|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
Cytat:
i chyba pójdę dziś po coral jeszcze ![]() idę za godzinkę na zakupki
|
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłam odcieniem 9,1 + 9 NB w proporcji 1:3 tu na blogu blond bunny możesz zobaczyć efekt http://swiat-swiadomej-blondynki.blo...DA2011-03-31,n Cytat:
![]() ![]() kto pyta, nie błądzi-przyznaje racje.. ale z tego co pamietam Ty nie pytałaś a stwierdziłaś już fakt, że "palette niszczy"
|
||
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mówię że palette to w szoku są bo też że słyszały że niszczy ciekawe skąd takie plotki jednak mówią że skoro widzą że jest dobrze i tak długo robię to i one spróbują
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i hello
ale u mnie dzis upal 32 ma byc co juz czuc od rana wczoraj tez byl upal i moje posiadowki z kolezankami w miare szybko sie skonczyly wrocilam do domu i wieczorem tz wyciagnal mnie na spacer w miejsce gdzie bylismy 10 lat temu
|
|
#2977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://velvethair.blogspot.com/2011/05/wosy.html to palette c10 i taki bym mogła chcieć kolor tylko pytanie co zrobić z moimi ciemniejszymi włosami na długości - bo odrost naturalny to pewnie złapie, a co z resztą? to że w tej farbie jest woda 12% ma jakieś znaczenie? czy tak czy siak muszę kupić rozjaśniacz jakiś i resztę włosów potraktować? (one już były rozjaśniane, nie chciałabym ich połamać a ja mam włosy prawie do pasa i nie chciałabym ich stracić Cytat:
tam na blogu blond bunny pisze, żeby na odrost nakładać farbę zmieszaną z wodą 9% a na resztę włosów farbę z wodą 3% - jakie to ma znaczenie? farba chwyci włosy już pofarbowane? rany czuję się taka tępa już... pokażę Wam może dzisiaj dokładniej mój kolor
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz podobny skret tylko czeszesz i prostujesz a ja tego nie robie ![]() wszystkie farby niszcza na rowni i nie ma co sie oszukiwac ze ta mniej a ta wiecej wszystko tez zalezy jak sie dba o wlosy to ze wlosy po jednej sa miekkie a po drugiej siano to wina skladnikow jakie tam zamiescili i wszystko cala teoria
|
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja z zakupami wstrzymuję się do 7go lipca
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez czekam na poczatek lipca
mimo ze ze lece stad 6 lipca to mam nadzieje ze zdaze sobie cos upolowac na soldach
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny.. właśnie łażę po youtube i patrzcie co znalazłam
http://www.youtube.com/watch?v=CoMV9p9s5ro to się nazywa profesjonalizm ![]() ja rozumiem, że dziewczynka ma marzenia, ale niech to robi w takim razie w jakimś 'zamkniętym gronie', a nie w sieci upublicznia
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się nawet rozjasniły włosy poprzez samo malaksowanie ![]() najlepiej pokaż w swietle dziennym swoj obecny kolor, to bedzie łatwiej coś doradzic
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a właśnie - wiecie kiedy II tura rusza?
|
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie, i gdzie rodzice?
![]() o, to u nas też pewnie niebawem IIga ruszy Snow pewnie wie kiedy
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ktos pytał o cene farbwania-ja w sumie farbuję u fryzjerki ale ona mi daje niskie ceny więc nie bede obiektywna ![]() A co do Palette ludzie czesto z wlasnej głupoty się przejechali na tej farbie a dwa-kiedys była chyba inna, teraz skład zmienili i pewnie jest lepsza. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- A te wyprzedaże to wyprzedają letnie rzeczy prawda? Czyli nic nowego nie ma? |
|
|
|
#2987 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
enchanted
pokaz swój kolor po myciu ![]() Jestem ciekawa czy się wypujuje czy jest nadal taki sam
|
|
|
|
#2989 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz je pojasnic rozjasniaczem- chociaz kapiela i dopiero farba- sama farba nic nie zrobi- bedziesz miec swiecacy jasny odrost i reszte rudo-ciemna ![]() Cytat:
![]() duzo jogurtow, owocow i warzyw. jak nie przejdzie po tyg-2 to do dermatologa po jakas wcierke. Cytat:
![]() widze u ciebie masakryczny brak pojecia o koloryzacji i blondach wiec to co dziewczyny mowily- polecam lekture watkow a przede wszystkim wnikliwa mojego bloga koszt u fryca? jakies 150-200zl same odrosty 60zl.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Cytat:
polecam lekture mojego bloga o blondzie i wszystkie watpliwosci ci sie rozwieja.
|
|
#2990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wkleję wieczorem albo jutro z rańca
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim- ja poki co kawkuje
![]() i wiecie co... tak mysle o tej 219 ze snilo mi sie ze znow mialam biale sliczne wloski! juz sie nie doczekam kiedy zrobie... ![]() reka juz lepiej tylko wokol ukaszenia mam taki mocno czerwony slad- jakby w jedno miejsce sie skupilo- oby juz koniec. no i reka mi przestala dretwiec
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie odrosty w pl kosztuja 80zl
|
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam nadzieję, że wyjdzie Ci ładnie ta 219 w tym kolorze pięknie Ci było! w c12 równie ładnie, ale jednak co popielek to popielek i dobrze, że z łapką już lepiej ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- u mnie w sumie różne są ceny u fryzjera.. ale już się tym nie interesuję, bo wole sama sobie odrosta machnąć, mieć problem z głowy i zaoszczędzoną kasę ![]() zresztą.. fryzjerki, do których trafiałam, zawsze mi powtarzały, że bez rozjaśniacza blondu z moich naturalnych nie uzyskam za nic w świecie.. dziwne, że teraz jakoś sama farba z wodą 12 sobie dobrze z tym poradziła i blond jak widać jest ![]() także moje włosy - moja sprawa sama się nimi zajmuję już od jakiegoś czasu i teraz jestem bardziej zadowolona niż wtedy, kiedy to chodziłam na farbowania do salonu
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Siulka
jak się nawiązuję t,ą całą współpracę z firmami kosmetycznymi? Oł je, aha oł je aha 4 dni wolnego. W tym dziaram się i odwiedzam chyba wszystkich możliwych lekarzy xD
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam ze jak dawalam wam porownanie c12 i 219 to czesc z was byla za popielem, tylko nie pamietam juz kto? ja sie lepiej czulam w bialych czy srebrzystych wloskach c12 mimo szarego polysku jest jednak odcieniem zoltego blondu, dla mnie takiego bardzo naturalnego ale ja takiego na sobie nie lubie- może dlatego ze mam cere taka oliwkowo-zolta i to jeszcze bardziej uwydatnia mi ziemistosc cery a ja sie nie opalam.znow w popielach nawet blada wygladalam jak musnieta sloncem... u mnie u fryca tez rozne ceny ale podalam te standardowe osiedlowe- nie mowie o lorealach, matrixach itp. dla mnie to i tak za duzo, bo ile pojdzie tej farby na odrost? pol profesjonalnej tubki, czyli za 10-15zl farby? to czemu jest cena 60?! dlatego tez wole sama robic, tzn,tz bo mam przynajmniej pewnosc ze sie stara a nie machnie na odwal, jak gdzies jest omijak to nic! tak jak bylo na pracowni u nas... do dzis mam lekko krzywo obciete wloski przez laske co na mnie zaliczala ![]() jedna strone od drugiej mialam roznice prawie 4cm! nie wiem ona slepa czy co? i potem pojdzie do salonu i tak bedzie strzygla klientki ![]() no i to tez prawda ze wielu fryzjerkom nie chce sie robic klientek tzw. niewygodnych, czyli np. ciebie- bo raz ze duzo roboty, dwa ryzyko ze kolor nie wyjdzie... to lepiej machna jakas siwa bebeczke na braz czy czern i z glowy a kasa taka sama. dobrze ze zajelas sie sama swoimi wloskami.
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
![]() Przez przypadek skasował mi się album, chciałam usunąć tylko jedno zdjęcie ![]() Mnie złapało jakieś przeziębienie boli mnie gardło, mam zatkany nos, ropny katar, wczoraj leciała mi krew z nosa. To pewnie przez osłabienie. Wszystko przez ta pogodę raz gorąco raz zimno, wczoraj i przedwczoraj u mnie to był taki zimny wiatr i musiało mnie przewiać.Bunny współczuje.. Ja mam podobnie po ugryzieniu zwykłego komara, wokół ugryzienia ogromna bulwa, twarda w dodatku czerwona. Mi pomaga wtedy Amertil wstawiam fotkę jak obecnie wyglądają moje włoski po londzie
|
|
|
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikola noooooooo bardzo ładnie !
co Ty od nich chcesz ![]() Caskada czyli suszysz je w pieluszce? dobrze zrozumiałam ?![]() Encha dziękuję za komentarze ![]() ![]() ja coraz bardziej myślę o c10
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tabletki na alergie? masc? na recepte czy nie? drogie? wloski masz fajne, ale dla mnie ten kolor bardzo do c12 podobny. za zolty jak dla mnie i musze jakos wyczarowac popiel na nim
|
|
#2999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, odrost wzieła chyba najlepiej ze wszystkich Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lepiej niż u góry. A szok bo jakiej farby bym nie położyła zawsze było rudo. No i na pewno sie bedzie dopłukiwać. Zaraz ide myć włoski to zobaczymy ![]() No z ręką juz pewnie bedzie dobrze, zwłaszcza jak ci przestała drętwieć |
||||
|
|
|
#3000 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może Tobie także pomoże![]() Ja jednak wole cieplejszy odcień blondu, w popielku wyglądam starsznie blado, natomiast cieplejszy dodaje mi blasku i promienności. Odrościk trochę już widać i nie wiem czy robić londą czy czymś innym bo nie znoszę tej szarości przez tydzień po farbowaniu na głowie ![]() kusicie tą C12 u Infatuated to pięknie wychodzi ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Tobie na pewno uda się wyczarować popiel. Może srebrzysty blond z N&E spróbujesz ?;>---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
tak przez okres wam marudziłam chyba.. teraz mi się podobają Twoje w albumie są cudowne i też już nie kombinuj
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

ciekawe skąd takie plotki
wczoraj tez byl upal i moje posiadowki z kolezankami w miare szybko sie skonczyly wrocilam do domu i wieczorem tz wyciagnal mnie na spacer w miejsce gdzie bylismy 10 lat temu
kolor po palette bardzo długo utrzymuje się na włosach dzięki temu od 4-5 lat moje farbowanie wygląda tak : odrost i tylko malaksowanie na długości na 5 minut albo nawet wcale