Masaż - Wydanie specjalne - Dossier L.N.E. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Masaż

Notka

Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-03-20, 21:33   #1
Piotr
Rozeznanie

Masaż - Wydanie specjalne - Dossier L.N.E.

Witam serdecznie po przerwie na złączach.

Moi Kochani, tak trudno dziś o pozytywne informacje, ufam iz ta bedzie bardzo pozytywna, tym bardziej iz dotyczy współpracy, łamania granic, dobrej wiary i otwartych ludzi.

Po wielu przygotowaniach ukazał sie specjalny numer Les Nouvelles Esthetigues / Nowości w Kosmetyce. Jest on dla mnie i jak sie okazuje nie tylko dla mnie numerem niezwykłym. Już w pierwszych dniach rozchodzi się jak ciepłe bułeczki. LNE, to obecnie jedyne na rynku pismo w którym regularnie ukazują sie artykuły o masażu.
Może dziwi Was reklama Pisma na stronach www.wizaz.pl ale nic w tym dziwnego,chociażby dlatego, że z kolei na stronach Nowosci w Kosmetyce jest reklama (dodaj do ulubionych)i ciepłe, profesjonalne słowa pod adresem www.wizaz.pl, a to w dniu dzisiejszym wyjątek.
Komu to zawdzięczamy?

Redaktor Ilonie Kurczaba z Nowości w kosmetyce,(www.beautyin.com.pl) mam przyjemność znać osobiście i zawsze nam czasu na rozmowy zabraknie, oraz Agnieszce Zembrzyckiej www.wizaz.pl - którą z klikania wszyscy znają, a i głos przez telefon miły i przeserdeczny. Agnieszka z łatwością łamie także bariery międzynarodowe. Gratulacje!!!! Ale i do rzeczy.

W najnowszym nr. L.N.E. Dossier MASAŻ, no właśnie o masażu dużo i zróżnicowanie. Słowem Jedność w różnorodności. Znajdziecie artykuły, nt:
1. Integracyjnego Masażu Bodywork i informacji o masażu Relaksacyjnym w ogóle, do lektury zapraszam osobiście Piotr Szczotka.
2. Ciekawy artykuł z wieloma ilustracjami - Shiatsu głowy i brzucha, polecam kosmetyczkom.
3. Masaż Sprężyste odkształcanie tkanek - wręcz pisany jak materiał naukowy, ciekawy artykuł o głaskaniu. Wyrazy uznania dla Pawła Piątkowskiego z Łodzi.
4. Artykuł Piotrka Rostkowskiego którego wszyscy znają z www.masaz.pl - Rodzaje Masazu - podsumowanie kilku technik.

Mało tego!!! Wyobraźcie sobie, iż firmy kosmetyczne ustawiły się w szeregu i prezentują preparaty do masażu ciała - zestawienie super, choć jeszcze nie wszystkie.

No i zrobiło sie troche miło i pozytywnie.
A pro pos wiem, że obiecałem artykuł o Integracyjnym Masażu Bodywork i nie tylko. Ale narazie jest co czytać.

Pozdrawiam serdecznie Piotr Szczotka - niejaki Bodyworker.
www.bodywork.com.pl
Piotr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-21, 06:30   #2
zlosliwiec
Gość

Re: Masaż - Wydanie specjalne - Dossier L.N.E.

Cześć Bodyworker

A gdzie dokładnie, bo nie mogę znaleźć? [img]icons/icon7.gif[/img]
Jeśli w miesięczniku, to puść tutaj tekst, proszę [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/icon35.gif[/img]

bodyworker napisał(a):
> Może dziwi Was reklama Pisma na stronach www.wizaz.pl ale nic w tym dziwnego,chociażby dlatego, że z kolei na stronach Nowosci w Kosmetyce jest reklama (dodaj do ulubionych) i ciepłe, profesjonalne słowa pod adresem www.wizaz.pl, a to w dniu dzisiejszym wyjątek.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-21, 22:41   #3
Piotr
Rozeznanie

Cześć złośliwiec, pismo L.N.E jest w prenumeracie, w wielu sklepach, min, jak się nie mylę w EMPIK-u. Duży nakład. Jedno z ciekawszych pism na rynku.
Jeśli chodzi o treść dotyczącą www.wizaz.pl, na twoją prośbę, przytaczam ten tekst:

Dodaj do ulubionych:www.wizaz.pl

"Wizaż to tylko nazwa strony.Już po jej otwarciu okazuje się, że możemy tam znaleźć sporo ciekawych i na bieżąco aktualizowanych informacji wykraczajacych poza hasło przewodnie. Poza makijażem, modą, na www.wizaz.pl mamy publikacje o kosmetykach, zdrowiu i urodzie, a także testy i opinie o produktach, gabinetach. Przejrzyście, na pewno nie nudno. Dzieki współpracy portalu z fachowcami z branży kosmetyki profesjonalnej, medycyny estetycznej i specjalistami masażu jest to jedna z lepiej prezentujacych sie stron (nie tylko) dla kobiet. "

No złosiu - dumny jesteś? Pozdrawiam Piotr
Stary 2003-03-22, 22:32   #4
zlosliwiec
Gość

Piotrze

Dumny jestem z takich współpracowników [img]icons/icon10.gif[/img] i Czytelniczek (i nielicznych Czytelników), którzy tworzą taką witrynę jak wizaz.pl [img]icons/icon7.gif[/img]

Ja tu tylko sprzątam [img]icons/icon7.gif[/img]

Stary 2003-03-23, 23:18   #5
Rostkowski
Przyczajenie

Mr. BODYWORKER mała errata - prawidłowy adres mojej stronki to http://www.masaze.pl (w liczbie mnogiej)

pozdrawiam Piotrek Rostkowski

PS ...i żeby mi to było ostatni raz [img]icons/icon12.gif[/img]
Rostkowski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-23, 23:30   #6
zlosliwiec
Gość

Jeśli sobie Rostek życzy, to może być jego dokładnie ostatni wpis [img]icons/icon12.gif[/img]

Gdzie się włóczył, że dopiero teraz dał znak życia?

Rostkowski napisał(a):
> Mr. BODYWORKER mała errata - prawidłowy adres mojej stronki to http://www.masaze.pl (w liczbie mnogiej)
>
> PS ...i żeby mi to było ostatni raz [img]icons/icon12.gif[/img]
Stary 2003-03-23, 23:53   #7
Rostkowski
Przyczajenie

miszczu kochany ostatnio troche roboty mam ...przewijanie, kompanie, kołysanie, ... hehe i takie tam. Najmłodszy masażysta świata ma już 35 dni [img]icons/icon7.gif[/img]
pozdrawiam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-03-24, 08:40   #8
zlosliwiec
Gość

GRATULACJE! [img]icons/icon10.gif[/img]

Pozdrowienia dla szczesliwych rodzicow, jak ma na imie mlodziezowa kadra Polski w masowaniu ladnych dziewczyn? [img]icons/icon12.gif[/img]
Stary 2003-03-24, 17:14   #9
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Moje GRATULACJE [img]icons/icon7.gif[/img] Chłopczyk czy dziewczynka?

A potrafisz już młody tatusiu masażem kolkę pogonić?

Pozdrawiam gorąco a zwłaszcza młodą mamusię - dużo zdrówka i siłki [img]icons/icon10.gif[/img]

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-25, 00:10   #10
Rostkowski
Przyczajenie

Chłopak - Damian [img]icons/icon7.gif[/img]

Z tą kolką to chyba jakas trasznie męcząca sprawa [img]icons/icon9.gif[/img] , on bardzo nielubi jak u sie brzucha masuje [img]icons/icon9.gif[/img] a moze macie jakies wskazowki?

pozdawiam
Stary 2003-03-25, 07:08   #11
Piotr
Rozeznanie

Piotr, kolka gazowa to jedno z podstawowych wskazań do masazu noworodków, to pytanie było juz zadawane, wiec postaram sie wieczorem napisac troche wiecej. Tym bardziej ze masaż dzieci to temat rzeka. Mam jednak propozycję. Otwarcia nowego wątku , np. masaże u dzieci, bo w tym wątku(patrz u góry) bardzo oddalilismy sie od pierwotnego tematu. Biegnę do pracy, do wieczora.
Piotr.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Masaż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości