|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
dagienka ![]() ![]() dobranoc, mykam spać, coś nie najlepiej się czuję
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny w to niedzielne przedpołudnie
Zimo dzisiaj trochę Ale dobrze że przynajmniej deszczyk już nie pada bo jadę dzisiaj na mały piknik i koncert
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jednak wzięłam te buty z platformą rozm 41 Oby były dobre![]()
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Przelotem się witam
![]() Mam dzisiaj dziwnie rodzinny dzień - najpier obiad z babcią i kuzynką z rodziną ( kuzynka to chyba pierwszy raz w życiu u nas na obiedzie jest:P) a potem do drugiej babci ale lubie takie dni zajęte bo nie mam czasu tyle myśleć co normalnie![]() MIłej niedzieli ![]() Kali dobry wybór
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie mogłam znaleźć wątku, szukałam tradycyjnej rymowanki, a tymczasem taka niespodzianka ![]() Jako, że moja szara Anori poszła w świat (denerwowały mnie uszy- za grube, za szerokie, ciągle mi spadały z ramienia), uznałam, że trzeba coś kupić na jej miejsce- czy któraś z Was ma może Hanne? W katalogu real zdjęć jej nie znalazłam, a boję się, że kolor będzie przekłamany (jak u Simona). Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2011-06-26 o 13:27 |
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś się wycieczkowałam w Zakopcu Kompletnie zapomniałam, że koniec długiego weekendu dziewuszyska kto ma brooklyn i używa?
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale tu cisza Nadrobiłam błyskawicznie ... Jestem dzisiaj nie do życia spałam tylko 2 godziny (ból żołądka mi uniemożliwił dalsze spanie - wypiłam więc smektę z wielkim trudem, ale już nie mogłam zasnąć i od godziny 4 rano jestem na nogach Cytat:
![]() Ale myślałam ostatnio nad Kryśką - bo chciałam torebkę niebieską jakąś albo właśnie fuksję
Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-06-26 o 18:36 |
|
|
|
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, witam wszystkich
Niedzielę mamy dzisiaj więc mało nas teraz Mam postanowienie zmiany nawyków zakupowych, także pozbywam się wszystkiego prawie i inwestuje w rzeczy dobrej jakości. Wolę mieć jedną torebkę czy buty a dobre, a nie kilkanaście średnich. Nawet nie mam kiedy ich wszystkich nosić. Męczy mnie także posiadanie takiej ilości rzeczy...Przeprowadzałam się kilka razy, więc wiem co mówię. W takim wypadku większość, jak nie wszystkie pójdą w świat. 4 Kryśki, 2 Aidy, 2 Sigrid, Imogene, Jenny itd. Bye bye. :|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Charulka właśnie doczytałam o Twoim wypadku...3maj się,zdrówka życzę Kochana Mag dla Ciebie też zdrówka Wczoraj byłam na Sabacie w Kielcach,świetna impreza Byłam też na budowie,mam już wszystkie pomieszczenia,jestem bardzo zadowolona z wyboru projektu. Pokoje,łazienki i kuchnia duże,taras zapowiada się równie dobrze.Imponująco duże okna (na razie otwory )No cudnie.Parterówki to jest to ![]() Ale miłych rzeczy koniec.Córka kusi się okropnie,z nosa leci katar...jutro lekarz i pewnie czeka mnie opieka nad chorym dzieckiem
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też najbardziej podobają się domki parterowe
|
|
|
|
|
#645 |
|
BAN stały
|
mm - a jaką torebkę (dobrej jakości, o której piszesz) chcesz mieć?
![]() maggie - zdrówka ![]() ja byłam dziś na Warsaw Street Fashion. obejrzałam ze 2 pokazy mody, potem były torebki, okulary. iiiiii modele niektórzy kompletnie nie mój gust, ale był taki w dredach i normalnie....niezły . śmiesznie bylo, bo tam była nagroda dla najlepszego modela i mówią prowadzący - wygrywa nr 5 <imię i nazwisko> - i wychodzi ten z dredami ![]() I wiecie, stałam obok takiego faceta, że normalnie................ ......... .A po chwili patrzę, ktoś się drze za mną, a tam ta Paulina z You Can Dance z tym swoim chłopakiem, który też występował, no i ich znajomi. Ogólnie bardzo mi się podobało . A jedna modelka miała za duże buty i dodatkowo oczywiście strasznie wysokie i tak szła dość pokracznie. Aż myślałam, że jest pijana, czy coś, bo tak nogi jej się plątały i na chwilę przystanęła, podniosła brwi i się uśmiechnęła hahaha .Kurczę, tamten model był świetny, wrzuciłabym Wam jego zdjęcie, ale jak to zwykle ja - nie pamiętam jak się nazywa ![]() ![]() wszystkich wywiało czy co
|
|
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie Zdrówka
Nudi Ty to jesteś niemożliwa |
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak parterówkę z gotowego projektu (rozłożystą ) :http://projekty.muratordom.pl/projek...&x=28&y=8&nr=0
|
|
#649 |
|
BAN stały
|
mm - rozumiem... z drugiej strony ja lubię mieć wybór do ciuchów
. tak samo z butami na lato - mam sporo balerinek, klapek, itd średniej jakości. za to na zimowe buty nie żałuję $ ![]() Roxi - nie mam pojęcia o co Ci chodzi ![]() . ale wiesz, jak chcę, to potrafię być poważna i nie patrzę tylko na facetów Iza, ja już to mówilam, ale powtórzę: PIĘKNY DOM . uwielbiam takie parterowe |
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle to cześc ![]() ja nie mogłam byc na Warsaw Street Festival, bo ucze sie do poprawki poprawki a co u Was?
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() :brzyda l: Już prędzej zainwestuj w wittchena albo gino rossi Aczkolwiek wiadomo, że wydanie większej ilości setek na jakąś rzecz nie daje gwarancji jakości A tak jak nosi się ciągle jedną torebkę to i tak szybciej ją "zniszczysz" niż gdy nosi się kilka na zmianę, także..... zamienił stryjek....
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec weekendu to i wątek rusza
![]() Ciekawe jak tam Charal? ![]()
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam w katalogu instrukcję obsługi Vivien
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
mmm11111 aż mi się serce ścisnęło jak przeczytałam że pozbywasz się tyyylu torebek ![]() te dwie aidyy
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Roxy miałam polecić Ci filmy
więc przez ten weekend miałam okazję zobaczyć aż 5 ![]() - Amerykańska dziewica - fajne 6/10- Amerykańskie ciacho - średnio fajne 5/10- Dorwać była - fajne 6/10- Eksperyment - strasznie ciężki ale za✂✂✂isty - Sucker Punch ŚWIETNY! (na koniec się popłakałam ) 10/10X/10 - moja własna skala ocen
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo ![]() Ja miałam dokończyć tego "Naznaczonego", no ale po 20 minutach filmu laptop mi zgasł, bo się przegrzał (muszę go gdzieś w końcu do jakiegoś serwisu oddać, żeby wyczyścili). A te wszystkie filmy na płyty sobie pozgrywam i na DVD obejrzę
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:52 |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eksperyment oglądałam ten z 2010roku ![]()
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, zapiszę sobie |
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

a na ten czas bede miec zastepczy telefon

Oby były dobre
ale lubie takie dni zajęte bo nie mam czasu tyle myśleć co normalnie

Kompletnie zapomniałam, że koniec długiego weekendu

niektórzy kompletnie nie mój gust, ale był taki w dredach i normalnie....niezły 

ŚWIETNY! (na koniec się popłakałam
) 10/10