Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 20:07   #4981
ssnowdrop
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

cholerko- wiem, bo mają teraz urwanie głowy z wprowadzaniem nowego produktu i mieliśmy mega kontrole w pracy. jak sie ogarną to na pewno sie odezwie, a jutro mu jeszcze przypomnę
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:11   #4982
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Powracam Jeszcze tylko jedna praca do napisania, ale egzaminy już za mną
Juuuuuuuuuuhuuuuuu

Cytat:
Napisane przez Maja22Maja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta!
Wiem, że to tak nie ładnie ale czytam Was od dawna dzień w dzień
Niechcący trafiłam na Wasze forum i już na nim pozostałam, a dziś nadeszła ta wspaniała chwila i postanowiłam napisać
Nie chcę wchodzić tu z buciorami, sama się wpraszać, dlatego piszę, czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Obiecuję nie sprawiać problemów

Pozdrawiam Was wszystkie kobietki
Witaj
Miło Cię poznać.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Lipa jak nic, dostałam zlecenie o wiele mniejsze i tym samym kasa też mniejsza, stypendium się skończyło Dupa blada.
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Co za świat. Akurat teraz, kiedy stypa sie skończyła i jeszcze tż nie może znaleźć pracy Ale się zdołowałam
Bardzo mi przykro Kochana, że tak w Was pod górkę.
TŻ pracował podczas studiów? Jeśli tak, to niech naparza CV głównie w tą stronę - pewnie to robi, ale... jakiś inne możliwości moze jeszcze są by coś zdobyć.
Zawsze chodź odrobinę łatwiej jak ma się jakiekolwiek doświadczenie w dziedzinie.

Trzymam kciuki by szybko się poprawiło.

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Teraz w ogóle nie mam ochoty na jedzenie, chyba nawet wiem dlaczego
I dobrze mi z tym
Jeśli to to, co czuję w kościach to Gratuluję.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A ja bym z chęcią przytyła z 5 kg
No popatrz.. jak znalazł moje możesz wziąć. Akurat jeszcze z 5 mm na zbyciu.

Cytat:
To bardzo dobrze !
Gratuluję zapału i chęci
Dziękuję

Cytat:
Ja teraz wstaje codziennie o 6 ze względów na pracę i zaczęło mi się to szalenie podobać
Mam podobnie.
ZAWSZE byłam mega śpiochem i nadal w weekendy lubię sobie bezkarnie pognić w łóżku, ale wstawanie w tygodniu parę minut po 6 absolutnie mi nie przeszkadza.
Jakoś mnie dziwnie cieszą (zazwyczaj) te poranki. I taaaaaaaaaaaaaki dzień dłuuuuuuuugi!

Sypiam 6-7h i najczęściej czuję się po tym dobrze. Z raz w tygodniu odeśpię wiecej i gitara.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
nie mogę, bo mi w boczki lub d... pójdzie
Cola ZERO nie!
Wiadomo, że to nic dobrego/zdrowego, ale mnie to właśnie cola zero pomogła przetrwać I fazę SB.
Jak sie nie je nic innego słodkiego, to jest diabelnie słodka. Wrzucałam do tego lodu, plasterek cytryny i pycha słodkość jak ta lala. Na jakiś czas miałam spokój z zachciankami na inne cuda.

Widziałam, że rozmawiałyście o czasie spędzonym poza domem.
Ech, u mnie też niestety z nim nie najlepiej.
Mogłoby być gorzej, ale... mogłoby też znacznie lepiej.
Wstaję parę minut po 6, domu wychodzę o 6:50, a wracam do niego (przy założeniu powrotu prosto z pracy) na 17-17:10.
Za wiele dnia nie zostaje. A zimną to już w ogóle.

U nas dzisiaj aktywnie.
Po pracy szybki obiadek - Niniona placki pyszne Dziękuję za przepis.
TŻowi trochę podrasowałam, bo się krzywił na brak mięska i wcinał, aż mu się uszy trzęsły.

A propos cukinii jeszcze - Punto daj przepis na zupę. Chyba mnie cukiniowo nawiedziło teraz.

Później ogarnęłam kuchnię i wybyliśmy na godzinę na rower. Po rowerze pranie, spacer z psem, 30 minut hula hop i kilka ćwiczeń na brzuch na ławeczce.
Mam nadzieję, że wejdzie mi to w nawyk i będę co drugi dzień na niej ćwiczyć.

Właśnie wszamaliśmy kolację i tym samym PADAM! Serio, baterie mi się chyba wyczerpały.
Idę zaraz pod prysznic, naszykuję jedzonko do pracy i pas! Zdecydowanie starczy na dzisiaj.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:17
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:19   #4983
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo osób przyznaje mi, że to trudny kierunek. Zdaję sobie z tego sprawę, ale za to, jaki bardzo opłacalny i przyszłościowy Księgowa im starsza tym lepsza wytyczyłam sobie taki cel i będę starała się go realizować, lecz nie zawsze układa się w życiu tak jakbyśmy chcieli - nawiązując do kosztów -dokładnie masz racje, że 400zł/m-c dużo pieniędzy..a na zaocznych każą sobie płacić za pierwszy semestr z góry 1990 zł! Tyle pieniędzy, nie pochodzę z bogatej rodziny, na czarno dorabiam, ale nie ma z tego kokosów.. ale od czego ma się ukochaną osobę
Psychologia też bardzo interesujący kierunek, ale z tego co ja słyszałam to równie bardzo ciężki
Ale jak się robi co się lubi to nie ma rzeczy niemożliwych
mi nie kazali płacić za semestr z góry, normalnie płaciłam około 400/m-c, a jak się wypisałam, to nie musiałam regulować, tylko te miesiące musiały być zapłacone, w których uczęszczałam.
ja jak zobaczyłam te wykresy i w ogóle tych ludzi, co z matmy byli super, a uważali , że sobie nie poradzą na tym kierunku to zwątpiłam
poza tym niesamowicie nudziły mnie przedmioty i kompletnie nie moja bajka to była

dla mnie psychologia jest lepsza- interesuje mnie, a ja się do tego dużo bardziej nadaję

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:19   #4984
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Mnie też TŻ stara się namówić na kajakowanie, ale jakoś nie moge się przełamać.

kajaki !! byłam kiedyś z TŻ i sporo krzyczałam, bo TŻ cwaniaczek bujał kajakiem, a ja modliłam się, żebym do wody nie wpadła ... ale podobało mi się

Cytat:
dobre i 6

ja czytam dietetyczne jadłospisy i na wypłatę kupię typowo dietetyczne produkty dla mnie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Llili ja też muszę się wybrać na dietkowe zakupy ale to jak mój tż wyjedzie na miesiąc za niedługo. Nie umiem się przy nim odchudzać
Cytat:

ogólnie to mam w lodówce warzywa, kilka jogurtów, mam w domu wodę i nie mam słodyczy, ale muszę dokupić trochę serka białego, więcej jajek , jakieś musli, mleko mniej %, bo mam aż 3,2 , może jakieś orzechy i suszone owoce
zamierzam jeść mało, także mogę kupić coś droższego

jednak ksiazki SB póki co nie kupuję, jak na razie ograniczę kcal do 1200
u mnie dietetyczne zakupy wcale nie wyglądają na takie dietetyczna . Jutro muszę iść po warzywa do naszego sklepiku ( co przechodzę to ludzie na zewnątrz w kolejce stoją ) Ostatni tydzień był bogaty w warzywa - owoce ... wydałam aż 25 zł na nie ( na mnie to baaardzo dużo ) i w tym tygodniu zamierzam zrobić tak samo

lili orzechy , owoce i co najważniejsze słonecznik, nie raz pomogły mi w kryzysowych sytuacjach ( słonecznik prażony na teflonie z odrobiną soli zastępuje mi znakomicie chipsy i orzeszki ziemne )

ja mam jedynie problem z przyprawami ... zawsze używałam takich gotowych mieszanek przypraw do kurczaka , a teraz ten smak mi się znudził i nie wiem co kupić ...

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

ja tylko na chwilkę, kupa pracy przede mną jeszcze dziś

wpadłam się tylko pochwalić , że dziś po długich miesiącach poszukiwań, udało mi się całkiem przypadkiem(będąc w CH na spotkaniu z dj) kupić buty ślubne - na zmianę, bardzo mi się podobają, najbardziej to chyba to, że będę mogła w nich chodzić jeszcze po ślubie, tylko, że teraz nachodzą mnie wątpliwości czy one w ogóle się na taką uroczystość nadają
wkleję na dniach fotkę, to mam nadzieję, że mi doradzicie
Na zmianę każde buty dobre;p

Cytat:
nie mogę, bo mi w boczki lub d... pójdzie

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

FiR- podziwiam, bardzo trudny kierunek
wiem, bo sama jakiś czas uczęszczałam, ale ze względu na ciążę wypisałam się, ale kasa poszła ( o ile pamiętam to ok 400 zł/m-c). Teraz moje studia czekają na to, aż wrócę do pracy, ale zdecyduję się na to co mnie interesuje, czyli psychologię
Cytat:

Dużo osób przyznaje mi, że to trudny kierunek. Zdaję sobie z tego sprawę, ale za to, jaki bardzo opłacalny i przyszłościowy Księgowa im starsza tym lepsza wytyczyłam sobie taki cel i będę starała się go realizować, lecz nie zawsze układa się w życiu tak jakbyśmy chcieli - nawiązując do kosztów -dokładnie masz racje, że 400zł/m-c dużo pieniędzy..a na zaocznych każą sobie płacić za pierwszy semestr z góry 1990 zł! Tyle pieniędzy, nie pochodzę z bogatej rodziny, na czarno dorabiam, ale nie ma z tego kokosów.. ale od czego ma się ukochaną osobę
Psychologia też bardzo interesujący kierunek, ale z tego co ja słyszałam to równie bardzo ciężki
Ale jak się robi co się lubi to nie ma rzeczy niemożliwych

eee tam trudny ja właśnie kończę FiB ( Fib przekształciło się jakiś czas temu w FiR ) co prawda po 3 latach wybrałam sobie specjalizację nie związaną z księgowością , ale wiele przedmiotów mieliśmy wspólnych i wcale nie było aż tak źle ... ogólnie rzecz biorąc jeśli ktoś chce być księgowym musi się liczyć z tym, że co chwila się coś zmienia i co chwila się trzeba douczać ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:26   #4985
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Cola ZERO nie!
Wiadomo, że to nic dobrego/zdrowego, ale mnie to właśnie cola zero pomogła przetrwać I fazę SB.
Jak sie nie je nic innego słodkiego, to jest diabelnie słodka. Wrzucałam do tego lodu, plasterek cytryny i pycha słodkość jak ta lala. Na jakiś czas miałam spokój z zachciankami na inne cuda.
jak będę umierała z niedocukrzenia to sobie kupię
mam nadzieję, że mi suszone owoce w jogurcie naturalnym zastąpią słodkie, obym tylko wszystkich nie zżarła

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

eee tam trudny ja właśnie kończę FiB ( Fib przekształciło się jakiś czas temu w FiR ) co prawda po 3 latach wybrałam sobie specjalizację nie związaną z księgowością , ale wiele przedmiotów mieliśmy wspólnych i wcale nie było aż tak źle ... ogólnie rzecz biorąc jeśli ktoś chce być księgowym musi się liczyć z tym, że co chwila się coś zmienia i co chwila się trzeba douczać ...
ja mam np. umysł humanistyczny i FiR strzeliłam sobie samobója, bo jakbym zaraz na psychologię poszła to może bym już po studiach była

dla umysłów ścisłych FiR nie będą tak trudne jak dla mnie
poza tym ja mam chociaż nauczkę żeby wybierać coś, w czym się czuję

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:29
Stary 2011-06-27, 20:26   #4986
marta1986222
Zakorzenienie

My właśnie zjedliśmy kolację,nałożyłam maskę na głowę,czepek i czapkę
Do rana tak będę spać a mężul ze mną ale już sie przyzwyczaił do takiego widoku.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:27   #4987
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
mi nie kazali płacić za semestr z góry, normalnie płaciłam około 400/m-c, a jak się wypisałam, to nie musiałam regulować, tylko te miesiące musiały być zapłacone, w których uczęszczałam.
ja jak zobaczyłam te wykresy i w ogóle tych ludzi, co z matmy byli super, a uważali , że sobie nie poradzą na tym kierunku to zwątpiłam
poza tym niesamowicie nudziły mnie przedmioty i kompletnie nie moja bajka to była

dla mnie psychologia jest lepsza- interesuje mnie, a ja się do tego dużo bardziej nadaję
Spróbuję, a jeśli nie pójdzie tak, jakbym chciałam pójdę na Farmacje

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:

Takie jest nasze prawo, co róż jakieś nowości, zmiany, nowelizacje :/
Maja22Maja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:28   #4988
marta1986222
Zakorzenienie

Aha dostałam @ więc wiadomo kolejny cykl przed nami.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Witaj Iza

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-27, 20:30   #4989
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
znajoma z pracy skończyła mówiła, że było ciężko, ale dała radę
ale ona jest właśnie takim umysłem ścisłym, nie to co ja

Stary 2011-06-27, 20:33   #4990
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Aha dostałam @ więc wiadomo kolejny cykl przed nami.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Witaj Iza
Witam witam
Stary 2011-06-27, 20:33   #4991
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

ja mam np. umysł humanistyczny i FiR strzeliłam sobie samobója, bo jakbym zaraz na psychologię poszła to może bym już po studiach była

dla umysłów ścisłych FiR nie będą tak trudne jak dla mnie
poza tym ja mam chociaż nauczkę żeby wybierać coś, w czym się czuję
ano chyba, że tak patrzeć .. ja uwielbiam cyferki itd. więc dla mnie większość przedmiotów była spoko ale księgowość sama w sobie mnie nie kręci ..

Cytat:

Witaj w ogóle a czemu Kraków, a nie Wrocław?

iskierka zgasła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:34   #4992
wiznatalka
Rozeznanie

Hej

tak się rozhulałyście przez weekend, że miałam problem z nadrobieniem
my w sob wybyliśmy w rodzinne strony, odwiedziłam też koleżankę z 2msc córunią, przeuroczą wróciliśmy późno w niedzielę, i tyle z weekendu..

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
ah jeszcze jedno - WIZNATalkA DUUUzO Zdrowka zycze
dzięki, jeszcze mi troche pożycz, bo dalej gardło zawalone, oby nie poszło na oskrzela

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
. Dziś przeżyję a jutro spotkanko z przyjaciółą Przyjaźnimy się od zerówki aż sama nie mogę w to uwierzyć...
a ja mam przyjaciółki z przedszkola

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć

daję znać że żyję
nie mam czasu na nic
za dużo stresu wokoło mnie ostatnio, przeboje z mgr
płacze, żale i wszystko na raz

po 30 może wreszcie odetchnę

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Powracam Jeszcze tylko jedna praca do napisania, ale egzaminy już za mną

Cytat:
Cześć dziewczęta!
Wiem, że to tak nie ładnie ale czytam Was od dawna dzień w dzień
Niechcący trafiłam na Wasze forum i już na nim pozostałam, a dziś nadeszła ta wspaniała chwila i postanowiłam napisać
Nie chcę wchodzić tu z buciorami, sama się wpraszać, dlatego piszę, czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
Obiecuję nie sprawiać problemów

Pozdrawiam Was wszystkie kobietki
witaj

oczywiście mi nie pocytowało

w każdym razie - blizn (poza potrądzikowymi) i jakichś szczególnych znaków szczególnych nie posiadam, za to pieprzyków mam mnóstwo TŻ jeszcze więcej
mój styl ubierania się - niesprecyzowany, niewyróżniający się na pewno też podobają mi się takie mocno eleganckie stroje, ale za bardzo nie mam tak gdzie wychodzić i nie kupuje takich ciuchów, szpilki bardzo mi się podobają, ale nie umiem w nich chodzić, poza tym nogi od tego bolą okrutnie

Kash, z bananem na twarzy czyta się Twoje posty

Dodaja, masz super figurę brzucha żadnego nie widać
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:34   #4993
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
znajoma z pracy skończyła mówiła, że było ciężko, ale dała radę
ale ona jest właśnie takim umysłem ścisłym, nie to co ja
Ja też do bystrych nie należę
Stary 2011-06-27, 20:35   #4994
marta1986222
Zakorzenienie

Chyba sobie zrobię drinka

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-27, 20:36   #4995
Paulunia8713
Zadomowienie

Malutka już od 30minut smacznie śpi i mam nadzieję, że do 8 sobie pośpi Oby tylko robotnicy zaczeli kucie od 9

Z TŻ coś się dzieje. Kręci się mu w głowie, mdli go, blady jest jak ściana. Nie wiem jak mu pomóc i przez co tak się dzieje. Teraz dopiero wstał z łózka i poszedł się wykąpać. Pewnie od razu się położy. Jak jutro tak będzie to zadzwonie do przychodni i umówie go na wizytę.

Maja22Maja witaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:38   #4996
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
ano chyba, że tak patrzeć .. ja uwielbiam cyferki itd. więc dla mnie większość przedmiotów była spoko ale księgowość sama w sobie mnie nie kręci ..

Witaj w ogóle a czemu Kraków, a nie Wrocław?
Kraków, ponieważ mój TŻ ma tam dobrą pracę, a nie chciałby jej zmieniać, bo różnie bywa, mógłby tu we Wrocławiu nic nie znaleźć albo znaleźć coś za marne grosze. Nie chce zaczynać od nowa.
Za to ja nie mam wiele do stracenia, poświęcę się dla dobra naszego związku, bo ta odległość między nami daje nam nieźle w kość popalić po kieszeni :/
Stary 2011-06-27, 20:40   #4997
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Malutka już od 30minut smacznie śpi i mam nadzieję, że do 8 sobie pośpi Oby tylko robotnicy zaczeli kucie od 9

Z TŻ coś się dzieje. Kręci się mu w głowie, mdli go, blady jest jak ściana. Nie wiem jak mu pomóc i przez co tak się dzieje. Teraz dopiero wstał z łózka i poszedł się wykąpać. Pewnie od razu się położy. Jak jutro tak będzie to zadzwonie do przychodni i umówie go na wizytę.

Maja22Maja witaj

Lepiej go umów,wiadomo facet sam do lekarza nie pójdzie a lepiej zawsze sprawdzić wyniki.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Zaraz skończymy 9 część

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-27, 20:40   #4998
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Aha dostałam @ więc wiadomo kolejny cykl przed nami.[COLOR="Silver"]

Cytat:
może zatrucie
Stary 2011-06-27, 20:41   #4999
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że mi suszone owoce w jogurcie naturalnym zastąpią słodkie, obym tylko wszystkich nie zżarła
Możliwe, że trochę tak, ale Kochana to nie jest na odchudzanie dobre połączenie.
Mnóstwo węglowodanów (pamiętaj też o ilości susonych owoców jakie jesz - mają bardzooo dużo kcal i często dodatkowo cukier) w połączeniu z tłuszczami.

Proponowałabym jeść normalne owoce (też w graniach rozsądku, ale nie zjesz ich na pewno tyle ile suszonych) same. A jogurt w towarzystwie orzechów na przykład.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:42   #5000
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:

Maja22Maja witaj
Witam
Paulunia8713 pozdrów i ucałuj córeczkę, niech mała się chowa, na dużą i zdrową kobietkę
Co do Twojego Tż wygląda mi to na zatrucie. Zrób mu miętę, podaj krople żołądkowe, powinno pomóc..a jak nie to jutro prędko do lekarza!
Ze zdrowiem nie ma żartów!!
Stary 2011-06-27, 20:42   #5001
marta1986222
Zakorzenienie

Aaby wzywamy Cię

Edytowane przez marta1986222
Czas edycji: 2011-06-27 o 20:43
Stary 2011-06-27, 20:43   #5002
wiznatalka
Rozeznanie

kto zgarnie 5000?

eh, o włos
Stary 2011-06-27, 20:44   #5003
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba sobie zrobię drinka
A zrób! Zdrówka Kochana (wznoszę herbatką).

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:44   #5004
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Kraków, ponieważ mój TŻ ma tam dobrą pracę, a nie chciałby jej zmieniać, bo różnie bywa, mógłby tu we Wrocławiu nic nie znaleźć albo znaleźć coś za marne grosze. Nie chce zaczynać od nowa.
Za to ja nie mam wiele do stracenia, poświęcę się dla dobra naszego związku, bo ta odległość między nami daje nam nieźle w kość popalić po kieszeni :/
tak myślałam, że z tego powodu

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-27, 20:47   #5005
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
A zrób! Zdrówka Kochana (wznoszę herbatką).

