|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
dla mnie jest to takie...zwierzęce, podobnie (albo szczególnie) jak karmienie piersią Malinka, nie przejmuj się wrześniem - student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu będzie dobrze ![]() Widzę, że na wątku coraz więcej pedagogów
|
|
#3572 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...I raz jak bylam u kosmetyczki, babki nie mogly wyjsc z podziwu, a nawet sama kosmetyczka nie wierzyla, ze to moje naturalne pazurki, ciagle mowiac, ze mam zel soak off z lakierem pekajacym Az jej w koncu zmylam i pokazalam pazurki ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Chodz nie mam problemow z zasypianiem |
||
|
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Aaa... Jestem dopiero na 113 stronie, prosze pisac wolniej, bo nie mam teraz czasu, by nadrabiac
Ale nadrobie popoludniu, bo teraz zbytnio nie moge :/
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale nic ja kochane idę się położyć, bo coś się źle czuję dobranoc
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-27 o 23:28 |
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wg mnie ludzie nie są zwierzętami.. Owszem jesteśmy podobni do zwierząt jeśli chodzi o niektóre cechy, ale bez przesady, nienawidzę takich określeń kierowanych do ludzi... Człowiek ma rozum, uczucia, emocje. Człowiek to po prostu CZŁOWIEK a nie zwierzę. I nie rozumiem jak można porównywać dziecko w łonie matki do aparatu na nodze albo kolczyka.. Dziwne fobia, no ale każdy ma swoje zdanie na ten temat...
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2011-06-27 o 23:39 |
||
|
|
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A człowiek jest zwierzęciem, fakt abstrakcyjnego myślenia nie czyni z nas istot nadprzyrodzonych. Tylko zwierzęta abstrakcyjnie myślące. Biologii myśleniem i uczuciami nie przeskoczymy. A ciało obce to ciało obce. Dla mnie. Na dzień dzisiejszy.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biologia biologią, ale ja nie chciałabym żeby ktoś na co dzień mówił o mnie jako o zwierzęciu. A już tym bardziej nie chciałabym się dowiedzieć, że kiedyś moja mama porównała mnie do pasożyta albo ciała obcego... Zresztą jeśli już tak popierasz to wszystką nauką, to jednak dziecko to nie takie ciało obce, skoro powstało z komórek - komórka jajowa jakoś jest w Tobie od mega dawna, ale o niej nie mówisz jako ciele obcym.. A teraz już uciekam spać. Dobranoc
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Komórka jajowa ma moje geny. Plemnik nie. Dziecko ma oba zestawy, ergo-nie jest częścią mnie. Ma oddzielny garnitur genów, ma oddzielne ciało, podłącza się do mojego ciała pępowiną i wysysa wiele cennych składników.
|
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna teoria ale każdy ma swoje zdanie... Ja też idę spać. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę, bardzo chcę, czasem świruję na myśl o małym szkrabie, przeraża mnie jedynie wizja ciąży. Tak, kazdy w brzuchu mamy był pasożytem, ale to ze strony CZYSTO BIOLOGICZNEJ. Przeraża mnie BIOLOGIA w ciąży, nie RODZICELSTWO. A pasożytnictwo to takie samo slowo jak symbioza. Nie moja wina, że optocznie jest mocno pejoratywne. Kiedyś czytałam, że niemowlak jest larwą człowieka-wykazuje wszelkie cechy larwy[między innymi bardzo szybki przyrost ciała, przyrost masy-reszt nie pamiętam-artykuł czytałam kilka lat temu]. To okropne? Nie. To biologia.
|
|
|
|
#3584 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dość, że piękne to jeszcze inteligentne normalnie ideały ![]() Dzień dobry TŻ pokłócił się przeze mnie z siostrą, o rzecz, którą dzieci w przedszkolu się nie kłócą trudno... i czeka mnie dzień nauki, ale jakoś tak mi się nie chce, że szok.. noi dziś wyniki z tego beznadziejnego egzaminu... no czyli dziś dzień na NIE ![]() i tak poza tym, to chcę mieć takiego "pasożyta" w sobie
|
|||
|
|
|
#3585 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z samego rana.
Dziewczyny z każdym dniem czuję się coraz gorzej. Najbardziej przeraża mnie fakt, ze w piątek mam ciężki egzamin. Nie wiem jak ja się na niego nauczę. Na szczęście już większą część umie, ale żeby zaliczyć to za mało, a moje myślenie teraz jest strasznie otępiałe przy chorobie. Heh ale wam tu marudzę |
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Cytat:
fakt, że w trochę okrojonej formie, ale MAJĄ!!!!Nie przypuszczałam, że rozwinie się tu taka dyskusja na temat biologii w ciąży - bo prawda jest taka, że rodzicielstwo to nie tylko uczucia, ale też biologia właśnie - dziecko nie bierze się z chmur ani z kwiatka - tylko z "ciał" rodziców
|
|
#3587 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny!!! widze ze gadacie tu sobiie o ciąży
![]() ja troche z innej beczki... otóż mam bardzo niemiłą przyszłą teściową.... i po prostu juz nie mam sil i odechciewa mi sie tego calego slubu i wchodzenia w ta rodzine...wiem napiszecie ze mam ja olac ze tylko tż itd... a przeciez w dalszym zyciu mama zawsze gdzies obok jest, a z taka mama ciezko wytrzymac. Kocham TŻ, ale patrze przyszłościowo jakby to miało wyglądać. Wiecznie marudzaca i niezadowolona matka ktorej zabrano synka..... nie chce najezdzac tz bardzo na jego matke i staram sie delikatnie mu mowic o co chodzi to na poczatku sie obrazal ze sie na nia uwzielam ale ostatnio byly dwie dosc dobrze ukazujace sytuacje jaka ona jest i jaki ma stosunek do naszego zwiazku...no i hcyba tz troche przejrzal na oczy!!! widze ze jest mu glupio a zarazem smutno..... nie wiem co mam robic... prosze poradzcie mi cos
|
|
#3588 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
TŻ jest jedynakiem, czy coś? czy po prostu jest do Ciebie uprzedzona? |
||
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
dzień dobry!Co do "pasożytnictwa" dziecka w brzuchu. Moja koleżanka miała bardzo podobne zdanie do zdania Lin. dopóki nie zaszła w ciąże. potem jej się odmieniło. Ja osobiście nigdy nie umiałabym nazwać dziecka nawet tego nienarodzonego pasożytem... ale każdy ma swoje zdanie . sauri_69 słyszałam słyszałam. Ale jest te 10% studentów którzy się załapią .... więc się zobaczy ![]() A tak w ogóle to szykuje się ładna pogoda, może uda mi się wyciągnąć TŻ na jakiś spacer albo cóś;S Muszę kupić jakieś krótkie spodenki ale nawet nie wiem gdzie szukać, nie chcę takich dresowych tylko coś bardziej "eleganckiego" żeby było wygodnie... mu_minka1988 a marudź kochana marudź, My zawsze wysłuchamy a robiłaś jakieś badania?? może to jakaś alergia (też potrafi się objawiać zawalonym gardłem, katarem)
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-28 o 08:49 |
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, chyba napiszę to, co przypuszczałaś - nie możesz marnować szczęścia z TŻtem przez teściową
nie musisz sie z nią w przyszłości widywać za często - czasami ignorancja kogos pomaga delikatne uszczypliwe uwagi z uśmiechem na ustach tez robią swoje poza tym ważne jest, żeby TŻ zrozumiał w czym lezy problem i razem z Tobą próbował go rozwiązać - on też nie jest w dobrej sytuacji - "między młotem, a kowadłem"
|
#3592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mogę kochać tego swojego Pasożytka.
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry dziewczyny Wróciłam z prób wątrobowych i mam tak podły humor, że bez kija dzisiaj lepiej do mnie nie podchodzić Może dlatego, że się nie wyspałam...Sama nie wiem.
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie ja nawet nie pomyślałam o tym że może być inaczej Lin
![]() sauri_69 aha no to zaje.... specjalne osiągnięcia hymmm ciekawe... to na mojej uczelni chyba nikt się na nie nie załapie;p wiecie co chyba spadam pobuszować po sklepach i sh może trafią się jakieś perełki![]() Dastin a kiedy będziesz miała wyniki?? i nie smutaj oj biedny będzie ten kto dziś Tobie podpadnie
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-28 o 09:00 |
|
|
|
#3597 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że na egzaminie jak i z chorobą sobie poradzisz bez problemu. Ja na pewno będę trzymać kciuki Cytat:
|
||
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mojego humoru to Tż już mi podpadł Miał iśc ze mną na te próby bo też załatwiłam mu skierowanie a on sobie wymyślił jakąś wymówkę. Chyba jeszcze się zdrzemnę to może choć trochę poprawi mi się humor
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3600 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śpij słodko Cytat:
już nawet stwierdzić faktu nie można..
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

dla mnie jest to takie...zwierzęce, podobnie (albo szczególnie) jak karmienie piersią

Az jej w koncu zmylam i pokazalam pazurki
Choć nie wysypiam się z nim tak jakbym chciała to i tak ciągnie mnie do tego. W ogóle przy nim tak fajnie się czuję...
Chodz nie mam problemow z zasypianiem 

i
dzięki

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

śpij słodko