|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Oddam nawet gratis, albo za drobiazg ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;27762970]Coś u mnie za to? : Lily lolo: Odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Lumiere: Odsypka w strunie cienia Peacock Blue Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50%[/QUOTE] U Ciebie znalazłam tylko : Biochemia Urody- peeling enzymatyczny z bromelainą. Ubytek 2 płaskie łyżeczki (te z zestawu, plastikowe). Użyty w połowie marca, trzymany w lodówce- ile to gram mniej więcej? Może masz jeszcze coś z mojego wisha? ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Niestety nic nie znalazłam. Może masz coś poza wątkiem z mojej wish listy? Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-27 o 12:12 |
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Peeling mam wymieniać ze Słonikiem, tylko czekam na odpowiedź, jak z wymianką... Jeśli by do niej nie doszło, odezwę się
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najbardziej mi zależy na : - odlewka Kenzo Jungle Le Tigre - 10 ml - odlewka E. Coudray Ambre et Vanille - 4,5 ml - odlewka Lubin Vetiver - 5 ml - odlewka Penhaligon's Elixir Wybierz, co chcesz ode mnie i co mi z tej listy możesz oddać. |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
hej, to co, wymieniamy się na
Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów Sampel podkładu In the Buff raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów ?
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że się nie odezwałaś.
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Rywka zrezygnuje z tych rzeczy, odezwę się. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Big podkładu Light (intensive z LL) Big podkładu Olive Fair (intensive z LL) Big podkładu Beige Neutral (glo z LL) Big Finishing Dust Big rozświetlacza Viki Radiant Creation została mi tylko Finishing Dust, resztę sprzedałam na allegro ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Może jakąś kawkę - coś w stylu Hot R.L. (z Twojej rozbiórki)
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
niestety z wish listy nic
a powiedz mi tak przy okazji, bo mamy bardzo podobne kolory w minerałach, jeśli dobrze pamiętam to gdzieś pisałaś że z blusche pasuje ci Irish creme, a przecież on jest w tonacji beżowej, a ty chyba neutralna oliwka jesteś
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
a chociaż jeden z podkładów lily lolo? ja sobie mogę coś jeszcze dobrać do większej wymianko, po prostu bardzi chciałam ją przetestować
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Wizażanka zrezygnowała, a więc zgłaszam się.
http://www.biochemiaurody.com/sklep/peelbromelain.html 40 g, więc ok 35 g jest myślę. Niestety nie mam nic z Twojej listy. |
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Mam 2 próbki fabryczne Hot, 1-na 1,5 ml i druga może 1 ml, z flakonu już się nie wymieniam, bo też lubię
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się nie martw, też sporo chcę ![]() EDM Podkład EDM Sweet Almond sampel 1g - raz maźniety Puder Kaolin Powder Sunlight odsypka w strunie Odsypka w strunie cień Samba Lessons LILY LOLO Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów Sampel podkładu In the Buff raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów MEOW Sampel podkładu 1 - Sleek Charteux FF z wymianki raz użyty do testów Sampel podkładu 2 - Frisky Charteux FF z wymianki raz użyty do testów Sampel podkładu 2 - Frisky Siamese FF z wymianki raz użyty do testów ADORNED WITH GRACE MINERALS
Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-06-28 o 00:07 |
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale troche się rozjaśniam, bo szyję mam jaśniejszą od twarzy i podkład muszę dobierać troche jasniejszy od twarzy i nieco ciemniejszy od szyi. Takie ze mnie dziwadło ![]() A jeśli chodzi o Blushe, to kolory jak dla mnie nie trzymaja tonacji (Lumiere zreszta też), bo Irish Creme jest takim żółtawym beżem i na mnie jest bardziej żółty niż Creme Brulee (Warm Golden Tone) A Cappucino wcale nie jest oliwkowe, tylko beżowo-różowe. Czekam właśnie na Blushe od Bethy, więc jeśli interesują Cię sample z Blushe, to poczekaj, bo będę miała niezłą kolekcję sampelków i może w końcu dobiorę odpowiedni kolorek. Lista kolorków jakie mam lub niedługo będę miała: - House Blend - Moccacino - Mocha Java - Butter Caramel - Cafe Mocha - Cappucino - Irish Creme - White Mocha - Creme Brulee - Cinnamon Vanilla - Caramel Latte Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-28 o 09:53 |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam swoje próbki u Is, ale nie wiem kiedy dojdą także niecierpliwie czekam na twoje swatche
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi sie :
Sampel podkładu Pale Olive raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów # Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów |
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i bedzie ok.---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Mam jeszcze resztki Butterscotcha, na testy może wystarczy. |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
chyba będzie za ciemny
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;27762970]Coś u mnie za to? :
Lily lolo: Odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Lumiere: Odsypka w strunie cienia Peacock Blue Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50%[/QUOTE] Może być to wszystko za peeling? Cienie mogę odsypać do małych słoiczków lub fiolek. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A co ci u mnie wpadło w oko, bo nie napisałaś ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- A może coś innego w stylu owej kawki? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- [QUOTE=*milka*;27797034]Hej podoba mi sie : Sampel podkładu Pale Olive raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów - zarezerwowane # Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów-zarezerwowane Wolny tylko sampel Pale Olive ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Nieco jaśniejszy niż meow abisynian 3 |
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Cala masa mineralów
![]() Puder Pearl Beige odsypka w strunie Odsypka 1g różu New Shoes w słoiczku Odsypka w strunie cień I'M Keeping Your CD's Odsypka w strunie cień Pressed Olive Odsypka w strunie cień Freckles Odsypka w strunie cień Weeping Willow Odsypka w strunie cień Sunset Voyage Odsypka w strunie cień Silver Spoon Odsypka w strunie cień Curry Odsypka w strunie cień Greeting Card Odsypka w strunie cień 3-Day Weekend Odsypka w strunie cień Hipster Hippo Odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g Eyeliner Lapis odsypka ok.1,5 g w strunie Odsypka w strunie Plum Liner (Lumtecua) Odsypka w strunie Espresso Liner (Lumtecua) i pewnie jeszcze kilka innych
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki . To może EDM Olive Medium matte bez LL odsypka w strunie |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
U ciebie znalazłam tylko:
Oceanic, AA Efekt Matujący, Krem na dzień matująco - nawilżający. Użyty kilka razy. data ważności: 08.12 |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml
coś u mnie? |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
cos za escade i kompakt gosha? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

. Jeśli rezygnujesz z wymiany, napisz 

) i bedzie ok.