Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 1230 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 14:26   #36871
basienkaslov24
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VIII

To wygląda to tak: włosy kręcone, suche-nie moge ich nawilżyć, raczej się nie puszą widoczny skręt le nie jest taki wiecie taki tłusty lok heheh a tego bym chciała. nie przetłuszczają sie ogólnie to cokolwiek bym nałożyła to i tak są suche. Do pielęgnacji używam szampony biowax polski, czasem jakies inne np arterra bs ale on jakos mi je wysusza, odżywki to mam joanna miód i cytryna, biowax polski, na koncówki to jakies serum z joanny, żelu nie używam, kiedys zawsze używałam mrs potters odzywki bs ale to było z 5 lat temu i wtedy to te odzywki były super, dobrze w,łosy po nich wygladaja a teraz to nie wiem jaki sklad mają i czy są jeszcze godne uwagi- olej kokosowy stosowałam ale jakos mi nie pasował, włosy takie oklapłe były, to by było chyba na tyle- aa jeszcze staram sie odzywiac racjonalnie, jem witaminy jakis skrzyp, pije skrzyp i pokrzywe i to chyba wszystko-- poradzcie mi cos zeby je tak dogłębnie odżywić, mogą byc nawet jakieś droższe kosmetyki(co nieznaczy ze są lepsze, wiem) i jesli znacie jakis krem do kręconych włosów to byłabym wdzięczna
basienkaslov24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:15   #36872
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basienkaslov24 Pokaż wiadomość
To wygląda to tak: włosy kręcone, suche-nie moge ich nawilżyć, raczej się nie puszą widoczny skręt le nie jest taki wiecie taki tłusty lok heheh a tego bym chciała. nie przetłuszczają sie ogólnie to cokolwiek bym nałożyła to i tak są suche.
Mycie odżywką powinno być dla Ciebie idealne (w blogu Małgosi lista odżywek nadających się do mycia). Np Joanna miód cytryna się nadaje. Pottersy się nadają - tylko zwróć uwagę, są odżywki i balsamy. Te o 0,5l butelkach są ok. Dziewczyny używają zwłaszcza aloesowej
Cytat:
Do pielęgnacji używam szampony biowax polski, czasem jakies inne np arterra bs ale on jakos mi je wysusza,
Szampon Biovax jest ok - jeśli sprawdzi Ci się mycie odżywką to wystarczy raz na jakiś czas. Jak alterra wysusza to odstaw albo spróbuj jeszcze dodać do niej kropelkę olejku do mycia.
Odżywki masz OK. Kompres pod folię prosze robić
Cytat:
olej kokosowy stosowałam ale jakos mi nie pasował, włosy takie oklapłe były
Ile go dajesz? Wystarczy kropla. Może jeszcze podejdzie zmieszany z innym, np te kuchenne co CI wcześniej napisałam

Wg mnie najlepsze są domowe sposoby i maski wzbogacone po domowemu: lekka odżywka zmieszana z miodem, olejem, żel aloesowy, żel lniany (wielofunkcyjny! d/s, b/s, stylizator, maseczka na skalp, nawet do mycia się nadaje jeśli się nie daje dużo kosmetyków)

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:29   #36873
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusia114 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Fajne
Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
aaaaaaaa rozumiem wakacje caly rok...ja w sumie poki co tez mam wieczne wakacje

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

ale uroslyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy

ps. dziewczyny czy ten jedwab sie nadaje??????????????????? ????????????? http://allegro.pl/show_item.php?item...7b0f59e43291ca
merci
Cytat:
To wygląda to tak: włosy kręcone, suche-nie moge ich nawilżyć, raczej się nie puszą widoczny skręt le nie jest taki wiecie taki tłusty lok heheh a tego bym chciała. nie przetłuszczają sie ogólnie to cokolwiek bym nałożyła to i tak są suche. Do pielęgnacji używam szampony biowax polski, czasem jakies inne np arterra bs ale on jakos mi je wysusza, odżywki to mam joanna miód i cytryna, biowax polski, na koncówki to jakies serum z joanny, żelu nie używam, kiedys zawsze używałam mrs potters odzywki bs ale to było z 5 lat temu i wtedy to te odzywki były super, dobrze w,łosy po nich wygladaja a teraz to nie wiem jaki sklad mają i czy są jeszcze godne uwagi- olej kokosowy stosowałam ale jakos mi nie pasował, włosy takie oklapłe były, to by było chyba na tyle- aa jeszcze staram sie odzywiac racjonalnie, jem witaminy jakis skrzyp, pije skrzyp i pokrzywe i to chyba wszystko-- poradzcie mi cos zeby je tak dogłębnie odżywić, mogą byc nawet jakieś droższe kosmetyki(co nieznaczy ze są lepsze, wiem) i jesli znacie jakis krem do kręconych włosów to byłabym wdzięczna
ja rowniez mam z natury suche i zeby nadac im takiego wygladu loka tlustego mokrego ala plaza na koniec rozcieram w dloniach oliwke babydream i wgniatam to w loki czasem nawet kazdy lok akcentuje nigdy tylko nie nakladam tej oliwki blisko skalpu zazwyczaj to od ucha w dol

Edytowane przez caskada
Czas edycji: 2011-06-26 o 15:41
caskada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:32   #36874
diana_an
Raczkowanie

DZiewczyny mam do Was ogromna prośbę.Padł mój ulubiony dyfuzor.Nie moge dobrac następnego.Chciałąbym by nie rozwiewał wlosów i kręcił ładne loki.Prosze napiszcie jakich używacie i Wam służą.Bardzo prosze
diana_an jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:36   #36875
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
ja rowniez mam z natury suche i zeby nadac im takiego wygladu loka tlustego mokrego ala plaza na koniec rozcieram w dloniach oliwke babydream i wgniatam to w loki czasem nawet kazdy lok akcentuje niegdy tylko nie nakladam tej oliwki blisko skalpu zazwyczaj to od ucha w dol
Oo to ja się nie zachwyciłam? Wybacz, niedopatrzenie Zachwycam się też!!
Oliwka dzieciowa czy mamowa?

Stary 2011-06-26, 15:40   #36876
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Oo to ja się nie zachwyciłam? Wybacz, niedopatrzenie Zachwycam się też!!
Oliwka dzieciowa czy mamowa?
wybaczam oczywiscie oliwka mamowa fajny efekt plazowy daje na lokach
Stary 2011-06-26, 16:03   #36877
basienkaslov24
Raczkowanie

dzieki Wam dziewczynki: z pewnością sie stosuje od dzisiaj albo od jutra bo musze na zakupki poleciec i wszystko pokupic czego nie mama, aa odnosnie ręcznika do wycierania włosow to gdzie kupujecie ??? to jakis specjalny jest?
Stary 2011-06-26, 16:07   #36878
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Wam dziewczynki: z pewnością sie stosuje od dzisiaj albo od jutra bo musze na zakupki poleciec i wszystko pokupic czego nie mama, aa odnosnie ręcznika do wycierania włosow to gdzie kupujecie ??? to jakis specjalny jest?
ja nie uzywam recznika a pieluszki
Stary 2011-06-26, 16:17   #36879
basienkaslov24
Raczkowanie

fany pomysł super dzieki Wam

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

dzieki super pomysł z tą pieluszka
Stary 2011-06-26, 17:11   #36880
blackeye79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diana_an Pokaż wiadomość
DZiewczyny mam do Was ogromna prośbę.Padł mój ulubiony dyfuzor.Nie moge dobrac następnego.Chciałąbym by nie rozwiewał wlosów i kręcił ładne loki.Prosze napiszcie jakich używacie i Wam służą.Bardzo prosze
Jeżeli padł Ci ulubiony to może właśnie taki znów sobie kup, jaki problem???

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
ja nie uzywam recznika a pieluszki
Caskada ty używasz takiej cienkiej tetrowej czy takiej grubszej nie prześwitującej? ja w koszulkę baw.ale te pieluszki to fajny pomysł bo akurat mam, ale tylko te cienkie.
Stary 2011-06-26, 17:34   #36881
seduction
Zakorzenienie

Wrzucam fotki moich włosów, o które wspominałam. Niestety, dopiero teraz bo ostatnio miałam obronę oraz pogrzeb, przez co nie miałam do niczego innego głowy.

Włosy myję zwykle jakimś zwykłym szamponem, odżywkę nakładam jak mi się wspomni. Włosy rozczesuję na mokro, rzadko związuję, używam pianki do włosów Flexible Curls Nivea, a wcześniej L'Oreal Studio Hot Curls Spray. Wiem, że nie dbam o nie, dlatego chcę teraz to zmienić.

Miałam już jedno podejście, zaczęłam myć włosy odżywką, bo Was podczytywałam, ale stan moich włosów i brak umiejętności ręcznikowania, którego wciąż i wciąż mi nie wychodziło, skutecznie mnie zniechęciło teraz chcę z tym walczyć, mam dużo wolnego, więc kiedy zacząć, jak nie teraz?

Chciałabym, abyście pomogły mi określić typ moich włosów itp., bo chciałabym od jutra wziąć się za nie, iść do drogerii po odżywki itd. Pigułkę, FAQ i kilka wątków podczytałam, także proszę teraz o krytykę i pomoc

P.S. Przepraszam za ubiór, ale zdjęcia robione w środku nocy, więc ubrana "po domowemu"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1513.jpg (85,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1536.jpg (99,7 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1510.jpg (114,3 KB, 46 załadowań)

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 17:58   #36882
Benek23
Zakorzenienie

Dziewczyny, od kilku dni testuję Rabka spa minerale żel Gorvity (z apteki). Jest cudny! Nie usztywnia włosów, a jednak utrwala i wzmacnia skręt. Polecam Jest na pewno godny wypróbowania.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:32   #36883
diana_an
Raczkowanie

Nie ma już takiego modelu.Dziewczyny napiszcie mi prosze
Stary 2011-06-26, 18:40   #36884
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Seduction piękne włosy takie śliczne zawijasy masz teraz, a jak zaczniesz dużo bardziej o nie dbać to będzie już tak pięknie, że ach!

Ktoś wie dlaczego kropcia się już nie pojawia? Miała bardzo ładne włoski
FelekBezSzelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:50   #36885
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Włosy myję zwykle jakimś zwykłym szamponem, odżywkę nakładam jak mi się wspomni.
Napisz jaki masz ten zwykły szampon, w ogóle jakie kosmetyki pielęgnacyjne, może uda się z nich sklecić zestaw? Chyba że masz komu oddać i chcesz zacząć od razu z porządnym zestawem CG?

Opisz włosy. Czy suche, skłonność do puchu, czy zniszczone, czy łatwo klapią itd.

Poszperaj w dzienniku regeneracji (podpięty), może znajdziesz dziewczynę z włosami podobnymi do Twoich i wtedy przygarniesz od niej gotowy zestaw i triki.

Rodzaj skrętu ocenią Ci dziewczyny bo ja nie wiem, może 3a, a tu poszukaj opisu który najlepiej oddaje zachowanie Twoich włosów (myślę że raczej Cherub, wyglądają na delikatne)
Cytat:
Nie ma już takiego modelu.Dziewczyny napiszcie mi prosze
Poczekaj. Widocznie nie ma w tej chwili kogoś, kto może Ci odpowiedzieć. Ja nie używam suszarki wcale

Stary 2011-06-26, 19:10   #36886
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisz jaki masz ten zwykły szampon, w ogóle jakie kosmetyki pielęgnacyjne, może uda się z nich sklecić zestaw? Chyba że masz komu oddać i chcesz zacząć od razu z porządnym zestawem CG?

Opisz włosy. Czy suche, skłonność do puchu, czy zniszczone, czy łatwo klapią itd.

Poszperaj w dzienniku regeneracji (podpięty), może znajdziesz dziewczynę z włosami podobnymi do Twoich i wtedy przygarniesz od niej gotowy zestaw i triki.

Rodzaj skrętu ocenią Ci dziewczyny bo ja nie wiem, może 3a, a tu poszukaj opisu który najlepiej oddaje zachowanie Twoich włosów (myślę że raczej Cherub, wyglądają na delikatne)
Chciałabym zacząć od razu z porządnym zestawem CG, bo kosmetyki mam komu oddać na szczęście

Moje włosy są suche, to na pewno. Widzę po nich i czuję, na dodatek farbowanie i rzadkie stosowanie odżywek na pewno nie pomagało
Włosy mi się puszą, najgorzej jest po spaniu i jak TŻ bawi się moimi włosami - w tym przypadku to chyba nawet gorzej, niż po spaniu TŻ zaczęłam już za to ochrzaniać, chociaż to lubię Ale i bez tego wszystkiego lubią się puszyć, najbardziej z tyłu. Włosy są szybko oklapnięte, zniszczone raczej bardzo nie są. Sprawdzałam końcówki i nie są ani troszeczkę porozdwajane, a u fryzjera byłam na pewno w zeszłym roku - chyba jesienią. Najgorzej jak miałam zajęcia laboratoryjne lub gabinetowe na uczelni i z pośpiechu wiązałam włosy gumką - wtedy zdarzało się, że moje włosy nie wyglądały po rozpuszczeniu Istne nieszczęście, ale podejrzewam, że było to spowodowane zbyt dużą ilością środka stylizującego, bo ostatnio się ograniczyłam i po rozpuszczeniu wyglądały lepiej. I tak jak wspominałam: moje włosy lubią mi robić psikusy i często zdarza się, że z przodu pojawiają mi się "czeskie loki" czy jak je tam określić zaraz obok ładne ósemeczki, a z tyłu falowano-kręcone Włosy rosną mi szybko, jeśli to istotne. Grzywka jeśli nie jest ani za krótka, ani za długa - tak mniej więcej za oczy, bardzo ładnie mi się kręci (nawet odważyłam się wyjść tak na ulicę ).
Poczytałam tej link, co podałaś i wg mnie najbardziej odpowiadają opisowi Chrub - tylko jak mówiłam, lubią być czasem w każdym miejscu inaczej zakręcone. Idę pogrzebać w dzienniku regeneracji

Nie widzę podpiętego dziennika regeneracji Chodzi Ci o ten codziennik, który jest w normalnych wątkach, czy o coś innego?

edit: Dziennik znaleziony, idę szukać

Dziękuję za zainteresowanie moim przypadkiem

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez FelekBezSzelek Pokaż wiadomość
Seduction piękne włosy takie śliczne zawijasy masz teraz, a jak zaczniesz dużo bardziej o nie dbać to będzie już tak pięknie, że ach!
Dziękuję Chciałabym aby kręciły się mocniej, a przede wszystkim, aby nie były takie oklapnięte, nawet jeśli efekty miałyby być dopiero za 2 lata. Tylko nie wiem, czy to w ogóle możliwe

Edytowane przez seduction
Czas edycji: 2011-06-26 o 19:15
Stary 2011-06-26, 19:16   #36887
doti8
Raczkowanie

Skusiłam się dziś na dobierańca :P Ale zwykłego, że włosy wyglądają jak niekręcone, nic innego nie mogłam wykombinować - dziś tylko mycie będzie włosom służyło
Ja nie mogę się napatrzeć na Wasze piękne, długie (i nie tylko ) kręcone włosy! Moje wciąż sianowate
doti8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 19:33   #36888
nusia114
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doti8 Pokaż wiadomość
Skusiłam się dziś na dobierańca :P Ale zwykłego, że włosy wyglądają jak niekręcone, nic innego nie mogłam wykombinować - dziś tylko mycie będzie włosom służyło
Ja nie mogę się napatrzeć na Wasze piękne, długie (i nie tylko ) kręcone włosy! Moje wciąż sianowate
Pokaż, pokaż!

