który jest z Tobą tylko ze względu na dziecko... Byłabyś szczęśliwa? Poza tym on dziecka nie zostawia, on zostawia Ciebie. Skąd wiesz że z maleństwem nie będzie chciał mieć kontaktu? Możecie je wychowywać wspólnie nie będąc razem.

Ale ja również nie chcę z nim być.
Powiedział, że lepiej będzie jak sama wychowam dziecko.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 13:47   #2182
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie ze lepiej niz z takim ojcem..
A moze kiedys ktos sie pojawi w Twoim zyciu i w zyciu Twojego dziecka..chodz juz sie pojawil z tego co wiem.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 13:56   #2183
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
I wierz mi że to nie jest takie straszne Bałam się jak sobie poradzę, co będzie jak zostanę sama, bo dziecko, dom, praca, pies. On mi zawsze bardzo dużo pomagał, a zostałam z tym sama. I co? I jest dobrze. Radzę sobie ze wszystkim. Nawet musiałam zacząć prowadzić naszą firmę budowlaną sama. Jeżdżę na budowy, załatwiam materiały, ustalam terminy. Kobieta to bardzo silna bestia. Dasz sobie świetnie radę sama
Stary 2011-06-26, 14:03   #2184
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:

Czasem wystarczy wrócić do poprzedniej strony, bo się zapisuje w przeglądarce.. często mi się tak zdarza..
Cytat:
Napisane przez vinga9669
Też nie mogłam uwierzyć i nadal nie mogę..
Póki ufamy nie doszukujemy się niczego i nasza czujnosć jest uśpiona. Co nie znaczy, że nie należy ufać. Nie wiem jak powinno być. Chyba po prostu to kwesta tych zdziczałych facetów...
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Popieram!!!
Cytat:
Napisane przez howdoi
Lepiej dla niego na pewno, dla Ciebie zapewne też (nie mam doświadczenia, mogę sobie tylko wyobrażać jak to będzie, słuchałabym się porad tamlin ). Mógłby tylko się opamiętać i jakoś tak lepiej przekazać wszytsko, abyś nie musiała się stresować i nie narażać maleństwa..

Edytowane przez Nuska87
Czas edycji: 2011-06-26 o 14:07
Stary 2011-06-26, 14:04   #2185
vinga9669
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiatko17 Pokaż wiadomość
Większość z nas chciałaby poprzestać na tym teraźniejszym związku I ufamy- bo jak inaczej bez tego stworzyć związek? Ja też myślałam że trafiłam na dojrzałego faceta, w końcu 6 lat starszy, więc chyba już raczej nie ma fiu-bździu w głowie. A tu co? Niespodzianka- należy do tych co "się pogubili", "nie wiedzą co czują", itd
Jak można tak mówić? Kiedyś, mój pierwszy były, mniej więcej po 5-6 latach związku powiedział, ze "nie wie czy mnie kocha". No jak obuchem w głowę... Nie wierzyłam...
Stary 2011-06-26, 14:08   #2186
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Jak można tak mówić? Kiedyś, mój pierwszy były, mniej więcej po 5-6 latach związku powiedział, ze "nie wie czy mnie kocha". No jak obuchem w głowę... Nie wierzyłam...
Mi moj pierwszy były po 4 lata związku dokładnie to samo powiedział.
Stary 2011-06-26, 14:11   #2187
majlenka23
Raczkowanie

ja akurat mam z czego zrzucać tym bardziej że to ja jestem stroną która podjęła decyzję o rozstaniu a robie to dla siebie bo coś trzeba robić w wakacje
Stary 2011-06-26, 14:15   #2188
Nuska87
Raczkowanie

Cytat:
ja akurat mam z czego zrzucać tym bardziej że to ja jestem stroną która podjęła decyzję o rozstaniu a robie to dla siebie bo coś trzeba robić w wakacje
Ja też zerwałam, co nie zmienia faktu, że stres mnie zjadł, ale jak czytam, to faktycznie, każdy organizm inaczej przechodzi
Czytaj o dietkach, przynjamniej masz zajęcie, ja polecam białkową
Stary 2011-06-26, 14:24   #2189
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Hejka,
Świetna akcja, też chciałabym zobaczyć jego minę! A nienawiśc do niego przyjdzie z czasem, a potem już tylko zoobojętnienie. Takim facetom nie nalezy się ani druga szansa. Jak się poznałyście i zgadałyście?

Howdoi jakbym dorwała Twojego exa to bym nie porządnie potrząsneła! Co za palant i ja Ci się wcale nie dziwe, że zaufalas, ja tez bym pomyślała "będze mial dziecko, on się zmieni" ale jednak wasze historie i mi znajome przekonują mnie, że to nieprawda.

Do mnie ex ostatnio pisze, ale tylko po "przyjacielsku" (bez żadnych podtekstów) i tak sobie myślę, że może uda nam się jakoś dogadać. Rozmowy z nim nie wywołują u mnie żadnych emocji, czasem się usmiechnę z jakiegoś żartu, tyle.
Och, jak bardzo chciałabym być zdrowa.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:29   #2190
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zerwałam, co nie zmienia faktu, że stres mnie zjadł, ale jak czytam, to faktycznie, każdy organizm inaczej przechodzi
Czytaj o dietkach, przynjamniej masz zajęcie, ja polecam białkową
A ja nie. Od kiedy zaczęłam ją stosować mam kłopoty z nerkami. I to poważne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości