![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Dziewczyny co do wieku , to chyba ja wygrywam rocznik 80 , co tam przyznam się, a uchodziłąm już za starą pannę
![]() ![]() Czy wódka Pan Tadeusz jest dobra, bo chcemy taką, a niektórzy odradzają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć wahaliśmy się pomiędzy Panem Tadeuszem a Finlandią. I wygrał Tadek ![]() Chyba nawet butelka zgrabniejsza ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
My chyba będziemy mieć wódkę Stock.
Aż się zaczynam denerwować jak tak czytam, że u Was już tyle spraw załatwionych... My w sobotę chyba pojedziemy wybrać garnitur dla TŻta. Dziewczyny, pokażcie jakie planujecie zrobić tipsy. Ja się nie mogę zdecydować na żadne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja planuje je zrobic dzien przed ślubem ![]()
Mam jeszcze czas żeby być grzeczną dziewczynką ![]() Zdeklarowana kociara ![]() Edytowane przez Angel Eyes Czas edycji: 2011-06-27 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę robiła tylko u rąk chyba. U nóg kupię sobie jakiś lakier perłowy chyba i pomaluje po prostu. ![]() To jeszcze jest kwestia do przemyślenia ![]() A planuję pazurki robić czwartek lub piątek. Jeszcze się nawet nigdzie nie zapisałam bo nie wiem gdzie. ![]() Ostatnio robiłam u takiej dziewczyny w domu, ale bardzo szybko mi zżółkły. Dosłownie po kilku dniach. ![]() I nie chciałabym powtórki z rozrywki.
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podobają takie. Szczególnie kuszą mnie te na 3 zdjęciu. Co myślicie? Wydaje mi się, że do sukienki będą fajnie pasować. Tylko nie wiem co na nich zrobić, żeby nie była sama końcówka pomalowana. Jakieś cyrkonie czy kwiatuszek...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba się starzeje, bo kiedyś zrobiłam sobie całe brokatowe różowe ![]() Poza tym jak dla mnie ślubne powinny być delikatniusie ![]() ![]() No, a co myślisz o takich co ja wstawiłam ? ![]()
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się mniejwięcej coś takiego: paznokcie 1 paznokcie 2 ale zdobienie tylko na dwóch paznokciach, nie na wszystkich. AngelEyes - paznokcie które wkleilas mają ładne to zdobienie, ale jakoś ten kształt mi się nie podoba taki ostry :/ Kakunia - a z czego to zdobienie na paznokciach jest zrobione? Kalpana - mnie się podobają te ostatnie - takie naturalne, ale dałabym tam coś cyrkoniowego zamiast tych smutnych kwiatków żeby coś się błyszczało ![]() te trzecie właściwie cały ich urok w tej końcówce pomalowanej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Co do paznokci, zajmie się nimi moja dobra kosmetyczno utalentowana koleżanka
![]() ![]() ![]() Całuski ![]()
![]() |
![]() |
#251 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli Twoj TŻ nie jest bardzo szczupły i wysoki lub niski i dobrze zbudowany, to nie powinniście mieć problemów ze znalezieniem garniaka ![]() A pazurki robię dzień przed, ale nie tipsy tylko hybrydowy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: minini, z Twoich propozycji gdybym musiała wybierać, to zdecydowałabym się na kwiatki. Ale ja minimalistka jestem, więc najchętniej zostałabym przy zwyczajnym frenchu ![]() Jak już jesteśmy w temacie paznokci, to doradźcie mi, czy mam sobie robić złote pazurki czy french, oba warianty bez żadnych ozdób. Buty, makijaż, biżu i opaska we włosach będą złote. Zastanawiam się jeszcze, czy nie zrobić u stóp frencha, a u rąk złota...
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mmedeah88;27772438]Nie stara panna, tylko singielka
![]() ![]() Może być singielka lepiej brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
![]()
Miałam się pochwalić więc to robię. Od godziny 12:10 jestem MGR
![]() Nie mało było stresu, a nawet paniki, ale wyszło jak zawsze. Czyli luzik. Komisja bardzo sympatyczna, nie wnikliwa i sprawna. Tylko żeby takie były. Tak więc następny stres to przymiarka w czwatrtek. Mam nadzieję, że też pójdzie sprawnie jak obrona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dzisiaj od rana uczymy się tańczyć - łatwo nie jest. M. poszedł się teraz obciąć do fryzjera, bo zrobiliśmy krótką przerwę, ale zamierzamy dzisiaj do końca dnia ułożyć i przećwiczyć cały układ ![]()
![]() |
![]() |
#255 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie stresuj się przymiarką, przecież to ma być powód do zadowolenia, a nie zmartwień ![]() Cytat:
![]() My już układ mamy, bardzo mi się podoba ![]() A co tańczycie? I do jakiego utworu?
![]() |
![]() |
#256 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jeszcze dokładnie co będę chciała, ale chyba nie frencha. Myślałam o tym, żeby od strony wolnego brzegu sypnąć srebrnym brokatem i do tego jakieś delikatne fioletowe mazidła albo cyrkonia, lub wersja odwrotna z fioletowym brokatem. Zobaczymy, zwykle ta babka robi mi coś, czego sama bym nie wymyśliła i jest ślicznie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj znowu byłam na uczelni, wyszło na to, że jednak będę miała innego recenzenta (ale fajna babeczka, da pytania ![]() Ciekawe czy nasz promotor się ucieszy z takiego obrotu sprawy, bo dzisiaj go nie było, więc jeszcze nie wie ![]() Także mogę w miarę spokojnie zająć się myśleniem o ślubie, a w międzyczasie będę się przygotowywać do obrony. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Raczkowanie
|
Sama nie wiem
![]() Znalazłam je po prostu w internecie, bo szukałam inspiracji ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Skoro będziesz miała sporo ozdób złotych, to paznokcie możesz mieć neutralne. Ewentualnie zastanowiłabym się nad jakimiś delikatnymi ozdobami na frenchu. Na kciuku i serdecznym palcu. Albo tylko na serdecznym. ![]() Po prostu uważaj, żeby nie przedobrzyć. Dobrze, że starasz się wszystko dobrać, żeby pasowało kolorystycznie do siebie. Na pewno będziesz wyglądać oryginalnie i pięknie ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
W sumie żeli jeszcze nigdy nie miałam robionych. ![]() Ta dziewczyna mi powiedziała że jakby mi zżółkły to żebym zmyła tą wierzchnią warstwę i pomalowała lakierem bezbarwnym. Z tym, że miałam kwiatki z akrylu i na pewno by się ładnie nie pokryło, więc wolałam w ogóle tego nie ruszać. Potem żałowałam, że nie poszłam do Niej żeby Jej pokazać, ale nie chciałam wyjść na jakąś snobkę ![]() Rozumiem jakbym chodziła na solarium, ale nie byłam. W domu też nie wykonywałam jakiś strasznych prac żeby tak mi zżółkły już po kilku dniach.. No, chyba, że to od słońca.. ![]()
![]() |
![]() |
#258 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do moich paznokci to też mi się wydaje, że już będzie za dużo złota. Koleżanka stwierdziła, że ten złoty "może trącić Cepelią" ![]() Cytat:
![]() Spróbuj może tym razem żel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I nie oszukujmy się, ale tak czy inaczej trzeba mieć odwagę, aby dobrać sporo złotych dodatków na ślub ![]() Ahh! Az ciekawa jestem efektów ![]() Co do tych moich nieszczęsnych pazurków to też uważam, że dziewczyna musiała mieć kiepski akryl. I już kilka osób mi tak sugerowało, dlatego na ślubne paznokcie do Niej nie pójdę ![]() Chciałabym zrobić sobie żelowe. Już nawet niedawno o tym tu na forum wspominałam, ale nigdy nie robiłam a nie chcę robić sobie teraz sztucznych i przed ślubem znowu, bo moje paznokcie mogą baaardzo na tym ucierpieć ![]() ![]() To jest właśnie taka męka jak nie można zapuścić swoich ładnych naturalnych ![]() ![]() Znalazłam kilka fotek pazurków ze złotymi ozdobami. Może jakieś Ci się spodobają ![]()
![]() |
![]() |
#260 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My właśnie chcemy na plaży zrobić sesję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A myślałam, że pojęcie "starej panny" odeszło już do lamusa ![]() Cytat:
![]() Muszę mieć krótkie, naturalne ze względu na soczewki. Długie paznokcie mi przeszkadzają. Gratulacje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego myślałam o podyplomówce z analityki medycznej, ale niestety póki co mnie nie stać ![]() Muszę się teraz odstresować, żeby mi się czasem okres nie przesunął, bo nie wyobrażam sobie mieć w dniu ślubu ![]() A dzisiaj dzwoniła już do mnie babka z cukierni, żeby potwierdzić, czy zostajemy przy naszym zamówieniu, niedługo pewnie też będzie dzwonił fotograf i DJ... Uff coraz mniej czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
ja sie coraz bardziej stresuje. w pracy dzisiaj było mi tak słabo, że myslałam że mnie stamtąd wywiozą
![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27779143]Kto to jest opiekunka pracy?[/QUOTE]
U mnie to wyglądało tak, że mieliśmy panią doktor, która pomagała nam w pracy laboratoryjnej, a później do niej wysyłaliśmy fragmenty pracy, ona je poprawiała i sugerowała, co jeszcze napisać, pomagała przy statystyce itd. Dopiero ostatnią wersję pracy czytał promotor i znowu sugerował poprawki. W praktyce opiekun to osoba, która robi co, czym powinien zająć się promotor, przy czym przy okazji on jej o niczym nie informuje, więc o wszystkim dowiadujemy się na ostatnią chwilę ![]() U nas na większości katedr jest tak, że promotorem na papierze jest profesor albo dr hab. - kierownik katedry, natomiast doktorzy z katedry zajmują się studentami. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Do kiedy chodzisz do pracy? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My tańczymy taką sobie naszą choreografię do Sinatry I've got You under my skin". Powinien to być foxtrot - u nas oczywiście jest to takie tuptanie "na 3" z pewnymi figurami z foxtrota, które znaleźliśmy gdzieś na youtubie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27779963]Widzę, że jednak tuż przed ślubem stres się zwiększa. Musisz się jakoś zrelaksować, odprężyć. Nie możesz ciągle myśleć o ślubie
![]() Do kiedy chodzisz do pracy? .[/QUOTE] a ja do środy. dobrze, że mam dużo w pracy do zrobienia, bo bym oszalała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.