|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Mój się nie odzywa a jutro mija magiczny pierwszy tydzień... Zadzwonił tylko następnego dnia po zerwaniu żeby zapytać kiedy ma oddać mi moje rzeczy a jak mu powiedziałam do ich do tej pory nie widze...
|
|
|
|
#2162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest satysfakcja to nie jest to wszystko takie proste ![]() Ja właśnie usunęłam związek z facebook tylko nie wiem jak sie ukrywa ścianę jeszcze tego nie odkryłam ![]() Eh.. ja niestety ze swoim eks muszę jeszcze 4 dni przecierpieć w jednym pomieszczeniu :/ |
|
|
|
|
#2163 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam. Niedawno wstałyśmy
Córcia oglądała bajki i pozwoliła mi odespać nocne ekscesy Cytat:
Skąd takie przypuszczenie?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie przejmuj się tym, on próbuje się wybielić a by poczuć się lepiej bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego jakie świństwo zrobił. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też jeszcze mieszkałam parę dni zanim mi się udało przeprowadzić. Dasz radę, ładna pogoda teraz, jest co robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
((
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
U rodzinnego najpierw, tam od razu mi dali leki i skierowali natychmiastowo do psychiatry. Tam babeczka mi powiedziała (dosłownie) "Póki co, nie będę wypisywać Pani skierowania na leczenie ambulatoryjne. Przyjdzie Pani za tydzień." I się poprawiło. Psycholog też, ale to swoją drogą. Psycholog nie ma możliwości wypisania leków. Może u Ciebie obejdzie się bez tego? Nie polecam ogólnie (lepiej radzić sobie tylko za pomocą terapii, leki wspomagają), ale u mnie to ma związek z 7 latami choroby, więc trzeba szybko reagować.
|
|
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
to ja przyłącze się do Waszego wątku. Niedawno dowiedziałam się, że facet, z którym spotykam się od przeszło pół roku, prowadzi podwójne (a może i więcej) życie, spotykając się od roku z inną dziewczyną. Miałyśmy to szczęście, ze chyba jakaś opatrzność nad nami czuwała i sprawiła, że się poznałyśmy, a parę dni później, kiedy "nasz chłopak" wrócił z innego miasta, w którym przebywał, załatwiając jakieś sprawy biznesowe, zrobiłyśmy mu niespodziankę. Jego mina była bezcenna, zwłaszcza, że nie spodziewał się takiego obrotu sprawy... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja go nawet nie potrafię nienawidzić... Próbuje zrozumieć jego sposób postępowania, ale to wszystko to jakiś obłęd... Nie wiem, jak mam się z tym wszystkim ogarnąć...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad sposobem postępowania nie ma co się zastanawiać. Ja siedziałam, kombinowalam no jak to?, jak on mógł?, dlaczego? I nic nie wymyśliłam. Poddałam się i to był najważniejszy krok od uwolnienia się od niego. Stało się i już. |
|
|
|
|
#2169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Cytat:
![]() Nie chcę nawet myśleć o ostatniej nocy....
|
|
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Matko, brak słów ![]() Szkoda, że nie uwieczniłyście tej jego miny - miałybyście ubaw na lata.. Niewiele osób wie jak sobie poradzić. Czas, zajęcia, znajomi..
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
myślę że nie będzie do mnie już pisał...
Na szczęście ja się zanurzyłam pod kołdrą i z laptopem grzebie sobie w necie . A on się uczy.. Cieszę się właśnie czytam porady dietetyczne ... czas sie odchudzić ;dOn z typu facetów co raczej mają swoją dume i pewnie jeszcze mnie usunie ze znajomych to nawet lepiej
|
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Rozeznanie
|
Ale ze mnie pipa. Wczoraj trochę za dużo wypiłam.
Nie wytrzymałam. Napisałam do niego, żeby tylko dał znać czy żyje, tylko tyle. Ale tak z dnia na dzień przestać się odzywać to koszmar jest. Nie odpisał. Idę dzisiaj do cyrku. Jakiś czech mnie podrywał i powiedział, że wstęp mam za darmo. ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Ale to chyba też z nadmiaru wolnego czasu.. |
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłej zabawy |
||
|
|
|
#2175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obudziłam się i w ryk.... napisałam przed chwilą monolog lecz się nie wyświetlił... what the fuck ?! w skrócie : on nie chce być nieszczęśliwy, sądzi że będę nim manipulować i dlatego podjął taką decyzję ( zostawienie dziecka ). Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-06-26 o 13:32 |
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
No szkoda, ciekawa fotka by była... Też sądziłam, że to tylko w filmach, to był mój drugi związek, myślałam, że już na tym poprzestanę, ufałam mu tak strasznie, że teraz, jak na siebie patrzę, to nie mogę uwierzyć, że taka naiwna i głupia byłam...
|
|
|
|
#2178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ufamy- bo jak inaczej bez tego stworzyć związek? Ja też myślałam że trafiłam na dojrzałego faceta, w końcu 6 lat starszy, więc chyba już raczej nie ma fiu-bździu w głowie. A tu co? Niespodzianka- należy do tych co "się pogubili", "nie wiedzą co czują", itd
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana on Cię po prostu przestał kochać. Z jednej strony będzie dziecko i w sumie jako prawdziwy facet powinien je wychowywać, ale z drugiej strony tkwienie w związku który niszczy, który nie uszczęśliwia... Wybral mniejsze zło dla SIEBIE. Choć wydaje mi się że za jakiś czas przyznasz mu rację. Pomyśl o latach które byś spędziła obok człowieka który jest z Tobą tylko ze względu na dziecko... Byłabyś szczęśliwa? Poza tym on dziecka nie zostawia, on zostawia Ciebie. Skąd wiesz że z maleństwem nie będzie chciał mieć kontaktu? Możecie je wychowywać wspólnie nie będąc razem.
|
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Byłam na imprezie wybawiłam sie za wszystkie czasy. Cały czas tanczyłam
![]() Oczywiscie jak chodzę na imprezy to nie pije bo rozstanie + alkohol to zle połączenie. A ex oczywiscie dzwonił pisał, mowil naszej znaomej ze nie chce zyc bezemnie. takie rzeczy rozumie po fakcie to pewnego czasu jak zawsze.
|
#2181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja również nie chcę z nim być. Powiedział, że lepiej będzie jak sama wychowam dziecko. |
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze kiedys ktos sie pojawi w Twoim zyciu i w zyciu Twojego dziecka..chodz juz sie pojawil z tego co wiem.
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Póki ufamy nie doszukujemy się niczego i nasza czujnosć jest uśpiona. Co nie znaczy, że nie należy ufać. Nie wiem jak powinno być. Chyba po prostu to kwesta tych zdziczałych facetów... Cytat:
Cytat:
). Mógłby tylko się opamiętać i jakoś tak lepiej przekazać wszytsko, abyś nie musiała się stresować i nie narażać maleństwa..
Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-06-26 o 14:07 |
||||
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Mi moj pierwszy były po 4 lata związku dokładnie to samo powiedział.
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
ja akurat mam z czego zrzucać tym bardziej że to ja jestem stroną która podjęła decyzję o rozstaniu
a robie to dla siebie bo coś trzeba robić w wakacje
|
|
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czytaj o dietkach, przynjamniej masz zajęcie, ja polecam białkową
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Howdoi jakbym dorwała Twojego exa to bym nie porządnie potrząsneła! Co za palant i ja Ci się wcale nie dziwe, że zaufalas, ja tez bym pomyślała "będze mial dziecko, on się zmieni" ale jednak wasze historie i mi znajome przekonują mnie, że to nieprawda.Do mnie ex ostatnio pisze, ale tylko po "przyjacielsku" (bez żadnych podtekstów) i tak sobie myślę, że może uda nam się jakoś dogadać. Rozmowy z nim nie wywołują u mnie żadnych emocji, czasem się usmiechnę z jakiegoś żartu, tyle.Och, jak bardzo chciałabym być zdrowa.
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie. Od kiedy zaczęłam ją stosować mam kłopoty z nerkami. I to poważne.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

Dla mnie czas i leki okazują się zbawienne i silna wolna w nieodzywaniu się. Ogromną satysfakcję sprawia mi fakt, że to on się odzywa i widzi, że sobie radzę (tak, myśli, ze jest super za✂✂✂i**, nie jest, ale nie musi o tym wiedzieć
Córcia oglądała bajki i pozwoliła mi odespać nocne ekscesy
Skąd takie przypuszczenie?
Nie przejmuj się tym, on próbuje się wybielić a by poczuć się lepiej bo doskonale zdaje sobie sprawę z tego jakie świństwo zrobił.
((

). Mógłby tylko się opamiętać i jakoś tak lepiej przekazać wszytsko, abyś nie musiała się stresować i nie narażać maleństwa..