Pracuję nad sobą
nusia114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 19:58   #36889
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam taki, pasuje na suszarki z dluzsza lufa o srednicy od 4.5 do 6.5 cm i wiem ze kilka dziewczyn z forum tez go kupilo

firma ETI

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dyfuzor.jpg (10,0 KB, 22 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 19:59   #36890
doti8
Raczkowanie

Nawet chciałam pokazać ale wyglądał bardzo blado przy Waszych i się powstydziłam
Stary 2011-06-26, 19:59   #36891
nusia114
Zadomowienie

Cytat:
Nawet chciałam pokazać ale wyglądał bardzo blado przy Waszych i się powstydziłam
A widziałaś mojego warkocza?

Pracuję nad sobą
Stary 2011-06-26, 20:10   #36892
NothingElse
Rozeznanie

eej, naolejowalam wlosy (rycyna+zoltko+oliwa) zmyje to babydreamem? prawda?
Stary 2011-06-26, 21:23   #36893
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym zacząć od razu z porządnym zestawem CG, bo kosmetyki mam komu oddać na szczęście
Ceni się Zwarta i gotowa, yeah
Najlepiej wyszperaj albo poczekaj na porady jakiegoś Cheruba, ja mam trochę inny typ i mogę źle strzelać
Na pewno przyda Ci się sposób upinania włosów (na przyszłe zajęcia i na noc), jak np luźny warkocz albo luźny kok na czubku głowy.

Cytat:
I tak jak wspominałam: moje włosy lubią mi robić psikusy i często zdarza się, że z przodu pojawiają mi się "czeskie loki" czy jak je tam określić zaraz obok ładne ósemeczki, a z tyłu falowano-kręcone
Biedni Czesi
Dla Twej informacji - kilka rodzajów skrętu na głowie to norma. Sama mam od 2a do 3a I każdy sektor inaczej reaguje na pielęgnację ;P
Cytat:
Chodzi Ci o ten codziennik, który jest w normalnych wątkach, czy o coś innego?
Codziennik może się przydać jak będziesz mieć kilka kompletów kosmetyków (włosom dobrze robi odmiana co jakiś czas) i pojawi się problem co z czym łączyć.
Cytat:
Dziękuję za zainteresowanie moim przypadkiem
Prosz
Cytat:
No co Ty dawaj

Stary 2011-06-26, 21:27   #36894
doti8
Raczkowanie

Nusia ale ja mam krótkie włosy Twój warkocz był w nieładzie ale na długich to wygląda romantycznie Gdybym ja wiedziała, że kogoś to zainteresuje to bym zostawiła, a że stwierdziłam, że chętnych nie będzie to zdjęcia od razu wyrzuciłam
NothingElse wydaje mi się, że tak ale nie próbowałam - nie wiem
Stary 2011-06-26, 21:30   #36895
nusia114
Zadomowienie

Cytat:
Nusia ale ja mam krótkie włosy Twój warkocz był w nieładzie ale na długich to wygląda romantycznie Gdybym ja wiedziała, że kogoś to zainteresuje to bym zostawiła, a że stwierdziłam, że chętnych nie będzie to zdjęcia od razu wyrzuciłam
Nigdy więcej tego nie rób, ja zawsze chętna do oglądania
Ja jak zobaczyłam to co mi wyszło to uznałam, że pokaże wszystkim jakie mam zdolne rączki

Pracuję nad sobą
Stary 2011-06-26, 21:39   #36896
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Ceni się Zwarta i gotowa, yeah
Najlepiej wyszperaj albo poczekaj na porady jakiegoś Cheruba, ja mam trochę inny typ i mogę źle strzelać
Na pewno przyda Ci się sposób upinania włosów (na przyszłe zajęcia i na noc), jak np luźny warkocz albo luźny kok na czubku głowy.

Biedni Czesi
Dla Twej informacji - kilka rodzajów skrętu na głowie to norma. Sama mam od 2a do 3a I każdy sektor inaczej reaguje na pielęgnację ;P

Codziennik może się przydać jak będziesz mieć kilka kompletów kosmetyków (włosom dobrze robi odmiana co jakiś czas) i pojawi się problem co z czym łączyć.

Prosz
Luźny warkocz lubię i robię bardzo często, muszę poszukać jakieś fryzurki dodatkowo, żeby moje włosy nie były katowane gumkami niepotrzebnie. Idę poszukać jakiegoś Cheruba - mam nadzieję, że znajdę Mam nadzieję, że jeśli od jutra zacznę to za jakiś miesiąc włosy się przyzwyczają i będę mogła "wyjść do ludzi"

Jak ktoś ma jeszcze jakieś cenne rady, to proszę pisać - będę wdzięczna, bo chcę jutro z rana zaatakować drogerię

I jeszcze pytanko: co myślicie o nawilżaniu włosów u fryzjera? Nigdy nie byłam i nie robiłam, więc nie wiem czy to warte jest swojej ceny. Chciałabym im pomóc, a nie dodatkowo zaszkodzić...

Pytanie drugie: czy możliwe, aby Cherub miał iii?

Edytowane przez seduction
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:26
Stary 2011-06-26, 21:43   #36897
kama1615
Przyczajenie

blakeye79 masz rację na tą chwilę są tak obcięte, niby są pocieniowane ale jednak to nie jest to... dlatego chyba muszę odwiedzić fryzjera, może obcięcie coś pomoże

AjriszMarta moje włosy są dosyć grube i obecnie mają lekką skłonność do puszenia się, ciężko się układają, jednak masz rację o dziwo struktura włosa nie jest aż tak bardzo zniszczona, końcówki są tylko lekko po rozdwajane, a włosy są dosyć miękkie w dotyku , po prostu nie chcą się kręcić tak jak kiedyś czyżby włosy przyzwyczaiły się do prostej struktury.... sama już nie wiem
Stary 2011-06-26, 22:01   #36898
diana_an
Raczkowanie

Dziękuję bardzo Rybionku

Edytowane przez diana_an
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:03
Stary 2011-06-26, 22:26   #36899
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze pytanko: co myślicie o nawilżaniu włosów u fryzjera? Nigdy nie byłam i nie robiłam, więc nie wiem czy to warte jest swojej ceny. Chciałabym im pomóc, a nie dodatkowo zaszkodzić...
Fryzjer raczej zrobi Ci zabieg silikonowy, który da efekt na chwilę
Dobry zabieg nawilżający da się zrobić w domu, z miodkiem

Kama - ciebie też zachęcam do mycia odżywką. Z grubsza zobacz co odpisałyśmy Basislov, pokazała się odtąd. Dużo nawilżania i oleje. Loki powrócą, ani się nie spodziewasz kiedy

Ale mam już zryty beret Nie wiem jak się nazywam ;P Magisterka ZUO Ajrisz, idź spać!

Stary 2011-06-26, 22:33   #36900
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Fryzjer raczej zrobi Ci zabieg silikonowy, który da efekt na chwilę
Dobry zabieg nawilżający da się zrobić w domu, z miodkiem

Kama - ciebie też zachęcam do mycia odżywką. Z grubsza zobacz co odpisałyśmy Basislov, pokazała się odtąd. Dużo nawilżania i oleje. Loki powrócą, ani się nie spodziewasz kiedy

Ale mam już zryty beret Nie wiem jak się nazywam ;P Magisterka ZUO Ajrisz, idź spać!
Dziękuję Właśnie nie byłam pewna, czy nie będą katować włosy byle dziadostwem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości