Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 18:54   #2551
gosssiia
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Kiedy rusza II tura?

Byłam dzisiaj u siebie, w Radomiu. Spokój, cisza, nic kolejek, ja nie mam większych potrzeb, jest dużo rzeczy więc myśle że poczekam jeszcze trochę bo kilka bluzek jakieś butki, no i może marynarkę na pewno znajdę dla siebie też potem

Chociaż jeden sweterek tak do mnie dzisiaj krzyczał od samego wejścia, że nie miałam serca go nie wziąć
gosssiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:54   #2552
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Nie mierzyłam jej, ale na żywo wygląd bardzo ładnie, robi wrażenie.
Pasiaki widziałam w piątek (jeden kupiłam) była M, L, ale to w piątek.

czy Krakow nie doczeka sie pasiakow

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:55   #2553
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak z innej beczki, poszukuje melissek, fotki w załączniku, czy widziałyście u siebie w sklepach? mam je w kolorze czarnym i są tak niesamowicie wygodne, że muszę mieć też pudrowe:P
Tez sie nad nimi zastanawiam tylko nie wiem jak z rozmiarem trafic,bo chce kupic przez net...Rozmiarowka wypada standardowo?Mam dylemat,bo czasami kupuje 37,czasami 38 Moze w przypadku plastikowych butow lepiej wziac te 38?

a zeby nie bylo OT to napisze ,ze u mnie w zarach (de) ciagle do zdobycia wizazowe hity-dzis widzialm dwie kobaltowe kolejarki,tulipanowe sukienki-paseczkowa i w kwiatki,popularne to kopertowki itd...
Stary 2011-06-27, 18:56   #2554
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
właśnie dokupiłam dziś do niej pomarańczowy pasek
Gabi to pstrykaj fotki na bloga,bo ja juz dzis chyba setny raz sprawdzam czy dodałas cos nowego I co tam fajnego w douglasie zakupiłaś?

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:56   #2555
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie dokupiłam dziś do niej pomarańczowy pasek
ooooo z zary?
szukałam go
Stary 2011-06-27, 18:57   #2556
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Gabi to pstrykaj fotki na bloga,bo ja juz dzis chyba setny raz sprawdzam czy dodałas cos nowego I co tam fajnego w douglasie zakupiłaś?
pstryknę na dniach jak dojdzie kobaltowa torebka - będzie ładniej nic nie kupiłam popatrzyłam na ceny, może uda mi się taniej na lotnisku kupić
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
ooooo z zary?
szukałam go
nie nie, nie byłam w Łodzi, kupiłam u "siebie" w h&m

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-06-27 o 18:59
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:59   #2557
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosssiia Pokaż wiadomość
Kiedy rusza II tura?

Byłam dzisiaj u siebie, w Radomiu. Spokój, cisza, nic kolejek, ja nie mam większych potrzeb, jest dużo rzeczy więc myśle że poczekam jeszcze trochę bo kilka bluzek jakieś butki, no i może marynarkę na pewno znajdę dla siebie też potem

Chociaż jeden sweterek tak do mnie dzisiaj krzyczał od samego wejścia, że nie miałam serca go nie wziąć
byly brodkowe bluzki?

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:01   #2558
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
pstryknę na dniach jak dojdzie kobaltowa torebka - będzie ładniej nic nie kupiłam popatrzyłam na ceny, może uda mi się taniej na lotnisku kupić

Muszę zobaczyć
Stary 2011-06-27, 19:01   #2559
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Chyba bezpowrotnie minęły czasy, kiedy byłam w stanie nadążyć za Wami .

Mnie również szał wyprzedaży ominął. Kupiłam jedynie tą małą jasną torebkę , potrzebowałam takiej wielkości i przez ramię. Do pracy się nie nadaje, ale np. na zakupy jest fajna. Już ją polubiłam .

Zastanawiałam się nad białą sukienką z czarnymi wstawkami na rękawach, ale wszystkie były brudne od podkładu. Bardziej interesuje mnie nowa kolekcja, nawet jedna torebka wpadła mi w oko.

Jakiś czas temu mierzyłam tulipanową XS, ale na mnie była zdecydowanie za duża. Odstawała w talii, biuście, w biodrach też nie leżała ładnie. Długość lekko mnie przytłaczała.
Aguś ja też nie nadążam za dziewczynami
Bardzo ładna ta Twoja torebeczka- masz może jej jakieś "domowe" zdjęcia?
Co do sukienki- Ty jesteś malutka i drobniutka wcale się nie dziwię

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Widziałyście tulipanka paseczkowego?? Ta bloggerka wygląda w niej obłędnie!!!!
Rzeczywiście! Sama bym się tak nie ubrała, ale miło się na nią patrzy.

Znalazłam jeszcze takie zdjęcia Zarowych wyrobów
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:06   #2560
misiaczek187
Zadomowienie

Dziewczyny,a ten sweter Dodowy srebrny w rozmiarze "M" widziałyście gdzieś u siebie marzy mi się on

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:09   #2561
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:

Oj torebeczka będzie cudnie wyglądała
Co do kosmetyków masz racje lepiej się wstrzymać i kupić taniej na lotnisku a jak nie to po Twoim powrocie już będą na pewno promocje -20% Sephorze i jakieś inne w Douglasie

Dziewczyny czy teraz w Zarze będą się normalnie w poniedziałki,czwartki i piątki pojawiały jakieś ciuszki/buty z nowych kolekcji?Czy będzie w dostawach ciągle to samo co jest na stronie?

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:14   #2562
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
a ja wam powiem, że jestem mega zadowolona z wyprzedażowych zdobyczy, choć w ogóle te rzeczy nie widniały na mojej liście dzisiaj miałam tę niebiesko-turkusową sukienkę, jest bardzo wygodna, weszłam w niej do douglasa a tam "moja" pani "Oooo dzisiaj w naszych barwach" a ja na to "Ooooo no to może jakiś rabacik " Także jakby któraś się jeszcze zastanawiała nad tą kiecką to polecam!!!
Pokaż się w tej sukience na blogu, wtedy niejedna się do niej przekona
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:18   #2563
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Tez sie nad nimi zastanawiam tylko nie wiem jak z rozmiarem trafic,bo chce kupic przez net...Rozmiarowka wypada standardowo?Mam dylemat,bo czasami kupuje 37,czasami 38 Moze w przypadku plastikowych butow lepiej wziac te 38?

a zeby nie bylo OT to napisze ,ze u mnie w zarach (de) ciagle do zdobycia wizazowe hity-dzis widzialm dwie kobaltowe kolejarki,tulipanowe sukienki-paseczkowa i w kwiatki,popularne to kopertowki itd...
lepiej chyba większe, bo te buty się nie rozcisną a jak będą cisnąć to nieciekawie.
znalazłam te buty na melshoes ale nie ma mojego rozmiaru, będę zaglądać może dołożą.:P

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:35   #2564
stokrotka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziękuję!!! Zakochałam się wyglądasz extra!!!!! Bardzo wysoka jesteś? Super wygląda ten fason do Twojego wzrostu i chudziutkich nóżek Dziękuję za wymiary- uspokoiłaś mnie

Teraz pozostaje mi tylko czekać
Nie jakaś bardzo wysoka, ale 176cm mam
To teraz możesz już spać spokojnie Cieszę się, że mogłam pomóc

Budgetko Sprawdzałam tą spódniczkę dla ciebie, ale z zielonych były niestety tylko te z woman dzisiaj, basicowych nie namierzyłam na sklepie...
Jak tam pięty?
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:42   #2565
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny natknęłyście się może na te 2 rzeczy na wyprzedaży gdziekolwiek??
wisienka1000 nie widziałam ani swetra, ani torebki

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Rzeczywiście, bardzo nie przyjemni:/ A już jak widzą samochód na innych numerach (np. mój ), to już całkiem!

Dziewczyny, a czy któraś z Was widziała u siebie te buty w rozmiarze 36?
BlairWaldorf bucików nie widziałam
Paryzanko zielona dresowa w rozmiarze L była w Krakowskiej
Budgetko zielonej spódniczki nie znalazłam, dużo jest tej drugiej zielonej, tej Twojej wcale.
mon9 sprawdziłam dokładnie ani torebki, ani spódniczki, ani zielonego pasiaka.

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
po zdjęciach z bloga Gabi

poszukuję namiętnie tych bucików w rozm. 37 ew 38
Rarrka90 buty były w rozmiarze 40.

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ponawiam moje pytanie gdzieś jeszcze uda mi się dostać sukienkę i marynarkę
Innocencee rozmiar L marynarki wisiał w Krakowskiej.Szpilek niet i sukienki różowej niet.
pronunciation bluzka w rozmiarze L w Krakowskiej, ale Ty już swoją masz

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość

Rzymianko,pamiętaj jutro o mnie i peep toe
Manahajera przynajmniej Kochana Tobie dziś udało mi się pomóc
Kudliczek torebki w Krakowie nie było.
Lunus były tylko białe asymetryczne, nie było, czarnych, granatowych jedna 40 żółta w Krakowskiej pobrudzona i bez metki.
Pani_Pusia pasiaków brak w żadnym kolorze i w żadnym rozmiarze.
Celly czerwonej torebki nie widziałam.

Jeśli kogoś pominęłam to proszę pisać na pewno mam to na kartce.Teraz was czytam i odpisuję na posty Zapomniałam napisać, że sprawdziłam tylko Plazę,Krakowską i Kazimierz nie miałam już siły na Bonarkę.

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:05
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:48   #2566
Manehajera
Zakorzenienie

Rzymianko, bardzo Ci dziękuję co prawda dziś nie dałam rady podjechać ale jutro wieczorkiem na pewno po nie wysoczę oby rozmiar był ok i żeby były wygodne możesz jeszcze tylko zmierzyć wysokość obcasa? 10cm będzie?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:52   #2567
stokrotka215
Raczkowanie

A powiedzcie mi jeszcze bo chciałam dzisiaj zakupić ten sweterek w wersji niebiesko-czarnej ale w końcu go nie wzięłam, bo wersja zielna w szn przeceniona na 49, a wersja niebieska cały czas z metką 89. Te sweterki leżały w stercie ubrań, dokopałam się też do innych i niestety żaden egzemplarz niebieskiego nie jest przeceniony. U was też tak jest?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RIPED%2BJUMPER
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:01   #2568
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

Aaaa Rzymianko wyglądasz w tulipanku ślicznie
praline bardzo Ci dziękuję. czerwona też mi się podoba na tych zdjęciach, ale ona jest chyba jeszcze krótsza od tych naszych letnich.Czy tylko mi się tak wydaje.
Agnes18 kuferka na 100% nie było, na koszulki nie patrzyłam.
Lunus czerwonej nie widziałam, a niebieskiej było M w Krakowskiej.

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Rzymianko, bardzo Ci dziękuję co prawda dziś nie dałam rady podjechać ale jutro wieczorkiem na pewno po nie wysoczę oby rozmiar był ok i żeby były wygodne możesz jeszcze tylko zmierzyć wysokość obcasa? 10cm będzie?
Manehajera Martuś 9,5 do 10 zależy gdzie mierzę. Pamiętaj, że mogą Ci transferować 39 z Krakowa jakby coś.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi jeszcze bo chciałam dzisiaj zakupić ten sweterek w wersji niebiesko-czarnej ale w końcu go nie wzięłam, bo wersja zielna w szn przeceniona na 49, a wersja niebieska cały czas z metką 89. Te sweterki leżały w stercie ubrań, dokopałam się też do innych i niestety żaden egzemplarz niebieskiego nie jest przeceniony. U was też tak jest?

stokrotka215
chciałabym pomóc, ale sweterków nie przeglądałam.
Stary 2011-06-27, 20:06   #2569
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:

A może ich po prostu nie ometkowali? Nie pytałaś w kasie?

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:09   #2570
moja imaginacja
Zakorzenienie

dziewczyny jak sprawdzić na stronie gdzie jest Zara w poszczególnych miastach?
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:10   #2571
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
dziewczyny jak sprawdzić na stronie gdzie jest Zara w poszczególnych miastach?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...s/11108/Stores O TU
Stary 2011-06-27, 20:20   #2572
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
dziękuję
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:25   #2573
gosssiia
Raczkowanie

Cytat:

kupiłam u siebie za 49

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
byly brodkowe bluzki?

a możesz mi linka ze strony podać bo nie wiem które to dokładnie paski?
gosssiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:27   #2574
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Malwinko ja tez poszukuje pasiaka (czarno-niebieskiego) rozmiar S i juz stracilam nadzieje ze go dostane
Miejmy nadzieję

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to zdjęcie jest ze starej (jesień/zima) kolekcji. Na pewno chodzi o nową jesienną? Nie mniej jednak prezent fajny

oooo dokładnie o tym miałam pisać

właśnie widzialam to niby w kolekcji 2011/2012 na jakiejs stronie....ciekawe czy będzie taka
ehhh te tulipany dla mnie są piekne, mogłabym mieć we wszystkich kolorach gdyby tylko dawali rabat 2 kupisz i 3 gratis
Ja bym chciała czarnego i butelkowego tulipanka jeszcze

Cytat:
Spr w Poznaniu jak dam radę po obronie
Kiedy czeka Cię ta przyjemność?

Cytat:
Dziękuje

Mi się podoba z samym naszyjnikiem tak jak ta Konstantina czy jakoś tak miała na lb
Wstawiam zdjęcie Konstantiny, uwielbiam ją

Cytat:
Kasiu, Malwinka potrzebowala M, z tego co pamietam.
Szkoda ze nie bylo S
Dziekuje za sprawdzenie
Dziękuję za pamięć karolina2607 obiecała mi sprawdzić i kupić w Radomiu

Ale jakby któraś z Was była w Arkadii to bardzo proszę o zakup brodkowego pasiaka M

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1339117_lookbook89_.jpg (137,1 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-cream.jpg (91,6 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-dresses-16.thumb-290x484.jpg (22,3 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-vestiti-17.jpg (58,5 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hm-camisetas-37.jpg (28,2 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-camisas-blusas-98.jpg (117,0 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-pantalones-20.jpg (150,1 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-gonne-7.jpg (51,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-camisas-blusas-76.jpg (105,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1315970_noregrets.jpg (105,1 KB, 92 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:32
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:29   #2575
Rzymianka
Wtajemniczenie

Z nowych rzeczy widziałam cekinową sukienkę w SCC w sobotę. Dziś w Krakowskiej żakiet z TRF w różowo dziwne paski i sukienki z TRF w kolorze pomarańcza i żółty miodowy.Oraz sukienkę w kolorze granatowym tych co były białe.
http://static.zara.net/photos//2011/...=1308916698323
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

Pronunciation widziałam tę spódniczkę kobaltową o której rozmawiałyśmy
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

[Powiedzcie mi jak w sobotę oddałam rzecz to ile mają żeby zwrócić pieniążki na konto?

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:58
Stary 2011-06-27, 20:32   #2576
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
a ja wam powiem, że jestem mega zadowolona z wyprzedażowych zdobyczy, choć w ogóle te rzeczy nie widniały na mojej liście dzisiaj miałam tę niebiesko-turkusową sukienkę, jest bardzo wygodna, weszłam w niej do douglasa a tam "moja" pani "Oooo dzisiaj w naszych barwach" a ja na to "Ooooo no to może jakiś rabacik " Także jakby któraś się jeszcze zastanawiała nad tą kiecką to polecam!!!
Gabi wrzuc jakmozesz jakas pogladową fotke w tej sukience
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:32   #2577
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

[/SIZE]

malwina2208198721
ja bym chciała szmaragdową zieleń pani w Zarze mówiła, że to baaardzo możliwe, że będą inne kolory
Stary 2011-06-27, 20:35   #2578
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Miejmy nadzieję

Kiedy czeka Cię ta przyjemność?

Wstawiam zdjęcie Konstantiny, uwielbiam ją

Dziękuję za pamięć karolina2607 obiecała mi sprawdzić i kupić w Radomiu

Ale jakby któraś z Was była w Arkadii to bardzo proszę o zakup brodkowego pasiaka M

W tą środę

Też ją lubię, ma super stylizacje no i jest bardzo ładna

Może Ty widziałaś żółtą sukienke z trfu?
Stary 2011-06-27, 20:38   #2579
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:

jutro bede rano w ZT jak beda pasiaki to zakupię M

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-27 o 21:02
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:42   #2580
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

malwina2208198721
ja bym chciała szmaragdową zieleń pani w Zarze mówiła, że to baaardzo możliwe, że będą inne kolory
No no właśnie szmaragdowa zieleń

Cytat:
W tą środę

Też ją lubię, ma super stylizacje no i jest bardzo ładna

Może Ty widziałaś żółtą sukienke z trfu?
To tak jak ja Tylko, że ja późno, bo o 17 Jeszcze muszę poprawić prezentację i jestem gotowa fizycznie, choć niekoniecznie psychicznie

A do Z. mam daleko i będę dopiero za 2 tygodnie W piątek nie widziałam

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości