|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fizia na punkcie masek, w ogóle kiedyś bym chciała pójść na bal maskowy...
Ale pierwszy taniec z maskach... Hmmm... Mam niezła rozkminkę...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz inspirację?
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle świetny filmik
Aż wysłałam z ciekawości do nich maila z pytaniem ile biorą, mimo iż są z łódzkiego ![]() Chyba dziś zabiorę się za szukanie kamerzystów. Może znajdę jakiegoś na prawdę dobrego z jakąś miarową ceną
|
|
|
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Filmik faktycznie bardzo ładny
![]() dobra dziewczyny pomału zbieram się na egzaminy ale mam stracha jeden mam z gościem który uwala 99% osób więc zobaczymy jak to będzie..Proszę o Wasze magiczne kciuki;* Buziaki , miłego popołudnia.
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi odpiszę to dam znać ![]() Dziewczyny, wy się może orientujecie. Za sprzedaż aparatu na allegro muszę się w przyszłym roku rozliczyć z fiskusem, prawda? I tak bedę się rozliczać przez prace, ale to też będę musiała wziąć pod uwagę? Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-27 o 14:26 |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak czytam te wszystkie opinie o pracy, to aż się boję Ja jeszcze nigdy nie pracowałam u kogoś, tak normalnie. Tylko od czasu do czasu robię tipsy, albo jakieś dekoracje i 2 razy zdarzyło mi się dekorować salę. Bardzo bym chciała pracować, ale nie potrafię się poświęcić pracy, która ani trochę mnie nie interesuje
|
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sytuacja często zmusza do robienia czegoś czego się nie lubi ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Najlepiej jak będzie okres rozliczeń to przejdę się do biura rachunkowego i spytam jak to jest
|
|
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do egzaminu to wydaje mi się, że nie powinno Ci robić problemów. Jak sama napisałaś miałaś dobrą ocenę z kolokwium więc nie mają żadnych podstaw, żeby sądzić, że ściągałaś. Dla mnie to w ogóle absurd, że chcą unieważnić ten egzamin Nikt nikogo za rękę nie złapał!Więc na jakiej podstawie to chcą zrobić? Tylko dlatego, że jakiś palant strzela z ucha To przecież każdy może tak zrobić jak dostanie złą ocenę. Pójdzie, poskarży się i unieważnią egzamin![]() Skoro oddałaś już indeks na uczelnię to znaczy, że masz wszystkie wpisy więc wydaje mi się, że nie mogą sobie od tak teraz wziąć Twój indeks i wykreślić tą ocenę A co do tego konfidenta to coś czuję, e będzie miał nieźle przechlapane... Ja na jego miejscu bałabym się z domu wychodzić ![]() Cytat:
![]() Co do pracy to jest to kwestia szczęścia i znajomości. Takie jest moje zdanie na ten temat. |
||
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak jest temat o pracy to ja dodam coś od siebie. W Polsce mieszkam w powiecie gdzie płace są bardzo małe. Mój tato jest budowlańcem i harował jak wód. Jeździł do pracy rowerem ok 20 km w jedną stronę i to nie ważne czy lało, czy padał śnieg, czy było 30 stopni na minusie. Jeździł tak codziennie, żebyśmy mieli na jedzenie. I tak Nam się nie przelewało, fakt, że zawsze dostawałam pieniądze na to na co potrzebowałam, ale nie jeździłąm na jakieś większe wycieczki klasowe za granice czy nawet do zakopanego. Było mi strasznie przykro jak widziałąm, żę Moi rodzice płaczą po nocach, ze nie mogą mi zapewnić tych wyjazdów. Ale ja ich rozumiałąm.;*
Jak skończyłam szkołe to nie było mowy żeby iść na staż,bo oczywiście dostawali go Ci co znajomości mieli;/ A do pracy oczywiście nikt nie chc ebez stażu. Dlatego właśnie zdecydowałam się wyjechać za granice. TŻ jest z zawodu piekarzem i na szczęście w Polce wszędzie praktycznie dostanie prace. Ale ma ambitniejsze plany. Ostatnio rozmawialiśmy o tym, żeby tu zarobić na wesele i wrócić do Polski, bo on by chciał iść do wojska. Zobaczymy jak to będzie. mia możę oni po prostu chcą Was tylko nastraszyć? Może robią to specjalnie bo myślą, ze znajdą sie takie osoby które sie przyznają, ze ściągały? Będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- aga kciuki będę 3mać
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam, że zrobię TŻ niespodziankę. Miałam jechać do niego jutro, ale pojadę dziś. Wróci z pracy i mnie zastanie. Zdziwi się
![]() A w środę rano wrócę do domu
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym chciała móc zrobić swojemu tżowi taką niespodziankę! ![]() Miłego wyjazdu ![]() A ja mam pytanie No i wiadomo, że się zgodziłam ![]() Tylko teraz pytanie, co się kupuje dziecku na chrzciny? Macie jakieś pomysły? To jest dziewczynka i w czasie chrztu będzie miała ponad 5 miesięcy...
|
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam od lekarza. Znowu z krtanią mam problem. Lekarka się zdziwiła, że znowu mam krtań i powiedziała, że to bardzo dziwne, bo ja bardzo często na krtań choruję. Gdyby paliła papierosy to nie było by dziwne a tak, to jest coś nie tak.
I znowu skierowanie na rehabilitację z kręgosłupem, bo coś jest nie tak jednak. Dopiero co skończyłam zabiegi i znowu. Jutro jadę jeszcze zrobić badanie krwi, na które 3 tygodnie muszę czekać i z wynikami do endokrynologa prywatnie, bo na NFZ dopiero na październik. Także złapałam dołka. ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, coś do ubranka, albo coś innego jak nie masz pomysłu to zawsze możesz dać pieniądze![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Kurcze no to faktycznie coś musi być nie tak skoro tak często chorujesz;/ Ja się bardzo martwię o Mojego TŻ. Bardzo często go boli pod prawym żebrem
|
|
|
#3531 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
albo kupuje się coś, czego rodzice nie mają, np. wózka, fotelika do samochodu itp tylko, że na to to już chyba za późno zawsze można kupić jakąś zabawkę edukacyjną albo coś Cześć Dziewczynki! W końcu Was nadrobiłam u rodziców nie miałam na nic czasu, nawet się nauczyć na egzamin, ale dobrze, że tego nie zrobiłam, bo egzamin był total z dupy i nie na temat gość po prostu przeszedł sam siebie i czeka mnie wrzesień.. spędziłam za to dużo czasu z rodzinką i było fajnie Gratuluje zdanych egzaminów Witam nową PM noi gratuluje wiecznie_pod_wiatr decyzji o ślubie cywilnym Mia, moim zdaniem będzie wielki szum i rozejdzie się po bokach - całkiem jak letnia burza i za to trzymam
|
|
|
|
|
#3532 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale musi być mocno doprawiony.Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Pieniądze, medalik? Bardzo ładne też są obrazki ze serbra z grawerką np. z okazji chrztu...Wczoraj zwiozłam wszystkie rzeczy do domu ze stancji... i nie mogę się zabrać za wypakowywanie tego
|
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/zlote-piekne-kolcz...676830282.html moja siostra takie kupiła - żeby było to zapięcie
|
||
|
|
|
#3534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to w ogóle lubię kobiety w ciąży, to znaczy bardzo mi się podobają Mają taką inną urodę Są takie rozpromienione... Mojemu Tż-towi też się podobają kobiety w ciąży
|
|||
|
|
|
#3535 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prezentu w formie pieniędzy - na chrezst to za bardzo nie chcę kaski dawać.. Bo i tak pieniadze dostana rodzice i nie zawsze jest tak, że kupią za nie coś dla dziecka, wolę jaką materialną rzecz, coś, co będzie pamiątką ![]() Cytat:
Cytat:
W sumie będą pamiatką Teraz muszę się zastanowić co wybrać Dziękuję za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#3536 |
|
Konto usunięte
|
nooo
tak dużo delikatniej, ale czuć i to tak super
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bym była na jego miejscu to też bym trzymała W sumie ja sobie czasami myślę, że mogłabym być w ciąży, mieć dziecko.. ale z drugiej strony jak sobie pomyślę o tych nieszczęsnych pieniądzach no to niestety, muszę jeszcze poczekać..
|
|
|
#3538 |
|
Konto usunięte
|
ech...
Miłego wieczorku Kochane Trzeba się trochę pouczyć do ostatniego egzaminu...
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeej, wróciłam!
nawet nie próbuję Was nadrabiać, bo zamiast się uczyć do weekendowych egzaminów, spędzę wieczór z lapkiem na kolanach ![]() także na dobre wrócę do Was w nast. tyg ;/ buziaki!
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie życzę owocnej nauki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

.

ale mam stracha jeden mam z gościem który uwala 99% osób więc zobaczymy jak to będzie..

Ja jeszcze nigdy nie pracowałam u kogoś, tak normalnie. Tylko od czasu do czasu robię tipsy, albo jakieś dekoracje i 2 razy zdarzyło mi się dekorować salę. Bardzo bym chciała pracować, ale nie potrafię się poświęcić pracy, która ani trochę mnie nie interesuje

zamiast politicians powiedziałam politics a chodziło mi o polityków