|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Alazkrainy - dziękuję
![]() ![]() Ewaluacja - dzięki ![]() Anula - dziękuję ![]() ![]() Glamour - to nie kwestia zdolności, raczej próbowania i eksperymentowania ![]() Orchi - mi też się podobają efekty z matami ![]() ![]() Agateczka - ![]() ![]() Ewaluacja - śliczne masz pazury <3 Elunia - bardzo ładna panterka ![]() Agateczka - bardzo ładny ten lakier ![]() Malinko - straciłby mniej, ale akurat robiłabym innym. Mam dwa telefony, ericson robi fajne zdjęcia, a nokia (mimo że niby nowsza, lepsza) robi kiepskie. Akurat ten malunek fotografowałam nokią, niestety. Caate - to chyba zależy w co kto wierzy ![]() ![]() ![]() Orli - gratuluję oceny ![]() A ja się pochwalę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() lolipop niezleeee ![]() kurde no snilo mi sie ze dostalam ta prace w inglocie a potem patrze nieznany numer do mnie dzwonil co rzadko sie zdarza. i sie zastanawiam czy to nie oni, a nie mam nawet z czego strzalki puscic ![]() ![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
Anulka to jestem z Ciebie dumna, że się powstrzymałaś
![]() Lizaczku hehe znam to, u mnie też stare ericsony robiły lepsze fotki niż nowa nokia ![]() Orchidku mama Ci nie da zadzwonić?
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Maliniak pewni by dala, ale ja nie wiem czy to napewno oni
![]()
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomalowalam paznokcie u stop miss sporty 320 taki kobalt, kolor piekny ale aplikacja okropna ![]() edit: lolli_pop nazwalam to czyscem w cudzyslowie, bo sama nie uwazam, ze cos takiego istnieje, ale tak latwiej zobrazowac. nie wierze w nasza religie, za duze mialam doswiadczenie, za duzo zobaczylam, zeby wierzyc w jednego Boga, szczegolnie po solidnej interpetacji biblii. tak jak mowisz, kazdy musi sam pewnych spraw doswiadczyc, ja mowie wszystko oparte na moich doswiadczeniach, TZta, paru polski i z londynu trenerow i naukowcow psychologi, energii czy NLP. gratuluje ocen ![]() sama jestem w szoku, bo tez mam tylko jedna 4.5 reszta 5 ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-27 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
orchid jak to nie masz z czego puścić
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- jak to nie oni to przynajmniej się dowiesz kto, mowię ci dzwoń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
ewalucja, dzieki za linka
![]() ![]()
#4451 |
Zakorzenienie
|
caate, a co studiujesz, jeśli można spytać? Ja polonistykę i juz mam listę trzydziestu lektur na wakacje :/ i zaawansowany literowstręt
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
bo jest przeurocze
![]() za oceny ![]() ![]() po ile u Was są te virtuale nowe? te street? u mnie 9 zł bez kilku groszy, sporo nie? w ogóle jak tak piszecie czasem to u mnie wszystko droższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
tylko nie mów ze tam na gorze to tyyy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, Anula
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam! I to nie tylko zdjęcia ale i wsje posty
![]() Tylko teraz dla odmiany nie chciało mi się cytować ![]() Wszystkie pazury śliczne. A jakie kolory ![]() Ewalucja: http://www.google.pl/search?q=Cath+K...w=1024&bih=543 Chociaż widziałam, że post został juz odnaleziony ![]() Orchidku- gratulacje ![]() Ufff. A teraz wracam do nauki ![]() Edit: Dorzucam weekendowe... Z pozdrowieniami dla Mgiełki ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-09-22 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Karolko a jaki to lakier na kciuku? Bo szukam jasnoliliowego, który nie bedzie wpadał w róż i ten właśnie tak mi wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczerze wspolczuje, ale jak lubisz ten kierunek to zapewne dasz rade ![]() ja tak mam przynajmniej ze swoim, studiuje architekture wnetrz i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu, mimo ze nieraz klne jak szewc, moje postepy mi to wynagradzaja i ciesze sie jak szalona ![]() jezeli bylas u mnie, to na szablonie to ja ![]() tylko w starych wlosach, teraz schodze po dekoloryzacji do naturalnych, jednak baaardzo tesknie za tamtym kolorem ![]()
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za nic nie pamiętam numeru... A jestem obecnie w pracy, więc nie sprawdzę. Jak wrócę do domu to zobaczę i napiszę, ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a street fashion 8,30 więc ceny w rozbiegu 2 zł ![]() Karolka ale cukieraski ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-27 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Karolko - ok
![]() Caate - kocham mój kierunek ![]() ![]() ![]() ![]() Przerabiałam jeszcze faraona w jedną noc;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam ![]() jak sobie przypomne moja nauke w liceum z polskiego i te wszystkie lektury, ciagly brak czasu. wiadomo, tu spotkania, TZ, jakies imprezy, to czytanie lektur odbywalo sie w autobusie zazwyczaj ![]() ![]() ![]() najwazniejsze, ze sie w tym spelniasz i robisz to z przyjemnoscia mimo krotkich terminow czasami ![]()
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Caate - no czasami nie jest tak różowo, bo naprawdę chcąc się wyrabiać z nauką prawie całkiem rezygnuję z życia towarzyskiego
![]() ![]() ![]() Inna sprawa, że rodzina czy TŻ się na mnie czasem złoszczą, że nie mam dla nich czasu, albo że się (wg nich) za bardzo przemęczam. Ale mi to chyba w sumie pasuje ![]() Największego focha miałam na TŻta jak miałam sesję, uczyłam się od rana do nocy, a on (tak, szpieguje moje konto na imageshacku) stwierdził, że kłamię że się uczę bo on widzi, że w kółko paznokcie maluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() ![]() Ala- tak, na obronę. I im więcej przy tym siedzę tym bardziej jestem przerażona... A to juz w piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kochana spoko to tylko formalność (tiaaa i kto to mówi ![]()
![]() |
#4468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27765182]Nie wiem, czy Cię to pocieszy w kwestii palca, ale się przyznam. Wczoraj po ciemku łaziłam po domu, usłyszałam hałas w przedpokoju, a byłam sama, więc się zaniepokoiłam i ruszyłam tam pędem. Pech chciał, że drzwi, które wyglądały w ciemności na otwarte, były faktycznie zamknięte -.- Mam rozkwaszony nos i wyglądam jak ofiara losu. :< Takie rzeczy tylko u Orlicy![/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tym sposobem poprawiłyście mi humor ![]()
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
śliczneee
![]() Cytat:
Widac coraz więcej lakierów w okolicach dychy, w sumie wydaje mi się że polskie firmy ruszyły lakierowo, lakiery robią coraz fajniejsze i modnych kolorach, ale ceny też rosną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
I ja dziękuję
![]() ![]() dziękować ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27774303]Melduję, że: a). zdałam socjologię na 4,5, teraz czekam na dwie wątpliwe oceny jeszcze... b). na blogu pierwszy raz chyba od początku notka nie związana z paznokciami - ale i tak zapraszam! ![]() a) ![]() b) idę luknąć ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do niebieskiego to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.