![]() |
#4171 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() ot pech.... i tyle.... Ju ![]()
![]() |
#4172 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Nindżopesz
|
A takie buty? http://moda.allegro.pl/buty-botki-hs...652887175.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
bosz
![]() ![]() Kam - nie ma co radzić - w sytuacjach beznadziejności tego sorta to nie chodzi o radzenie - to tylko info o tym co się dzieje, rady - bynajmniej ja - nie oczekuję - recepty - no jeśli by takowa była ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
BAN stały
|
Ściski
![]() Takie drobne ziarenko było, przyznaj (poza tym jestem strasznie wyczulony w tym względzie) ![]() A lanie kce? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale od razu widać kto ma większego doła - mnie jest poczebny cięższy sprzęt ![]() no i tym akcentem chyba zalegnę przed drugą papaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mówie ze nie jest ale to juz od dawna a umęczon jestem od niedawna - albo się kończę ![]() ![]() obstawiam pogodę jednak - nie dajmy się zwariować - nie moze być tak źle jak nam sie wydaje ![]() ahoj po raz czeci ????? ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- nakremuj pięty !!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Jednak CKin2U- nie
![]() Za słodkie- a taki miły początek. No i w pudle z pudełkami i flakonami "Szkoda wyrzucić" odnalazłam zapach idealny na lato- Bamboo Weila- butelka tak wstrętna, że aż jej nie chciałam oglądać- ale po pozbyciu się ohydnego ośmiokątnego korasa z bialego plastiku i nałożenia zlotej kuleczki jest calkiem, calkiem! Regularne spacery w szpilkach Ryłki dają rezultaty- minimalnie, ale zawsze, większa swoboda poruszania się- już mi nie jest gorąco podczas chodzenia i nie mam przyśpieszonego pulsu ![]() A w domu chdzę na tych niebotycznych szpilach- sąsiad pod spodem to gluchy staruszek ![]() No to idę ![]()
#4182 | |||
BAN stały
|
Cytat:
U mnie, gdy mam jakiś problem, czuję coś jakby wewnętrzny ucisk w dołku, tzn. gdzieś w okolicy mostka, pomimo, że (teoretycznie) wcale o nim nie myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro pójdzie w ruch moja magiczna maszynka, o tym samym sobie właśnie pomyślałem, siedząc na porcelanie sanitarnej ![]() Cytat:
![]() PS. Na ściany już nie zarzuca? ![]() --- Fajny ten krem Garniera, ale mam ale, a właściwie dwa ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 2 3 Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 01:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wstawać! |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki proszę - zaczął się dzień z paniom kierownik.....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
No oczywiście, że trzymam
![]() Będzie dobrze- a czym pachniesz? ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Gryxiu, na ściany nie zarzuca- ale jeszcze długa droga, żeby powiedzieć sobie "dziś na miasto zakładam szpilki"- a to jest moje marzenie- no i żeby tak zrobić, i żeby nie korzystać z butów na zmianę ![]() Wyobraźcie sobie, że Gucio śpi jeszcze! Kochany chłopczyk
#4187 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
już chyba wolę się nie urlopić, nie ma takiego szoku po przyjściu do roboty
![]() jak nii wiiisz to czemu zgadzasz się że źle? ![]() zresztą chyba więcej niż Raków jest Pann ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak kreacja weselna ![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
grozi wypollizowaniem
|
no fuasnie ni mom fot ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa.....i szok najwienkszy-byłam z rozpuszczonym wuosem ![]()
![]() |
#4190 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() się przebierz jeszcze raz i sfoć ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4192 |
grozi wypollizowaniem
|
borerko i torbka była sisterowa tak ze nie mogeu sie obfocic... a włosy jak wyprostownicowałam to mi kazali takie zostawic ![]() ![]()
#4193 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() włosy jak to zostawiłaś, teraz prostować codziennie bedziesz?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczę czadem (czasem, zostawiam literówkę bo mnie urzekła :hahaha) w domu - ale w domu gładkie powierzchnie - bez sensu to jak chodzenie w chodziku - zmora i ułuda Cytat:
![]() chopieee- bo ten zelokrem nic nie daje - nic nie robi super że Ciem nie zapycha ale Ciebie chyba nic nie zapycha sadząc po ilości parafiny i innych glykoli jakimi sie traktowałeś zmień ten krem - tzn on ma łopioan - a łopian to chyba ma wysuszać matowic - używam do włosów z łupieżem wiec wiesz - jak kcesz an noc sie treściwym czymś traktować to przeleć sie po nawilżających - a poza tym to ja nei wiem jaki Ty efekt kcesz uzyskać - co on ma w nocy Ci robić Cytat:
2. nie będę - ot jakby się przydarzyło to nas poinformuj ![]() 3. nie za mało, nie zdawkowe - czasem więcej niż słowa, i z nikąd nie można wiedzieć - ja mam ten luuz że dopuszczam ( sorri za słowo chwilowo nie mialam lepszego) dowolność - czyli nie siedzę i nie oczekuję reakcji - wobec mnie absolutna dowolność w stosowaniu ![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę sie ![]() to fotów nie będzie?? nawet z miejsca zdarzenia? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- no czymam - to trauma musi być - taka sytuacja patowa chyba że jednak można zmieniając nastwaienie jakos to zlać i przeżyć ???? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Iii tam, te są nawet fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale, że jak kto gdzie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czymam ![]() Jak coś to weź tego babsztyla ![]() Cytat:
![]() ![]() Ju za Cię też trzymam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-27 o 12:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczenie czadem- to jest to! Niech się wstydzi ten, kto widzi! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Wolne mam dziś, i co ja będę robił ![]() Może porządnie All przeszperam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że się zemściło- to chyba ta sama historia- ostrzeż mnie, jesli jest przed czym ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27773699]Dobry ![]() Wolne mam dziś, i co ja będę robił ![]() Może porządnie All przeszperam ![]() A mógłbyś poszukać czegoś dla mojego męża? Używki Encre noir i jakiejś paczuli? Terre Hermesa? Ja w sumie mam to samo- robię przerwę na Gucia, wyjście na testy w perfumerii i psy ![]()
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak to brzmi ![]() nie no wszystko się zgadza - jest postęp - znak ewolucji ![]() idę na poczte - nie w szpilkach - mam nadzieję ze o niczym nie zapomniałam ![]() Spo - nie świetowały razem ( chyba? ) ja siem Polly zapytałam w liczbie mnogiej - i nie wiem po czemu - ot tak ![]() paputki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.