|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
nadrabiam dopiero, bo dziś mnie nie było na kompie
![]() od wczesnego południa przestawialiśmy wyrko i musiałam wszystko zmopować, teraz jest dużo lepiej i mała w końcu na parapet nie wejdzie ![]() ![]() Jak będziemy u siebie to dodatki fioletowe powędrują do pokoju ![]() późnym południem poszliśmy na spacer, mimo, że pogoda raczej nie dopisywała ( w kurtce z eko skórki szłam i było mi w sam raz) dudi zrobiłam potrawkę z Twojego przepisu co mi napisałaś i wyszła super ![]() ![]() ![]() dodaja wg mnie ty jesteś bardzo szczupła i absolutnie nie masz moim zdaniem zadnych nadprogramowych kg. nie wiem czemu tak narzekasz na figurę ![]() aha brzucha też nie widzę ![]() super balerinki ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
kobieta za ladą
|
lilii foty plizzz
a za przepis nie dziękuj bo nie ma za co ![]() ja mam przebarwienia na twarzy i na czole duży pieg ja wiem jak 1 gr ![]() oraz przebarwienia pod nosem co nieraz wygląda jak wąsy ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
A ja mam bliznę na jednym kolanie - zjazd z rynny i druugim - wywrotka na szkło
![]() ![]()
#4864 |
Zakorzenienie
|
teraz bym musiała z Tż zrobić zdjęcie, bo śpi
![]() jutro mnie goń o foty to wstawię ![]() ![]() ![]() jak już o wadach w wyglądzie rozmawiacie to bym w sobie milion znalazła. nie mam chyba tylko kompleksu na punkcie ust, oczu i wzrostu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() później nie bede tak szczegółowo dzielic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Rozeznanie
|
Mój tż mówi że mu ta blizna nie przeszkadza ale jak ja chcę to możemy ją usunąć
![]() ![]() Jutro na obiadek zrobię botwinkę ![]() ![]() ![]()
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
kobieta za ladą
|
lilii nie wiem o której jutro będę bo rano fachman potem obiad potem latanie po meblowych ale wieczorem pogonie albo sama sie pogoń
![]() ide spać bo mój już chrapie(w końcu mi da spokoj bo ilez można ![]() paaa dziewuszki ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- a ja ile zaoszczędziłam ![]() ![]()
#4869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mleko ciągle doi Bebiko, ale to chyba dobrze, czym dłużej tym chyba lepiej ![]() ![]() pieluchy to pół biedy, bo kupuję Dada z Biedrony za 26 zł- 58 sztuk. jak kupowałam Pampersy to prawie z torbami poszłam. pogonię się do zdjęć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() zobaczymy co wymyślimy, bo wiadomo, że decyzji nikt za nas nie podejmie ( a szkoda ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
laski doczytam was jutro ok
wlasnie dolecielismy pokoj cudo w porownaniu z tym co bylo (fotki na dniach|) poza tym zaliczylam po drodze na lotnisko wizyte w wozie strazackim/ ambulans bardziej ale tam straz sie zajmuje takimi naglymi przypadkami no wiec ... wyladowalam tam zeby mi tetno i takie tam sprawdzili bo zaslablam 2 razy w pociagu bylo tak goraco i zapachany pociag ze po prostu pamietam tylko jak stalam / wylaczylam mp3 bo zaczelo mi sie robic slabo i potem to juz pamietam jak widzialam sluchawki od mp3 osobno na ziemi a mp3 gdzies indziej , tz dajacy mi na sile cole , jakas babka polewajaca mi twarz woda i wogole to najpierw wstalam i luz ze mi juz super im mowie ale chyba nie bylo bo zaraz padlam ale to juz niewiele pamietam wiec jak tylko pociag stanal wyladowalam do sprawdzenia na lezance u przystojnych Panow ... hmmm ja bym powiedziala ratownikow medycznych . by mnie nawet wzieli na obserwacje ale uslyszeli ze za 2 czy 3 godzinki mamy byc na lotnisku to tylko kazali duuuuuzo pic , jesc cukier( jakies batony itp) i siedziec w cieniu bo mi przygrzalo . takze z przygodami bo z przygodami ale dolecielismy jutro spie do oporu tz do tej pory sie co chwile pyta czy sie dobrze czuje i ze go wystraszylam i ze mam mu tak wiecej nie robic eh przeciez to nie specjalnie sama sie chwile wystraszylam jak otworzylam oczy a tu mokro bo mnie ktos polewal i mi wstac nie pozwalaja i wogole pol pociagu sie gapi wstyd jak diabli dobrze ze nic powazniejszego jutro was laseczki doczytam bo bedzie lepiej jak sie poloze |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny nie narzekajci. Ja mam chyba wszędzie tłuszczyk ( no może nadgarstki mam szczupłe )
Dzień dobry, a raczej średni. Spać mi się chce niemiłosiernie ![]() ![]() Zycze wszystkim miłego dnia, może i mnie się polepszy. ![]()
#4872 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Uważam, że powinnaś odpuścić. Z resztą takie zmartwienia szkodzą Twojemu zdrowiu, zatem doceniaj to, że Twoi rodzice starają się być tak często, jak tylko mogą. A teściowie niech spadają na drzewo ![]() Cytat:
![]() ![]() dodaja, jaką Ty masz figurę! ![]() ![]() Dzień dobry SPD! I mamy poniedziałek... Wieczorem położyłam się z gazetą w łóżku, przeczytałam jeden artykuł i padłam. O 22.40 obudził mnie TŻ, umyłam tylko ząbki po nieplanowanym bananie (nie dość, że banan, to jeszcze zjedzony koło 21 ![]() Zapowiada się dłuuugi dzień... ![]() kash, jesteś wzywana! Ja rozumiem, że weekend u rodziców, ale żeby wczoraj wieczorem nie zajrzeć?! ![]() ![]()
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Brrr! Naszykowałam sobie sandałki i lekką bluzkę, a tu takie coś! Niby słońce świeci, niby mocno nie wieje, ale to się drzewkami rusza to jakieś takie chłodne i przejmujące. Założyłam bluzkę, sweterek, ekoskórę i wcale a wcale nie było mi za ciepło. Laaaaaaaaaato! Halo, gdzie jesteś? ![]() Ogólnie wstało mi się nawet, nawet. Bez tragedii. Inna sprawa, że przy malowaniu popsułam sobie tuszem lewe oko. Spoko, to się wytnie. ![]() Od kilku dni mam taaaaaakie sny, że.. ehh... nie będę opowiadać. ![]() Nie wiem co się dzieje i nie chce wiedzieć. I chyba nawet trochę mi wstyd. ![]() ![]() Ogólnie dotarło dzisiaj do mnie, że za dwa tygodnie urlop. ![]() ![]() Kryzys dietowo/wyglądowy mam nadzieję zażegnany. ![]() ![]() Walczymy dalej i męczymy brzuchol! :d Czas na SBowe śniadanko. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-27 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Bry.
TŻ poszedł do pracy, a ja jeszcze w łóżku i chetnie bym w nim zostal...Coś głowa mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój pomidor jakiś zdechły się okazał! ![]() Chyba mam lekką głupawkę dzisiaj. ![]() Od 9:30 mam szkolenie, więc będe musiała być poważna, to chociaż teraz się trochę rozerwę. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-27 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie jeszcze głowa nie boli ale ostatnio to codziennie ![]() ![]() Ja na razie mam mini niechcieja ale jakoś pozytywnie nastawiona do tego poniedziałku jestem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() Teraz w pracy mamy trzy razy w tyg dostawy. Ostatnia była tak duża, że przyszła w piątek a wczoraj kończyłam jej rozpakowywanie, a dzisiaj przyszła znowu i to tak samo duża. Wiem że praca nie jest od tego żeby odpoczywać i czytać książki, ale przez to, że te zwolnienia i dostawy to jestem każdego dnia po pracy ewidentnie zmęczona ![]() Pora się podnieść i jakieś śniadanie skołować i wypić kawę. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-06-27 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
ja wstałam, bo remontują nasz blok i hałas jest nie do wytrzymania i to od 8 rano
![]() ![]() ![]() ![]() mam dość i jestem wk...... ![]() ![]() ![]() u mnie słońce ładne, ale nie wiem czy ciepło, ale sprawdzę to, bo trzeba mały spacer zrobić i pójść do sklepu za niedługo ![]()
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
U mnie zapowiada się ładny dzień
![]() Dzień dobry ![]() Piję kawę, mamy dziś parę rzeczy na mieście do załatwienia z Tżtem. Wiecie co ? Czekamy na ten stolik i czekamy ![]() ![]() ![]()
#4881 |
Zakorzenienie
|
Irenka- o matko dobrze że to tylko chwilowe zasłabnięcie
![]() Ijaa- wysyłam do Ciebie trochę słońca bo u mnie gorąco od rana ![]() no właśnie gdzie jest Kash? ![]() witam ![]() ja dzisiaj poleżałam sobie dłużej w łóżku, chociaż wstałam jak zwykle skoro świt, słońce świeci od samego rana ![]() ![]() rano pokłóciłam się z Tż oczywiście, między nami chyba już nie będzie dobrze ![]() kończę kawę i idę do rodziców bo opiekunka jest ale trzeba ją zwolnić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochana
![]() Już dotarło i co raz przyjemniej się robi. ![]() ![]() Mam nadzieję, że dojdziecie z TŻem do porozumienia. Czasem takie okresy przychodzą, że przez jakiś czas nie można nic sobie wyjaśnić, normalnie porozmawiać. Mam nadzieję, że minie. ![]() Koleś od szkolenia się spóźnia. Cóż za profesjonalizm. ![]() Laski trzymajcie mnie! Ledwo skończyłam podyplomówkę i już mnie coś świerzbi. Już wynalazłam kolejny projekt unijny, tym razem na kurs języka angielskiego. ![]() Jak chyba nie mogę wysiedzieć na miejscu! ![]() ![]()
![]() |
#4883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mimo, że malutka już o 6 zaczęła się kręcić wstałyśmy dopiero o 8.30. Śniadanko już zjedzone, pranie wstawione i można odpoczywać i bawić się z małą. Na przyjazd rodziców mieszkanko tak wypucowałam, że do tej pory ślni ![]() ![]() ![]() Anastazja mam nadzieję, ze dojdziecie do porozumienia ![]() Kash my nadal czekamy ![]() ![]() A co do znamion itp ja jak się urodziłam miałam pieprzyka na środku czoła. Z wiekiem przeniósł się i teraz jest z lewej strony nad skronią. Prawie koło włosów. Ukrywam go pod grzywką.
31.01.2009 Julia ![]() 28.05.2013 Antoś ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-06-27 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale właściwie dlaczego by nie zapisać się na ten angielski? ![]() ![]() ![]() ![]() Paulunia- wiem co czujesz bo ze mną było zupełnie tak samo, jedni dziadkowie się interesowali mimo że mieszkali daleko bo w Warszawie a ci ze Szczecina mieli mnie w du.ie całe życie ![]() ja już u rodziców, piję sobie kawkę ![]() spotkałam koleżankę po drodze i trochę poplotkowałyśmy ![]() u mnie bardzo ciepło chociaż są chmury, mam nadzieję że przejdą bo chciałabym się poopalać na balkonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||
Konto usunięte
|
I "vis a vis" (by M.)
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jaaa! głodnemu chleb na myśli ![]() M. też maaaaaa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja pod koniec podyplomówki marudziłam, że już mi się nie chce.. że po co się znów gdzieś pchałam, że na grzyba mi to wszystko, wiec wychodzi, że entuzjazmu starcza mi góra na pół roku. I pytanie, czy znów mi się będzie tak chciało/nie chciało. ![]() Wychodzi, że za darmo i w fajnej szkole (planuję/planowałam się tam zapisać na kurs) - są jeszcze miejsca na listy rezerwowe. Muszę więcej info doczytać.
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Konto usunięte
|
na prośbę Oliwki dołączam zatem kolejną część mojego love story
![]() no co mam pisać, bajkowo jest ![]() ![]() ![]() ![]() w sobotę bylismy na tym plenerowym przedstawieniu "Mandragory" nam sie średnio podobało, dużo hałasu o nic, lubimy jednak większe klasyki, po wakacjach musimy się wybrać na Sen nocy letniej Szekspira ![]() ![]() ![]() generalnie chodzę i ziemii nie tykam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaby ściskam kciuki za Ł.! ![]() Dudi ostatnio już miałam pisać, że bardzo Ci pasuje ta nowa fryzurka ![]() Dodaja jesteś bardzo ładna, ale czuję się zawiedziona, jak widziałam kiedyś Twoje zdjęcia to byłam przekonana, że jesteś blondi ![]() Ijaa to jak będzie z tym zdjęciem w bikini ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ostałam dzisiaj od koleżanki moje zakupce z avonu- mgiełkę do ciała arbuzową i żel arbuzowy i teraz pachnę tak, że sama mam ochotę się zjeść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak za darmo to ja bym szła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba muszę poszukać lepszego modelu!! ![]() ![]() Oj nie, nie.. na prawdę lepiej nie! ![]() Powiem tylko, że jak dzisiaj się to powtórzy, to przysięgam, że zaprzestanę snu w ogóle. ![]() Cytat:
![]() Właśnie spostrzegłam, że dostałam na GoldenLine ofertę pracy. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-27 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.