|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
doberek
![]() ja kiedyś dużo czytałam ![]() kawusia tylko nescafe, jakoś inne mi nie smakują muszę chyba porobić porządki w szafach i spakować jakiś worek do opieki społecznej, bo mam trochę rzeczy co już nie chodzę
|
|
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak wrzucisz ubrania do takiego kontenera PCK na ulicy, to one zostaną za grosze sprzedane do ciucholandu, PCK dostanie te grosze dla biednych, a najbardziej na ciuszkach zyska ciucholand. Jak się odda ubrania bezpośrednio komuś potrzebującemu, to można się spotkać z niewdzięcznością, bo czemu fuksjowe a nie różowe. Oddaję tylko ubrania w idealnym stanie i na czasie, a takie osoby nieraz wybrzydzają jak w sklepie. Oczywiście nie wszyscy tak robią, ale jak już coś komuś mam dać, to wybieram pieniądze.
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
cześć robaczki
![]() ![]() Wróciłam z wesela ahhh jak to zleciało a szkoda Powiem wam że ślub w górach to coś przepięknego ![]() Zabawa weselna ehhh do tej pory bolą mnie nóżki Oczywiście napłakałam się przy podziękowaniach dla rodziców w sumie to norma Na drugi dzień z mężem pojechaliśmy sobie kolejką górską - myślałam że się będę bać ale kurcze chciałam jeszcze raz - te widoki Ile ja bym dała aby mieszkać sobie w górach Czyste powietrze cisza i spokój W drugi dzień jeszcze mieliśmy super niespodziankę bo w tym pensjonacie była termoBania czyli mogliśmy przez 3 godziny korzystać z róźnych basenów , Jacuzzi , kąpieli błotnych , masaży etc , ekstra sprawa Wyjazd jak najbardziej udany
|
#4204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj z powrotem
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Później mogę wam pokazać pare zdjęć jak byście chciały
|
#4206 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że byśmy chciały
![]() A zdjęcia swojej ślubnej sukienki na sobie to Ty nam w końcu nie pokazałaś, czy ja jakimś cudem przeoczyłam
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() Od dziecka bardzo lubiłam czytać, przeczytałam większość książek, jakie były w domu ( a było tego sporo :P) + książki z biblioteki. Pamiętam, że często zamiast się uczyć, to czytałam Z dzieciństwa to do tej pory uwielbiam Opowieści z Narnii, przeczytałam to chyba już z 1000 razy, fajne jest to, że za każdym razem można coś nowego odkryć A moją ulubioną książką jest Władca Pierścieni, też przeczytany kilka razy Obecnie słucham po raz kolejny Wiedźmina i czytam Przed Świtem - to akurat pierwszy raz W życiu nie spodziewałabym się, że Saga Zmierzch mnie wciągnie Polecam też książki Stanisława LemaA przy okazji wrzucę nowy temat Widziałyście nowe tusze marki Pupa - kolorowe Potem w kolejnym roku wprowadzili fioletowy i turkusowy, ale te były do bani :/ A ja lubię takie różne dziwne rzeczy :P
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko zeskanuje to wrzuce razem ze zdjęciami z wesela
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam telefon, ze moje dziecie już za tydzień 4 lipca będzie miało zabieg
się udało załatwić już mam stresa
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż, pokaż
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wogule to WITAM
![]() Tak się zaczytałam o tych kawach i książkach... - ja najbardziej lubię kawę Expresso Carte Noir, poza tym lubię próbować co chwilę czegoś nowego...teraz mam Nescafe Creme(bardzo dobra) a od Classic wolę Gold Nie jestem wybredna i kawką z Biedronki czy Lidla też nie pogardzę...![]() - książki lubię bardzo różne, większość z wymienionych przez Was przeczytałam i lubię, dodałam do listy Poczwarkę, będę w tygodniu w Empiku to sobię zrobię prezent... Sagi przeczytałam wszystkie wydane w Polsce, a ta Courths-Mahler to też czytałam jako nastolatka tylko często głupio mi było brać z bibliteki, bo na półce z romansami były....
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz mnie pani od polskiego przyłapała z Sagami i wezwała po lekcjach...jak zobaczyła co czytam to musiałam jej przynosić wszystkie sagi, bo uwielbiała...ale czytać na lekcji nie pozwoliła![]() Nigdy nie sięgnęłam po Lema, bo się go boję...mój brat ma doktorat z fizyki i to jego ulubiony pisarz...mi się zawsze wydawało, że to jakieś"trudne"książki...; ) Zawsze w lato kupuje jakieś kolorowe tusz- niebieskie, fioletowe....naprawdę fajny pomysł...tych Pupy nie próbowałam, a drogie...??? |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Będziemy trzymały kciuki za maluszka Jamapi, a na pewno wszystko będzie ok
|
||
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4218 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a Lema na początku nie lubiłam, kojarzył mi się z lekturami (Bajki Robotów) I tak się zaczęło, na początku jakieś łatwiejsze książki, potem trochę trudniejsze, ale pewnych opisów nie jestem w stanie ogarnąć, chyba taki doktorat z fizyki by mi się przydał![]() A tusze Pupy po 49 zł niby, tak piszą w artykule, a w sklepie jeszcze nie byłam
|
||
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec tak na pierwszym zdjęciu mamy kapele góralską która co jakiś czas umilała nam wesele śpiewkami - supeeer
Na czwartym - taras ![]() Na szóstym - z moją Agatką ( kuzynka na siódmym mój tomasz hehe na nartach ![]() Ósme zdjęcie mam z ukochanym wujaszkiem ![]() na dziewiątym - dziewczynka która skradła mi serce na dziesiątym - z moim pijanym Tomkiem haha żartuje
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:43 |
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze zdjęcie
z moją cudowną ciocią na trzecim - Ja na tej kolejce - sorki za wygląd i fryzurkę ale nie miałam siły się bardziej ogarnąć a na ostatnim - jeden z widoków
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
super fotki
|
|
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Konkurencja z nartami musiała być boska.A tak swoją drogą to chyba wyglądasz bardzo młodziutko, nie pytają Cie o dowód, jak kupujesz papierosy?
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Konkurencje były super - jeszcze jedna była z rąbaniem drzewa hahaha A że młodziutko wyglądam fakt - dużo ludzi mi to mówi , a o dowód czasem się tam ktoś pyta Mam tylko nadzieje że w tych japonach źle nie wyglądałam , bo później szpilki musiałam już zdjąć ze wzgląd na moje kolano które już dawało się we znaki
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:54 |
|
|
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam 20 lat, a ludzie dają mi nawet 30, ale to pewnie dlatego, że TŻ ma 33. Wygląda na swój wiek i pewnie to jego towarzystwo mnie postarza![]() A co nam się ostatnio przydarzyło w Tesco... TŻ kupował piwo bezalkoholowe. A pani przy kasie poprosiła go o dowód. Myślałam, że umrę ze śmiechu
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heheh czasem kasjerzy przeginają nie powiem
|
|
#4228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4230 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam góry Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.