Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 23:25   #2671
funkystar87
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mam od jakiegoś półtora tygodnia Jestem z niej bardzo zadowolona Tak jak napisałam, jest dla mnie naprawdę poręczna, a przy tym przez wielkość wbrew pozorom bardzo praktyczna Kto mnie zna, ten wie, że lubię duże torby, w których zmieści mi się prawie wszystko Ale szczerze mówiąc nie kupiłabym chyba innej wersji niż czarna, głównie przez pewne niedoróbki, które w pozostałych wersjach za bardzo rzucają mi się w oczy..
Jak chcesz mogę wrzucić zdjęcia swojej, ale to dopiero po 8 lipca, bo oddałam ją do kaletnika do kilku przeróbek

Wstaw wstaw, bardzo proszę
a co bedziesz poprawiać? a mozna by bylo ją pomniejszyc?
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:28   #2672
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Do moich zakupów wyprzedażowych dołączył jeszcze ten sweterek... Jakis czas temu oglądałam ten pudrowy kolor z niego, ale teraz stwierdziłam, że czarny będzie lepszy i praktyczniejszy

1.jpg
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:35   #2673
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Heh Mi właśnie też tylko z jednej strony się odpina Chyba pójdę za Twoim przykładem i też oddam do kaletnika, już myślałam o tym, tylko zastanawiałam się czy wówczas nie będzie to już na stałe i się nie da wypiąć Mam prośbę - jak dasz radę jak odbierzesz, zrób jakieś zdjęcia i napisz jak sobie z tym poradził
Ja nie żałuję, że mam moją karmelkową i uważam, że bardzo wygodnie się ją nosi
No proszę, a już myślałam, że tylko moja jest taka złośliwa
Jeśli masz zamiar na stałe nosić ten worek, to można go po prostu przyszyć lub tylko umocnić te dziurki, żeby się nie rozciągały, ale trzeba liczyć się z tym, że prędzej czy później one się niestety wyrobią
Jasne, wstawię, tylko nie wiem, czy cokolwiek będzie widać

Karmelowa jeśli chodzi o kolor jest śliczna, ale mnie przeszkadzały w niej przede wszystkim (tak, jak zresztą pisałam wcześniej) ciemniejsze przeszycia i rzucający się dużo bardziej niż w wersji czarnej, worek. Jak sama myślałam o jej zakupie, to worek był pierwszą rzeczą, z jakiej chciałam w jej wypadku zrezygnować. A w czarnej zupełnie mi nie przeszkadza, co więcej uważam że jest on naprawdę dużym plusem, bo nie muszę się martwić, że coś mi wypadnie czy ktoś mi wyciągnie z torebki.

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Wstaw wstaw, bardzo proszę
a co bedziesz poprawiać? a mozna by bylo ją pomniejszyc?
Dobrze Ja miałam kilka drobiazgów do poprawy, ale to raczej właśnie takich stricte technicznych
Nie wiem, ale dla mnie szczerze mówiąc, mijało by się to z celem

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-06-27 o 23:39
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:39   #2674
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli masz zamiar na stałe nosić ten worek, to można go po prostu przyszyć lub tylko umocnić te dziurki, żeby się nie rozciągały, ale trzeba liczyć się z tym, że prędzej czy później one się niestety wyrobią

Dobrze Ja miałam kilka drobiazgów do poprawy, ale to raczej właśnie takich stricte technicznych

Może masz rację, to ja czekam na fotki
Zazdroszczę Wam że juz je macie i nie zastanawiacie się nad tym czy kupić czy nie
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:43   #2675
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:

Karmelowa jeśli chodzi o kolor jest śliczna, ale mnie przeszkadzały w niej przede wszystkim (tak, jak zresztą pisałam wcześniej) ciemniejsze przeszycia i rzucający się dużo bardziej niż w wersji czarnej, worek. Jak sama myślałam o jej zakupie, to worek był pierwszą rzeczą, z jakiej chciałam w jej wypadku zrezygnować. A w czarnej zupełnie mi nie przeszkadza, co więcej uważam że jest on naprawdę dużym plusem, bo nie muszę się martwić, że coś mi wypadnie czy ktoś mi wyciągnie z torebki.

A jaki kolor ma worek w czarnej?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:50   #2676
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
karolina a co z moimi butkami?? Nie było już?
spojrzę jutro ostatnio nie miałam czasu żeby podjechać nawet do galerii bo tż miał stłuczkę, nie miał czasu. A mam jakieś 25 km
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:51   #2677
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
Może masz rację, to ja czekam na fotki
Zazdroszczę Wam że juz je macie i nie zastanawiacie się nad tym czy kupić czy nie
Mnie też w sumie sporo się zeszło na zastanawianiu - prawie pół roku
Przegapiłam jakoś wersję czarną jak była w sklepach, a odkąd zaczęłam zwracać na ten model uwagę, to widziałam tylko wersję karmelową i czerwoną, które mnie nie do końca przekonywały I w sumie nie wiem, czy na którąś z nich bym się zdecydowała Wychodzę z założenia, że jak mam wobec czegoś wątpliwości już przed zakupem, to lepiej tej rzeczy nie kupować

Cytat:
A jaki kolor ma worek w czarnej?
Czarny dzięki czemu w ogóle nie rzuca się w oczy Wydaje mi się, że nawet samo wnętrze torby tzn. skóra od drugiej strony w czarnej wygląda troszkę estetyczniej, bo z daleka przypomina zamsz i nie widać na niej żadnych zarysowań czy plamek Moim zdaniem mogliby w pozostałych wersjach kolorystycznych bardziej zwracać uwagę na to, żeby zarówno wnętrze, jak i sam worek miały kolory jak najbardziej zbliżone do samej torebki

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 23:54   #2678
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
spojrzę jutro ostatnio nie miałam czasu żeby podjechać nawet do galerii bo tż miał stłuczkę, nie miał czasu. A mam jakieś 25 km
dziękuję pewnie już nie ma ich tak czy siak, ale będę wdzięczna
spójrz też proszę na rzeczy, które wklejałam w którymś poprzednim poście o tu:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2657

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-27 o 23:55
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 00:15   #2679
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
wisienka1000 nie widziałam ani swetra, ani torebki

BlairWaldorf bucików nie widziałam
Paryzanko zielona dresowa w rozmiarze L była w Krakowskiej
Budgetko zielonej spódniczki nie znalazłam, dużo jest tej drugiej zielonej, tej Twojej wcale.
mon9 sprawdziłam dokładnie ani torebki, ani spódniczki, ani zielonego pasiaka.

Rarrka90 buty były w rozmiarze 40.

Innocencee rozmiar L marynarki wisiał w Krakowskiej.Szpilek niet i sukienki różowej niet.
pronunciation bluzka w rozmiarze L w Krakowskiej, ale Ty już swoją masz

Manahajera przynajmniej Kochana Tobie dziś udało mi się pomóc
Kudliczek torebki w Krakowie nie było.
Lunus były tylko białe asymetryczne, nie było, czarnych, granatowych jedna 40 żółta w Krakowskiej pobrudzona i bez metki.
Pani_Pusia pasiaków brak w żadnym kolorze i w żadnym rozmiarze.
Celly czerwonej torebki nie widziałam.

Jeśli kogoś pominęłam to proszę pisać na pewno mam to na kartce.Teraz was czytam i odpisuję na posty Zapomniałam napisać, że sprawdziłam tylko Plazę,Krakowską i Kazimierz nie miałam już siły na Bonarkę.
dziękuję za pamięć Kochana

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Z nowych rzeczy widziałam cekinową sukienkę w SCC w sobotę. Dziś w Krakowskiej żakiet z TRF w różowo dziwne paski i sukienki z TRF w kolorze pomarańcza i żółty miodowy.Oraz sukienkę w kolorze granatowym tych co były białe.
http://static.zara.net/photos//2011/...=1308916698323
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

Pronunciation widziałam tę spódniczkę kobaltową o której rozmawiałyśmy
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

[Powiedzcie mi jak w sobotę oddałam rzecz to ile mają żeby zwrócić pieniążki na konto?
a ja dziś nie mogłam się powtrzymać i kupiłam tą marynarkę pasiastą koralową z TRF-u

zwrot maksymalnie do 5 dni, ale zazwyczaj trwa to 2-3 dni

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
bylam w browarze, kuferkow nie widzialam i na pewno ich nie bylo.zielonych dresiar tez niet
Chociaz napalilam sie tak na skore ,ze zastanawiam sie nawet czy nie oddac granatowej dresiary. chociaz jak kupie zielone chinoski to super by to wygladalo...

eh sama nie wiem..

myslicie,ze dotrwaja skorzane kurtki do drugiej tury?
Gosiu, a jaki materiał mają te nowe zielone chinosy?
raczej cienki czy porządniejszy?
Stary 2011-06-28, 00:27   #2680
Rarrka90
Rozeznanie

jutro mam kolosa o 11. trzymajcie kciuki bo cięzko będzie
Stary 2011-06-28, 00:40   #2681
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dziękuję za pamięć Kochana

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

a ja dziś nie mogłam się powtrzymać i kupiłam tą marynarkę pasiastą koralową z TRF-u

zwrot maksymalnie do 5 dni, ale zazwyczaj trwa to 2-3 dni

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Gosiu, a jaki materiał mają te nowe zielone chinosy?
raczej cienki czy porządniejszy?

sliczniutki porzadny, grubszy, no cudo

trzeba kupic!
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 00:54   #2682
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Do moich zakupów wyprzedażowych dołączył jeszcze ten sweterek... Jakis czas temu oglądałam ten pudrowy kolor z niego, ale teraz stwierdziłam, że czarny będzie lepszy i praktyczniejszy

Załącznik 4052395
a ilez to cudo kosztuje i z jakiego dzialu jest?? ten pudrowy musi byc fajny
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 00:56   #2683
a34
Zakorzenienie

Paryżanko, żeby kupować na ebayu nie trzeba mieć karty kredytowej, można robić przelewu przez internet na konto paypal ze swojego zwykłego, pieniądze księgują się szybko, ostatnio wprowadzili szybką funkcję

Rzadko się odzywam, ale wątek śledzę na bieżąco, choć nie jest to łatwe
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 01:05   #2684
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Paryżanko, żeby kupować na ebayu nie trzeba mieć karty kredytowej, można robić przelewu przez internet na konto paypal ze swojego zwykłego, pieniądze księgują się szybko, ostatnio wprowadzili szybką funkcję

Rzadko się odzywam, ale wątek śledzę na bieżąco, choć nie jest to łatwe
tylko ja tego w ogole nie ogarniam nawet nie wiem jak dziewczyny odnajduja fajne rzeczy, np na ebay.pl nic ciekawego nie ma.. n
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 01:10   #2685
a34
Zakorzenienie

Kilka razy widziałam na ebay.uk chyba marynarki zarowe nieco taniej (tzn. chyba na brytyjskim, nie chyba zarowe), więc warto spróbować ogarnąć.
W wolnej chwili mogę sporządzić jakąś instrukcję, ale spokojnie znajdziesz coś na forach, chyba na stronie PP jest to też jakoś przystępnie wyjaśnione.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 06:41   #2686
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
sliczniutki porzadny, grubszy, no cudo

trzeba kupic!
od razu to wiedziałam jak tylko zobaczyłam je na stronie
Stary 2011-06-28, 07:00   #2687
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
pusia - nie nie mam pasiaka i to tez mnie doluje..
za mną też pasiak zaczął chodzić, może jak się ten tydzień skończy to zapoluję

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ja tez dzisiaj byłam w GM. Widziałam niebieskie kopertówki(całkiem sporo) i białe.
Miałam ze sobą żółtą kopertówkę i debatowałam czy zamienić ją na taki czerwony kuferek.
Ostatecznie stwierdziłam, że kopertówka na razie ze mną zostaje.
Ja też się zastanawiałam czy brać kobaltową kopertówkę czy kuferek, ale w kuferku jakoś nie pasuje mi to że ciężar torebki wisi na klapie i zameczku, bałabym się że coś się stanie, a moje torby bywają ciężkawe
Tym sposobem mam dwie kopertówki
Stary 2011-06-28, 07:16   #2688
madi2020
Raczkowanie

Dziewczyny a czy nie orientujecie się czy w Radomiu dostane jeszcze te sukieneczji tulipanowe w paski?
Stary 2011-06-28, 07:22   #2689
moomuffin
Raczkowanie

pronunciation patrzyłam wczoraj za twoja tuniką w ptaszki, po weekendzie została tylko L, ale widziałam ,że udało Ci się już upolować swój rozm
Stary 2011-06-28, 07:25   #2690
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość

Cytat:
tylko ja tego w ogole nie ogarniam nawet nie wiem jak dziewczyny odnajduja fajne rzeczy, np na ebay.pl nic ciekawego nie ma.. n
Kochana, nic trudnego wpisujesz "Zara", oglądasz, kupujesz Ileż ja perełek kupiłam za naprawdę niewielkie pieniążki Kilka miesięcy temu kupiłam jeansową ramoneskę, pewnie kojarzysz, za ok.32zł z przesyłką. A sama sprzedałam ją wcześniej na all za ponad 200zł, ale przeżyć nie mogłam tego i szukałam do skutku Moje ulubione wdzianko ostatnio

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-28 o 07:41
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 07:47   #2691
anpapi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madi2020 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy nie orientujecie się czy w Radomiu dostane jeszcze te sukieneczji tulipanowe w paski?
wczoraj były jeszcze dwa rozmiary - XS i L, z różowych była jedna S
wisienko wczoraj były Twoje granatowe buty w rozmiarze 37, więc może karolinka je dzisiaj zastanie jeszcze
Stary 2011-06-28, 07:54   #2692
madi2020
Raczkowanie

a czy oni dokladają towar przeceniony?
Stary 2011-06-28, 07:56   #2693
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, na prawde polecam Ebay brytyjski www.ebay.co.uk
Mozna znalezc niemal wszystko, a co najwazniejsze sprzedawcy sa uczciwi. Nie chce generalizowac, ale jak sie naczytalam na tym watku jakie macie przygody z Allegro to az mi sie wlos jezy na glowie. Ja przeprowadzilam mnostwo transakcji na ebayu i zawsze w razie jakichkolwiek problemow sprawe udalo sie zalatwic pozytywnie.
Mnostwo sprzedawcow wysyla rzeczy do Polski, z reszta zawsze mozna zapytac.
Aby zaplacic wystrczy zarejestrowac sie na www.paypal.com, trwa to pare dni, karta moze byc debetowa lub kredytowa.

W razie pytan sluze pomoca
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:08   #2694
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-06-28, 08:23   #2695
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:33   #2696
misiaczek187
Zadomowienie

Do posiadaczek pięknej wielkiej i drogiej torebki czy ona ma jakieś zapięcie ? bo czytam o jakimś worku tutaj wspominacie
Czyli,że z torebki w razie czego nic mi nikt nie zwędzi

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:33   #2697
feelin_soo_me
Zadomowienie

Dziewczyny ja mam pytanie, jak jest ze spodniami z zary, bardzo sie pozniej rozciagaja??
Czaje sie na te ciemne rurki co sa na manekinach, one sa takie bardzo obcisle. w 34 nie moge wejsc, za to 36 jest takie akurat a nawet w pasie mam jeszcze troche luzu i tak sie zastanawiam .. "a jesli sie jeszcze rozbija?" to juz nie bedzie tego efektu o jaki chodzi
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:38   #2698
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Do posiadaczek pięknej wielkiej i drogiej torebki czy ona ma jakieś zapięcie ? bo czytam o jakimś worku tutaj wspominacie
Czyli,że z torebki w razie czego nic mi nikt nie zwędzi
Ja nie mam ale marzę
Torba sama w sobie nie ma zapięcia, tzn cześć skórzana nie ma. W środku jest wpięty płócienny worek zapinany na zamek.
Zrobiłam poglądowy schemat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (11,6 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2011-06-28 o 08:42
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:41   #2699
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja nie mam ale marzę
Torba sama w sobie nie ma zapięcia, tzn cześć skórzana nie ma. W środku jest wpięty płócienny worek zapinany na zamek.

Dziękuje to skąd mi się wzięło,że nie ma tam nic

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 08:44   #2700
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja nie mam ale marzę
Zrobiłam poglądowy schemat
Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Dziękuje to skąd mi się wzięło,że nie ma tam nic
Ma worek, który mnie np denerwuje. W ogóle to byłam nakręcona na nią póki nie stałam się jej posiadaczką

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości