|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BUSZUJĄCE NOCĄ - o rly? ya, rly. no wai!
w pracy znowu potraktowali mnie jak gówno. szczerze to mi się nie chce pisać nawet o co chodzi.
teraz robię chili con carne mam nadzieje że wyjdzie |
|
|
|
|
#302 |
|
Copyraptor
|
Htc, android
Wróciłam z wesela, żyję |
|
|
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Cholerko, ja też się czaję na THC ale nie wiem jeszcze na jaki... No i najpierw musiałabym się nim pobawić trochę.
|
|
|
|
|
#304 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() Ja tam przede wszystkim stawiam na dobrą baterię, wolę mieć brzydki telefon bez bajerów niż taki, który mi będzie co chwilę siadać ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() A kiedyś się śmiałam, jak można serial o szpitalu oglądać Dla mnie ten serial jest taki hmmm życiowy
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() generalnie: do zmycia makijażu płyn micelarny Vichy do umycia twarzy żel do mycia twarzy Biodermy ten do cery trądzikowej z trądzikiem walczę Davercinem od dermatologa Twarz nawilżałam kremem Biodermy do cery trądzikowej wysuszonej kuracją przeciwtrądzikową ale wczoraj wysmarowałam się wazeliną ![]() co u was? ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- u mnie kryterium kupna telefonu to było: klawiatura qwerty - najważniejsze wifi nawigacja samochodowa ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- http://praca.trojmiasto.pl/praca-zat...gl3894994.html |
|
|
|
|
#306 |
|
Konto usunięte
|
ja tez wifi plikacje i qwerty
i bb kochamwrocilam z pracy,jutro wolne i mam randke LOL ![]() a potem wtorek na rano wiec tu nie pobuszuje jutro |
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję randki ^-^ ja jutro mam dzień rozwożenia CV
Kurcze chyba wysmaruję nogi samoopalaczem, już się znowu ciepło robi ;p |
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
mogę do was?
wróciłam z randki
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
Moge sie przylaczyc?
Tez jestem nocny marek i spac chodze w tygodniu o 2-ej z przymusu W weekendy ide spac jak zaczyna sie robic jasno za oknem Widze ze tematy dermatologiczne wiec powiem ze mam takie same problemy jak musz. Krostki pod skora, wagry, niekiedy twarz mam tak sucha ze az mi skorki stercza innym razem swiece sie jak... no i tez mam problem z dobraniem np kremu bo jak nie krosty wyskocza to skora piecze potwornie.Jesli chodzi o telefon to mam I Wizaz na nim chodzi przez tapatalk
|
|
#310 |
|
Copyraptor
|
Halooo. Melduję się - oglądam seriale i rysuję. Odkąd odpaliłam bloga zaczynają się pojawiać zlecenia, co mnie bardzo, bardzo cieszy, bo potrzebne mi $$ ostatnimi czasy
Muszy, nie smaruj się wazeliną. Posmarujesz się teraz, a w efekcie obsypie Cię za kilka dni, a ty nie będziesz wiedziała co się dzieje. Ja mam cerę trądzikową, nawet tabletki anty nie pomagają do końca, i chociaż już jest nawet nieźle, to wciąż mi czasami coś wyskoczy. I notorycznie mi się wysuszał nos tak, że aż się łuszczyła skóra. Rewelacyjnie mnie nawilża czerwony krem garniera, klonowy, w takim małym pudełeczku - http://www.kmdelikatesy.pl/files/zdj...w/17010622.jpg ten. Nakładam go na noc, wklepuję w mordkę, albo czasami rano jak mam więcej czasu i wiem, że się zdąży wchłonąć. Super nawilża, a mnie nie zapycha. Koch go.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-06-27 o 01:22 |
|
|
|
|
#311 |
|
Konto usunięte
|
czy sie jest czgo grtulowac jutro sie okaze
![]() charlize chwal sie jak po randce
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chciał mnie puścić do domu ale jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedys uzywalam Garniera zielonego i tez go kochalam. Potem chcialam odmiany i kupilam jakis tam inny krem ale zatesknilam za moim Garnierkiem. Kupilam go ostatnio i teraz jak sie posmaruje to tak piecze ze jakis czas siedze i sie gazeta wachluje No ale mam nadzieje ze moze sie skora spowrotem przyzwyczai
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja biorę tabletki anty microgynon 21 nadal trądzik mam ajajja a witam ile nowych wizażanek charlize to się cieszę ![]() ja spędziłam prawie godzine w łazience... kąpiel, golenie nóg, peeling ccałego ciała, smarowanie samoopalaczem aaaoooo ;p oby były dobre efekty no a mojej twarzy to ja mam generalnie dosyć ostatnio kupiłam dermacol i stosuję go punktowo niestety on się waży i wcale nie trzyma się na twarzy tak długo jak bym chciała |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Copyraptor
|
Hm, mnie chyba też raz zapiekło, jak posmarowałam taką bardzo suchą, popękaną skórę...
Rysunek na zlecenie, parkę kreskówkową chociaż skończyło się tak, że nabazgrałam sobie rysuneczek na bloga, bo mi się przypomniało |
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie wejdę na twojego bloga ;D
chwaliłam się że robiłam chili con carne, ale zaszalałam z chili. mój facet zjadł całe bo on uwielbia takie pikantne, ja natomiast.. wylądowałam w toalecie :/ obiecałam mu że ugotuję mu coś dobrego to idę szukać do ciebie inspiracji
|
|
|
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tez sie ciesze
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
ja tez micro21 biore
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko twoje przepisy są zbyt skomplikowane dla takiego móżdżka jak ja
|
|
|
|
|
#320 |
|
Copyraptor
|
Skomplikowane? A tak mnie dziewczyny z krakowskiego chwalą, że łopatologiczne! Żadna się jeszcze nie skarżyła, że coś nie wyszło, a są takie które twierdzą, że nie wiedzą jak się kuchenkę włącza
I na tego drugiego bloga rysunek, ale w sumie na tego jedzeniowego też mogę wrzucić podobny...ale to inny kiedyś zrobię
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym bardzo chciała odstawić te tabletki i przejść na spiralę :{ no ale to nierealne
---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- nie mogę znaleźć nic z mięsem mielonym
|
|
|
|
|
#322 |
|
Copyraptor
|
Bo nie przepadam aż tak za mielonym
![]() http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...e-pierogi.html to, ale jest dość trudne i pracochłonne http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...eseburger.html proste i pyszne, mój eks uwielbiał |
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
łii ja teraz mam fazę na mielone. kiedyś miałam fazę na kurczaka, przez rok robiłam dania tylko z kurczaka bo tylko je umiałam robić. nabyłam nowego skilla - mięso mielone, to teraz tylko to
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
a reszta śpi
|
|
|
|
|
#326 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8
na dobranoc hiciorek
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz ide spac bo Tz mi tu chrapie a poza tym milo byloby wstac jutro w okolicach 10- ej
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Cholerko, 14 lutego narysowałaś te króliczki z muffiną a ja już 17 lutego znalazłam je z zupie Segritty (jeśli znasz to dobrze, jak nie to sobie wygooglaj bo warto).
Jesteś sławna! Zdejmowałam gumkę z włosów i wstrzeliłam ją sobie do drukarki -_- Jestem ułomem. Ale wolno mi, mam 37,5 st.C! |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
ja po wczorajszym wysyłaniu cv dzisiaj miałam rozmowę i idę na dzień próbny na nockę, to nie popiszemy xD |
|
|
|
|
#330 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

nie chciał mnie puścić do domu ale jestem szczęśliwa