Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 21:18   #2311
angeel_
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Ktoś w ogóle widział asytmetryczne 36 od czasu kiedy zaczęła się wyprzedaż?
jeżeli chodzi Ci o te czarne wysokie, to widziałam dzisiaj jednego buta 36 w krakowskiej

"Mam pytanie techniczne do posiadaczek asymetrycznych szpilek (tych z wyższym obcasem)

Czy w tych butach da się tańczyć? Czy są, że tak powiem , tylko do chodzenia? "

Odp: generalnie te buty są do siedzienia :P jeżeli nie boisz się że ktoś Ci na nie stanie, to możesz w nich tańczyć

Edytowane przez angeel_
Czas edycji: 2011-06-26 o 21:22
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:21   #2312
evciap0
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Czy widziałyście może tę torebkę ze skóry? Strasznie mi się spodobała
U mnie wisiała

Jejku dziewczyny, myślałam, że już Was nie nadrobię
Od piątku byłam w 4 Zarach. Wczoraj objeździłam wszystkie w Łodzi. Jutro będę u siebie, a we wtorek jeszcze w Silesii

Muszę się wam wyżalić. Reklamowałam tą spódniczkę koralową i odrzucili mi ją Ich tłumaczeniem jest, że spódniczka ma taki skład materiału - podatny na zaciąganie. Wkurzona jestem, bo mi napisała, że powinnam mieć tego świadomość. Rozumiem, że może się zniszczyć, ale nie od razu po pierwszym praniu W ogóle Pani nawaliła tyle literówek w piśmie, że aż wstyd. Nie mam żadnej informacji odnośnie tego jak mam się odwołać. Nie wiem czy ją odebrać i zareklamować gdzie indziej - SCC? Czy walczyć o swoje u siebie? Szkoda mi tej spódniczki, ona się już nie nadaje do chodzenia

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:22   #2313
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Ja nie mon9 ale mam tyle samo wzrostu i spokojnie jak mam ochotę to noszę obcasy W końcu nie jesteśmy jeszcze aż tak wysokie

Pochodź w nich w skarpetkach może się trochę rozbiją I na pęcherze i rany na stopach najlepsze są takie żelowe plasterki compeed Ja mam niestety taki problem że obcierają mnie każde buty (nawet adidasy - nie śmiejcie się ) i one zawsze ratują mi życie A ostatnio znalazłam w aptece też z compeed taki sztyft którym smaruję się stopę żeby zapobiec pęcherzom, ale jeszcze nie wypróbowałam więc nie wiem czy działa

A jak z tulipanową? Wygodna jest jeśli chodzi o prowadzenie samochodu? A gniecie się bardzo? Bo na razie wisi u mnie w szafie i jeszcze nie miałam okazji jej ubrać, więc nie wiem
Ja tez nosze ale mam wrazenie ze jak zaloze buty na 7cm obcasie to jestem od wszystkich o 2 glowy wyzsza Mam kilka par takoch butow i juz sie przyzwyczailam. A jak jestem na impreze to juz chyba ze 100 razy slyszalam- zatancze z toba jak zdejmiesz buty chyba kompleksy maja. Albo- nie czuje sie przy tobie komfortowo. Wiec lepiej odpuszcze sobie 10cm szpile

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
wlasnie musze wyprobowac ten compeed, za chwile zmykam z pieskiem na spacer, to podejde do jakiej apteki i je kupie

dziękuje kochana jestes

a one takie ladne. widzialam wzrok paru dziewczyn, jakby mogly, to chyba by mi je zdjely ze stop
Wlasnie wrocilam z browaru i staly i czekaly na mnie Kupilam te ktore nie cisna bo innych nie bylo. a co do zaznaczonego- hahaha tez tak czasami mi sie wydaje. Ciekawe tylko czy naprawde tak patrza czy to tylko nasza wyobraznia

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny we wtorek jadę do Pozniania, gdzie najpierw uderzyć do Starego Browaru czy na Maltę ? (do Plazy za daleko, bedę miała mało czasu)
Zdecydowanie browar.

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ponawiam moje pytanie gdzieś jeszcze uda mi się dostać sukienkę i marynarkę
Marynarek jest sporo w poznaniu- w browarze.

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
dziekuje nie wiem czemu jej nie kupiłam wcześniej..
a teraz nigdzie nie ma..

ktoś pytał czy chodzę na obcasach -na co dzien nie, ale mam zamiar to zmienic, kupilam właśnie zarowe butki 7cm, bo na 10cm to nei mam mowy ma je ktoś moze? jak się nosza?
Ja pytalam 10cm podobaja mi sie najbardziej ale tez nie mam odwagi zalozyc. mialabym prawie 190cm

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Kochane któraś mnie prosiła o zdjęcie w sukience mam tylko takie wybaczcie bałagan.Jak ktoś zrobi mi lepsze to wstawię.
Pieknie wygladasz!

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Zazdroszczę szpilek
A powiedz mi ta bluzeczka w motylki rozmiar s jest gdzieś jeszcze, bo szukałam jej we wrocławiu i nic braki
W poznaniu widzialam 2 S.

Bylam w browarze przed zamknieciem i to byl dobry wybor- wszystko podokladane, ulozone, kolejek brak widzialam jedne asymetryczne 41. Dosc sporo rzeczy bylo. Bluzek z czarnymi pasami na ramionach brak. Chyba z 10 niebieskich kopertowek! kilka par bialych asymetrycznych i zoltych.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:22   #2314
agnsk
Raczkowanie

Witajcie, dziewczyny myślicie, że uda mi się znaleźć te rzeczy kiedy przyjadę do Warszawy ( złote tarasy/arkadia ) na drugą turę ? rozm S/M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg erhg.jpg (13,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fhd.jpg (14,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ghfg.jpg (14,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hfght.jpg (18,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hg.jpg (13,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hnht.jpg (15,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tfyf.jpg (13,6 KB, 15 załadowań)
agnsk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:23   #2315
shadow_cat
Raczkowanie

Jutro poniedziałek, a więc dzień dostawy i ewentualnych transferów wyprzedażowych
Proszę, zwróćcie uwagę na tę sukienkę, rozmiar XS, zależy mi, aby nadal pasek miała no i metki również byłyby mile widziane Przed wyprzedażą ponoć były 2 sztuki w Radomiu, może się nie sprzedały jeszcze i do Warszawy je prześlą

Mademoiselle Jeanne, sprawdzałam Blue City, ale tam wisi S i bez paska i metek (chyba jakaś ,,bliźniaczka" bo w ZT wisi taka sama- tzn. bez paska i metek )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zarasukienka.jpg (15,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez shadow_cat
Czas edycji: 2011-06-26 o 21:25
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:24   #2316
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeel_ Pokaż wiadomość
generalnie te buty są do siedzienia :P jeżeli nie boisz się że ktoś Ci na nie stanie, to możesz w nich tańczyć
Bardziej chodzi mi o to, jak zachowuje się w nich stopa przy gwałtownych ruchach Bo buty trzymają stopę na niewielkiej powierzchni i się zastanawiam, czy właśnie przy tańczeniu nie wypadnie z nich pięta Ale na razie to sobie mogę gdybać, czy je chcę, bo, jak wiadomo, o rozmiar 36 nie jest łatwo

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:24   #2317
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
U mnie wisiała

Jejku dziewczyny, myślałam, że już Was nie nadrobię
Od piątku byłam w 4 Zarach. Wczoraj objeździłam wszystkie w Łodzi. Jutro będę u siebie, a we wtorek jeszcze w Silesii

Muszę się wam wyżalić. Reklamowałam tą spódniczkę koralową i odrzucili mi ją Ich tłumaczeniem jest, że spódniczka ma taki skład materiału - podatny na zaciąganie. Wkurzona jestem, bo mi napisała, że powinnam mieć tego świadomość. Rozumiem, że może się zniszczyć, ale nie od razu po pierwszym praniu W ogóle Pani nawaliła tyle literówek w piśmie, że aż wstyd. Nie mam żadnej informacji odnośnie tego jak mam się odwołać. Nie wiem czy ją odebrać i zareklamować gdzie indziej - SCC? Czy walczyć o swoje u siebie? Szkoda mi tej spódniczki, ona się już nie nadaje do chodzenia
kiedy dokladnie ją kupilas?? odwołuj sie u siebie.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:25   #2318
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:

Chodzi o tą spódniczkę? Co się z nią stało, ze nie nadaje się do chodzenia?
Właśnie dziś upolowałam sobie taka różową i wróciłam cała w skowronkach do domu. Ten materiał wydaje się taki porządny, myslałam że długo nic się z nią nie stanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipan.jpg (32,8 KB, 13 załadowań)

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:26   #2319
Ekscelencja
BAN stały

Dzięki dziewczyny
W takim razie najpierw kieruję się do Z. w Browarze, ewentualnie później do Malty, jeśli nie będzie rzeczy z mojej listy

A czy widziałyście może w Starym Browarze lub w Malcie budgetkowy kuferek ? :)

Edytowane przez Ekscelencja
Czas edycji: 2011-06-26 o 21:27
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:30   #2320
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

ewelinkka
w SCC widziałam zaciągniętą XS.
mama L potrzebuje

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:32   #2321
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedy dokladnie ją kupilas?? odwołuj sie u siebie.

Dokładnie 11 kwietnia. Naprawdę obchodziłam się z nią jak z jajkiem a i tak

40/40
Stary 2011-06-26, 21:33   #2322
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
W takim razie najpierw kieruję się do Z. w Browarze, ewentualnie później do Malty, jeśli nie będzie rzeczy z mojej listy

A czy widziałyście może w Starym Browarze lub w Malcie budgetkowy kuferek ? :)
Nie zwracalam uwagi. Moze jeszcze jutro bede przelotem to zobacze.
Stary 2011-06-26, 21:33   #2323
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Macie czasem wrażenie, że jedna jedyna rzecz po prostu na was czeka w sklepie?
Przeznaczenie jak moje szpilki dzisiaj

Cytat:
Off - nie wiecie gdzie w W-wie jest jakiś dobrze zaopatrzony sklep pasmanteryjny z dużym wyborem guzików? Przypomniało mi się, że mam świetną czarną marynarkę ale przydałyby się do niej jakieś fajne "ala zarowe" guziki
W GM jest pasmanteria, mają jakiś segregator z guzikami Wydaje się że jest ich sporo, ale jak się jedzie po coś mając wizję czego się szuka, to wiadomo jak to się najczęsciej kończy
Stary 2011-06-26, 21:34   #2324
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Chodzi o tą spódniczkę? Co się z nią stało, ze nie nadaje się do chodzenia?
Właśnie dziś upolowałam sobie taka różową i wróciłam cała w skowronkach do domu. Ten materiał wydaje się taki porządny, myslałam że długo nic się z nią nie stanie

Wyprałam ją delikatnie ręcznie na lewej stronie i jak wyschła to na całym materiale powychodziły zaciągnięcia

40/40
Stary 2011-06-26, 21:34   #2325
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Nie zwracalam uwagi. Moze jeszcze jutro bede przelotem to zobacze.
Byłabym baaardzo wdzięczna
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:35   #2326
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
juz skrobie pw nie damy sie im tak łatwo
Stary 2011-06-26, 21:43   #2327
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Przeznaczenie jak moje szpilki dzisiaj

W GM jest pasmanteria, mają jakiś segregator z guzikami Wydaje się że jest ich sporo, ale jak się jedzie po coś mając wizję czego się szuka, to wiadomo jak to się najczęsciej kończy
O dziękuję bardzo za informację, na parterze, na piętrze? Nie rzuciła mi się w oczy. Marzą mi się jakieś marynarskie "ala zarowe"
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:45   #2328
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję bardzo za informację, na parterze, na piętrze? Nie rzuciła mi się w oczy. Marzą mi się jakieś marynarskie "ala zarowe"
Piętro klik
Stary 2011-06-26, 21:48   #2329
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Nie minęło jeszcze pół roku czyli to oni muszą Ci udowodnić, że to nie była wada w materiale... A w ogóle czy reklamację rozpatrywał rzeczoznawca?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
juz skrobie pw nie damy sie im tak łatwo
Budgetko, jak coś ważnego reklamacyjnego to może Nam wszystkim by się przydały takie informacje.. Nigdy nie wiadomo komu się zdarzy podobna sytuacja, zwłaszcza że te materiały coraz gorsze
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:49   #2330
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Nie minęło jeszcze pół roku czyli to oni muszą Ci udowodnić, że to nie była wada w materiale... A w ogóle czy reklamację rozpatrywał rzeczoznawca?
taaaa rzeczoznawca pt. kierownik sklepu ja tak mialam w deichmannie... ale akurat nie wyklocalam sie, bo butki dalo sie naprawic, a bardzo mi na nich zalezalo
Stary 2011-06-26, 21:50   #2331
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
dziekuje nie wiem czemu jej nie kupiłam wcześniej..
a teraz nigdzie nie ma..

ktoś pytał czy chodzę na obcasach -na co dzien nie, ale mam zamiar to zmienic, kupilam właśnie zarowe butki 7cm, bo na 10cm to nei mam mowy ma je ktoś moze? jak się nosza?
Mierzyłam je w piątek, bardzo fajne i wydawały się wygodne

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
dobra, wrzucam moje ostatnie zakupy
asymetryczne nie moje
nie wiem czy zwrócić balerinki
Wymienisz na tańsze jak znajdziesz w drugiej turze Też mi się spodobały, na jesień do latania idealne

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Ktoś w ogóle widział asytmetryczne 36 od czasu kiedy zaczęła się wyprzedaż?
Ja widziałam w piątek jednego w krakowskiej

Cytat:
Czy widziałyście może tę torebkę ze skóry? Strasznie mi się spodobała
Śliczna

Przed chwilą odświeżam wątek, a mój Tż z tekstem: Już wizaż... Przecież za 40 minut nikt nic nie zdążył napisać....

Zdziwiłby się jakie jesteście płodne

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:53   #2332
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo musze sprobowac z pianka moja pieta jest zmasakrowana!!

wygladasz przecudnie!!!

Budgetko
kochana a mówiłam z zapasowymi butami.Są takie co się zwija i wkłada do torebki. Biedactwo daj im pooddychać w nocy, plastry na dzień i odpoczywaj od nich.Możesz też maścią cynkową posmarować to znacznie przyśpiesza gojenie.
Bardzo Ci dziękuję, rozpieszczasz mnie.

Cytat:
Ślicznie w niej wyglądasz!
Naia2 dziękuję Ci pięknie
Cytat:
Ja też nie przepadam za kierowcami krakowskimi ale za to mam odwrotne odczucia jeśli chodzi o obcą rejestrację Mnie zawsze wszędzie wpuszczają w korku a jak się jeszcze uśmiechnę błagalnie to już wogóle lubię po Krakowie jeździć
WOW! Rewelacyjnie wyglądasz!!!
Celly taką śliczną jasnowłosą dziewczynę to nawet ja bym przepuściła Aaa tak poważnie to zawsze staram się być grzeczna i uprzejma na drodze.
Kochana dziękuję Ci .Jesteście tu strasznie miłe dla mnie.
Celly za torebką się rozejrzę jutro, dopisałam do listy

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Rzymianko a w ktorej Z. jutro bedziesz?
Popatrz prosze na brodkowe (czarno-niebieskie) pasiaki S
Pani_Pusia będę w Plazie, Krakowskiej, Bonarce, Kazimierz popatrzę, ale ja ich w Krakowie wieki nie widziałam.Na początku jak weszły tylko, a zielonych wcale.
Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość

Pieknie wygladasz!
asik123456789 Gratuluję zakupu, dziś jest jakiś dobry dzień. Ty i Pronunciation Bardzo Ci dziękuję kochana z sukienki jestem bardzo zadowolona, mimo wątpliwości.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:53   #2333
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Budgetko, jak coś ważnego reklamacyjnego to może Nam wszystkim by się przydały takie informacje.. Nigdy nie wiadomo komu się zdarzy podobna sytuacja, zwłaszcza że te materiały coraz gorsze

Właśnie na to mam zamiar napisać w odwołaniu

Cytat:
taaaa rzeczoznawca pt. kierownik sklepu ja tak mialam w deichmannie... ale akurat nie wyklocalam sie, bo butki dalo sie naprawic, a bardzo mi na nich zalezalo
U mnie odrzuciła reklamację Pani Zastępca Dyrektora Sklepu

40/40
Stary 2011-06-26, 21:58   #2334
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Piętro klik
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:59   #2335
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:

no w sumie to masz racje , ale to nic nowego, bo juz sama o tym wspomnialas

w odwolaniu wystarczy powolac sie na ustawe konsumencka, a dokladnie na art. 4

Art. 4. [Domniemanie niezgodności towaru z umową] 1. Sprzedawca odpowiada wobec kupującego, jeżeli towar konsumpcyjny w chwili jego wydania jest niezgodny z umową; w przypadku stwierdzenia niezgodności przed upływem sześciu miesięcy od wydania towaru domniemywa się, że istniała ona w chwili wydania.

Warto sobie ten art. gdzies zapisac. ja juz kilka razy sie na niego powolywalam (tak mi kiedys doradzil moj miejski rzecznik praw konsumenta) i zawsze odwolanie zostalo rozpatrzone pozytywnie. na samym koncu odwolania warto dopisac, ze w przypadku odrzucenia odwolania sprawe skierujesz do rzecznika praw konsumenta. to taki straszak . sieciowki troche sie wycwanily i coraz czesciej reklamacje sa rozpatrywane przez kierownika sklepu, a nie przez rzeczoznawce z krwi i kosci. a rzecznik w swoim pismie zarzada przede wszystkim opinii rzeczoznawcy z krajowego wykazu rzeczoznawców (ale moglam cos pomylic z dokladna nazwa ). taka przyjemnosc kilka lat temu kosztowala 300 pln. wiec jesli reklamujesz spodniczke za 169, a oni maja za rzeczoznawce zaplacic 300, to wola ja uznac . mam tu na mysli akurat ten konretny przypadek evci
Stary 2011-06-26, 22:00   #2336
asik123456789
Zakorzenienie

Ja nie wiem czy mi sie gust zmienia z sezonem czy przez was. Obsatwiam druga wersje. Jak asymetryczne szpilki pojawily sie w sklepach nawet na nie nie patrzylam. Nigdy nie lubilam butow w szpic. Zle mi sie kojarzyly. A teraz widzialam tyle swietnych stylizacji ze sie w nich zakochalam

Dopiero dzisiaj dojrzalam w browarze sklep w ktorym sprzedaja oryginalne meliski. Widzialam te baletkowe- cuda! Nie weszlam do sklepu bo juz byl zamkniety. Ile kosztuja takie baletki?
Stary 2011-06-26, 22:01   #2337
malwina2208198721
Zadomowienie

Kochane, ja jeszcze przed pójściem spać z apelem do Was. Gdybyście widziały brodkowego niebieskiego pasiaka w rozmiarze M, czy mogłabym prosić o zakup? Pieniążki mogę przesłać w każdej chwili

Budgetko, dobrze wiedzieć, choć wiecie, że ja nigdy niczego nie reklamowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2248854030_1_1_3.jpg (15,9 KB, 8 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:04
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 22:02   #2338
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie na to mam zamiar napisać w odwołaniu

U mnie odrzuciła reklamację Pani Zastępca Dyrektora Sklepu

buahhhahahah ona to se moze odrzucac, ale zaloty Pana, ktory ja nie interesuje
Stary 2011-06-26, 22:05   #2339
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Mój mąz ostatnio w reeboku dostał opinię rzeczoznawcy, którego nie ma na liście certyfikowanych rzeczoznawców Polskiej Izby Przemysłu Skórzanego, co więcej na pieczątce było - Polska Izba Branży Skórzanej... :O
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 22:06   #2340
nie z tej bajki
Zadomowienie

Rzymianko wyglądasz cudnie w tej sukience

a ja właśnie się zastanawiam co kupić mojej siostrzenicy na urodziny . Myślałam nad chabrową tulipanową sukienką , ale tak myślałam czy będą pasować do jej rudych włosów+blada cera ?
Ostatnio mi mówiła że widziała taką piękną sukienkę właśnie fioletową-a ja jako że prosukty w Z. mam obczajone odrazu wiedziałam że o tą chodzi
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości