|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
No i przeszłam całą galerię
Witam ponownie Dziś zrobiłam skromne zakupy
|
|
#752 |
|
BAN stały
|
dobra dobra kali
co nakupowałaś?
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o tych butach?Podoba mi się fason,ale cena coś podejrzanie niska,czy nie?
![]() http://allegro.pl/proste-klasyczne-k...688035884.html
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Opowiadaj co nakupiłaś ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu nakupiłaś pff
![]() Kupiłam tylko biustonosz (OKAZJA!), legginsy (OKAZJA!), lakier do paznokci (ZACHCIANKA!) i .... 250zł za 5godz jazd Yaris-ką
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już wiesz kiedy będziesz miała kolejny egzamin ?
|
|
|
|
|
#757 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalezy Ci się 5 torebek - zadośuczynienie i 12 lakierów- tak uważam! Cytat:
teraz będę myśleć żeby pojechać- ja wolę nawet nie w sezonie- byleby była plaża, mokry piasek, tez zapach morza, rybki, gofry i kosze plażowe a soczewek nie planujesz?????? /to taaaakie wygodne!!!!/ Cytat:
![]() Cytat:
nie - nie only- ale z ciekawością go tzn koncert obejrzałam vatike dostałam już w pt ale dopiero dzisiaj odebrałam i chyba dzisiaj wypróbuję głównie do Ustki, Władysławowa, Łeby ale.... i Jastrzebia Góra, Krynica Morska, Mielno, Sopot i Kołobrzeg mnie nie zależy na ładnej pogodzie wręcz przeciwnie- i tylko, na tyle razy, dwa razy było zimno i bardzo padało Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiii gdzie pw? ![]() ![]()
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-27 o 22:29 |
||||||||
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Tesco - F&F za całe 9zł (kiedyś identyczne/te same kupiłam za 30zł )No czyż nie okazja? ![]() ![]() Nie bo mój instruktor załatwia mi zaświadczenie że przejeździłam te 5h (mimo że nie przejeździłam) ![]()
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
helo
powiem Wam coś w zaufaniu z okazji moich niedawnych fafnastych (fydzieftych ffecich) urodzin i po tym jak już nacieszyłam się kolejnymi nowymi torebkami i kiedy znowu chciałam je zwracać do sklepu... to po dłuższej chwili refleksji (tak, tak... tonę w torebkach, których nie noszę, w wielu przypadkach największą radość z zakupu mam w chwili klikania, podjęłam WSTĘPNE decyzje, uprzejmie bardzo Was proszę o wsparcie ![]() moje zamiary obrazuje poniższy graficzny załącznik... oddzielam przeszłość grubą kreską, pomożecie?!?!?
|
#761 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A skąd jest ta torebka po czarnej Sigrid? Ładna, choć mało widać
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta brązowa to taka pleciona zara (w zimie chyba była w sklepach, ja ją niedawno kupiłam na allegro)
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za sugestie, liczyłam na nie Kali, jedna czerwona być musi - lubię dwie z ostatniego rzędu zostawiłam wstępnie bez przekonania - ta szara, bo na laptopa, a ta druga sama nie wiem ... szara flavia, "emili" czarna i kuferek z re - masz racje - wszystkie piękne...
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie czerwona niech zostanie ![]() Ee na laptopa znajdziesz albo lepszą albo nie będziesz go ze sobą nosić ![]() A ta druga kompletnie nie mój gust! Jakaś taka... nijaka ![]() Zostaw je sobie , bo szkoda ich
|
|
|
#766 |
|
BAN stały
|
Andi śliwkową bym zostawiła, jest taka śliczna.
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Daga Hanusia a l e r t!
tak się przejęłam sugestia Rybki/ ![]() Aniu ja bym zostawiła czarna vivien, szara flavię i tę żółtą w te powyżej nie wnikałam |
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
jutro jadę na zakupy nareszcie! edit: ale pusto dzisiaj, ja też zmykam, bo dziś spałam tylko 3 godziny... miłej nocy
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-06-28 o 02:11 |
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Buuu, wszędzie przeceny a ja jestem unieruchomiona, może sobie coś kliknę chociaż, tylko co? |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, od kilku dni się zbieram, żeby do Was napisać.
Ale mam kołowrotek. Trzymajcie kciuki, oddaję dzisiaj pracę i zanosi się na to, że w pon skończę studia. Właśnie mi się stres włączył ![]() Nie ma za co, akurat weszłam i przeczytałam dobrze, że się udało
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Aż żal byłoby nie brać ![]() Rozumiem Mi zostało jeszcze 10h i egzamin. To będzie straaaaszne ![]() Cytat:
Ja miałam Udanych zakupów Charlie ![]() Cytat:
Na pewno wszystko będzie dobrze |
|||
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziś nie powiem, bo miałam mieć dzień wolny (jeden w tym tygodniu) to tate znowu krzyże rozłożyły, leży w łóżku, a ja latam po lekarzach od rana po zatrzyki:/ no i trzeba się nim zajmować, zwłaszcza póki tylko ja w domu jestem... i do tego pogoda tragiczna:/ ale zaraz przyjdzie tż; i będziemy oglądać moje stare filmy rodzinne:P ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
udanych łowów
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwone kóła bym zostawiła jednak a te przekreślone nie;]
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pogoda się u mnie poprawiła
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
-druga torebka II rzędzie wygląda tak samo jak piąta w I rzędzie wiec zostawiłabym jedną szarą, -czwarta torebka w II rzędzie jakoś nie jest w moim guście, -jedną aidę bym sprzedała (w zamian za to można kupić inny model ),-tą niebieską w IV rzędzie i zaznaczone też bym sprzedała, a wolałabym zostawić po pierwsze -śliwkową Andi, -tą białą torebkę (na lato )- i jedną czarną albo emili albo tą inna zaznaczoną ![]() ![]() ja chyba też muszę zrobić taki torebkowy rachunek sumienia
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-06-28 o 11:03 |
|
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- a u jakiego sprzedawcy? ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pierwsego rzędu ostatnia albo z 2 rzędu bym zostawiła tylko jedna skłaniam sie ku szarej ![]() z piątego rządu pierwszą na pewno bym sie jej pozbyła i chyba też czwartą i zostawiłambym fioletową andi i madare i taka brązową z pierwszego rzedu (na 4 miejscu) ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jak, któraś z Was ma dość kawowej Vivien lub czarnej Emilki w dobrym stanie, (względnie czarnej Madary) dobrze byłoby od jednej osoby
to moja siostra chętnie by przygarnęła Piszcie do mnie na priv jak coś
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

co nakupowałaś?

umowę podpisaliśmy... bardzo dobre wrażenie na mnie Pan zrobił;] teraz oczekuję środy , bo do kościoła idziemy 

)