|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co ja materaz zrobić????????
Mam świetnego przyjaciela. Ufam go, mogę zawsze na niego liczyć, powiedzieć mu o wszystkim. Nigdy jednak nie wychodziliśmy poza granice przyjaźni. Nawet wtedy, gdy nasza cała była szkoła plotkowała, że niby jesteśmy razem.
![]() Ja byłam już zakochana, od trzech lat, w chłopaku z równoległej klasy. Nigdy nie potrafiłam do niego zagadać ani nic- nieśmiałość przełamałam się dopiero na koniec, ale i tak nie wyszło. Załamałam się. Mogę utrzymać z nim kontakt, mam takie możliwości. Podobno on też był zbyt nieśmiały i bał się zdeklarować. Możliwe, wcześniej się we mnie kochał. Nie wiem, czy w to wierzyć, na razie omińmy to.Skończył się rok szkolny, często wpadałam do mojego przyjaciela. Któregoś dnia wyznał mi miłość. Następnego dnia kazał mi przyjechać na poważną rozmowę. Z poważnej rozmowy wynikło tyle, że nosił mnie na rękach, przytulał, całował, mówił, że kocha, że zrobi dla mnie wszystko, totalnie zwariował, nawet nie może spać i faszeruje się tabletkami na sen. On jest naprawdę świetnym facetem, czuję się przy nim dobrze i swobodnie, ale nie wiem, czy to miłość. Przyzwyczaiłam się do przyjaźni, ciężko mi się przestawić. Do tego myślę jeszcze o tamtym, tęsknię i gdyby nie zaistniała sytuacja, na pewno znalazłabym pretekst, żeby spotkać się z tamtym- chociaż dobrze wiem, że tamten to akurat zwykle zauroczenie, to i tak mnie jakoś ciągnie. ;/ Nie jestem gotowa, kompletnie. Kumpel jutro oczekuje odpowiedzi,a ja... nie wiem. Co ja mam zrobić? ;/ wiem, nie zadecydujecie za mnie, ale postarajcie się podrzucic pomysł... Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ja materaz zrobić????????
Cytat:
jeżeli nie jesteś w 100% pewna, że to tylko przyjażn to dajcie sobie czas. powiedz mu jutro, że nie jesteś pewna swoich uczuć. nie wiesz co do niego czujesz. spotykacie się dalej. może akurat się rozwinie z tego związek, ale może też nic z tego nie wyjść. jednak, żeby on był tego świadomy, że może jednak nic z tego nie wyjść. i straci Cię wtedy.
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Mam deja vu... chyba tydzień temu ktoś założył taki sam temat, z takim samym postem i kumpel też "jutro oczekiwał odpowiedzi". Nie chcę być złośliwa i zbyt dociekliwa, ale długie to "jutro".
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ufff, bo już myślałam, że mam zdolności paranormalne ;].
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

przełamałam się dopiero na koniec, ale i tak nie wyszło. Załamałam się. Mogę utrzymać z nim kontakt, mam takie możliwości. Podobno on też był zbyt nieśmiały i bał się zdeklarować. Możliwe, wcześniej się we mnie kochał. Nie wiem, czy w to wierzyć, na razie omińmy to.