|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Niestety nie wiem czy Celie dostaniesz w Rossmannie, ja kupowalam w sieciowej drogerii ale one znajduja sie tylko na terenie Podkarpacia.
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim!! mialam wiadomosc przeladowana grafika, wiec musialam kilka obrazkow skasowac ;p
Cytat:
czekalas only na gienka?? monia, czuje sie zazdrosna ![]() milego biegania!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nudi hanuska a gdzie jezdzilas nad polskie morze? ja bylam w karwii, sarbinowie, jaroslawcu, sopocie ;p i mam dosc!! 7 razy pod rzad zimna woda, tlum na plazy - Cytat:
martini |
|||||
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego jednak chciałabyś inną?ja się właśnie zastanawiam ile wcześniej trzeba się zabrać za suknie
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze pamietalam, trzeba bedzie go zamowic
![]() Wispol ![]() Cytat:
Ostatnio skracalam sukienke ![]() A ja tez dostalam Vatike I to od pewnej wizazanki
|
|
|
|
|
#727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to muszę się wybrać ciekawe czy już są, bo śliczne te kolorki
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam 5 kolorow
|
|
|
|
|
#730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale przynajmniej zaoszczędzę, ale już nic nie będę zamawiać na allegro, bo w tydzień wyjeżdzam więc może coś nie zdążyć do mnie dojść ![]() ![]() Cytat:
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj byłam na spacerze z moją babcią i jej kotką, bo chciała, żeby kotka trochę po dworze sobie pociekała ![]() Ale za to babunia przerobiła mi dwie pary spodni, jedne na szorty, drugie na takie przed kolano |
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam kilka rzeczy do skrocenia, np tiszert jest sporo za tylek, a chce taki krotszy.. musze poszukac osoby, ktora by mi to zrobila -ja mam dwie lewe rece ;pwyprobowalas juz vatike? |
|
|
|
|
#733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ostatnie dni tak nas zmeczyły, że nie wiem czy się da wyciągnąć, tym bardziej że kolejne znowu pełne wrażeń![]() i faktycznie są po 3zł ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
i strasznie jestem z tego zadowolona;] baaardzo mi się nadał;] i tż-towi i tacie który z nami był też;]
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietalas o szortach?? ja nawet zapomnialam musze cwiczyc pamiec ;p bede czekac dobrze,ze Wam nie uciekla kiedys widzialam tchorzofretke prowadzona na smyczy, slodko wygladala
|
|
|
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie wyprobowalam Cytat:
|
||
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie nie pamietam. zadowolona jestes? tutaj sa bardzo podobne http://allegro.pl/marynarka-dresowa-...683982410.html ja sie zastanawiam nad koralowa tylko musze sprawdzic,czy wbije sie w L ;p
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie kolorki??
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
nie smiej sie
e e e.. ja juz nie wiem ;p to bylo odnosnie czego?? tiszertu, czy rybiej luski?? zglupialam
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymienilam sie z Rybka Tiszert na pewno da sie skrocic
|
|
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny które reklamowały torebkę - czym ją wysłać do reklamacji? Może być paczką pocztową, czy tylko kurier?
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie na tej aukcji są bardzo podobne, albo nawet to te same ![]() Cytat:
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyczekuję
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, pamiętam ![]() Na smyczy była, trzymałyśmy ją mocno ![]() Obie pary są szare. Tylko szorty to ciemny szary, a te drugie trochę jaśniejsze
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Padam, godzine załatwiałam oprawe pracy, później lekarz i jeszcze mnie dentystka wymęczyła ((
|
|
#745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie wiem czy wkleję...zobaczymy ![]() Cytat:
hmm a bo mam pewne wątpliwości ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#746 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiesz co, z tymi plażami to różnie bywa. jak się wchodzi głównym wejściem, to faktycznie tłum... ale ja np. rok temu byłam w Łebie, dwa lata temu w Ustce i mieszkaliśmy troszkę dalej od centrum. szliśmy na plażę laskiem i wchodziło się takim bocznym wejściem. duuużo mniej ludzi, spokojnie. za to najgorzej wspominam Władysławowo - masakra .a woda wiadomo - zimna zawsze . najgorzej jak człowiek poleży i potem chce wejść , tylko się opalam. ale nie lubię jak dzieciaki się rzucają w wodzie, albo ludzie grają w piłke, bo pryskają tą lodowatą wodą .i tak kursuję między wodą, potem mi zimno, wracam. potem za gorąco i znowu idę do wody. nie lubię leżec i się smażyć. czytam, robię krzyżówki, ide po kukurydzę, itd ![]() w sumie to trochę lubię ten klimat nad polskim morzem - tzn to, że woda nie jest jak zupa, wieje wiatr, itd. jak byłam w Chorwacji, to wiadomo, było super, ale kurczę, nie wiedziałam co mam ze sobą robić - tak gorąco. i jeszcze te kamienie na plaży ![]() ach, rozmarzyłam się ![]() Cytat:
ale fajnie, że babcia Ci szyje/przerabia różne rzeczy i po czapkę, która marzy mi się w wybranych kolorach muszę się uśmiechać do babci koleżanki ![]() ![]() Danula - <klik klik> ![]() ![]() tylko co tu zamówić ?
|
||
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro robię napad na parfła
![]() Cytat:
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj się natknęłam przez przypadek na artykuł na groszki.pl o tej bajecznej torebce, jak ja ją mogłam przegapić ona w ogóle była dostępna na etorebce? śliczna jeeeeest
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szyć nie szyje (niestety), tylko przerabia, ale to już zawsze coś Ja muszę się kiedyś przejść do babci, żeby nauczyła mnie robić na drutach. Mam włóczki, mam druty, ale co z tego jak dziergać nie potrafię ![]() ![]() Mi się marzą szorty, ale czerwone lub koralowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

ale jak rutkowskiego to 

zimna woda, tlum na plazy - 

((