Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 20:30   #3751
kasiek64
Zadomowienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

ale dziś cisza na forum
Mam za sobą 3 prania a jeszcze pudło nie opróżnione (a drugie czeka ) chyba tych ubranek naprawdę jest dużo.

Byłam u tej mojej koleżanki w szpitalu. może ją w poniedziałek do domu wypuszczą ale pod nakazem leżenia. Ale otwarcie mówią, że małe szanse na donoszenie ciąży do końca.

Właśnie wykapaliśmy mamy psa bo nie mogłam znieść jego zapachu. Zastanawiałam się czy jakbym wypłukała go w lovelli to cos by się stało??? Karina jak myślisz???? Muszę wytrzymać z nim tydzień czasu. Mamie należy się odpoczynek.

Zosia jest już z nami

Edytowane przez kasiek64
Czas edycji: 2011-06-26 o 20:32
kasiek64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 08:26   #3752
Myysiaaa
Rozeznanie

hej laseczki

lulcia kurcze wspolczuje Zuzi tych bóli brzuszka mam nadzieje ze uda wam sie w koncu tego pozbyc na dobre
madzik WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ZYCIA
kasiek super pokoik dla maluszka
asiago super ze radzisz sobie z dwojka maluszków sa przeslodkie tak jak i starsza córa no i ładnie ci kg spadly

no i po dlugim wekendzie... my jestesmy wypoczeci
fajnie bylo jak tż byl w domku, wyskoczylismy z Oli na grila na swieze powietrze a wczoraj bylismy w koncu na basene malej sie bardzo podobalo wyciaprala sie za wszystkie czasy a po poludniu jeszcze skoczlismy na kregle takze nie nudzilismy sie
Oliwia jest tak padnieta po wczorajszym ze jeszcze spiocha ale ak wstanie to mykamy na dwor co bedziemy kisic sie w domku
...
http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9h5mjbp2r1.png
Myysiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:03   #3753
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Właśnie wykapaliśmy mamy psa bo nie mogłam znieść jego zapachu. Zastanawiałam się czy jakbym wypłukała go w lovelli to cos by się stało??? Karina jak myślisz???? Muszę wytrzymać z nim tydzień czasu. Mamie należy się odpoczynek.
ja też wczoraj kąpałam psa, bo mi śmierdział. Wyobraźcie sobie kobietę w 9 msc ciąży w przejściu 0,5 m nachylającą się i kąpiącą psa Ale nie wolno go płukać w lovelli i innych specyfikach ludzkich
A mnie się dzisiaj nic nie chce. Wczoraj koleżanka na studiach mi powiedziała, że brzuch mi opadł, także chyba trzeba spakować torbę do końca

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:14   #3754
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
ja też wczoraj kąpałam psa, bo mi śmierdział. Wyobraźcie sobie kobietę w 9 msc ciąży w przejściu 0,5 m nachylającą się i kąpiącą psa Ale nie wolno go płukać w lovelli i innych specyfikach ludzkich
A mnie się dzisiaj nic nie chce. Wczoraj koleżanka na studiach mi powiedziała, że brzuch mi opadł, także chyba trzeba spakować torbę do końca
E tam mi babcia też wpiera że mam nisko brzuch ale ja tego nie widzę. Chociaż u ciebie to normalka już. czas najwyższy
JUSTA ale jaki puszysty by się pies zrobił po tej lovelli

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-27, 09:20   #3755
enis84
Zakorzenienie

hej babki
ja też witam Was poweekendowo

u nas super pogoda się zapowiada więc trzeba wyskoczyć w miasto

weekend minał bardzo szybko, byliśmy troszkę u rodziców a w sobote wrociliśmy do wrocka i niedziele spędzilismy tylko w trójke
Franek był zadowolony że tak długo miał tate no ale niestety trzeba było wrócić do rzeczywistości

Franek dziś troche marudzi, ma tyle energi w sobie, ja nie wiem skądon jej tyle bierze

sam już stoi na nóżkach i coś do raczkowania mu nie podrodze bo narazie to tylko do tyłu chodzi
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:28   #3756
justa878
Zadomowienie

Cytat:
E tam mi babcia też wpiera że mam nisko brzuch ale ja tego nie widzę. Chociaż u ciebie to normalka już. czas najwyższy
JUSTA ale jaki puszysty by się pies zrobił po tej lovelli
puszysty? zależy jaką ma sierść, ale na pewno byłby mięciutki.
myślisz, że już czas najwyższy na opadanie brzucha? W sumie do porodu zostało 29 dni a 15 lipca pełnia, to może nie donoszę gorzej jak obie trafimy z kariną w tym dniu na porodówkę
Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość

sam już stoi na nóżkach i coś do raczkowania mu nie podrodze bo narazie to tylko do tyłu chodzi
ja się tam nie znam, ale ja słyszałam, że większość dzieci zaczyna raczkować "do tyłu". Stąd się wzięła nazwa - od raka, bo on też chodzi to tyłu

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-27, 09:48   #3757
mokra6
Zadomowienie

Hej!
Bardzo się cieszę z długiego weekendu,bo poprawiło się między mną a TŻ Za mało czasu spędzaliśmy razem. Było tak fajnie,rodzinnie Oby tylko teraz tego nie zepsuć szybko

Mojej L chyba idą zęby,bo od 4 dni nie wiadomo o co jej chodzi, jak jest dobrze to jest super, a nagle i na ręku niedobrze i smok niedobry i nic jej nie pasuje.Ślini się niemiłośiernie i wpycha piąstki do buźki. Ja miałam 4 m-ce jak miałam już 2 ząbki na dole.

Poza tym mam dużo roboty na dziś zaplanowanej,także do pracy rodacy!! lecem

Kasiek nie molestuj biednego psiny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2011-06-27 o 09:50
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:03   #3758
dorcia1465
Rozeznanie

Cześć dziewczynki.

Mam dziś drażliwca i chyba wszystkich pozabijam Normalnie szukam zapalnika w spodniach, żeby podpalić się i wybuchnąć.

Mój pies od wczoraj ugrzązł na łańcuchu przy budzie po tym jak podeptał wczoraj mężowi ogórki na grządce. Karina to chyba niehumanitarne??? W weekend poprałam wszystkie Ewci ubrania, została mi jeszcze jedna partia do prasowania.

enis nawet się nie obejrzysz jak Franio będzie biegał za piłką

mokra - Lilianka wyglądała jak księżniczka

madzik - czy ten Twój mąż nie jest zbyt zaborczy, że tak długo trzyma Cię bez kontaktu z nami??

justa obyś Ty tylko nie wyżymała tego psa

Ewunia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49cwa1dd033ibe.png

29.05.2010

Olgusia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69n4vy31f0.png
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:10   #3759
karina222
Zadomowienie

Dzień dobry

Kasiek zależy jakie pH ma ta Lovela Pies ma pH skóry 7 dlatego ludzkie szampony się dla niego nie nadają, bo są za kwaśne i mu się skóra za bardzo od tego wysusza, no i po takiej kąpieli w ludzkim szamponie może za parę dni śmierdzieć jeszcze bardziej, bo jak gruczoły łojowe ruszą do pracy żeby zrobić coś z taką suchą skóra to dopiero będzie smród, ale może już wtedy wróci do swojego domu

Justa a co Ty masz przeciwko wspólnemu porodowi? Dawaj fotę brzucha to ocenimy czy oklapnięty czy nie. Może ja też w końcu tą torbę spakuję, ale na wszelki wypadek klapki pod prysznic zostają na zewnątrz

Jutro ma przyjechać moja tapeta, więc może w środę zaczniemy remont
karina222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:11   #3760
kasiek64
Zadomowienie

DORCIA trzymanie psa na łańcuchu za ogórki to chyba lekka przesada. Gdyby kogoś pogryzł to rozumiem.

ENIS lada chwila zacznie zasuwać do przodu i podnosić się sam przy meblach a wtedy to już moment jak pójdzie sam

MOKRA Lilianka wyglądała rzeczywiście ślicznie tylko mamusia coś mało uśmiechnięta

A zapomniałam wam napisać ze ostatnio spotkałam się z niesamowitą uprzejmością w sklepie. stałam z tż w kolejce i pani ekspedjentka mimo, ze mnóstwo ludzi przed nami zawołała mnie, zebym podeszła bez kolejki. W końcu jakiś ludzki odruch

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-27, 10:12   #3761
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość

enis nawet się nie obejrzysz jak Franio będzie biegał za piłką

madzik - czy ten Twój mąż nie jest zbyt zaborczy, że tak długo trzyma Cię bez kontaktu z nami??
pewnie tak, juz robi takie postępy że ja nie nadążam

a co do Madzik to masz rację, na wizażu nic nie napisała a do mnie smsa też nie przysłała, tż ja chyba więzi i do tego pewnie zabrał komórkę
Stary 2011-06-27, 10:14   #3762
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Mój pies od wczoraj ugrzązł na łańcuchu przy budzie po tym jak podeptał wczoraj mężowi ogórki na grządce. Karina to chyba niehumanitarne???
Zupełnie nie humanitarne, tym bardziej, że to ogórki powinny być zabezpieczone przed psem, więc niech się mąż sam na tym łańcuchu do budy przypnie za karę, że ogórków nie zabezpieczył A skąd ten pies miał niby wiedzieć, że to są ogórki??

Jak drewniana noga?
Stary 2011-06-27, 10:14   #3763
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
DORCIA trzymanie psa na łańcuchu za ogórki to chyba lekka przesada. Gdyby kogoś pogryzł to rozumiem.

ENIS lada chwila zacznie zasuwać do przodu i podnosić się sam przy meblach a wtedy to już moment jak pójdzie sam

MOKRA Lilianka wyglądała rzeczywiście ślicznie tylko mamusia coś mało uśmiechnięta

A zapomniałam wam napisać ze ostatnio spotkałam się z niesamowitą uprzejmością w sklepie. stałam z tż w kolejce i pani ekspedjentka mimo, ze mnóstwo ludzi przed nami zawołała mnie, zebym podeszła bez kolejki. W końcu jakiś ludzki odruch
co do podnoszenia to już sam się podnosi przy meblach, stanie to teraz jego ulubiona pozycja siedzienie to już nie dla niego a o leżeniu wogóle nie chce słyszeć, jak tylko widzi łóżeczko to już zaczyna ryczeć

a co do tej uprzejmości to jestem w szoku, rzadko teraz kogos stać na taki odruch, brawa dla tej Pani

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-06-27 o 10:15
Stary 2011-06-27, 10:17   #3764
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
Zupełnie nie humanitarne, tym bardziej, że to ogórki powinny być zabezpieczone przed psem, więc niech się mąż sam na tym łańcuchu do budy przypnie za karę, że ogórków nie zabezpieczył A skąd ten pies miał niby wiedzieć, że to są ogórki??

Jak drewniana noga?
Uwiążę go dziś daje słowo. Tylko niech Ewie łóżeczko skręci i już nie będzie mi potrzebny Noga lepiej bo teraz mam drewniany tylko pośladek.

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-27, 10:18   #3765
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Kasiek zależy jakie pH ma ta Lovela Pies ma pH skóry 7 dlatego ludzkie szampony się dla niego nie nadają, bo są za kwaśne i mu się skóra za bardzo od tego wysusza, no i po takiej kąpieli w ludzkim szamponie może za parę dni śmierdzieć jeszcze bardziej, bo jak gruczoły łojowe ruszą do pracy żeby zrobić coś z taką suchą skóra to dopiero będzie smród, ale może już wtedy wróci do swojego domu
dzięki za rozwianie moich wątpliwości. a tak wogóle to jak to jest z tą kapielą psa??? Ile razy w ciągu roku mozna. Bo mi zawsze ojciec wpierał że w szamponie to tylko 2 razy w roku bo mu lanolinke wypłukuje
Pies wykapany, rano go wyczesalam wiec chyba wytrzymam.

A jaka tapete zamówiliście???

Dorcia u mnie prania końca nie widać a za prasowanie nawet sie nie wzielam Ale zaraz przyjedzie moja kuzynka z huśtawką dla małej

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-27, 10:19   #3766
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Mi się takie coś parę razy zdarzyło i aż mi było głupio, bo ja się dobrze czuję i mogę poczekać, a tu nieraz robią przedstawienie i mnie gdzieś z końca kolejki wyciągają, wszyscy się na mnie gapią, w jednym sklepie przynieśli mi krzesło

Może Madzik dochodzi do siebie po tych wszystkich wydarzeniach
Stary 2011-06-27, 10:21   #3767
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Uwiążę go dziś daje słowo. Tylko niech Ewie łóżeczko skręci i już nie będzie mi potrzebny Noga lepiej bo teraz mam drewniany tylko pośladek.
Sonia mi ostatnio pisała, że w zyciu trzeba mieć twardą d... więc u ciebie dosłownie się sprawdza

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Mi się takie coś parę razy zdarzyło i aż mi było głupio, bo ja się dobrze czuję i mogę poczekać, a tu nieraz robią przedstawienie i mnie gdzieś z końca kolejki wyciągają, wszyscy się na mnie gapią, w jednym sklepie przynieśli mi krzesło

Oj to musiałaś źle wyglądać Dobrze że leżanki nie zaciągnęli

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-27, 10:28   #3768
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Dorcia u mnie prania końca nie widać a za prasowanie nawet sie nie wzielam Ale zaraz przyjedzie moja kuzynka z huśtawką dla małej
kasiek Ty weź się za robotę, bo czas Cię goni Dobrze, że ja to zrobiłam, to przynajmniej wiem czego mi jeszcze brakuje. Od piątku mam tydzień urlopu, to pośmigam trochę po nadmorskich lumpkach i może coś dokupię małej. Juz się nie moge doczekać wyjazdu. Może jod wpłynie na moje hormony i trochę je ostudzi.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Sonia mi ostatnio pisała, że w zyciu trzeba mieć twardą d... więc u ciebie dosłownie się sprawdza

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
święte słowa

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-27, 10:31   #3769
karina222
Zadomowienie

Cytat:
dzięki za rozwianie moich wątpliwości. a tak wogóle to jak to jest z tą kapielą psa??? Ile razy w ciągu roku mozna. Bo mi zawsze ojciec wpierał że w szamponie to tylko 2 razy w roku bo mu lanolinke wypłukuje
Lanolinę to z owcy można wypłukać, z psa się nie da, bo jej nie produkuje Psa trzeba kąpać jak się zabrudzi albo jak śmierdzi albo jak ma problemy skórne, które można leczyć szamponami dermatologicznymi. Nie ma jakiegoś schematu, bo każdy pies się inaczej brudzi, to zależy od jego stylu życia W ludzkim szamponie nigdy, ze względu na pH. Każda kąpiel to zmycie ochronnej warstwy lipidowej ze skóry i z sierści dlatego częste kąpiele nie są wskazane, kiedyś były takie wytyczne, że np yorka kąpać raz w miesiącu a owczarka niemieckiego 2 razy w roku, ale teraz zasada jest taka żeby kapać wtedy kiedy jest taka potrzeba i im rzadziej ona jest tym lepiej.

Tapeta taka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rbc_chateau_05 (2).jpg (30,3 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-06-27, 10:35   #3770
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Oj to musiałaś źle wyglądać Dobrze że leżanki nie zaciągnęli
No właśnie to mnie zastanowiło

Dorcia, ale masz fajnie, że jedziesz nad morze, też bym pojechała, tylko nad jakieś cieplejsze może
Stary 2011-06-27, 10:40   #3771
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:

Dorcia, ale masz fajnie, że jedziesz nad morze, też bym pojechała, tylko nad jakieś cieplejsze może
Ba!! Ja też wolałabym Hawaie, no ale cóż.... musiałabym płacić za nad bagaż w samolocie i to by mnie zruinowało

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-27, 11:03   #3772
madzik2221
Zakorzenienie

czesc kobitki
bardzo dziekujemy za zyczenia.przepraszam ze was tak zaniedbuje ale najpierw masa przygotowan a teraz jeszcze trzeba to dokonczyc.dzisiaj jeszcze mamy sesje w plenerze i na sale musimy jechac.wracamy do uk w sobote wiec pewnie sie troche uspokoi i napisze wam wtedy co i jak bylo.ogolnie jestem bardzo zadowolona i nie myslalam ze to tak wszystko wyglada i tak mozna sie cieszyc ze slubu tremy i nerwow nie bylo-bynjamniej z mojej strony.wszystko wyszlo super albo ja tak optymistycznie to widze w kazdym razie jak dla mnie super a teraz spadam na sale dokonczyc platnosci

aaaa i nocy poslubnej nie bylo - jeszcze

sciskam was

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:25   #3773
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość

aaaa i nocy poslubnej nie bylo - jeszcze

sciskam was
no tak być nie może, nie skonsumowany związek jest nieważny

karina to musisz mi dać swój numer tel, żebyśmy mogły razem oddychać na porodówce zaraz włączę do ładowania baterię i jak mąż wróci z pracy to mi cyknie fotkę

mnie też parę razy przepuścili w kolejce, ale najczęściej ludzie udają, że nie widzą

ja gdzieś czytałam kiedyś, że spaniele się kąpie co 2-3 msc, ale my kąpiemy wtedy kiedy jest brudna albo śmierdzi. Także czasami ta kapiel wypada co 2 msc, a czasami co 4. Natomiast zawsze jest potem "świrowanie" kota do tej pory kąpałam raz, jak go wzięliśmy i musieliśmy go kąpać w 2 osoby

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-27, 11:28   #3774
luii
Zadomowienie

Cytat:
To bardzo miło ze strony tej pani

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
co do podnoszenia to już sam się podnosi przy meblach, stanie to teraz jego ulubiona pozycja siedzienie to już nie dla niego a o leżeniu wogóle nie chce słyszeć, jak tylko widzi łóżeczko to już zaczyna ryczeć
Silny chłopak a w łóżeczku pewnie sie czuje ograniczony dlatego płacze...

Cytat:

A ja mysle ze to bardzo miłe Karina

Tapeta mi sie bardzo podoba, taka delikatna jest.

Cytat:
kasiek Ty weź się za robotę, bo czas Cię goni Dobrze, że ja to zrobiłam, to przynajmniej wiem czego mi jeszcze brakuje. Od piątku mam tydzień urlopu, to pośmigam trochę po nadmorskich lumpkach i może coś dokupię małej. Juz się nie moge doczekać wyjazdu. Może jod wpłynie na moje hormony i trochę je ostudzi.
Dorcia dokąd sie wybierasz?

Kupiliśmy wózek ten o którym pisałam....ze za pół ceny bo z wystawy. Wózek nowy, z metkami ale strasznie zakurzony, facet go trzymał nie wiadomo gdzie bez zabezpieczenia.....
Wczoraj byłam w pracy a tz siedział i go czyścił.....wygląda teraz jak świezynka i odrazu koloru nabrał

Madzik witamy świezo upieczona meżatkę ......tylko z tą konsumpcją nie zwlekaj

http://www.kochamylaure.pl/
luii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:30   #3775
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wózek ten o którym pisałam....ze za pół ceny bo z wystawy. Wózek nowy, z metkami ale strasznie zakurzony, facet go trzymał nie wiadomo gdzie bez zabezpieczenia.....
Wczoraj byłam w pracy a tz siedział i go czyścił.....wygląda teraz jak świezynka i odrazu koloru nabrał
Czyli warto było jednak pojechać

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-27, 11:54   #3776
karina222
Zadomowienie

Madzik proszę mi tu natychmiast skonsumować ten związek

Luii tak miłe, tylko mi jest głupio jak jakaś babcia musi stać w kolejce a mnie obsługują bez, bo myślę, że dla tej babci to jest większy dyskomfort niż dla mnie. Tapetę widziałam tylko na zdjęciu więc jutro będzie chwila prawdy Fajnie, że się z tym wózkiem udało, a jaki on ma kolor?

Justa no i właśnie o to chodzi, że raz się pies zabrudzi po 2 a raz po 4 miesiącach, więc te wszystkie przykazania były bez sensu.

Dorcia ja niestety nie jestem fanką urlopu w Polsce, ale tak na weekend to bym pojechała nad morze pomoczyć stopy
Stary 2011-06-27, 11:55   #3777
myha82
Wtajemniczenie

pisze i pisze a tu mi posta zjadlo. Szczelam focha

Dziewczynki czy wy tez macie napuchnięte nogi? i to non stop? ja nie widzę w ogóle swoich kostek

A ja sie ewakuowałam z domu bo maż gruntuje i nie chce wdychac tego paskudztwa Ale u rodziców jest bajerancko-wszytsko podane, ugotowane, jeszcze mama mi przyniosła słodkie bułeczki

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 12:01   #3778
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki czy wy tez macie napuchnięte nogi? i to non stop? ja nie widzę w ogóle swoich kostek
Ja mam spuchnięte, ale raz bardziej a raz mniej, rano nie jest najgorzej, ale kostek i tak za bardzo nie widać. No i był taki moment, że aż mnie skóra piekła od tego obrzęku, a teraz jakoś jakby się trochę poprawiło. I jeszcze dłonie mam spuchnięte.
Stary 2011-06-27, 12:12   #3779
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Dorcia dokąd sie wybierasz?
Władysławowo kochana.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Dorcia ja niestety nie jestem fanką urlopu w Polsce, ale tak na weekend to bym pojechała nad morze pomoczyć stopy

No ja planuję zamoczyć jeszcze co innego

madzik Ty weź skonsumuj ten związek na polskiej ziemi

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-27, 12:18   #3780
karina222
Zadomowienie

Cytat:
No ja planuję zamoczyć jeszcze co innego
A no tak, skoro masz drewniany tyłek to nawet nie poczujesz tego bólu to możesz wejść głębiej Ode mnie kąpiel w Bałtyku wymaga zbyt dużo samozaparcia dlatego na wakacjach byłam tam tylko raz Jakieś hm 20 lat temu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości