|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
hej , jestem..znowu po dłuższym czasie...
Jak tam Wam początek lata mija? U nas ta pogoda taka pokręcona... szczególnie wiatr mnie wkurza. Co do teściowych to moja ogólnie jest fajna , kochana nawet ale niesamowicie przewrażliwiona co do dzieci . Ja dostaje gorączki niekiedy jak po raz setny mi wmawia ze może dzidziuś jest głodny, ze może ma pełno ze zaraz spadnie z łóżka chociaż jest metr od brzegu , ze to i tamto... A starszego to bym musiała przy niej chyba na smyczy trzymać bo ona cala w strachu zeby sie nie przewrócił albo uderzył. Najgorzej jest jak sie żegnamy.. to oni potrafią jeszcze pól godziny stać i gadać, ja juz go tam upominam ,ciągnę... i jeszcze na koniec mama wciągnie nas do mieszkania chociaż tam jest tak zimno i ponuro... Acha i jak juz tu jestem to mam pytanko, co myslicie o włosach pofalowanych za pomocą warkoczyków ..wygląda to jak karbownica zrobione... Zrobilam sobie tak i mam mieszane uczucia bo podobam sie sobie nawet , mężowi i jego kumplom tez sie podoba ale z drugiej strony troche to kiczowate i niemodne chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sorki, ze tak milczałam, ale same wiecie. ![]() ![]() ![]() Noi tak miałam przeprowadzony wywiad, kiedy miałam ostatnią @, według ostatniej @ dziecko przyjdzie na świat 10 lutego ![]() ![]() ![]() Powiedzieliśmy rodzicom tzn mamie, bo mego taty nie było bo pojechał na ryby. Mam wzruszona ale oczywiście szczęśliwa, że znów babcią zostanie. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-27 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
aaa gratulacje!!!!!! super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
arnama, nixie dziękuje
![]() ![]() Co do włosów, które sobie zrobiłaś, jak dla mnie są ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje, niech wszystko będzie dobrze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
nixie, coś Ta teściowa to przewrażliowiona kobieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Ciesze się, że czekałyście ![]() ![]() A no wierząca, najpierw zapytała czy jesteśmy szczęsliwy, my tzn mąz wtedy odpowiedział że dla Nas tak. A doktora, powiedz.że nie dla wszystkich zawsze jest szczęśliwie jeśli dowie sie ktoś o ciąży. My: no tak wiemy... A samopoczucie, ok ![]() ![]() Dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uuu współczuje bólu zęba ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Karinio cieszę się tak jak to wszystko czytam, że aż mam łzy w oczach
![]() ze szczęścia ![]() ![]() Ja mężowi na obiad chciałam zrobić tortille ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś chodziłam za formami silikonowymi do ciast, zwłaszcza mufinków i.... nie ma w moim mieście- wiosze ![]() Jutro chyba pojedziemy do Ikei, może tam będą ![]()
#4756 | |
Raczkowanie
|
dzięki za opinie
Cytat:
![]() karinio, będziesz lutówka , tak jak ja byłam ![]() ![]() A u mnie ogólnie wszystko w porządku , po wielu nieudanych próbach zachustowania malej w " kieszonkę" poddałam sie i dzisiaj spróbowaliśmy z "podwójnym x" i sie udało , Pierwszy spacerek 20 minut i Milla zachwycona ![]() mężuś juz sie zmagistrowal.. i teraz ma fazę przytulania i leniuchowania.. ale należny mu sie bo postarał sie na 5. Zaczyna juz wysyłać podania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Formy silikinowe są w Tesco, nie wiem czy tam masz w pobliżu. n_i_x_i_e mi też nie za bardzo się takie włosy podobają. Robiłam tak w podstawówce. Gratulacje mgr dla męża ![]() Dziś sprzątałam cały dom, po remoncie balkonu i po pobycie psa u nas (pełno sierści i odcisków łap na panelach). Jeszcze mi dziś kuchnia została do ogarnięcia, ale już mi się nie chce. ![]() ![]()
![]() |
#4758 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Znowu trochę mnie nie było, ale jak laptop uratował się po zalaniu to potem napadła go masa wirusów i musieliśmy go na parę dni oddać kumplowi, żeby go wyczyścił ![]() Niestety jak zwykle nie mam za bardzo czasu, żeby Was nadrabiać, bo cały weekend nas nie było, a zostawiliśmy po sobie w domu niezły bałagan i pomału to ogarniam. Także jak mi się uda to Was ponadrabiam, a jak nie to wybaczcie.
![]() |
#4759 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
nasz też kilka dni temu padł, trzeba było nowy sytem załadować. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() i ciesze się, że już coś masz za sobą no i całkiem całkiem samopoczucie, ale brak tu twojej energii, naprawdę jest to wyczuwalne Jednak na pewno wszyscy się ze mną zgodzą, że rozumiemy ten odmienny stan iż ma on swoje prawa Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-06-27 o 19:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
ząb przestał boleć po godzinie lub dwóch potem zasnęłam. Posmarowałam go na zewnątrz maścią przeciwbólową i przeciwzapalną i może to i głupie ale zrobiłam o samo wewnątrz. najpierw mnie schłodziło, potem zaczęło nagrzewać i troszkę piekło ale dzięki temu przeszło. Maść ma w sobie paracetamol
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
ariena byłam w Tesco i nie widziałam takich
![]() Kusiła mnie patelnia teflonowa za 49zł... ale może lepiej dac wiecej i kupić porządną z Tefala ![]() Też myślałam o pizzy na jutro, póki jeszcze warzywa możemy jeść ![]() Ale jeszcze w pracy zobaczę, może poszukam jakichś pomysłów na obiad a po pracy zrobię zakupy ![]() Byliśmy znów u Teściowej... Ona chyba na prawdę ma wyrzuty sumienia że to przez nią się odchudzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ech muszę iść spać... bo jutro muszę jeszcze wcześniej wstać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() Mamba napisz proszę jak tam sytuacja, jak przebiegła rozmowa, bo ciagle o Was myślę ![]()
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Żonki i Mamusie
![]() Zapowiada się dziś u mnie gorący dzień ![]() Nie wyspałam się- co było do przewidzenia ![]() Mężuś tak słodko się do mnie tulił nad ranem że aż sie wstawać nie chciało, ale cóż obowiązek obowiązkiem ![]() Patrzyłam na stronę Ikei wczoraj i jest komplet dwóch patelni teflonowych za... 29zł muszę koniecznie obejrzeć- wiedziałam że na Ikeę zawsze można liczyć ![]() ![]()
![]() |
#4764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tez sie nie wyspalam i zaraz wychodze ![]() nixie jesli Ci sie podoba to nos takia fryzurke ![]() co do modnych fryzur na ten rok to znalazlam, ze modne w 2011 sa: krecone retro,krotka asymetria,gnieciony glamour ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie zapowiada sie gorączka, pewnie sie ugotuje jak bede wracac do domu
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włosy... no tak: naturalny look przede wszystkim rządzi, czyli tj byś umyła włosy i zostawiła do wyschnięcia ![]() Moje do tego się nie nadają, więc na co dzień związuję byle jak, przeprostowując tylko grzywkę, a od święta prostuję całe, ale nie tak mega mocno, tylko żeby własnie naturalnie sie układały ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- nixie a jeszcze mi się przypomniało że moje koleżanki, ja czasem też, choć u mnie to nie się nie sprawdzało, robiły tak, że posuszone włosy, ale lekko wilgotne, zawijały w kilka luźnych koczków, jak wyschły, po rozpuszczeniu powstawały takie fale, jak by pomierzwione włosy, lub lekko rozprostowane loki ![]() ![]() Co do trwałej: jak zrobisz w dobrym salonie to myślę że było by ok- ew. zawsze możesz pogadać z fryzjerką, no chyba że rozjaśniasz, to wtedy jest znacznie gorzej ![]()
![]() |
#4767 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na początek witam wszystkich w piękny słoneczny dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi minąć trochę czasu by wszystko wróciło do normy- to oczywiste ![]() Jednak takimi małymi kroczkami a do celu- byś Ty była najważniejsza, nie mamusia ![]() Życzę wielu, nie tyle normalnych, co baaaaardzo udanych stosunków ![]()
![]() |
#4769 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() No to fajnie że data już mniej więcej znana ![]() a do tej wizyty to jeszcze trochę czasu zejdzie... no ale może jakoś wytrzymasz i my też ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() I gratulacje dla Męża ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale lipa z tym sklepem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.