|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
No ale skoro za dużo sobie pozwala? W końcu przyjeżdża do Was więc musi się jakoś zachowywać, a jak nie będzie się pilnował to ma problem bo malinka wkroczy i zrobi z nim porządek
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego? Jeśli faktycznie by przesadzał, to Twoja złość będzie uzasadniona ![]() Ahh muszę się zabrać za esej... a tak mi się nie chce...
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie to macie racje
![]() Jak na urlopie byłam to już mu swoje powiedziałąm i chyba zrozumiał że przesadził go mnie gówniarz przeprosił.
|
|
#3424 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Zazdroszczę Wam pogody , bo u mnie już słonko zaszło;/ w ogóle jestem dziś strasznie zestresowana TYMI EGZAMINAMI (( już nawet się nie uczę bo wszystko mi się pomyl;/folię bombelkową zawsze zamawiam z all http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0 bo ja jak znalazłam we wrocku to za metr chcieli 20zł;/ więc ich pogrzało trochę... Tak czytałam Was i smutno mi się zrobiło, że macie tak nieciekawe sytuacje z ojcami, mój jest kochany, nie mogę narzekać, wszystkim się interesuje ale bez przesady, moim marzeniem jest to aby to On mnie poprowadził do ołtarza ahhh! Z Mamuśką też się dogduje, traktuje Ją jak przyjaciółkę,a jesszcze bardziej zaczęłam ich doceniać jak się wyprowadziłam z domu...
|
#3425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam czasu zamawiać na allegro Ale dziś przez przypadek dowiedziałam się, że ta dziewczyna mieszka niedaleko mnie (nie znałam tej wiochy ) więc taniej wyjdzie jak jej z tym podjadę
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-27 o 09:40 |
||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ojca to ja się jeszcze łudzę, że może jak się wyprowadzę to zacznie mnie inaczej traktować, ale przekonana że tak będzie to nie jestem..
|
|
|
#3427 |
|
Rozeznanie
|
aaa no to rzeczywiście
lepiej podjechać;pJeny jaką mam ochotę na rybkę ale taką ze smażalni z nad morza i pół nocy sobie to wyobrażałam bo zasnąć nie mogłam (wiem wiem to się leczy )
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj znalazłam mój pamiętnik i sobie trochę go poczytałam. W poprzednim roku w lipcu i sierpniu spotykałam się z pewnym P. i napisałam w tym pamiętniku eski od niego, no i tak troszkę zrobiło mi się tęskno. Jednym słowem mam mentlik w głowie :/ Zawsze pisał do mnie długie eski i takie czułe, ale z drugiej strony troche byłoby mi żal zostawić TŻ. TŻ jest niski 172 cm, a P. jest wysoki około 185 cm. Lubię wysokich facetów. Obydwoje są troszkę umięśnieni. Ehh... Sama nie wiem, sama sobie problemy stważam :P No ale P. z charakteru jest taki spokojny wszelkie konflikty załatwia za spokojem, no a TŻ jest tego przeciwieństwem. A może poprostu sama problemy sobie tym wszystkim sprawiam? Jestem młoda i głupia, bo jak inaczej to nazwać? |
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga będzie dobrze, trzymam kciuki a jak sama wiesz Nasze kciuki są magiczne |
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam przed okresem i troche twarz mi wysypało, no ale tak bez przesady. Wiecie jak to jest. A on do mnie z tekstem "ale Ty masz pryszczatą morde"
|
|
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja chyba czegoś nie rozumię... Cytat:
|
||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po długaśnej nieobecności
. Dopiero w sobotę wróciliśmy z TŻ-tem i zaraz musiałam iść do pracy i nie miałam czasu się do Was odezwać. Nadrabiania będę miała co nie miara, ale nie wiem kiedy to zrobię, bo tyle tego
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee nie no ja nie wierzę... Jak tak można...?Patrycja to Wy w koncu planujecie ten ślub czy nie, bo ja juz chyba nic nie rozumiem
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadrabiania faktycznie troszkę jest, ale jak nie wszystko uda Ci się przejrzeć to wybaczymy
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja teraz też nic nie rozumiem... Jeśli masz wątpliwość to po co wogóle planujecie ten ślub?? Tylko dla dziecka?? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Uwierzcie mi, że chciałam mu dać w twarz, ale akurat TŻ wszedł i się powstrzymałą. Nie chciałam żeby wiedzial ze on do mnie z takim tekstem wyskoczył, bo wiem, ze TŻ by mu tego nie darował... wiecznie_pod_wiatr ojj masz troche tego do nadrobienia;D
|
|
|
#3438 |
|
Rozeznanie
|
wiecznie_pod_wiatr witamy znów
co tam u Ciebie??Patrycja28100 hymmm na moje oko sama sobie odpowiedziałaś... przepraszam ale dla mnie wahania typu ten jest wyższy czy tamten pisał dłuższe "eski" to mają 14 latki... Tu niby planujesz ślub z obecnym TŻ Ojcem swojego dziecka, a z drugiej strony tamten jest fajniejszy??? Ja rozumiem można mieć mysli czy aby na pewno obecny Partner jest obecny i to ten JEDYNY! ale skoro tworzycie już RODZINĘ to po co szukać dalej (sama mówiłaś że z obecnym TŻ zaczęło się układać planujecie wyprowadzkę itp.) nie ogarniam ... ale przepraszam jak kogoś uraziłam jak zwykle wyrażam SWOJE OSOBISTE ZDANIE! ![]() malinka_070190 no to faktycznie inteligenty tekst! jak tak można...
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:15 |
|
|
|
#3439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Rozeznanie
|
Bo mi się wydaje że ja niekiedy myśle jak 14 latka :P
I nie uraziłyście mnie. Poprostu niekiedy mam takjaby wachania :/ |
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może lepiej trochę zaczekać i nie podejmować takich ważnych, życiowych decyzji, skoro sama piszesz że masz wahania...
|
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie wiem za co się mam zabrać
. Więc może w dużym skrócie opowiem Wam o mojej nieobecności. Urlop można zaliczyć do w miarę udanych. Przeszkadzało mi w sumie to że nie miałam przez ten cały czas prawie wcale chwil sam na sam z TŻ-tem. Ciągle ktoś z nami był . Trochę pozwiedzaliśmy. I wiem jedno, ciężko byłoby mi żyć za granicą. TŻ pewnego wieczora, zapytał mnie czy weźmiemy ślub (chociaż cywilny) jeszcze w tym roku, bo on bardzo by już chciał . Zaskoczył mnie niesamowicie, bo on nie jest wylewny w tego typu sprawach . Dodatkowo kupiliśmy sobie autko , no ale jeszcze masa formalności jest do załatwiania. Poza tym ciągle teraz myślę o zmianie pracy, na jakąś normalną, w normalnych godzinach pracy. I ot tyle co u mnie
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle w temacie. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie... myślę tak samo ![]() wiecznie_pod_wiatr to gratuluję zakupu autka, noo i decyzji TŻ super a co Ty mu na to odpowiedziałaś?( jeśli można wiedzieć) FlightlessBird kiedy masz wyniki tego konkursu z oriflame??
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:26 |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, jeszcze nie wiemy. Narazie to świeży temat
, bo dopiero kilka dni ma , ale ślub cywilny napewno wezmiemy , ale czy w tym roku czy następnym to kwestia ustalenia.
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2011-06-27 o 10:32 |
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam i czekam ![]() Cytat:
![]() Ale możliwe, że zdecydujemy się w przyszłym roku, aby się załapać na tą Rodzinę na swoim
|
||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym-mi też się podobają wysocy, szczupli, dobrze zbudowani blondyni z niebieskimi oczami [taki aryjczyk typowy ]. Żaden z moich facetów 4 nie spełniał[i nie spełnia] wszystkich wymogów, a w trzech byłam zabjóczo zakochana[w tym w obecnym]. A ten czwarty odbiegał od tego "ideału" niemal we wszystkim, a z łóżka nie mogliśmy wyjść. Więc te 10 cm różnicy między nimi, dzięki którym się wachasz, to może weź sobie odpuść. I odwołaj ślub, aż nie dorośniesz.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

jej się nie obawiam

(( już nawet się nie uczę bo wszystko mi się pomyl;/

nie no ja nie wierzę... Jak tak można...?