|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ta mi się bardzo podoba: http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...667322402.html
Zamówię sobie - w ramach prezentu na urodziny. Tylko teraz mogę zdecydować którą (nie pozostaje więc nic innego jak wziąć dwie ).
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 17:14 |
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam!
STORM zdecydowanie najbardziej mnie urzekła. Haniula, a Ty zdecydowałaś?
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 17:14 |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A puder w przypadku zakupu dwóch - a ja jednak wzięłam jedną.
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam kiedyś (dawno temu) użyłam kilka raz i wywaliłam do kosza.
Jakoś kiepska moim zdaniem i na skórze mojej buzi absolutnie się nie sprawdził.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 17:30 |
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie poszłam za ciosem (kupienia nowego kosmetyku), polazłam do łazienki i zrobiłam porządek w moim magicznym pudełku. 10 rzeczy poszło do kosza!! W końcu! A mam na prawdę ogrooooooomne problemy z wyrzucaniem kosmetyków - zawsze twierdzę, że mi się przydadzą, a później i tak nie używam. Wstyd się przyznać, ale jedną paletkę (bardzo średnio już wyglądającą) chyba od czasów liceum miałam. Koniec z tym! Zarabiam cholercia, to kupię sobie nowe!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 17:59 |
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie
|
|
|
|
#4814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to wszystko jasne ![]() Cytat:
![]() u mnie właśnie była moja A a tera zaraz ugotuje sobie kukurydze w kolbie aaa i szukam podkładu do twarzy, może któraś z was będzie mogła mi pomóc bo nie wiem jaka to firma widziałam u kosmentyczki ii poluje na niego bo u niej kosztuje 79zł i może w necie znajdę gdzies taniej kolor alabaster
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-06-26 o 18:16 |
||
|
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
Haniula zazdraszczam okropnie stanu! Mam nadzieję, że maluch sobie zdrowo rośnie
A Ty się nie przemęczaj zbytnio, tylko ciesz się ciążą - wiem łatwo powiedzieć, zwłaszcza, że pisałaś, że ciągle byś spała. Ja Was dziewczyny podczytuję, ale nie jestem w stanie nadążyć. W pracy Wizaż zablokowany, a po pracy nie chce mi się przy kompie siedzieć. Póki co cały czas nie wierzę, w to, że mi przedłużą umowę, doła mam jak stąd na Marsa i w dodatku sporo spraw się po prostu spierniczyło. Miłego dnia wszystkim! Anastazja przesyłam dużo siły i ciągle mam nadzieję, że z Twoją Mamą będzie w końcu lepiej!!! Buziaki! |
|
|
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Dawno nie pisałam ale podczytuję Was Wczoraj była u nas moja siostra z mężem i córeczką i popiliśmy troszkę,dzisiaj oczywiście zdycham ![]() Haniula oszczedzaj się kochana Anastazja bardzo często myślę o Tobie i Twojej mamie i trzymam kciukasy za jej zdrówko ![]() Oliwka kuszą oij kuszą tymi cieniami Dudi super Ci w tych włoskach ![]() ijaa ja tez muszę zrobić porządek z moimi kosmetykami,trzymam je w toaletce i mam tam bajzel na kółkach kiedyś miałam porządeczek,poukładane kolorami itd ale przestałam nad tym panować
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są sygnały, że mogą Ci umowy nie przedłużyć? Bo ja takiej opcji w ogóle pod uwagę nie biorę! Nich no spróbują Cię wywalić, to będą mieć z SPD do czynienia. Mam nadzieję, że co się spierniczyło, szybko się wyprostuje Dużo sił. ![]() Z pasem byłam - brrrrrrrrr, chłodnawo się zrobiło, żeby nie powiedzieć dobitniej. Ciekawa jestem tych upałów od jutra. ![]() Zrobiłam pranie, TŻ powiesił. Ogarnęłam łazienkę. Wyszperałam kilka rzeczy i tak sobie myślę, że zarządzę dzisiaj małe SPA. Maskę na włosy nałożę i wykorzystam kilka próbek różnych (mam nadzieję) fajnych produktów podostawanych w perfumeriach.
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam Kryolan cen nie ma ale troche zaczełam o nich czytać i chyba to dobre kosmetyki więc nie wiem czy nie zdecyduje się dopiero na ten podkład gdy skończe te co mam i kupie i podkład i puder
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Evilcia i Senioritta- dziękuję
Ijaa- ja też ostatnio znalazłam u rodziców moje cienie z czasów liceum ![]() ja już w domu, wykąpana i po kolacji, Tż śpi ale zaraz go muszę obudzić bo na 20 idzie do pracy ale się ciepło u mnie zrobiło, jak wracałam to było mi gorąco, jednak chyba będzie jutro upalnie
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie marzy mi się toaletka, ale... myślę, że to marzenie nie do zrealizowania. Musiałabym mieć bowiem na nią osobny pokój. Maluję się rano i nie wyobrażam sobie budzić TŻa (on wstaje później niż ja) i urządzać pindrzenie się przed lustrem przy toaletce w sypialni. Zwłaszcza zimą, gdy rano jest ciemno, a do malowania potrzeba sporo światła. Póki co maluję się w łazience, mam pudło z kosmetykami na pralce i nie narzekam. Chociaż często muszę tam ogarniać - nie ma żadnych przegródek i szybko robi się rozgardiasz.
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny. Wrócilismy. Było cudownie. Wreszcie się wyspaliśmy. Dzień spedzaliśmy nad jeziorem i na spacerach. Nareszcie czuje się wypoczets.
Haniula śliczny wypoczynek. A na te cienie ze sleeka też choruje. Dokładnie na te z 3 linka. Nie przemęczaj się kochana i dużo odpoczywaj. Od jutra zbieram wszystko do kupy co związane z SB i od 1 lipca zabieram się za diete.
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie w łazience muszę mieć kosmetyki pochowane (tylko pod prysznicem stoją żele itp i na lustrze część perfum).
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
po całym dniu wpatrywaniu się w kropki przecinki i nawiasy- mam dość, ale już skończyłam jutro idę drukować
![]() w sumie dopiero teraz się ogarnełam- wykąpałam i ubrałam. wstawiłam też pranie. nie wiem jak to jest ale ciągle mamy pełny kosz ciuchów do prania ![]() kusicie sleekami. ja mam ochotę na taką paletkę tym bardziej że teraz dostawę mają za darmo ale zobaczę ile jutro wydam za wszystkie opłaty związane z licencjatem i dopiero zdecyduję.nurku- ja chciałabym zobaczyć Twoje zdjęcie ![]() a dodaja Ty jesteś chudzinka, na nk widziałam ![]() pisałyście o stylu ubierania- mi się marzy że kiedyś będę panią bizneswoman na szpilkach i w kostiumikach, ale póki co... rurki, baleriny i bluzki z nadrukami
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4824 |
|
Rozeznanie
|
ssnowdrop ale czadowe kolorki
mi się jeszcze spodobały te:http://paatal.pl/makijaz/cienie_do_p..._bad_girl.html
|
#4825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam kolażankę, która tak chodzić musi i twierdzi, że jest to masakra. ![]() Zazdroszczę jej i jak o tym mówię, to twierdzi, że tydzień i miałabym dość. A mnie się do właśnie bardzooooooooo podoba. Do pracy szykownie, elegancko, a później luźno. Cytat:
Jeśli mi podpasują, ta będzie następna do kolacji. A później ta: http://paatal.pl/makijaz/cienie_do_p...unset_568.html
|
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
ijaa no niby wzięli mnie, ale jakoś nie jestem do końca przekonana, że trafiłam w gusta osób, z którymi pracuję, jak i w gusta szefostwa, np. w pierwszym tygodniu pracy do naszego pokoju przyszła nasza dyrektorka i do mnie podeszła, a ja durna nie wstałam z krzesła
TŻ mówi, że mam się nie przejmować, bo to będzie po mnie widać, no ale jak mam się nie denerwować, jak rzuciłam pracę, gdzie mnie doceniano i wiem, że byłam jedną z ostatnich osób do zwolnienia pomimo małego stażu pracy, a tu nie wiadomo jak będzie, a mamy dupny kredyt do spłaty. Chce mi się wyć. Z innej paki. Ja mam toaletkę, ale i tak maluję się w łazience, bo podkład nakładam palcami, pomimo że mam do tego pędzel i po nałożeniu muszę od razu umyć ręce, a nie będę przecież co rano latać z miską wody do sypialni |
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pierwszej sytuacji - broniłabym się rękoma i nogami, bo w dobrym interesie firmy powinno być przedstawienie nowym pracownikom dyrekcji. Skąd mogłaś wiedzieć, że to ktoś z górnej półki. TŻ dobrze mówi - nie przejmuj się. Wiem, że łatwo powiedzieć, zwłaszcza gdy wizja pozostania bez pracy jest nie do przyjęcia (kwestie finansowe). Nie masz wyjścia Kochana. Zaciskaj zęby i pracuj, pracuj, pracuj. Wykaż się służbowo, bądź bardzoooo pracowita, skoro w innych kwestiach już Ci postanowili "nagrabić". Nie napiszę, że będzie dobrze, bo niestety są ludzie z którymi się nie wygra - nawet gdyby człowiek na rzęsach stawał. Dużo sił Kochana Mam nadzieję, że się wszystko ułoży. ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Kilka razy, na poważniejsze spotkanie musiałam się odstroić, to.. sama nie zdążyłam tych ciuchów po powrocie do domu zdjąć.
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale w Bydgoszczy nie ma IKEI
![]() Sporo niby dupereli, które razem dają sporą sumkę ![]() Kwiaty, wystrój kościoła, make up, fryzjer, opłaty kościelne ![]() Cytat:
Ależ jestem zmęczona ![]() Wczoraj calutki dzień sprzątałam, dziś rano jeszcze ostatnie "szlify", później pojechaliśmy na uczelnię (dziękuję wszystkim za kciuki Bo TŻ zdążył napisać tylko na 9 pytań ), a po UMK odebraliśmy z Torunia kumpelę z Poznania. Ależ to był udany dzień! Efka okazała się być super osóbką (poznana tak, jak Wy, online Tylko kociara ). Spędziłyśmy cudowne popołudnie i mam nadzieję, że uda nam się częściej spotykać Kolejna osoba z Poznania i kolejna super osoba (kash Odwiozłam ją na dworzec do Bydgoszczy, wróciłam, umyłam się już i w piżamce siedzę i nadrabiam zaległości. Jutro do pracy - koszmarnie mi się nie chce... Chciałam wczoraj wieczorem trochę poprasować, ale porządki zajęły mi tyle czasu, że szłam spać przed 1 Ależ bym chciała choć przez tydzień czuć się dobrze i żeby nic mi nie dolegało ![]()
|
|
#4830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błagam nie kuście, bo właśnie jestem po zakupach i pieniądze topnieją za szybko, a moja wypłata była naprawdę marna ![]() Cytat:
![]() Poniżej fotki zakupców ![]() Koszulki to typowe tank topy, które są leciuteńkie jak mgiełki-idealne na upały ![]() Byliśmy na zakupach i od jutra zdrowe odżywianie Tż zaczyna pełnowymiarową SB, a ja zdrowe żywienie wraz z owocami. Mam nadzieje, że poznamy nowe smaki i będzie pysznie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Tylko teraz mogę zdecydować którą (nie pozostaje więc nic innego jak wziąć dwie
tez sie ku niej skłaniam 

teraz pod toruniem osadzona
Dużo sił. 

Bo TŻ zdążył napisać tylko na 9 pytań