|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szukam masażysty/gabinetu masażu - pomóżcie!!
Witam!
Błagam pomóżcie - szukam gabinetu masażu w Katowicach. Chodzi głównie o masaż wyszczuplający (brzuch) z góry dzięki |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Szukam masażysty/gabinetu masażu - pomóżcie!!
Zapytaj w Presto na Batorego 4a tel. 253-07-57
www.presto.katowice.pl Jedna z wizażanek - obsesja - chwaliła panią wykonującą takie masaże na os. Paderewskiego (wyszczupliła sobie uda), ale niestety nie znam telefonu ani adresu
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Aha. Dziękuję Ci bardzo. Spróbuję tam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Osobiście polecam Pana Przemka Makowskiego, tel. 601 159 955 jest w pełni wykwalifikowanym masażystą i także rehabilitantem. Jest także jedną z pierwszych osób które biora udział w programie: ścisłej współpracy masażystów z lekarzami specjalistami med. estetycznej. Ufam ze nie zawiedzie. W razie zbyt zajetych terminów, prosze powołać sie na mnie, tj. Bodyworkera i oczywiście Wizaż.
Powodzenia. Pozdrawiam Katowice. |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Bodyworker, Ty chyba chcesz Przemka wykończyć
ja oczywiście wiem o nim i pamiętam, ale mój bardzo-potrzebujący kolega ma prawdziwy problem żeby się z Przemkiem umówić Przemek jest tak rozrywany, że nie mam śmiałości go ścigać i grzecznie trenuję zaleconą przez niego jogę : Mam nadzieję, że w okolicy wkrótce zaroi się od Twoich adeptów ... serdeczności
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
A mówiłem chłopinie, zabierz sie za specjalizację masazy kosmetycznych i med. estetycznej. A nich pracuje w pocie czoła. U nas w Poznaniu oficjalnie rozpoczety: Okres Polowania na Cellulit, to i w Katowicach ci pracy dostatek.
"Niech sie chłopina na boki nie rozglondo yno dziołchy masuje, cellulitu ci u nas dostatek" |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Nojlepszy celulit jest po roladzie z kluskami, modrom kapustom a szpajzom na deser
/ a wszysko bestuż, co chopy po niedzielnym łobiedzie ino łoglondajom mecze i sie kaloryje dziuchom odkładajom wiysz kaj
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Spróbuję, może mi się uda tam dostać
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Re: Szukam masażysty/gabinetu masażu w Krakowie
A może ktoś podpowie mi jakieś namiary w Krakowie, kogoś kompetentnego (głównie wyszczuplanie, ale może i w przyszłości masaż mamy) i w miarę dostępnego. Muszę przyznać że wolałabym kobietę
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Re: Szukam masażysty/gabinetu masażu w Krakowie
W Krakowie polecam mrg Mariusza Rudzkiego, nie wiem gdzie obecnie przyjmuje, ale jest jednym z najbardziej kompetentnych terapeutów jakich znam, nr 0608040066. Jest także masażystą biorącym udział w programie: zastosowanie masażu w medycynie estetycznej. Ufam, iz uda sie go złapać.
Pozdrawiam i życze dobrych rezultatów. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Katowice "na posterunku" ;)
Ja nieskromnie moge polecic siebie...
Katowice -Giszowiec wiecej informacji podam zaintersowanym Wizazankom w mailu mam na imie Kasia |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
szukam pracy w łodzi jako masażysta
przeprowadzam sie do łodzi i szukam pracy jako masazysta lub nauczyciel wychowania fizycznego.
mieszkam aktualnie w wodzisławiu śl i zajmuje sie na codzien masazem klasycznym,relaksacyjnym i ucze w szkole gimnazjalnej,jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt. |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Re: szukam pracy w łodzi jako masażysta
Może pomoże kilka informacji dotyczących kwalifikacji związanych z wykonywaniem masażu.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzony masażysta w Olsztynie - szukam :)
tak jak w temacie, szukam dobrego masażysty w Olsztynie,wykonującego masaż modelujący sylwetkę oraz w walce z celulitem
![]() będe wdzięczna za wszystkie kontakty |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Szukam masażysty do gabinetu kosmetycznego
Otwieram gabinet i szukam masażysty/tki, mam duże pomieszczenie i moze znacie kogos w Bydgoszczy kto chcialby podnajac jakies 20-30 m2
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzony masażysta/ka w Londynie - szukam
Witam, tak jak w temacie, poszukuje masażysty lub masażystki. Mam problem z rwą kulszową.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzony masażysta/ka w Londynie - szukam
Hejka,..już znalazłam
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sprawdzony masażysta/ka w Londynie - szukam
Kbaga czy mozesz podac namiary natego masazyste? Dzieki. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#19 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-11
|
http://massagethai.info Masaż Warszawa Massage Warsaw Thai Salon Studio London
poszukaj na googlu 'massage london'
albo wejdz od razu na www.massagelondon.org |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Szukam sprawdzonego masażysty w Krakowie
Czy możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę w Krakowie, który wykonuje m.in. drenaż limfatyczny?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam sprawdzonego masażysty w Krakowie
Hey, ja moge polecić- miejscowośc nazywa się Czernichów i jest 20 km od Krakowa. Ale warto sie tam przejechac, naprawde bardzo niskie ceny (warto wydac te 2,5 zl na busa) i swietny masazysta.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam masażysty/gabinetu masażu - pomóżcie!!
W Bydgoszczy moge polecic pana Olafa profesjonalny i niedrogi w granicach 40zł za masaż klasyczny.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Szukam rehabilitanta ze Stargardu Szczecinskiego
Szukam dobrego rehabilitanta ze Stargardu Szczecinskiego swiadczacego uslugi w domu pacjenta. Prosze o kontakt na trart@tlen.pl.
Pozdrawiam
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
targi masazu w krakowie, 17.04 krolewska 86, od 14:00
.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-07-20 o 23:11 |
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: targi masazu w krakowie, 17.04 krolewska 86, od 14:00
witam wszystkich serdecznie
o to Właściwy program Targów : Krakowskie Targi Masażu - 17 kwiecień 2008godz 14 Policealna Integracyjna Szkoła Masażu Leczniczego nr.2 w Krakowie Pokazy i Prelekcje Terapeutycznych Masaży Relaksacyjnych: Integracyjny Masaż Bodywork Masaż relaksacyjny, leczniczy i profilaktyczny całego ciała ze szczególnym uwzględnieniem – w kolejnych sesjach – aktualnie zablokowanych miejsc. Kluczem jest tu stosowanie miękkich, bezbolesnych, ale głęboko oddziałujących technik masażu, połączonych z elementami ćwiczeń biernych. IBM zarówno teoretycznie jak i praktyczne opracowany został zgodnie z kanonem współczesnej medycyny i psychologii. Masaż relaksacyjny oparty na ruchu Tai-Chi Masaż relaksacyjny oparty na ruchu Tai-Chi jest zabiegiem, który w połączeniu z muzykoterapią, aromaterapią i wyciszeniem, stanowi skuteczną metodę relaksacji. Masaż oparty na ruchu Tai-Chi, jest połączeniem techniki relaksującego masażu Alain’a Mounier’a i starodawnej chińskiej sztuki Tai-Chi. W efekcie powstał masaż, jako metoda relaksacyjna, profilaktyczna, rewitalizująca, energetyczna i modelująca. Wykorzystując zasady Tai-Chi przy poruszaniu się w trakcie masażu, pozwalamy by nasze ciało swobodnie wykonywało ruchy, płynnie balansowało i wchodziło w harmonijny rezonans z ciałem osoby masowanej. Zastosowanie tej metody masażu pozwala osiągnąć rozluźnienie mięśni bez odczucia bólu, a stan głębokiego relaksu przywraca wewnętrzną harmonię i łagodzi napięcia. Sztuka uzdrawiania polinezyjskiego Ma-uri Program prezentacji: - wykład "Polinezjska filozofia zdrowia" - podstawowe informacje z zakresu pracy z ciałem i czytania ciała według Polinezyjczyków - demonstracja masażu Ma-uri - krótka prezentacja historii i zalet systemu treningu Ma-uriRefleksoterpia stóp Refleksoterapia to doskonała metoda relaksacyjna, która jednocześnie może być wykorzystywana do wspomagania leczenia określonych schorzeń. Podczas wykładu przedstawione zostaną wszystkie praktyczne elementy zabiegu wg metody Inge Dougans, która łączy refleksoterapię z chińską terapią meridianów co powoduje, że metoda ta jest wyjątkowo skuteczna. Przedstawiony zostanie także program Międzynarodowej Akademii Refleksologii (zarejstrowana przez Kuratorium Oświaty w Warszawie). W Akademii można zdobyć międzynarodowy dyplom w nowym w Polsce zawodzie refleksologa. Wykładowcy: dr n. med. Eliza Sobuta Absolwentka Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie, wykładowca The International Academy of Reflexology & Meridian Therapy w Warszawie, Koordynatorka Oddziału Regionalnego Akademii w Krakowie, refleksolożka. Prowadzi w Krakowie Centrum Promocji Zdrowia i Terapii Meridianowej. Ludmiła Petrenko licencjonowana instruktorka Tai-Chi, ekspert modelowania sylwetki, autor „Masażu relaksacyjnego opartyego na ruchu Tai-Chi”. „(...)Poprzez skoncentrowane odczuwanie własnego ciała doświadczyłam, jak wykorzystywać ruchy Tai-Chi przy wykonywaniu masażu. Dzięki tej technice osiągnęłam możliwość wykonywania bardziej delikatnego masażu o działaniu relaksacyjnym, uspokajającym i profilaktycznym. Daje to korzyści obustronne. Elastyczny, rozluźniony kręgosłup osoby masującej, pozwala na zachowanie dobrego samopoczucia przez dłuższy okres pracy. Siła wykonywanych czynności wynika nie z siły mięśni rąk, lecz przekazywana jest z ruchu nóg, co zapobiega nadmiernemu zmęczeniu i bardzo ułatwia prace masażysty (...)”- tłumaczy Ludmiła Petrenko. Justyna Rychlewska-Suska Praktyk i Trenerka Ma-uri i huny, artystka, a także pasjonatka szamańskich systemów pracy z ciałem i umysłem. W 2004 roku ukończyła cykl profesjonalnego szkolenia Praktyków w Instytucie Ma-uri w Nowej Zelandii. Obecnie mieszka w Puszczy Drawskiej, gdzie prowadzi Dom Nauczania „4 WIATRY” poświęcony treningom Ma-uri oraz edukacji z zakresu szeroko pojętej świadomości emocjonalnej, duchowej i ekologicznej. Współpracuje z Instytutem Ma-uri jako „resource person”. Piotr Szczotka Terapeuta, absolwent Medycznego Studium - Wydział Masażu Leczniczego w Krakowie oraz Health Enrichment Center, USA, autor Integracyjnego Masażu Bodywork oraz Dynamicznego Masażu Antycellulit, autor książek i wielu artykułów, współpracujący z Kliniką Estetyki Ciała w Poznaniu, Sekcją Medycyny Estetycznej PTL i Podyplomową Szkołą Medycyny Estetycznej PTL.Wystawcy: Firma Habys - produkująca stoły do masażu, sprzęt rehabilitacyjny oraz wyposażenie gabinetów. Miejsce: Szkoła Policealna Integracyjna Masażu Leczniczego, ul. Królewska 86 Cena: Słuchacze i Absolwenci Szkoły Masażu - 10zł Pozostali uczestnicy - 15zł Podczas trwania wykładów, na podstawie biletu wejściowego otrzymać będzie można zaświadczenie o uczestniczeniu w Krakowskich Targach Masażu Serdecznie zapraszamy |
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
targi spa & wellness Lodz 12-14.09
nieopłacona reklama.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-28 o 13:41 |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: targi spa & wellness Lodz 12-14.09
O - ciekawe
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
targi spa & wellness Lodz
przekazalem info, ktore zaciekawilo innych uzytkownikow - nie mam nic wspolnego z tymi targami i nie mam absolutnie zadnej korzysci z przekazania tej informacji. Celowo nie podalem zadnego adresu czy kontaktu do organizatorow.
jednoczesnie przepraszam moderatora, jesli dodaje mu niepotrzebnej pracy w utrzymaniu porzadku na forum - jakkolwiek, w zaden sposob nie bylo to moja intencja. Nie podwazam decyzji moda o przyznanie mi z miejsca 3 punktow karnych za przakazanie info i nie zamierzam jej dyskutowac, ale jego decyzja wydaje sie nad wyraz surowa i pochopna Edytowane przez massagethai Czas edycji: 2008-04-28 o 15:23 |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Targi Masażu Kraków nie tylko dla profesjonalistów
Witam, 28 października kolejne Targii Masażu w Policealnej Szkole Integracyjnej Masażu Leczniczego www.masaz.home.pl
W sobotę 11 pażdziernika zapraszam także do spotkania i rozmowy na temat masażu podczas Targów w Warszawie www.zpwkp.pl Dalsze terminy wykładów na www.imbw.pl/aktualnosci.php Pozdrawiam Piotr |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
świetna masażystka - Katowice i okolice
Cześć
jako sama borykam się z bólami pleców, i wiem jaką ulgę przynosi seria masaży .... chciałam podzielić się wiedzą na temat niesamowitej masażystki z Katowic. Kobieta w pełni profesjonalna, z dużym doświadczeniem a co najważniejsze dojeżdża nawet do domu Specjalizuje się w kręgosłupie i masażach wyszczuplających.... jeśli ktoś jest zainteresowany - info na PRV pozdrawiam
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

Mam nadzieję, że w okolicy wkrótce zaroi się od Twoich adeptów ...