Zdrówko

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-06-27, 20:51   #5006
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
tak myślałam, że z tego powodu
Chcemy być już razem, mieć siebie na wyłączność, niedługo się zaręczyć (podobno ma być to niespodzianka) wziąć ślub i starać się o dzidzi.

Jutro do ginekologa, jak ja to lubię!
Stary 2011-06-27, 20:58   #5007
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, że trochę tak, ale Kochana to nie jest na odchudzanie dobre połączenie.
Mnóstwo węglowodanów (pamiętaj też o ilości susonych owoców jakie jesz - mają bardzooo dużo kcal i często dodatkowo cukier) w połączeniu z tłuszczami.

Proponowałabym jeść normalne owoce (też w graniach rozsądku, ale nie zjesz ich na pewno tyle ile suszonych) same. A jogurt w towarzystwie orzechów na przykład.
dużo nie chciałam tych owoców, tak do jogurtu jednego max 2 owoce suszone.

jogurt z orzechami- super

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:59   #5008
motylek1
Wtajemniczenie

Ale szybko stuknęło nam 5000 postów

Ja przed chwilą poćwiczyłam troszkę, ale dzisiaj hula hoop sobie daruję bo już mi się nie chce

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 21:01   #5009
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
może zatrucie
Cytat:
Lepiej go umów,wiadomo facet sam do lekarza nie pójdzie a lepiej zawsze sprawdzić wyniki.
Cytat:
Witam
Paulunia8713 pozdrów i ucałuj córeczkę, niech mała się chowa, na dużą i zdrową kobietkę
Co do Twojego Tż wygląda mi to na zatrucie. Zrób mu miętę, podaj krople żołądkowe, powinno pomóc..a jak nie to jutro prędko do lekarza!
Ze zdrowiem nie ma żartów!!
Maja dziękuje Jutro z rana sama przyjdzie do mnie żeby ja ucałować i przytulic na dzień dobry Już doczekać się nie mogę bo uwielbiam te nasze poranne przytulaski

A wiecie, że nawet o zatruciu nie pomyślałam. Lecę zrobię mu tą miętę bo krople już brał. Jeśli jutro będzie tak żle to z rana zadzwonie do przychodni. Dziękuje kobietki
Stary 2011-06-27, 21:02   #5010
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
wklej wklej
wkleje, wkleje napewno, ale zdjęcia zrobie dopiero w środe jak Tż będzie na piłce, zresztą planuje iść na dniach na zakupy ubraniowe to od razu strzele fotki, żeby Nadia mogła zobaczyć mój 'styl'
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A ja wstaję o 5 Też generalnie jestem skowronkiem i aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Tylko szkoda mi, że mam kawałek do pracy i do domu wracam - przy dobrych wiatrach - dopiero o 16:30, więc dużo dnia dla siebie nie mam. No i ostatnio jestem wiecznie przemęczona. Pewnie też przez te bóle głowy Przeszły mi na wyjazd w góry, ale znowu wracają
rany julek, jak ja wstawałabym o 5 to cały dzień wycięty z życiorysu, wstaje o 8 (i o 8 zaczynam pracę) a i tak zazwyczaj jestem ledwo żywa
Cytat:
Witam Was wszystkie
cześć
Cytat:

Po pracy szybki obiadek - Niniona placki pyszne Dziękuję za przepis.
TŻowi trochę podrasowałam, bo się krzywił na brak mięska i wcinał, aż mu się uszy trzęsły.

A propos cukinii jeszcze - Punto daj przepis na zupę. Chyba mnie cukiniowo nawiedziło teraz.
ciesze się, że smakowało, ja uwielbiam cukinie i często jem, np w piątek mieliśmy nadziewaną, zapiekaną cukinie
Cytat:

Na zmianę każde buty dobre;p

tylko, że ja je mam w planie zmienić zaraz po wyjściu z kościoła, w tych co kupiłam wcześniej dłużej nie wytrzymam, a zresztą nie podobają mi się
Cytat:

mój Tż miał tak w czwartek, samo przeszło

a ja dziś podjęłam męską decyzję i postanowiłam, że idę na aerobik- obdzwoniłam wszystko w koło i wszędzie przerwa wakacyjna- ja to mam zawsze szczęście
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości