|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14401 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Witam wszystkie Cycolinki
Dopiero zaczynam "istnieć" na tym forum i bardzo zazdroszczę Wam, że jesteście już PO! Mnie pozostało jeszcze troszkę czasu - zabieg 22.09.2011 anatomy LX290 i zaczęłam już odliczać, ale ten czas tak wolno upływa... Mam oczywiście wiele obaw:1) czy obudzę się z narkozy? - dziwne, ale tego boję się najbardziej! 2) czy efekt będzie dla mnie satysfakcjonujący... - mam 80A i największe co można było mi zaproponować, a przy tym uzyskac maksymalnie naturalny wygląd to anatomy LX 290 - może któras ma takie? (wiem, że wszystko zależy od anatomii danej kobiety i mimo pozornie identycznego biustu, efekty moga być całkiem odmienne - jednak ciekawość górą ![]() 3) ból jak ból - zniosę, tylko, że mam małego synka i chciałabym jak najszybciej móc go uścisnąć, podnieść ( a to jakies 15 kg) etc.Ach, takie tam moje rozważania... ![]() Pozdrawiam Wszystkie!!! |
|
|
|
#14402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda ma te obawy czy się obudzi, ja je tez miałam, ale miałam już dosć pustego stanika. Nie wydaje Ci sieże masz zaproponowane troche za małe, ja mam 400cc okragłe i wcale nie sa za duzę ( a wysoka też nie jestem). Synak szybko nie podniesiesz, al zawsze go mozesz przytulić. Będzie dobrze. Każda tu sieboi a potem przychodzi napisac jak było i opowiada swoje wrazania. Będziemy Cie wspierać.
|
|
|
#14403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem 290 to stanowczo za mało przy Twojej wadze i obwodzie pod biustem. Przemyśl to kochana, żebyś nie żałowała operacji, po której efekty są mało co widoczne. Jaki efekt chciałabyś osiągnąć? |
|
|
|
|
#14404 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam nowe fotki także możecie zaglądać. Obrzęk na mostku chyba zaczyna się zmniejszać
![]() la mariposa84 jeśli chodzi o narkozę, po prostu powiedz wszystko ze szczegółami anestazjologowi a on zadecyduje czy możesz być poddana narkozie - uwierz mi im też zależy żebyś się obudziła a co do wkładek nie wiem jaką masz wyjściówkę - może wstaw do albumu to coś doradzimy
|
|
|
|
#14405 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko wpadłąm się przywitać,dziewczynki podczytuję WAs ale póki co nie mam co pisać ![]() CATY piękne są!!i przypomnij jaki rozmiar???a co do skóry to współczuję ....mnie w ciąży1 i drugiej mega cycki urosły i skóra się rozciągała ale miała na to 9miesięcy a tobie w godz skóra została zmuszona do rozciągania,,pewnie te niedogodności to z tego powodu!!! BIMBAMM pisałaś mi w albumie że wyjdą mi większe niż na tym zdjeciu...nieeeeeeeeeeeee eeeee a ja zaraz smiegam do twojego albumiku!!!![]() a mnie się TYLKO śniło ze leżałam z moją lekarką na łóżku i oświadczyłam jej że chcę mniejsze niż 390cc ,,że chcę 350cc i ona się zgodziła i kazała mi za tydz przyjechac na op a ona mi takie zamówi!!!obsesja normalnie!!!!![]() pozdrawiam wszystkie ZNAJOME KOCHANE!!!
|
#14406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czym zrobilas te wypychacze?
|
|
|
|
|
#14407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też się przed operacją śniła rozmowa z doktorem![]() ja mam rozmiar 335cc firmy Nagor anatomiczne, a Ty jakie w końcu planujesz? |
|
|
|
|
#14408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
Czyli data zabiegu Nazwisko Doktorka Typ i pojemność wkładki
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
||
|
|
|
#14409 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje tym które były za wizytę w moim albumie, pewną pomoc i ogólnie kilka słow
Zawsze lepiej jak ktoś napisze parę słów przed op, bo jak widziecie mim problemem nie jest całkowita deska a kształt, ułożenie itd. Jeszcze raz dzieki |
|
|
|
#14410 |
|
Przyczajenie
|
Cykaneczka dziękuję za przyjęcie zaproszenia, a tak w ogóle Twoje wyjścióweczki, to istne balony w porównaniu do moich he he
w przypływie czasu zamieszczę swoje fotki - istna masakra :-(
|
#14411 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cykaneczka 11.07- 14 ![]() agunia_202 13.07 - 16![]() ![]() Zabulek1 02.08-36 ![]() Sensuel 10.08 - 45![]() Vanessita 16.09- 81 Cytat:
Teraz schudłam i wyglądam troszkę inaczej. Nie potrafię ocenić, czy biust mocno się zmniejszył Wstawię chyba foto, żeby po operacji mieć jak najbardziej aktualne porównanie Za dwa tyg już operacja aaaaaaa! ![]() A Ty, kiedy? ![]() Aaaa, już doczytałam kiedy. Mogę Cię dopisać na nasza listę oczekujących? ![]() Przemyśl kochana sprawę rozmiarku jeszcze raz. Tutaj dość mało osób Ci odpisało, wiele z nas pewnie korzysta z ładnej pogody Ale gdyby tu były co bardziej doświadczone w sprawach cycuchowych Dziewczyny, to - jestem pewna - że jednym chórem by krzyczały, żebyś brała większy rozmiarek bo tego prawie nie będzie widać
Edytowane przez Cykaneczka Czas edycji: 2011-06-27 o 20:41 |
|
|
|
|
#14412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cykaneczka napisz mi proszę Ty masz dzieci? Bo zawsze mi to ucieka
|
|
|
|
|
#14413 |
|
Przyczajenie
|
Agatau88 widziałam, widziałam i Twoje to również balony przy moich mikroskopach
|
#14414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę się wtrącić... co do wielkości zaproponowanych implantów... ![]() 290 cc przy wyjściówce 80 A to prawie nic, uwierz. Proponuję porozmawiać z dr i wybrać rozmiar, który będzie satysfakcjonujący dla Ciebie, bo z 290 cc efekt będzie praktycznie niezauważalny... Albo konsultacja u kogoś innego...
|
|
#14415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A doczytala ze masz ![]() horo a co myslisz o moim implancie co do wyjściowki? Jak wyjdzie? Kurcze zeby sie na boki nie rozłaziły Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-27 o 12:47 |
|
|
|
|
#14416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz zaproponowany implant?
|
|
#14417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do piersi... duuuuże są I ja bym stawiała na okrągłe (im potrzebne jest podniesienie i wypełnienie góry, bo dosyć mocno opadły)... rozmiar 350-375 cc dałby już spory biust przy takiej wyjściówce
|
|
#14419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem młoda, nie mam dzieci i zastanawiam sie jak bedzie z biustem po ew.ciązy. doktor wlasnie proponuje tylko anatomy, wlasnie te 410, ze one maja wypelnienie od góry i boku i ze bedzie lepiej niz okragłe. A ja się wlasnie waham, On mowi ze anatomy tylko. I boje sie wielkości, ja nie jestem jakas duza, raczej drobna (choć wagę swoja mam ![]() ) i chciałabym po op. mieć piersi powiedzmy wielkości yoko czy MyaDiva(wszystkie sa piekne ale ich wielkość najbardziej mnie interesuje).Myslisz ze bede miala takie czy wiele większe? Martwię sie tez o to ze one sa takie opadniete i jak bedzie z implantem, czy nie będą mega wiszace wory Jak to sie mowi lepsze jest wrogiem dobrego... nie ze ja mam dobre piersi ale widzialas w staniku jakos wygladaja a boje sie zeby nie spieprzyc i zeby nie bylo gorzej po op niz przed Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-27 o 13:09 |
|
|
|
|
#14420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co postanowisz, ale wg mnie skoro biust przed ciążą już tak opadł, to z implantami i po ciąży możesz rzeczywiście mieć "worki"...
|
|
#14421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam ze moze jak juz jest implant to nie bardzo beda opadac. No wlasnie workowate sa |
|
|
|
|
#14422 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężar implantów zawsze ciągnie piersi w dół... niestety...
|
#14423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
la mariposa nie jestem jakims znawca ale wydaje mi sie ze przy twoich wymiarach z takimi implantami efekt bedzie mizerny ![]() a mi ciagle cos doskwiera teraz w prawej piersi strasznie boli mnie brodawka mam wrazenie jakby sie jakos naciagala i skora jest jakas taka cieniutka
|
|
#14424 | |
|
Zakorzenienie
|
To potem ew.wymiana
![]() Kurcze no ile watpliwosci... a myslisz ze takimi 400ml uzyskam cos jak ma Mya albo yoko(wielkosc)? Cytat:
Nie martw sie jestes swiezo po op
|
|
|
|
|
#14425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14426 |
|
Zakorzenienie
|
No nie
![]() teraz calkiem powaznie-jestem niska mam 1,65 cm, waga 58-59 kg, pod biustem około 73 cm, w biuscie sporo bo prawie 90cm na wydechu bo wszystko co mam idzie na boki. Biodra około 94 cm. I jak mi wyjdzie ze 120 w biuscie to padnę ![]() ![]() Ja jestem dość drobna i nie mogę miec mega balonow. Kochana a masz jakies wyobrazenie co mi wyjdzie, jakieś zdjęcie? Moze jakas kobitka stąd ma takie piersi co mi wyjda podobne? dziekuje za cierpliwosc |
|
|
|
#14427 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() dziś widziałam sie jeszcze raz z moim doktorem, i ostetecznie podjęłam decyzję: Anatomy 400cc ultra wysoki profil po naradzie z doktorem, chłopakiem, mamą, siostrą, przyjaciółką...ehh, cięzki wybór to był ![]() dlatego taki wysoki profil, bo co do mojego wzrostu (173cm) mam w sumie wąską klatkę (73cm - staniczki nosze 75) Doktor mi tak poradził, żeby się na boki nie rozłaziły, to takie bardziej do przodu będą , hi hi hi ![]() wkleiłam zdjęcie wejściówki jakbyście chciały zerknąć (75B) Agatau88 - wydaje mi się że masz podobny kształt piersi do mnie, a Tobie też doktor poradził anatomki, to może rzeczywiście jest w tym sens, że do takich piersi radzą właśnie takie ![]() Z całedo tego podekscytowania poszłam dziś kupić biustonosz Triumph Trophy N 75d (czytałam gdzieś że ten jest niezły) i wiecie co.. nie wiem czy nie wymienię, bo w domu jak przymierzyłam to kurcze on jest na mnie prawie że dobry(troche tylko pusty, nie za bardzo), w sumie nie wygląda jak by miał się jeszcze sporo rozciągnąć... no nie wiem... jak myślicie ? |
|
|
|
#14428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze tak zapytam Kochana dzieci masz? czy mlodziutka jestes? Ty nie masz zwisów, ale w sumie troszke podobne do moich ![]() teraz jak patrze całkiem podobne do moich ![]() Ja staniki nosze w obwodzie 70 ![]() Co znajomi na op?
|
|
|
|
|
#14429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niee, nie mam jeszcze dzieci, ale chcę mieć, może za 3-4 lata ![]() właśnie też się obawiam jak to będzie wyglądać po ciąży, no alee traktuje to na razie jako odległą przyszłość, więc będę się tym przejmować jak przyjdzie co do czego (najwyżej się wymieni) 23 lata będę miała w tym roku. a znajomi.. hi hi, nie wszystkim jeszcze powiedziałam, ale reakcje są raczej pozytywne, nawet mi zazdroszczą ![]() a jak negatywne, to wynikające tylko z niewiedzy na ten temat, typu "a nie będziesz mogła karmić dzieci w przyszłości itp" albo "a nie szkoda Ci tyle kasy.." ale raczej akceptują moją decyzję, pytają czy będą mogli podotykać itp hi hi, trochę to śmieszne w sumie |
|
|
|
|
#14430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie to dokładnie implanty, jaka firma? Moze podeslesz tabele z wymiarami? taką jak ta: http://www.justbreastimplants.com/br...ergan410MX.htm Ja mam mieć Allergany ten model. A jakie masz wymiary-w biuście, pod biustem, biodra? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Dopiero zaczynam "istnieć" na tym forum i bardzo zazdroszczę Wam, że jesteście już PO! 

a ja zaraz smiegam do twojego albumiku!!!
i oświadczyłam jej że chcę mniejsze niż 390cc ,,że chcę 350cc i ona się zgodziła i kazała mi za tydz przyjechac na op a ona mi takie zamówi!!!obsesja normalnie!!!!