|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
I proszę nie tłumacz tak tego wszystkiego biologią, bo to, że Ty myślisz w ten sposób nie znaczy, że reszta też... Ja jak sobie pomyślę, że można aż tak przedmiotowo i biologicznie mówić o nienarodzonym dziecku, to aż mnie skręca... Cytat:
Ja właśnie dopiero co wstałam i tak sobie patrzę za okno i chyba jadę nad morze w koncu.. Bo tak sie zbieram i zbieram i jakos mi to nie wychodzi a mam nad morze tak blisko...
|
|
|
#3602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh zazdroszczę normalnie |
|
|
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może jakbyś się nie skupiła na tym slowie "pasożyt" tylko bardziej się skupiła na tym co mowię, to byś załapała, o co mi chodzi.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba będę się dzisiaj opalać.
Moja siostrzyczka już mi działa na nerwy... Zaczyna się A dzisiaj to będzie wybitnie mnie wk...iać
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
hej piękne
![]() jakoś to tłumaczenie że to pasozyt nawet tylko z biologicznego punktu widzenia mnie nie przekonuje.... A tak w ogóle to mi się często okres przestawia i mam bardzo nieregularnie i jak długo sie nie pojawia to zawsze taka myśl że może ciąza Do tej pory byłam tym śmiertelnie przerażona. Ale dziś, gdy ostatni okres miałam 37 dni temu... hm w sumie byłabym mega szczesliwa Ale nie... wiem że nie jestem w ciązy co do rewelacji na mojej "cudownej" uczelni to już jeden geniusz był się wielce odwoływać od unieważniania egzaminu, bo ona miała tylko 15 pkt ( a wiem na 100% że ściągała ) poki co cisz, wychodzi na to że jednak nie unieważnią ale list "skazańców" została rozesłana a ja ciągle nie wiem czy na niej jestem ![]() Uciekam na misto z TŻ, mam całe mnóstwo spraw do załatwienia |
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym po prostu ja inaczej myślę o ciąży i poczęciu dziecka niż Ty... Ty na to patrzysz od strony biologicznej, a ja mimo, że wiem jak powstaje dziecko, wiem że pobiera pokarm od matki etc, to mimo wszystko uważam to za coś pięknego. Bo dla mnie to jest piękne, że takie małe dziecko rośnie we mnie, żyje dzięki mnie.. I tyle mam do powiedzenia w tym temacie.... Cytat:
![]() mu_minka1988 to zapraszam do mnie, razem pojedziemy
|
|
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najbardziej mnie rozwaliło jak mój brat wynalazł domek za 30 tysięcy babcia chciała szybko sprzedać, bo kasy potrzebowała. Mój brat już kredyt załatwił, umówił się z babką, a ona stwierdziła, że się nie zgadza, bo ona tak daleko od swojej mamusi się wyprowadzać nie będzie. Dodam, że to niecałe 40 km dalej. No ale są ludzie i parapety, ale są też klamki ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Już nie kuś, nie kuś
|
|
|
|
|
#3609 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie zimno i pochmurno ![]() Cytat:
![]() powodzenia w załatwianiu spraw Cytat:
najlepiej to olewać i nie zwracać uwagi, przecież Ty wiesz jak jest, a ona może żyje w swoim "lepszym" świecie i po co jej to zabierać? a jak się czujesz? dalej tak źle? |
|||
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znoszę jak oni tutaj są bo jest burdel w domu. Wszędzie są ich rzeczy
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Rozeznanie
|
agu ale zazdroszcze bliskości morza
ojj poopalałabym się nad morzem oj TAK!a tu trzeba tyle czekać na wyjazd;/ ale z drugiej stony mam 40minut drogi do Karpacza, Szklarskiej Poręby ogólnie te okolice więc chyba namówie TŻ i pojedziemy w sobotę może rodziców weźmiemy![]() mu_minka to widzę że Twoja bratowa zachowuje się dokladnie jak moja ciocia... ona też wyżej sra niż du.pe ma! eehhh jak mnie tacy ludzie drażnią... a ja się tak wybieram na zakupy i wybrać nie mogę...
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszoruję dywan i idę na słońce, może tam się zdrzemnę
|
|
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za te kilka słow otuchy
![]() tak tz jest jedynakiem.... i ojcic od jego matki odszedl jak tz byl jeszze maly.... wiec to wsyztsko jeszcze bardziej komplikuje sprawe ;/ nie wiem postaram sie jakos to wsyztsko ogarnac raz jeszcze chociaz tyle juz prob bylo... po prostu chce zzeby wsyztsko bylo dobrze nie chce wyjsc pozniej na taka co go od matki odciaga....no ale chyba bede musiala... no nic z marzen o super tesciowej nici
|
|
#3614 |
|
Rozeznanie
|
Dastin tylko uważaj z tym spaniem na słońcu
![]() ale przyjemnego opalania życzę Tobie ![]() a ja uciekam na jakieś zakupki buziaki martuha20 może jeszcze wszystko się ułoży i będziesz dogadywała się z Teściową. a jak nie to też zbytnio bym się nie przejmowała, jak dziewczyny pisały możecie się spotykać "od święta" i to tak aby nie wchodzić sobie w paradę. najlepiej ustalić zarówno z TŻ jak i Teściowej powiedzieć, dobra ok. Pani?/Mama zajmowała się i wychowywała syna (TŻ) do teraz a od tego dnia ja jestem jego żoną/ narzeczoną. ja bym tak zrobiła ale ja to ogólnie <chyba> wredna jestem hehe
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-28 o 10:48 |
|
|
|
#3615 |
|
Rozeznanie
|
watpie by cos sie zmnielo skoro tak jest od 3 lat a od zareczyn tylko gorzej....
![]() ja juz powiedzialam tz ze ja w tym domu przebywac nie bede, wiem ze mu przykro no ale skoro nie umie matki ustawic jakos to przykro mi. przez te 3 lata zamienilam z nia jakies 5 zdan. a jak juz zaprosila mnie na kolacje to tylko probowala przekonac zebym tz zostawila teskty typu: masz jescze czas by sie wycofac, albo: moze on ma 3 zony w horoskopie? , zastanow sie bo on jest taki sraki i owaki.... po tamtej kolacji a wlasciwie w jej trakcie wyszlam tz za mna i tak sie wsciklam i plakalam wsyztsko mu wykrzyczalam... pozniej jego matka dzownila bezczelnie mowiac: ze mnie przeprasza ze zrobila mi przykrosc ale nie miala nic zlego na mysli ...glupia.
|
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie każdy ma szczęście do teściowych![]() wszyztko się ułoży a nawet jeśli nie to tragedii nie będzie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą to głupi z niej babsztyl Sory za wyrażenie ale jakoś nic mi innego do głowy nie przychodzi
|
|||
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
haha nie szkodzi za okreslenie
ja uzywam duzo lepszych :P
|
|
#3618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wydaje mi się, że to wynika z tego, że boi się, że zostanie całkiem sama i TŻ się od niej odwróci i reaguje zbyt emocjonalnie i nakręca "samospełniające się proroctwo" a próbowaliście jej przetłumaczyć, że nie masz zamiaru nigdzie go zabierać tylko po prostu układacie sobie razem życie? że to nie znaczy, że TŻ nie będzie jej synem, ale będzie też Twoim mężem, a te dwie sprawy się nie wykluczają? nie wiem, na ostatnią szansę bym spróbowała czegoś takiego i jeśli by nie przemyślała i nie wyciągnęła ręki to bym ją olała... Twój TŻ też nie ma lekko, no bo oprócz Ciebie ma tylko mamę i na pewno by chciał jakoś to naprawić... tak mi się wydaje przynajmniej
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
agunineczka- ja myślę tak samo jak Ty
dziecko to coś wspaniałego, jest zależne od nas bo przez 9 miesięcy my zapewniamy dziecku tak jakby ''domek'' i nigdy w życiu nie powiedziałabym że mam pasożyta a nie dziecko :/
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie cieplutko i słońce świeci, później idę z koleżanka na miasto
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() Ale u mnie parno.... masakra;/ hmmm... ja też nie popieram nazywania dziecka pasożytem... Dziecko jest największym szczęściem ![]() no ale tażdy ma swoją teorie. Kurde już ten gówniarz mnie wkurzył. Poprosiłam go żeby odkurzył a on do mnie "może ty byś się ruszyła do tego odkurzacza, ja tu na wakacje przyjechałem" grrr.... ku*rwa mać! mia mowiłyśmy, ze Wam nie anulują nie mogą tak po prostu. Wszystko będzie dobrze
|
|
#3622 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jaki bezczelny jako, że jestem porywcza wyjechałabym na niego z ryjem i pewnie by oberwał po pysku za taki tekst :P
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj sobą pomiatać.. a co na to Tż i jego mama?
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ucieszył się i to bardzo!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry No i wróciliśmy ok. 1.TŻ pojechał dziś po 10 do pracy,a ja poleciałam do lumpka. Nakupiłam6 rzeczy, ale 3 z nich pójdą raczej na allegro. Na all pójdzie m.in. kamizelka Top Shop Kate Moss - jaka ona piękna Bo w biuście za cholerę... No i tunika Asos też pójdzie na all kupiona za całe 13zł a kamizelka za 12zł.Ale zakochałam się z spódniczce Atmosphere jaką sobie kupiłam za 16zł. Ah kocham tego lumpka
|
|||
|
|
|
#3626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wrzucę foto dzisiejszych łowów
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-28 o 13:48 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Kamizelka 12zł. all
Spódnica 16zł. Tunika Asos 13zł all I nie wiem co z tą w kwiaty, bo to 42 i mam ją trochę luźną. Po 13zł. Jeszcze kupiłam świetny świetny sweterek i bluzkę z długim rękawem ale nie zrobiłam fot, bo wygniecione ![]() Pani, która tam sprzedaje byłą zdziwiona, że takie rzeczy wyłowiłam
|
|
|
|
#3630 |
|
Konto usunięte
|
No masz szczęście
Super mi się podoba spódniczka i tak bluzeczka na ramiączkach ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ale dziś pustka...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

Miał iśc ze mną na te próby bo też załatwiłam mu skierowanie a on sobie wymyślił jakąś wymówkę. Chyba jeszcze się zdrzemnę to może choć trochę poprawi mi się humor

A dzisiaj to będzie wybitnie mnie wk...iać

u mnie zimno i pochmurno 

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

nie każdy ma szczęście do teściowych
jaki bezczelny
nie daj sobą pomiatać.. a co na to Tż i jego mama?