![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sephora, Essence, Oriflame,OPI i wiele innych... CZERWIEC
NIEAKTUALNE
Wyjeżdżam na rok więc tych rzeczy chcę się pozbyć bo i tak się zmarnują. Chętnie wymienię je na żele pod prysznic, perfumy i co mi tam w oko wpadnie. Chętnie tez przyjmę zegarki. nie ma dokładka rezerwacja Zdjęcie 1 Perfecta bronze ( z wymianki), nowy Sally Hansen, Shimmering body lotion( z wymianki), nowy Rimmel, stay matte kolor 103 ( z wymianki), około połowa Primark, Bloominous iluminator ( z wymianki), użyty parę razy Zdjęcie 2 Kredki Jumbo Essence LE Metallics 01 Metal bat tle 02 Steel me 03 Copper rulez Max factor smokey eye effect – purple dust Sephora Flashy liner waterproof 02 flashy silver exp 2011 08 flashy blueexp 2011 13 flashy violet exp 2012 03 flashy mauve exp 2012 Oriflame hypnoti shimmer eye pencil : emerald ice exp 2012 Bronzer minerakny ( z wymianki) Giordani Gold Liquid Eye Liner (otwary ok 3 tyg temu, użyty 3-4 razy) kolor shiny balck Zdjęcie 3 pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty pedzelek Sephora-uzywany umyty pędzelek sephora-uzywany, umyty pędzelek ELF-uywany, umyty Zdjęcie 4 Paletka Essence, You Rock stan jak na zdjęciu Mała wishlista OPI base coat, top coat cienie NYX, Sephora szminka Oriflame, z kolekcji wild west
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-07-19 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sephora, Essence, Oriflame,OPI i wiele innych... CZERWIEC
Zdjęcie 1
Astor Rouge couture, kolor 102 Catwalk fuchsia, ( z wymianki),około połowa Oriflame, kolor Rose damaska – raz użyta Oriflame, clikcit, błyszczyk neon pink – raz użyty Oriflame, Power shine, pink punch – użyty parę razy Oriflame, Power shine lipgloss,soft coral , nowy Oriflame, Power shine lipgloss, soft pink, nowy Zdjęcie 2 Esssence, le metallics, steel me – użyty pare razy Esssence, le metallics, iron goddes – użyty pare razy Sephora, lip peel – użyty raz Zdjęcie 3 NYX concelaer in a jar color fair PERFUMY ( zdjecie potem wrzucę ) DKNY delicious night EDP 50 ml niewielkie zużycie Oriflame MIrage nowe Oriflame Precious ( ok 12 z 15 ml)
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-07-14 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1
Essence, click&go nails, jeden przymierzony Paletka Visions devil, foxy, mystic ( kupione 16.06.09) używane ( stan jak na zdjęciu ) Paletka Oriflame Jazz fusion (exp 05 12) używana ( stan jak na zdjęciu ) pędzel do pudru Giordani Gold Grzebyk do rzęs Oriflame Lush, choc tint ( z wymianaki) stan jak na zdjęciu Zdjęcie 2 OPI ,russsian navy suede Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter Inglot, kolor 313 Zdjęcie 3 Essie, mint candy apple China Glaze , TMI ( holo) Essence, LE Metallics Copper Rulez ( dorzucę też amgnesik) Essence, LE You Rock 02 Love, peace and purple ( raz użyty) LOVELY, nr 154 ( albo 164 nie ejstem pewna) Essence, matt top coat Essence,nail art stampy polish Essence, zestaw ze stempelkiem
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-07-12 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1,2
Biustonosz bardotka 75 C nipplex Biustonosz 70D donna Biustonosz 70D donna szkła kontaktowe Acuvue Oasys ważne do 2014 moc -3.5 - 1szt, moc -3.25 - 2szt Zdjęcie 3 Puder rozświetlający FARMASI nr 604 "sprakling" Zdjęcie 4 biżuteria: hand made: długie kolczyki - agat karnelowy kolczyki fimo kwiatki kolczyki fimo - białe gwiazdki kolczyki fimo - oponki inne: długie "siateczka" koła fioletowe turkusowe Pierścionek APART srebrny ( śr. wew ok 18,5 szer obraczki : 4mm) używany Zdjecie 5,6 Key, stringi "hip bikini" nowe 2 pary.
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-07-19 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
01 Metal bat tle Giordani Gold Liquid Eye Liner (otwary ok 3 tyg temu, użyty 3-4 razy) kolor shiny balck pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty pędzel do pudru Giordani Gold Grzebyk do rzęs Oriflame Lush, choc tint ( z wymianaki) stan jak na zdjęciu OPI ,russsian navy suede |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Sephora, lip peel – użyty raz 13 flashy violet exp 2012 Odpisz w moim wątku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za lush i opi?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Pytałaś mnie kiedyś o:
Elf, Complete Coverage Concealer w kolorze light. Zestaw korektorów z pędzelkiem maźnięty kilka razy, - Elf, Powder Puffs, Puszek- gąbeczka do pudru, nowe 2 szt, w opakowaniu, U ciebie spodobał mi się Choc Tint z Luscha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
pędzelek do eyelinera essence - użyty raz, wymyty pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty Lush, choc tint ( z wymianaki) stan jak na zdjęciu Max factor, nailfinity kolor 866 extra glitter pędzel do pudru Giordani Gold ?
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
wiem, że nie masz już pędzelków
![]() niestety bardziej mnie interesowały ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Sally Hansen, Shimmering body lotion( z wymianki), nowy
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Za paletkę ARTDECO chciała bym oprócz:
Sephora, lip peel – użyty raz 13 flashy violet exp 2012 jeszcze OPI albo Lusha ? odp na moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Powiedz mi jeszcze kochana jakie jest zużycie bo na zdjęciu wygląda na kilka maźnięć ? Czy daje kolor a może jest raczej jak błyszczyk ?
Jestem chętna ![]() Ok w takim razie bardzo chętnie się wymienię . Jakiej firmy i jaki kolor ma ten bronzer mineralny ? Edytowane przez Nanusia76 Czas edycji: 2011-06-28 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Za całą paletkę
Mam kilka lakierów na wymiankę, inglot, manhattan, te miniaturki z h&m (w opakowaniu jest ich 4 - mam obydwie kombinacje kolorystyczne) Edytowane przez indywidumm Czas edycji: 2011-06-28 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
estee już nie mam
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
to co byś chciała za lakier??
i jeszcze mi się podoba ten srebrny pierścionek z apartu ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- jednak podziękuje, bo lakier mam podobny z inglota a pierścionków nadmiar. Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2011-06-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś za
Sally Hansen, Shimmering body lotion( z wymianki), nowy Oriflame, clikcit, błyszczyk neon pink – raz użyty Sephora, lip peel – użyty raz Rimmel, stay matte kolor 103 ( z wymianki), około połowa Oriflame, Power shine lipgloss, soft pink, nowy ?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mogłabym za tą bluzę
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Ewentualnie jakby jeszcze były, to dodatkowo OPI lub Oriflame, kolor Rose damaska – raz użyta. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- To wymieniamy? I do tego może te dwa które proponowałam w poście? ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Pasuje ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za pomarańczowy lakier z inglotka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie
pędzelek do cieni essence - użyty raz, wymyty Perfecta bronze ( z wymianki), nowy moze dobralabys cos do tej kredki z NYX bo paletke wolalabym wymienic na jakis ciuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
niestety ale tej kredki juz nie mam
![]() moge oddac -Syoss Repair Therapy-odzywka 2minutowa-zostalo ok 65% - Loreal nr708 za ten pedzelek i balsam plus cos bym jeszcze dolozyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hejcia znajdziesz coś u mnie za kredki z 2 zdjecia z pierwszego postu
-niebieska, fioletowa i emerald Oriflame _________________________ _____ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518021 wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dzięki, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Masz u mnie odp.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.