|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
heh dastin no to chociaz widzisz, że nie tylko Ciebie się czepia ale siostry też...
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=malinka_070190;2776 4420]Powiem Ci, że ja jestem z Moim TŻ od ponad 4,5 roku, mieszkamy w tej samej wiosce, naprzeciwko siebie i każdy się smiał z Nas i dawali Nam miesiac razem. A teraz My się z nich smiejemy i udowodnimy im jak bardzo się mymili jak weźmiemy ślub.
heh dastin no to chociaz widzisz, że nie tylko Ciebie się czepia ale siostry też...[/QUOTE] no niby tak, tylko to jego czepianie się odbija się na wszystkich domownikach. W ogóle ostatnio zauważyłam, że jest coraz gorzej. On chodzi coraz badziej podminowany. Tylko patrzy na ręce, obserwuje, żeby coś dogryźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może to kryzys wieku średniego? My z mamą mamy taką teorię na taty marudy jeśli chodzi o innych, bo o mnie to inna bajka i kryzys się nie zalicza...
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż to też zależy kto prowadzi, jak kumpel [ponoć instruktor salsy] wywijał ze mną po parkiecie to jakoś się nie wywaliłam, a z TŻ już prawie parę razy ![]() Bo mnie naprawdę trzeba umieć poprowadzić ![]() Ale jak będę u Ciebie w okolicy to chętnie wpadnę na lekcję ![]() W ogóle chce wyciągnąć Kota na kurs tańca, bo się muszę roztańczyć przed weselem. On ma skończone jakieś tam towarzyskie, ale się zgodził ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Ja tez musze się nauczyć tańczyć, bo jestem beztalenciem...
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Dobrze piękne ja myka spać ![]() Miłych snów życzę ![]() Do jutra ![]()
#3397 | |
Zakorzenienie
|
W ogóle to jakiś czas temu myślałam, że chciałabym, żeby mój ojciec poprowadził mnie do ołtarza bo coś mi się takiego podoba ale po tym wszystkim co on robi - nie chcę. Zresztą pewnie i tak by się nie zgodzł, powiedział jakiś głupi komentarz i się wydarł...
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe to może faktycznie coś w tym jest ![]() a co do tańca to też by mi się przydało kilka lekcji ![]() malinka słodkich snów malinka Ci życzy ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi z Tż-tem też przydało by się kilka lekcji tańca ![]() Dobra dziewuszki bo oczy mi się zamykają. Ja idę spać. Dobranoc wszystkim, kolorowych snów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki, przepraszam, że nie nadrabiam, ale dopiero wróciłam do Poznania i ledwo żyję, a tu trzeba jutro wstać o 6 ![]() ![]() Do jutra ![]()
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Mój też ma kryzys, tylko u niego to się obajwia świrowaniem na temat jedzenia
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Tylko wiesz, czepiliwość ma od zawsze, chociaż na o wiele mniejszą skalę
![]() Z drugiej strony można cholery dostać jak się robi obiad dla pięci osób, kazda ma swoje preferencje, a tu nagle w tym miesiącu tata ma koncepcję i nie ziemniaków... Dwie minuty przed nałożeniem obiadu...
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie pouciekały to i ja znikam... Dobranoc ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Wtajemniczenie
|
Kochane mogę prosić o wasze niezawodne kciuki dla mojego TŻ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście
![]() No i wyspana ![]() Czekam na wyniki tego konkursu klikaczowego z Oriflame z niecierpliwością. Widzę, że żalicie się tu na swoim ojców. Mój też się lubi poczepiać, ale nie chce mi się o tym nawet gadać ![]() Chyba jednak z TŻ bierzemy kamerzystę i chcielibyśmy podpisać umowę do połowy lipca, bo potem już 200zł więcej. Nie bierzemy żadnego z tych co robią te cudowne filmy, bo zwyczajnie nie stać nas na zapłacenie komuś 5000zł. ![]() Ahh coraz częściej marzę ostatnio o tym biznesie, sklepiku ze sztuczną biżuterią ![]() ![]() ![]() Póki co - zapisuje się na prawo jazdy. Dlatego też musiałam sprzedać aparat. Uświadomiłam sobie, że w przyszłym roku kończę studia (licencjat), więc jeśli znalazłabym pracę gdzieś dalej, to mogę się poruszać tylko samochodem. Dlatego te wakacje są ostatnią szansą na zrobienie prawka. Najważniejsze to w wakacje wyrobić się z wykładami - trwają stanowczo za długo. 6 tygodni. Jazdy mogę już robić nawet w trakcie roku akademickiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle dziewczyny, to macie już zarezerwowane wszystko? tzn. sale, zespół/dj, kamerzyste itd.?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woleliśmy zarezerwować szybciej, bo wtedy mamy gwarancje ceny, w 2012 czy 2013 usługi mogą, a raczej bedę droższe ![]() Dziewczyny, nie wiecie gdzie można kupić folię bąbelkową?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam w końcu
![]() Widzę, że narzekacie na rodziców, a raczej ojców. Kurcze mój się nie wtrąca, ale ma wszystko w d.pie. Jak skończyłam licencjat, nawet nei spytał się jak egzamin, czy zdałam, na jaką ocenę. Miałam nadzieję, że chociaż tym się zainteresuje, ale gdzie tam. Na szczęście się w nic nie wtrąca, ale też nic go nie interesuje. Nie szanuje tego, że ktoś posprząta. Najbardziej smiać mi się chce jak moja babcia, która z nami mieszka, chodzi o kulach, ma 87 lat, a robi mu herbatki i kawki. Kurcze ile ja razy się na kłóciłam z nim, że ma do mnie nie wchodzić z papierosem, bo ja jakby mieszkam w osobnym mieszkaniu i na mojej stronie nie pozwalam palić, poza tym przy astmie sie zdarza, że się duszę od tego, ale do niego to nie dociera. Mama jest kochana, ale czasem mnie boli to, że nie wiem jakbym się starała, to i tak moja starsza siostra jest lepsza. TŻ na szczęście może u mnie nocować. Zresztą zaczął to robić bardzo szybko ze względu na brak dojazdu. Zimą musiał 20 km jeździć na rowerze, a mogliśmy sie wtedy widywać średnio raz na 2 tygodnie bo on pracował na 12 godzin i do tego przeszło godzinę trwał powrót do domu i do tego uczył się zaocznie w technikum. Więc ciężko było. Teraz można powiedzieć, że już mieszka u mnie. Jeśli chodzi o prawko to na prawdę przydatna rzecz i lepiej jeszcze w tym roku je zrobić, bo od przyszłego roku będzie gorzej i podobno a być czasowe, a nie na stałe jak w tym roku. ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- My nic jeszcze nie mamy zarezerwowane. W tym tygodniu chcemy jechać w końcu obejrzeć tą świetlicę, a jak nie to w lipcu musimy salę zamówić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
Zakorzenienie
|
jasne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Słyszałam właśnie, że mają się zmienić warunki zdawania prawa jazdy.
Mój tata tak jak u Ciebie mu_minka1988 - niczym się nie interesuje. Tak było od zawsze. O sesję ostatnio się spytał - ile mam egzaminów. Zdziwił się jak usłyszał, że ja już PO... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Kurcze,a potrzebuje tej folii żeby owinąć paczkę z aparatem. A na próby wątrobowe uciekaj jutro! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
A już myślałam, że tylko ja niczego nie zarezerwowałam
![]() A folia bąbelkowa to może w jakimś sklepie papierniczym, albo czasem na poczcie mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
No właśnie u mnie nie ma... Ale podobno w sklepach budwolanych typu Obi są. Mam nadzieję, że nie duże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() kora76 ja też jeszcze nic nie mam.... Ale chcemy sie pobrać u Tża w mieście, czyli mamy jeszcze trochę czasu.. W ogóle jaka piękna pogoda! Chyba pojadę sobie nad morze, tylko ciekawe czy tam nie będzie wiało za mocno?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale u mnie piękna pogoda ![]() Ja cały czas marze o tym żeby Mój Tata prowadził mnie do ołatarza ![]() I wiem, ze tak będzie ![]() Ja też miałąm bardzo dużo trudnych chwil z Moim tatą, był alkoholikiem... Tzn nadal jest, bo alkohollikiem zosyaje się do końca życia, no ale od kilku dobrych lat nie pije. Teraz jest naprawdę kochanym człowiekiem.;* mu_minka będę 3mać kciuki ![]() My też jeszcze nie mamy nic zarezerwowane, będziemy szukać i załątwiać jak na urlop pojedziemy do Polski. Tylko mam nadzieję, ze nie będzie to dopiero w grudniu... Dziś teściowa przyjeżdża na tydzień do nas...
#3420 |
Zakorzenienie
|
Hmm... dobry nawet
![]() ![]() i za dużo sobie pozwala i boje się, że nie wytrzymam i wybuchne;/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.