|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
![]() Ważne, ze masz TŻ blisko ![]() Cześć śliczne ![]() Ale tu cicho;p Dziewczynki kolacyjka była cudowna, a po kojali jeszcze lepiej... ![]() Mmmm... TŻ miał ubrane swoją różową koszule ![]() Kocham go w tym kolorze
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() TŻ się wykazał kolacyjka dobra, z kumpelą wypiłyśmy wino na pół i miałyśmy super humorek
|
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
ale się dziś wkurzyłąm miałam mieć egzaminy na uczelni no to pojechałam na 9 po calonocnej imprezie i 3 godzinach snu a co się okazało?? egzamin przeniesiony na jutro wieczór;/ spoko mówie chociaż by maila napisali... mu_minka1988 kuruj się kochana i wracaj do zdrowia ![]() malinka_070190 ja też uwielbiam jak mój TŻ biega w różowych koszulach ahhh !!! co prawda jak już założy koszule różową to szybko ją musi ściągnąć ;p a u Nas pogoda średnia, może później coś się wypogodzi wkońcu zeszła mi czerwona plama z oka i normalnie widzę ![]() Miłego dnia
|
#3334 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() TŻ chyba sobie przemyślał i dostałam 5 dużych róż, aż byłam w szoku :P Przepraszam że nie mam czasu więcej się odzywać ale ostatnio ja przeziębiona mały na antybiotyku i poprostu nie mam sił na nic :P Planuję z TŻ się wyprowadzić od mojej mamy, bo na 2 pokojach jest nas w sumie 8 osób, więc by nam było lżej, ale to na razie plany ![]() Trzymajcie się
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tak zła że tylko siedze i rycze
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stalo?
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Ja za to nie cierpię faceta w różu. Mój Były na studniówce wyskoczył w pomarańczowej koszuli i różowym krawacie... Co za szczęście, że wtedy się do siebie nie odzywaliśmy... Jakby mnie poprosił do tańca [bo później wróciliśmy do kontaktów koleżeńskich a mój ówczesny partner obtańcowywał wszystkie znajome, a nie mnie...] to bym chyba zabiła go śmiechem... A my dzisiaj WRESZCIE pobraraszkowalim, TŻ poszedł spełniony do pracy na 2 godz, jak wróci to druga rundka, a potem do pracy na nockę... Koncert był wczoraj super, na panelu wytrzymałam jedni zdanie Pospieszalskiego, odpowiedź Semki dogoniła mnie w drzwiach i ciężko to odchorowałam. Ble. podobnie jak wielu innych zwiedzaliśmy Ostrów do końca panelu i czekaliśmy na koncert
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
wczoraj nie miałam już jak zajrzeć, bo sprawa za którą prosiłam o kciuki poszła zgodnie z planem A dziś? dziś pogoda u mnie nadal do z TŻ jakoś tak na wojenną ścieżkę wkraczamy znowu nie wiem ki piernik się dzieje nawet nie wiem czy przyjedzie dziś
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kochana co się stało??
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
No to nasze kciuki działają ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
My to od wczoraj się oderwać od siebie nie możemy ![]() Teraz TŻ jajecznice nam robi;D ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
Ciesze się, że coś zrozumiał.Mam nadzieję, że już nie będzie się zachowywał jak palant... 3mam kciuki
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
działają, działają
![]() mia łącze się z Tobą i też teraz tylko siedzę i rycze
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaa....
Mamy na uczelni takiego je...nego konfidenta który w akcie zadrosci chyba postanowił poinformowac naszego wykładowce o tym że egzamin pisalismy z telefonami z internetem |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
O, to pojechał...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 |
|
Rozeznanie
|
Mia chyba bym go zaj... ludzie to mają pomysły....
wizażowe kciuki są wybiitne dla tego proszę jutro o trzymanie za mnie od 17 mam 3 egzaminy w jeden dzień masaaakra jakaś.malinka9191 nie smutaj i nie płacz z TŻ na 100% się pogodzicie, czasem ścieżka wojenna dobrze robi jak miło się potem godzi.:pLin. najważniejsze że koncert się udał, też mieliśmy iść ale były te urodziny ... A Ostrów Tumski jest magiczny jak dla mnie, szczególnie pod wieczór jak chodzi ten Pan od latarni... ahh! p.s. mam ciasto truskawkowe z masą waniliową któraś chętna?? TŻ powiedział że pyszne pierwszy raz robiłam biszkopt sama jestem dumna bo wyszedł i nie upadł
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-26 o 14:56 |
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ten most z tymi kłódkami mnie do szału doprowadza, piękny był, a teraz te tony złomu. Obrzydlistwo i kicz. Fuj. Swego czasu codziennie przechodziłam przez Bulwar i Ostrów, z przyjacielem na uczlenię spod Hali Targowej łaziliśmy
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ja go chyba rozszarpie jutro na uczelni ale to w sumie nic nie zmienia
|
|
|
|
#3345 |
|
Rozeznanie
|
Tak ten most zakochanych już przejadł mi się... no niestety ja mam kawałek na Ostrów ale i tak WARTO
i kiedy tylko możemy to z TŻ tam jesteśmyostatnio jak byliśmy to była taka młoda dziewczyna na skrzypcach grała mia ale chamstwo trzeba tępić... co za pajac... nie umię pojąć takich ludzi..ale zawsze możesz powiedzieć, że Ty się nauczyłaś i nie ściągałaś, a skoro ktoś tak twierdzi to dla czego Pan prowadzący nie złapał Was??
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to wczoraj widziałam Młodych jak sobie zdjęcia robili-nie najlepsza pora, bo spory ruch był i będą mieć przechodniów na zdjęciach... Ale widziałam jak jakaś grupka idąca na imprezę na Wyspie [Noc Świętojańska] się im wcięła do fotki
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
mia kurcze nie rozumiem takich ludzi. ;/
Nie wiem czy im to radość sprawia czy co... grr... No nareszcie się pogoda ładna zrobiła ![]() Kciuki będę 3mała za dziewczynki które proszą
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Można się przyłączyć? My planujemy nasz ślub 17 sierpnia, bo wesele moich rodziców było 18 sierpnia, więc akurat w drugi dzień u nas będą obchodzić swoją 23 rocznice Ale z tymi terminami teraz ciężko, więc jak się uda załatwić, będę najszczęśliwsza na świecie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3349 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że Tż Cię wspiera![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też kiedyś miałam podobną sytuację. Jechałam do szkoły z samego rana i w połowie drogi kazali mi zawracać bo nie było zajęć A do szkoły jeżdżę 1,5hCytat:
Cytat:
![]() A z Tż -tem pewnie macie gorszy czas, niedługo się pogodzicie Cytat:
Jak mógł! Przecież on będzie miał teraz przechlapane Żal Cytat:
![]() No i chcę kawałek ciasta właśnie mam ochotę na coś słodkiegoCytat:
Hej dziewczynki Ja niedawno wróciłam od Tż-ta. Spędziłam z nim miły czas Poznali się i było super Pogoda nam na szczęście dopisałą bo rano było strasznie pochmurno i prawie padało a później zrobiło się ciepło i słonecznie Już wiem, że częściej będziemy chodzić na kajaki![]() A wczoraj przed wyjściem do Tż-ta zaliczyłam kolejną kłótnie z ojcem Co do wprowadzki mojej siostry to czarno to widzę. Nie wytrzymają tutaj długo Ojciec się cały czas czepia...
|
||||||||
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, ze możesz się przyłączyć ![]() Napisz coś więcej o Was ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Mówiłam, ze nie masz co się martwić Ty panikaro jedna Super, że wypad na kajaki się udał ![]() Ach dlaczego on się czepia cały czas?? A siostra już się wprowadziła?
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nudyyyy. Sprzedałam aparat!
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj tak się tym stresowałam...A ojciec? On się zawsze czepia. Wszystko co robimy to dla niego źle. On wie najlepiej, on wszystko najlepiej robi...Wczoraj czepiał się mnie, że nie pomagam w domu co jest kompletną nieprawdą Nie mam zamiar sobie nim już zawracać głowy![]() Tak moja siostra się już wprowadziła ze swoim mężem i dzieckiem... Jakoś nie wyobrażam sobie tego ich mieszkania tutaj. Tak naprawdę to od jutra to odczuję
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=FlightlessBird;2776 1290]Witam PMkę, która chce przysiegać tego samego dnia, którego będę to robić ja z moim TŻ
![]() Ooo super ![]() Coś o nas: obydwoje w tej chwili mamy 21 lat. TŻ pracuje, ja studiuję Jesteśmy razem 3,5 roku i nareszcie zdecydowaliśmy się na ślub. A zaręczyny dopiero będą![]() Bardzo się cieszę, że jest taki wątek i tak dużo Was, bo samemu ciężko tak się odnaleźć w tym wszystkim, a ja jestem taka, że już teraz planuje najdrobniejsze szczegóły
|
|
|
|
#3354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam ![]() no tak miło się godzi to fakt i czasem to dobre, ale nie za często ![]() Cytat:
opowiedz nam coś więcej o sobie![]() Cytat:
a co do kciuków, które trzymałyście za mnie, to dzięki nim udało mi się spać u TŻta wczoraj co prawda z rana musiałam wrócić i no i potem ta kłótnia bee, ale za to możliwość po ponad półrocznej przerwie zaśnięcia przy boku kochania
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się napatrzeć na moje paznokcie
![]() W końcu kupiłam pękający lakier Graffiti z Bell i cholernie podoba mi się efekt jaki on daje |
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym się czuła jakby mi lakier odchodził
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz dziekuję za przepis! Pyszne były te cukinie ![]() mniam ![]() kora jesteśmy w tym samym wieku ![]() malinka jejciu wyobrażam sobie jaka była radość po tak długim czasie razem spać ![]() Powiem Wam szczerze, że jak ja np ide spać a TŻ siedzi i ogląda tv w drugim pokoju to ja nie potrafie bez niego zasnąć. Jak wiem, że on jest w domu to nie zasne bez niego.
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego wczoraj to nawet za bardzo spać nie chciałam tylko leżeć i cieszyć się
|
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak śpię u TŻ to zdarza się, że idę spać wcześniej niż on, ale on zawsze leży w łóżku ze mną samej byłoby mi trudno ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kora76;27761867]
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie nie spać z moim pół roku. Ja nie śpię dwa tygodnie i już mi tęskno Choć nie wysypiam się z nim tak jakbym chciała to i tak ciągnie mnie do tego. W ogóle przy nim tak fajnie się czuję... Do tych problemów, które teraz są mam przy nim taki dystans, nie myslę tak o tym wszystkim. Gdybym po tej kłótni z ojcem nie poszłą do niego to pewnie skończyło by się rykiem w poduszkę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

z TŻ jakoś tak na wojenną ścieżkę wkraczamy znowu

Ważne, że Tż Cię wspiera
ja też kiedyś miałam podobną sytuację. Jechałam do szkoły z samego rana i w połowie drogi kazali mi zawracać bo nie było zajęć
A do szkoły jeżdżę 1,5h
Przecież on będzie miał teraz przechlapane
właśnie mam ochotę na coś słodkiego