|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cześć wam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena
wszystkiego naj, naj, najlepszego, marzeń spełnienia, radości, miłości, zdrowia i dużo pieniędzy dla Mić ![]() i nie tylko
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaaaaaa
Jaki piękny odgryzacz paluchów |
|
|
|
#4235 | |
|
BAN stały
|
Serio?!
![]() Zdecydowaliście się nie żyć już dłużej w grzechu?! Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4236 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kamena help
|
|
#4237 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
pazuri o co cho?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
rozkoszna jest
![]() Cytat:
![]() Mam kolejnego fkórfa , przysżły buty Ryłko , nie doś że ciasne , wkładka 36,5 powinna byc 24,3 cm a ona mi wychodzi na 24 , poza tym co wazniejsze , to nie jestkolor camel ani rudy ! To jest klasyczny jasny brąz, a dokładnie kawa z mlekiem, taka jak stoi przede mna w filiżance. W opisie aukcji stało camel/rudy, na pudełku pisze rudy, na zdjęciu w aukcji stał camelowo-zółty ale nieznaczne rozbieżności koloru brałam pod uwagę . Natomiast nigdy by mi do głowy nie przyszło ,że ktoą może kolor kawy z mlekiem określi jako camel lub rudy Zdjęcie moim zdaniem w ogóle chyba przedstawia inne buty porównajcie sami wklejam to co było w aukcji a obok z innej aukcji faktyczny kolor otrzymanych butów. m,am też real - foto ale bateria mi się ładuje więc wkleję potem.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 18:36 |
|
|
|
|
#4239 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro idę do salonu Ryłko obadac buty w realu ,żebym wymieniła na coś , co na pewnio będzie takie jak wiem że jest plusem butów jest to ,że są stabilne i dosyc wygodne na dole real foto
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 18:43 |
|
|
|
|
#4241 |
|
BAN stały
|
Będzie się działo
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
A bardzo w✂✂✂✂iony też może być? ![]() Chociaż ja jak zwykle ostatnio z poślizgiem ![]() Dziecię rośnie i bałagan zaczyna robić, nie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niech mnie ktoś czyma, bo albo ja kogoś roz...niosę albo mnie rozniesie (wziął do kuchni te co miały iść do kibla, ciekawe czyja to wina będzie Aż się boję iść zobaczyć jak to naprawił ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Fugi naprawione, uff
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-27 o 18:56 |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wsiem podziękować za trzymanie kciuków i proszę o więcej
Macie moc sprawczą i może uda się jakoś poprawić moją prze✂✂✂aną sytuację - nie, nie zwolnią kierowniczki z pracy, ale może nie będę siedzieć z nią biurko w biurko na wyciągnięcie ręki. Jeszcze się nie cieszę żeby nie zapeszyć ale proszę o kciuki. Teraz lecę strzelić se relaksującą kompiel a później nadrobię i przelecę. |
|
|
|
#4244 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spo-dzięki,alem juz uratowana
|
|
#4245 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zrobiłam sobie pierwszy raz w życiu rybe na parze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4246 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jaki wiewiór
![]() Chcecie kawał? ![]() Mówi blondynka do koleżanki: -Byłam dzisiaj u okulisty. -I co Ci powiedział? -Żebym się nauczyła alfabetu!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4247 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do chciejstwa to jeszcze pewna na 100% nie jestem ![]() Cytat:
i się pocę i denerwuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
się zawsze zastanawiam jak podchodzę do kartona albo krzyneczki ![]() Cytat:
ad2. jakby ktoś mnie szukał to jestem na 136 str.
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
pyszma jest taka rybka, szczególnie z ziołami , akripiona cytryną
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 19:28 |
|
|
|
#4249 |
|
grozi wypollizowaniem
|
t ja tesz mam kawał
niepoprawny politycznie wiec na biało zeby nie było![]() jak sie nazywają zęby małego murzynka?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Florciu-a dotarłaś już do super bloga z najnowszymi modowymi trendami?
Musimy wybrać sobie strój na piwo w Stolemie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
przeziębiłam się
![]() ✂✂✂✂✂✂✂ona zimna pogoda ![]() lipiec ma być ciepły i suchy - oby... ![]() (i oby na ciastla było ciepło i bez deszczu
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4253 | ||
|
Nindżopesz
|
On jest przeuroczy
Cytat:
Cytat:
I Rozterce współczuję. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A propos obcasów, osobiście lubię okolice 10-12 cm ![]() Śniło mi się, że kupiłam se szpilki z chamskim napisem YSL i poszłam w nich grać w chowanego a N. kazała dać sobie książeczkę dla dzieci bo przecież już umie czytać. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty faktycznie w jasnym beżu, koło camela nawet nie stały. Jak się da to wymień, bo faktycznie bardzo ładne i sama chciałabym takie mieć |
|
|
|
|
#4255 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zazdraszczam
![]() jutro wypróbuję z zielskiem, mam koperek, cytrynę też mam. nie wiem co można innego dać, w ogóle się na ziołach i przyprawach nie wyznaję, dziś posypałam gotową przyprawą do ryby.. ale i tak była dobra a gdzie pointa?
|
|
|
|
#4256 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było superowo Rocka. Cięższego ![]() Cytat:
Cytat:
nie osłabło Cytat:
![]() ej no, co ty... mi po prostu doszło do lofffciania prawko. Aktualnie loffciam krzyżówki ![]() przestań ty mi tu amputować oziębłość ja jestem wery hot ![]() Cytat:
uroda szablistozębnych klientek nie rozpraszała by cię w trakcie pracy
|
|
#4257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
o rany, jak słuodki cudowy rudasek
no właśnie nie tzn musiałabym się wypisać z pracy (niedopsz by było, brak funduszy ) i z rodziny (tu jeszcze gorzej ) bo rodzice na wakacjach więc muszę kursować miedzy pracą, ich domem a moim aby dziadka doglądać (teraz np dziadek chodzi zamiast spać ) oraz psiakaCytat:
pewnie facet ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-06-27 o 20:04 |
|||||
|
|
|
#4258 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4259 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 Spotykamy się z Gryksem w takim pensjonacie w piątki i gramy w bierki,warcaby itepe itede ad 3 Też to wczoraj czytałam
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
o mammmmmmmo - czymajta mnie - robię jej album - jaka palczatka - wapnem karmicie ???????
kameno - por i marchewka pasują do parzonej ryby - parzona jest pychoooooooooooota a jakom robiłaś w sensie jakiej marki ryba? i czy było juz jak sie nazywają zęby murzynka? czuje że mnie to humor poprawiii ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- topre |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

wszystkiego naj, naj, najlepszego, marzeń spełnienia, radości, miłości, zdrowia i dużo pieniędzy

po jednym 

Zdjęcie moim zdaniem w ogóle chyba przedstawia inne buty 

Aż się boję iść zobaczyć jak to naprawił