|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Cytat:
![]() A co do kurów językowych, są z płytą, ale u mnie już niewiele pozostało, więc na nic moja pomoc Szybko się rozeszły, sama po angielski jechałam do miasteczka obok
Vouloir c'est pouvoir Edytowane przez a_g_a_t_a Czas edycji: 2011-06-27 o 22:21 |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Rozeznanie
|
od 4.07
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o blondynkę to ja jutro spojrzę w moich biedronkach i dam znać
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
|
|
|
#2135 |
|
Dossisława I
|
Jadła któraś z Was te małe ogórki korniszony z B. w takim większym słoiku?
Ja je próbowałam i nie smakują mi za bardzo, za dużo czuć wn nich ocet i... paprykę choc nie ma jej w składzie. Trochę za ostre jak dla mnie, ale za to uwielbiam korniszony w litrowym słoiku, są mniej octowe i słodziutkie. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2011-06-27 o 22:53 |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wyglądają całkiem całkiem |
|
|
|
|
#2137 | ||
|
Rozeznanie
|
W Biedronce na pewno
A w innych sklepach widziałam tylko podobne smaki: serowo-cebulowy i paprykowy ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
- ser gouda z cebulą - chilli
|
||
|
|
|
#2138 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba też dokupię więcej, póki jeszcze są w sklepie... PS. Widzę, że jesteś z Bytomia. Super, bo ja też stamtąd pochodzę.
W ogóle, dziewczyny, chciałam Wam wszystkim podziękować. Jesteście fantastyczne. Kilka lat temu traktowałam Biedronkę jak sklep drugiej kategorii i chodziłam do niej tylko wtedy, gdy już naprawdę ktoś mnie do tego zmusił (najczęściej babcia ). Tydzień temu odkryłam wątek, przeszłam się do Biedrony i zakochałam się w tym sklepie! Oferuje towar wysokiej jakości, w większości znanych producentów, za konkurencyjną cenę. Poza tym, jest tam kilka pysznych rzeczy, których nie znajdzie się nigdzie indziej. Dzięki Wam zwróciłam uwagę na wiele ciekawych produktów i od tygodnia bojkotuję swój śmierdzący Carrefour Market.Jestem Waszą fanką, haha! |
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny , glupie pytanie
![]() Sa w Biedrze CHALKI
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od 30 czerwca
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To samo na tym wątku poznałam wiele różnych smakołyków. I tak teraz mam ochotę na ten serek India. Jak tylko znajdę się w Biedronce, z pewnością go kupię
|
|
#2142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy dobrze zrozumialam? Chałki ?
(chodzi Ci o pieczywo) to niestety ale nie ma.
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w niedzielę już były
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam 5 ostatnich opakowań Indii. A jednak rozeszły się wszystkie. Te pięć chyba ktoś zostawił specjalnie dla mnie. Próbowałyście może szynki Prosciutto ze śródziemnomorskiej oferty? Całkiem niedawno byłam we Włoszech i zajadałam się tym specjałem, głównie jadłam ją z melonem. Być może mam sklerozę, albo ta biedronkowa szynka jest za bardzo dojrzała, bo pachnie i smakuje jak... stary, przemoczony pies. |
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurza mnie to, jakby nie mogli dawać tego samego asortymentu w tym samym czasie do wszystkich Biedronekco do bialych michałków to wczoraj je widziałam u siebie, stały przy kasie. Skoro suszone pomidory mają bazylię to się nie skuszę, od 2 dni mam obrzydzenie do bazylii... łeee |
|
|
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy możecie powiedzieć coś o tym pistolecie elektrycznym do malowania ścian, który jest w ofercie w tym tygodniu?
Edytowane przez marycha0033 Czas edycji: 2011-06-28 o 10:53 |
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
chyba 5zł z groszami
![]() no ja też właśnie z przeznaczeniem na balkon o nich myślałam
|
#2151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- W mojej są
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do pity Zgniatarka do czosnku spisała się b.dobrze |
|
|
|
|
#2153 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ma tylko jedno ale - hałas wytwarzany przez tę maszynerię jest niesamowity, na opakowaniu nie było informacji o poziomie hałasu, bo zapewne by go nie kupił.... Oczywiście, w instrukcji podano, żeby używać słuchawek ochronnych, ale w pobliżu kilku metrów wszyscy powinni mieć te słuchawki... A tak w ogóle to chciałam się przywitać, podczytuję Was od kilku tygodni, tylko jakoś nie miałam odwagi się zalogować i włączyć do dyskusji. Biedronkę lubię, a dzięki Wam (albo przez Was ) znacznie poszerzyłam asortyment produktów, jakie lądują w moim koszyku.
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mimo,że mam w wygodnej lokalizacji 3 Biedronki(w drodze do pracy 2, blisko domu 1) to zaczęłam kupować tam dopiero od ubiegłej wiosny. Gdzieś na forum pochwalono pomidory w puszce, a ja używam ich hurtowo. Oczywiście kupiłam na próbę 1.Kupiłam też wino portugalskie . I byłam pod ogromnym wrażeniem. Na forach winiarskich można przeczytać, jakie zamieszanie zrobiła Biedronka wśród importerów win wciskających za 4 krotna cenę takie samo wino, tego samego producenta. Mimo,że mam kilka różnych sklepów w okolicy w żadnym nie ma sera dojrzewającego, są tylko mniej lub lepiej udające ser produkty. W Biedronce w stałej sprzedaży jest Stary olęder. Znakomitą jakość ma kiełbasa myśliwska i gospodarza. Są to produkty może niezbyt tanie, ale takiej jakości, że nie pasują do wyobrażenia o Biedronce. Za takiej jakości sery, jakie były w ofercie portugalskiej musielibyśmy zapłacić co najmniej 2 tyle w delikatesach. Teraz zaczęłam sezon na sałatkę z mozzarellą, bazylią i pomidorami i tej mozzarelli schodzi mi sporo, a z B. jest super. Kupuję też "fetę" do naleśników ze szpinakiem, ryż w kg opakowaniu (nie używam w woreczkach, a są sklepy gdzie tylko te woreczki 100g). Myślę, że przerzucę się na ich wodę mineralną, bo ma chyba więcej minerałów niż reklamowane jako mineralne wody stołowe. W tym roku za radą dziewczyn z tego forum kupiłam parę rzeczy chemiczno-przemysłowych, środków czystości. Są znakomite. Całkiem spontanicznie wrzuciłam kiedyś do koszyka szczoteczki do zębów i żel micelarny. Bardzo dobrej jakości. |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, który ser żółty w kostce jest dobry?? Ale taki bardzo dobry, np. do kanapek
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
ja do kanapek kupuje ser edamski w kostce z serowit cena 4,99. dobry jest tez gouda ale juz u mnie kosztuje cos kolo 6 zl.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś na przerwie w pracy skoczyłam szybko do biedronki. Wzięłam 2 serki India, bo też mi bardzo posmakowały, mleko Bebiko, parówki na śniadanie do pracy i bułeczki. Widziałam że sporo osób interesowało się tymi dmuchanymi pufami, dlatego też ciekawa jestem jak z ich jakością po nadmuchaniu. Myślałam kiedyś o zakupie takiej pufy ale nie dmuchanej tylko z takim groszkiem w środku(nie wiem dokładnie jak się to nazywa ale chodzi mi o to że miały jakieś wypełnienie) ale w końcu jakoś zrezygnowałam i teraz tak zastanawiam się nad tą dmuchaną.
U mnie też już w gablocie wisi kartka że od 4 wyprzedaż
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

Szybko się rozeszły, sama po angielski jechałam do miasteczka obok

jeżeli już o tych chipsach, to nic specjalnego, smakują prawie jak zwykłe paprykowe, zero podobieństwa do wycofanych laysów paprykowo-serowych, a szkoda

). Tydzień temu odkryłam wątek, przeszłam się do Biedrony i zakochałam się w tym sklepie! Oferuje towar wysokiej jakości, w większości znanych producentów, za konkurencyjną cenę. Poza tym, jest tam kilka pysznych rzeczy, których nie znajdzie się nigdzie indziej. Dzięki Wam zwróciłam uwagę na wiele ciekawych produktów i od tygodnia bojkotuję swój śmierdzący Carrefour Market.

od 30 czerwca