Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 11:33   #3721
lil_
Raczkowanie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27628679]Dzisiaj moja chrzestna z mężem nam odmówiła... Zostaje 25 osób, jeśli wszyscy przyjdą.[/QUOTE]

kurcze szkoda... ale reszta już na 100%?

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Wika!! Wszystkiego najlepszego dla Was w TYM dniu !! nie denerwuj się bo z pewnością wszystko świetnie wyjdzie a to Wasze święto więc musicie się wyłącznie cieszyc i nie zawracac sobie głowy niczym innym
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

ps. czekamy na relację ))
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-23, 12:07   #3722
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27683245]
A ja się zaczynam stresować, bo boję się, że nie wydobrzeję do ślubu [/QUOTE]

Kurcze, ale mialas pecha z ta noga..niby nic, a tyle zametu przez to.
No coz, co by nie bylo do oltarza jakos dojdziesz Albo lepiej, maz Cie zaniesie To by dopiero byla atrakcja.

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Chrzestna mojego TŻ nawet nas nie poinformowała, że nie będzie jej z mężem na ślubie i weselu, dopiero od jej córki dowiedzieliśmy się, że ich nie będzie, a powód to taki, że nie mają się w co ubrać... Teściowa zadzwoniła do niej, mówiła, tłumaczyła, że nikt nie każe im dawać pieniędzy etc, to powiedzieli, że przyjdą do kościoła na mszę. Do dziś się nie odezwali... a mieszkają 5km od Gryfina...
Ludzie to sa po prostu smieszni
Ciezko dobrac chrzestnych, ktorzy cale zycie beda niejako przy nas stali. Ja chrzestnego mam super - wiem, ze zawsze moge na niego liczyc, gorzej z chrzestna, z ktora wogole nie mam zadnego kontaktu - podobno na slubie ma byc, ale jakos ciezko mi to sobie wyobrazic

Wika, to JUUUUUZZZZZ
Od rana o Tobie mysle. Jestes juz pewnie w polowie szykowania sie....
Ja tez juz bym chciala

Wika jestes??? widze Cie. Jak samopoczucie????Stres jest?????

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-06-23 o 12:09
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-23, 18:30   #3723
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
kurcze szkoda... ale reszta już na 100%?
Nie na 100%. Dzisiaj bratanek coś kręcił, że raczej nie przyjdzie, bo praca... No kurczę, zaproszenie dostał w kwietniu, mógł się zamienić na ten dzień

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ciezko dobrac chrzestnych, ktorzy cale zycie beda niejako przy nas stali. Ja chrzestnego mam super - wiem, ze zawsze moge na niego liczyc, gorzej z chrzestna, z ktora wogole nie mam zadnego kontaktu - podobno na slubie ma byc, ale jakos ciezko mi to sobie wyobrazic
U nas na przyjęciu w ogóle nie będzie chrzestnych - mojego narzeczonego chrzestni nie żyją, mój też, a chrzestna MOŻE do kościoła przyjdzie. Kiepsko, ale cóż. Tak sobie powtarzam, że przyjdą ci, którym naprawdę na nas zależy i tyle.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 00:51   #3724
Roougee
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27691116]

Mój chrzestny już nie żyje. Ale pamiętam, na komunię przyjechał bez prezentu - dla mnie to problem nie był, ale obiecał prezent w późniejszym terminie, oczywiście już go nie zobaczyłam (ani chrzestnego, ani prezentu )[/QUOTE]
Mi na prezentach od nich nie zależało, chciałam żeby byli z Nami, ale widać im nie bardzo zależało Mój chrzestny ponoć nie miał zamiaru w ogóle przyjeżdżać od samego początku, ale moja ciotka go naciskała. Suma sumarum i tak nie przyjechał
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Ludzie to sa po prostu smieszni
Śmieszni i to jeszcze jak! Moja chrzestna też jest super babką. Starsza pani, po 70tce a wywijała na parkiecie do końca Ze swoim chrzestnym też nie mam żadnego kontaktu, tym bardziej teraz po weselu
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27700571]Nie na 100%. Dzisiaj bratanek coś kręcił, że raczej nie przyjdzie, bo praca... No kurczę, zaproszenie dostał w kwietniu, mógł się zamienić na ten dzień

U nas na przyjęciu w ogóle nie będzie chrzestnych - mojego narzeczonego chrzestni nie żyją, mój też, a chrzestna MOŻE do kościoła przyjdzie. Kiepsko, ale cóż. Tak sobie powtarzam, że przyjdą ci, którym naprawdę na nas zależy i tyle.[/QUOTE]
Mógł nawet wziąźć 2 dni urlopu...

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 10:22   #3725
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Mógł nawet wziąźć 2 dni urlopu...
Nawet 1 dzień, bo przecież nie robimy wesela. Mógł, ale jak widać, nie zależy mu. Jak kiedyś on będzie się żenił, to też do niego nie przyjdę
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-24, 19:56   #3726
Roougee
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27710800]Nawet 1 dzień, bo przecież nie robimy wesela. Mógł, ale jak widać, nie zależy mu. Jak kiedyś on będzie się żenił, to też do niego nie przyjdę [/QUOTE]
Dokładnie

Stary 2011-06-25, 01:20   #3727
Roougee
Zadomowienie

Ciekawe jak tam Wika po weselu

Stary 2011-06-25, 10:25   #3728
emillia006
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny!!!

Wika przesylam Ci spoznione zyczenia z okazji Slubu Mam nadzieje, ze ten dzien okazal sie Najpiekniejszym Dniem w Waszym Zyciu i pogoda Wam dopisala

Dzisiaj lece do Polski a w poniedzialek mam przymiarke sukni We wtorek podpisujemy dokumenty w USC, w srode spotykamy sie z dyrektorem naszego osrodka, w czwartek jedziemy na spotkanie z dekoratorka i wlascicielem limuzyny- musimy ja obejrzec na zywo Na piatek jestem zapisana na fryzure probna plus make up i jeszcze po drodze mamy kilka drobiazgow jak kosmetyczka, stomatolog, wizyta w naszym kosciele itd.
Jestem bardzo podekscytowana Trzymajcie kciuki
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-25, 11:33   #3729
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Dzisiaj lece do Polski a w poniedzialek mam przymiarke sukni We wtorek podpisujemy dokumenty w USC, w srode spotykamy sie z dyrektorem naszego osrodka, w czwartek jedziemy na spotkanie z dekoratorka i wlascicielem limuzyny- musimy ja obejrzec na zywo Na piatek jestem zapisana na fryzure probna plus make up i jeszcze po drodze mamy kilka drobiazgow jak kosmetyczka, stomatolog, wizyta w naszym kosciele itd.
Trzymamy

U mnie dziś 3 tygodnie do ślubu!
Chodzę już coraz lepiej, o jednej kuli. Od poniedziałku zaczynam rehabilitację, mam nadzieję, że szybciutko dojdę do siebie.
Sporo teraz załatwiania przed nami: w poniedziałek spotkanie z księdzem, w środę odbiór sukni, w czwartek poradnia...

A tak jeszcze w temacie ślubu - wczoraj się dowiedziałam, że znajoma, który wyszła za mąż we wrześniu, już się rozwodzi. Jakoś tak smutno mi się zrobiło...
Stary 2011-06-25, 11:55   #3730
wika82
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!!!
BYŁO NIEWIARYGODNIE PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ))))))))))))))))))))))) ))))))))))
Wesele trwało do białego rana, niektórzy skończyli o 6:00, z poprawin ostatni goście wyszli o 18:00, nikt nie zawiódł, to już sobota, ale jestem jeszcze masakrycznie zmęczona. Opiszę wszystko wieczorem, wrzucę fotki, naprawdę będzie co wspominać.
NAPRAWDĘ BYŁO WARTO!!! ))))
Stary 2011-06-25, 11:59   #3731
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!
BYŁO NIEWIARYGODNIE PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ))))))))))))))))))))))) ))))))))))
Wesele trwało do białego rana, niektórzy skończyli o 6:00, z poprawin ostatni goście wyszli o 18:00, nikt nie zawiódł, to już sobota, ale jestem jeszcze masakrycznie zmęczona. Opiszę wszystko wieczorem, wrzucę fotki, naprawdę będzie co wspominać.
Super! Cieszę się, że wszystko się udało
Stary 2011-06-25, 13:56   #3732
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny!!!!!
cieszę się, że jesteś zawodowolona i że wszystko się udało )))) czekam z niecierpliwością na zdjęcia i relację !!
Stary 2011-06-26, 20:16   #3733
lil_
Raczkowanie

a co tutaj taka cisza? )
Stary 2011-06-26, 21:57   #3734
wika82
Zakorzenienie

Chyba nadszedł czas na relację.. ) Na wstępie nadmienię, że to był naprawdę dłuuuugi weekend i praktycznie dopiero skończyliśmy świętować.

W nocy ze środy na czwartek spałam bez problemu, aż byłam zdziwiona, bo normalnie np. przed trudnymi egzaminami się męczę i przewracam z boku na bok. Wstałam o 7:30, zjadłam spore śniadanie, wzięłam prysznic, obudziłam TŻta i świadkową, a o 9:00 przyszła Ania. Ania zaczęła mnie malować i czesać i wszystko jakoś szło na luzie, bardzo sympatycznie. Ok. 12:00 skończyła i muszę przyznać, że zrobiła mi w 80% inną fryzurę, niż na próbnym. D Ale o wiele ładniejszą! Potem na malowanie i czesanie poszła siostra i TŻ na drobniutką korektę. O 13:30 dołączył nasz przyjaciel - osoba towarzysząca siostry i pojechaliśmy autem, które zostało wysłane po nas do hotelu.
Ok. 14:20 byliśmy na miejscu, moja mama i siostra narobiły paniki i ubrały mnie bardzo szybko, praktycznie o 14:50 byłam już gotowa, a błogosławieństwo dopiero na 16:00. D Potem przyszedł fotograf zrobił mi zdjęcia z markowanych przygotowań i TŻtowi w pokoju obok. Brat TŻta jak zwykle się nie popisał, moja mama musiała go pogonić żeby pomógł TŻtowi, bo on przecież musiał ze swoją panną siedzieć, a obowiązki świadka przejął z konieczności ktoś inny. Przez całe wesele nie interesował się niczym, wszystko załatwiała moja siostra, a na oczepinach wodzirej stwierdził: "gdzie jest świadek? to pytanie zadajemy sobie wszyscy przez cały wieczór". :PPP
Błogosławieństwo było cudne, moja mama się popłakała, a tacie się łamał głos, byli też dziadkowie, bo u mnie jest taka tradycja.
O 16:30 goście i rodzice wyjechali na mszę, a my mieliśmy dojechać chwilę potem, na szczęście została moja ciocia i przypomniała o wiązance, bo bym pojechała bez.
Przed samą mszą na niebie wisiały straszne chmury i wszyscy byliśmy pewni, że będzie burza, ale o dziwo po przysiędze, podczas Ave Maria wyszło wspaniałe słońce. Całą oprawę muzyczną zapewniła moja kuzynka ze swoim wspaniałym głosem, skrzypcami i gitarą, było niezwykle wzruszająco. Ksiądz stanął na wysokości zadania, kazanie było bardzo ciepłe, wszyscy pytali, czy to nasz znajomy.
Wesele było nieziemskie, orkiestra grała świetnie, moja kuzynka od czasu do czasu ich "tuningowała". Naprawdę, aż mi głupio wciąż powtarzać, ze "było wspaniale", ale było..! )) Moja rodzina jest bardzo rozrywkowa i w przerwach, kiedy orkiestra nie grała - były śpiewy na gitarze akustycznej.
Wybawiliśmy się za wszystkie czasy, skończyliśmy po 4:00, co wytrwalsi byli widziani jeszcze o 6:00, a niektórzy się w ogóle nie położyli spać. Nie zatańczyłam ani jednego tańca z teściem, ale uważam, że to on powinien mnie poprosić do tańca, a nie ja jego.
Poprawiny robiliśmy pod namiotem przy piwie z kija i grilu i był śmieszny moment, bo TŻ pojechał po auto do Szczecina, żebyśmy się mogli zabrać z prezentami, nie było go ok. godziny na samym początku. Kiedy podchodziłam do szwedzkiego stołu po jedzenie DJ usłyszał, jak ktoś mówi imię mojego TŻta i przez mikrofon zapowiedział toast dla mnie i dla niego, bo "widzi, że już jesteśmy". D
Nie wyprowadziłam go z błędu, tylko chwyciłam kolegę (stare studenckie czasy) mocniej pod ramię, a wszyscy zanosząc się od śmiechu zaśpiewali nam sto lat, potem było "gorzko", więc się cmoknęliśmy, a za chwilę sala zaintonowała "nie pijemy wódki, pocałunek był za krótki". DD

Ostatni goście wyszli o 17:50, a my się zebraliśmy o 18:00, dokładnie tak, jak było planowane. Do ostatniego momentu zabawa trwała w najlepsze.
W piątek 1.07. mamy sesję w plenerze i czekam na albumy i zdjęcia (800 na płytce) od fotografa, tymczasem zbieram od znajomych i rodziny takie amatorskie.

Dziewczyny, było bossssssskoooooo.....

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Acha! Poszedł cały alkohol: 160 butelek wódki, 40 butelek wina, kega piwa na poprawinach, i cały kolorowy alkohol, który stał z boku w formie barku.
Goście dostali weselną na rodzinę/parę.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:21 Powód: dopisek razy dwa
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-26, 22:53   #3735
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny!!!

Trzymam
Baw się dobrze w Polsce
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27732914]
Chodzę już coraz lepiej, o jednej kuli. Od poniedziałku zaczynam rehabilitację, mam nadzieję, że szybciutko dojdę do siebie.
Sporo teraz załatwiania przed nami: w poniedziałek spotkanie z księdzem, w środę odbiór sukni, w czwartek poradnia...

A tak jeszcze w temacie ślubu - wczoraj się dowiedziałam, że znajoma, który wyszła za mąż we wrześniu, już się rozwodzi. Jakoś tak smutno mi się zrobiło...[/QUOTE]
za ddś. Oby rehabilitacja przyśpieszyła powrót do zdrowia
Co do znajomej, przykro słuchać takich informacji na kilka tyg przed swoim własnym ślubem.
Cytat:
Chyba nadszedł czas na relację.. ) Na wstępie nadmienię, że to był naprawdę dłuuuugi weekend i praktycznie dopiero skończyliśmy świętować.

W nocy ze środy na czwartek spałam bez problemu, aż byłam zdziwiona, bo normalnie np. przed trudnymi egzaminami się męczę i przewracam z boku na bok. Wstałam o 7:30, zjadłam spore śniadanie, wzięłam prysznic, obudziłam TŻta i świadkową, a o 9:00 przyszła Ania. Ania zaczęła mnie malować i czesać i wszystko jakoś szło na luzie, bardzo sympatycznie. Ok. 12:00 skończyła i muszę przyznać, że zrobiła mi w 80% inną fryzurę, niż na próbnym. D Ale o wiele ładniejszą! Potem na malowanie i czesanie poszła siostra i TŻ na drobniutką korektę. O 13:30 dołączył nasz przyjaciel - osoba towarzysząca siostry i pojechaliśmy autem, które zostało wysłane po nas do hotelu.
Ok. 14:20 byliśmy na miejscu, moja mama i siostra narobiły paniki i ubrały mnie bardzo szybko, praktycznie o 14:50 byłam już gotowa, a błogosławieństwo dopiero na 16:00. D Potem przyszedł fotograf zrobił mi zdjęcia z markowanych przygotowań i TŻtowi w pokoju obok. Brat TŻta jak zwykle się nie popisał, moja mama musiała go pogonić żeby pomógł TŻtowi, bo on przecież musiał ze swoją panną siedzieć, a obowiązki świadka przejął z konieczności ktoś inny. Przez całe wesele nie interesował się niczym, wszystko załatwiała moja siostra, a na oczepinach wodzirej stwierdził: "gdzie jest świadek? to pytanie zadajemy sobie wszyscy przez cały wieczór". :PPP
Błogosławieństwo było cudne, moja mama się popłakała, a tacie się łamał głos, byli też dziadkowie, bo u mnie jest taka tradycja.
O 16:30 goście i rodzice wyjechali na mszę, a my mieliśmy dojechać chwilę potem, na szczęście została moja ciocia i przypomniała o wiązance, bo bym pojechała bez.
Przed samą mszą na niebie wisiały straszne chmury i wszyscy byliśmy pewni, że będzie burza, ale o dziwo po przysiędze, podczas Ave Maria wyszło wspaniałe słońce. Całą oprawę muzyczną zapewniła moja kuzynka ze swoim wspaniałym głosem, skrzypcami i gitarą, było niezwykle wzruszająco. Ksiądz stanął na wysokości zadania, kazanie było bardzo ciepłe, wszyscy pytali, czy to nasz znajomy.
Wesele było nieziemskie, orkiestra grała świetnie, moja kuzynka od czasu do czasu ich "tuningowała". Naprawdę, aż mi głupio wciąż powtarzać, ze "było wspaniale", ale było..! )) Moja rodzina jest bardzo rozrywkowa i w przerwach, kiedy orkiestra nie grała - były śpiewy na gitarze akustycznej.
Wybawiliśmy się za wszystkie czasy, skończyliśmy po 4:00, co wytrwalsi byli widziani jeszcze o 6:00, a niektórzy się w ogóle nie położyli spać. Nie zatańczyłam ani jednego tańca z teściem, ale uważam, że to on powinien mnie poprosić do tańca, a nie ja jego.
Poprawiny robiliśmy pod namiotem przy piwie z kija i grilu i był śmieszny moment, bo TŻ pojechał po auto do Szczecina, żebyśmy się mogli zabrać z prezentami, nie było go ok. godziny na samym początku. Kiedy podchodziłam do szwedzkiego stołu po jedzenie DJ usłyszał, jak ktoś mówi imię mojego TŻta i przez mikrofon zapowiedział toast dla mnie i dla niego, bo "widzi, że już jesteśmy". D
Nie wyprowadziłam go z błędu, tylko chwyciłam kolegę (stare studenckie czasy) mocniej pod ramię, a wszyscy zanosząc się od śmiechu zaśpiewali nam sto lat, potem było "gorzko", więc się cmoknęliśmy, a za chwilę sala zaintonowała "nie pijemy wódki, pocałunek był za krótki". DD

Ostatni goście wyszli o 17:50, a my się zebraliśmy o 18:00, dokładnie tak, jak było planowane. Do ostatniego momentu zabawa trwała w najlepsze.
W piątek 1.07. mamy sesję w plenerze i czekam na albumy i zdjęcia (800 na płytce) od fotografa, tymczasem zbieram od znajomych i rodziny takie amatorskie.

Dziewczyny, było bossssssskoooooo.....

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Acha! Poszedł cały alkohol: 160 butelek wódki, 40 butelek wina, kega piwa na poprawinach, i cały kolorowy alkohol, który stał z boku w formie barku.
klask i: za udany ślub i wesele! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
P.S. A gdzie zdjęcia?

Stary 2011-06-27, 12:39   #3736
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny!!!

Wika przesylam Ci spoznione zyczenia z okazji Slubu Mam nadzieje, ze ten dzien okazal sie Najpiekniejszym Dniem w Waszym Zyciu i pogoda Wam dopisala

Kalendarz z zalatwieniami wypelniony po brzegi
Powodzenia we wszystkich sprawach. Zdaj relacje z przymiarki, i oczywiscie pochwal sie fryzurka probna i makijazem

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27732914]Trzymamy

A tak jeszcze w temacie ślubu - wczoraj się dowiedziałam, że znajoma, który wyszła za mąż we wrześniu, już się rozwodzi. Jakoś tak smutno mi się zrobiło...[/QUOTE]

Najwazniejsze, ze juz z noga troszke lepiej
A rozwody.... zawsze byly i beda, ale fakt faktem przykro o tym sluchac.

Cytat:
......................... ...............

Wika. Ciesze sie, ze wszystko tak pieknie sie udalo.

Co do tanca z tesciem, to tez sobie pomyslalam, czy moj poprosi mnie do tanca Ale to maly szczegol

A wodka - 160 butelek, z czego jeszcze rozdaliscie gosciom na odchodne?????? To normalnie, bez rozdawania, starczyloby duzo mniej - mam racje?

No i zdjec brak
Stary 2011-06-27, 17:30   #3737
wika82
Zakorzenienie

Pierwszy taniec.
Więcej wyślę na priv - głównie takie, na którym będzie widać fryzurę, biżuterię i makijaż, no i czekamy na zdjęcia od fotografa, ale to dopiero po piątku, bo wtedy mamy sesję w plenerze.

Aaaa, na marginesie: nie mieliśmy żadnych układów, a buty były idealnie wygodne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (110,0 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (134,5 KB, 63 załadowań)
Stary 2011-06-27, 17:38   #3738
Konto usunięte

Cytat:
Pierwszy taniec.
Piękna relacja i zdjęcia też
Nie wiem, czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę
Stary 2011-06-27, 22:22   #3739
wika82
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27779123]Piękna relacja i zdjęcia też
Nie wiem, czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę [/QUOTE]

To przez tą angelinę w avatarku

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Komu wysłać foty na priv?
Stary 2011-06-27, 22:40   #3740
lil_
Raczkowanie

Cytat:
To przez tą angelinę w avatarku

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Komu wysłać foty na priv?
kurcze, ale to fakt, że Angelina zmienia wyobrażenie, bo ja też jakoś myślałam, że jesteś brunetką a tu proszę
Ja oczywiście czekam na fotki !! ) bo dwie to stanowczo za mało, mimo że bardzo ładne ))
No i gratuluję, że wszystko tak świetnie się udało!!

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

a kto teraz następny w kolejce ślubnej?? ) bo straciłam rachubę
Stary 2011-06-27, 22:48   #3741
Konto usunięte

Cytat:
kto teraz następny w kolejce ślubnej?? ) bo straciłam rachubę
Chyba ja
Stary 2011-06-28, 07:38   #3742
justynka1989
Raczkowanie

Hej dziewczynki Ja też jestem z zachodniopomorskiego, dokładnie z okolic Szczecina. I najprawdopodobniej będę PM 2013, ale jak dobrze pójdzie to i PM2012. Oglądam sal, napisałam nawet swój wątek, ale niestety nikt mi nie odpisuje, a mi zalezy na czasie. Napiszę tutaj. Czy któraś z Was była na jakiejkolwiek imprezie w Gościńcu w LINIACH, koło Bielic?? Jakie jest tam jedzonko, ogólnie jaka organizacja, wszystko co wiecie, napiszcie. Bardzo mi zależy.
justynka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:06   #3743
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy taniec.
Więcej wyślę na priv - głównie takie, na którym będzie widać fryzurę, biżuterię i makijaż, no i czekamy na zdjęcia od fotografa, ale to dopiero po piątku, bo wtedy mamy sesję w plenerze.

Aaaa, na marginesie: nie mieliśmy żadnych układów, a buty były idealnie wygodne.
Wika - przecudnie wygladalas Choc widac Cie tylko z boku
Ja poprosze wiecej zdjec na priv.

Taniec cwiczyliscie sobie wczesniej, czy tak prosto z marszu?

Jakies rady, uwagi dla przyszlych PM zono?????

Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ja też jestem z zachodniopomorskiego, dokładnie z okolic Szczecina. I najprawdopodobniej będę PM 2013, ale jak dobrze pójdzie to i PM2012. Oglądam sal, napisałam nawet swój wątek, ale niestety nikt mi nie odpisuje, a mi zalezy na czasie. Napiszę tutaj. Czy któraś z Was była na jakiejkolwiek imprezie w Gościńcu w LINIACH, koło Bielic?? Jakie jest tam jedzonko, ogólnie jaka organizacja, wszystko co wiecie, napiszcie. Bardzo mi zależy.
Nie pomoge, bo pierwsze nigdy nie slyszalam o tej sali

To teraz odliczamy czas do slubu Mrowinki
Stary 2011-06-28, 15:26   #3744
emillia006
Zadomowienie

Hej dziewczyny!!!
Wpadam tylko na chwilke aby pochwalic sie suknia z przymiarki i uciekam. Nie bede komentowac jej, bo czekam na Wasze obiektywne opinie
Wikus nie wiem czemu ale rowniez myslalm, ze jestes brunetka Czekam oczywiscie na zdjecia na priv, zwlaszcza te z fryzurka, bo w piatek mam probna i nie wiem jak mam byc uczesana Moze Wy mi cos doradzicie??
Wygladalas pieknie Jeszcze raz gratuluje
Dziewczyny poniedzieli bede w Anglii i na pewno zdam relacje z pobytu w Polsce. Tutaj strasznie jestem zabiegana Buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (44,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11532.jpg (61,1 KB, 53 załadowań)
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 15:32   #3745
Konto usunięte

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Wpadam tylko na chwilke aby pochwalic sie suknia z przymiarki i uciekam. Nie bede komentowac jej, bo czekam na Wasze obiektywne opinie
Sukienka nie w moim guście, ale bardzo ładnie na Tobie leży i pasuje do Ciebie Zgrabniutka jesteś
Stary 2011-06-28, 15:50   #3746
wika82
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27799846]Sukienka nie w moim guście, ale bardzo ładnie na Tobie leży i pasuje do Ciebie Zgrabniutka jesteś [/QUOTE]

Uważam tak samo i welon boski.

Wrzucam jeszcze dwa, żebyście mogły zobaczyć bukiet, 2 dni przed ślubem okazało się, że nie ma tulipanów, dziwnym trafem florystka nie wiedziała, że nie ma. :PPP Jak widzicie, włożyłam też bolerko, głównie dla mamy.

Co do rad, to przede wszystkim wybrać ogarniętych świadków, u mnie, jak pisałam - wszystkim musiała się zająć moja siostra, bo brat TŻta nie nadaje się do niczego.

I jeszcze jedno.. pamiętacie, jak pisałam o róży we włosach? Specjalnie za radą Rain 3 tygodnie przed ślubem podczas zamawiania bukietów dla rodziców poprosiłam o taką róże, która miała być sondycjonowana, etc.. I cóż. Pani wybierała mi różę przy odbiorze - wprost z wazonu. Nie muszę chyba dodawać, że rano ta róża nie nadawała się do wpięcia we włosy..? :P Więc, jak komuś zależy, niech zadba o to wcześniej.

Wyślę wszystkim zainteresowanym zdjęcia na priv, tylko na razie ciągle nie mam swojego zdjęcia z przodu, TŻ pojechał dziś do domu, może coś mi wyśle. W każdym razie po odbiorze od fotografa wyślę, żeby się pochwalić nawet, jak nie będziecie chciały. DD

Wszystkim kochanym narzeczonym, a głównie pierwszej po mnie Mrowince radzę CIESZYĆ SIĘ TYM DNIEM, bo szybko zlatuje.
Nikt u mnie nie żałuje pieniędzy, czasu i wysiłku, bo będzie co wspominać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (123,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (104,7 KB, 54 załadowań)
Stary 2011-06-28, 15:56   #3747
wika82
Zakorzenienie

Gwiazdeczko! Zatańczyliśmy ten taniec w domu na luzie przy winku - może ze dwa razy, a i tak wszyscy mówili, że wyszło bardzo ładnie.
Stary 2011-06-28, 15:58   #3748
Konto usunięte

Cytat:
Wyślę wszystkim zainteresowanym zdjęcia na priv, tylko na razie ciągle nie mam swojego zdjęcia z przodu, TŻ pojechał dziś do domu, może coś mi wyśle. W każdym razie po odbiorze od fotografa wyślę, żeby się pochwalić nawet, jak nie będziecie chciały. DD

Wszystkim kochanym narzeczonym, a głównie pierwszej po mnie Mrowince radzę CIESZYĆ SIĘ TYM DNIEM, bo szybko zlatuje.
Nikt u mnie nie żałuje pieniędzy, czasu i wysiłku, bo będzie co wspominać.
Ja chcę, ja chcę!

Właśnie dziś rozmawiałam z mamą, że myślimy o ślubie od roku, tyle tych przygotowań - a to przecież tylko jeden dzień. Szkoda
Stary 2011-06-28, 22:58   #3749
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Uważam tak samo i welon boski.

Wrzucam jeszcze dwa, żebyście mogły zobaczyć bukiet, 2 dni przed ślubem okazało się, że nie ma tulipanów, dziwnym trafem florystka nie wiedziała, że nie ma. :PPP Jak widzicie, włożyłam też bolerko, głównie dla mamy.
wyglądałaś naprawdę ślicznie ) czekam na zdjątka na priv

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Wikus nie wiem czemu ale rowniez myslalm, ze jestes brunetka Czekam oczywiscie na zdjecia na priv, zwlaszcza te z fryzurka, bo w piatek mam probna i nie wiem jak mam byc uczesana Moze Wy mi cos doradzicie??
Wygladalas pieknie Jeszcze raz gratuluje
Dziewczyny poniedzieli bede w Anglii i na pewno zdam relacje z pobytu w Polsce. Tutaj strasznie jestem zabiegana Buziaki
Ja powiem tak jak dziewczyny, że nie w moim stylu (ja mam falbany, ale chodzi głównie o zdobienia), ale Tobie jest naprawde ładnie i świetnie podkreśla figurę (którą zresztą też masz świetną))))) ) wszystko kwestia tego, co kto lubi

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

mrowinko to się już szykujesz pewnie konkretnie co?? czy jeszcze coś do dopięcia jest? i skąd ta minka skwaszona :P
Stary 2011-06-29, 10:28   #3750
Konto usunięte

Cytat:
mrowinko to się już szykujesz pewnie konkretnie co?? czy jeszcze coś do dopięcia jest? i skąd ta minka skwaszona :P
Miałam zaplanowany ten tydzień: w poniedziałek spotkanie z księdzem, w środę odbiór sukni, w czwartek poradnia. A tu ksiądz zadzwonił i przełożył spotkanie, pani z salonu zadzwoniła i przesunęła odbiór na późniejszy termin Stresuje mnie to wszystko, bo czasu coraz mniej, a tyle rzeczy jeszcze do zrobienia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości