Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 12:31   #3931
dorcia1465
Rozeznanie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Zrobię jutro fotkę...
Teraz lece do roboty

No wykrakałas to z tymi kotami
Czekam z niecierpliwością

Ewunia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49cwa1dd033ibe.png

29.05.2010

Olgusia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69n4vy31f0.png
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 12:39   #3932
justa878
Zadomowienie

karina pamiętam o Tobie i Myszce ale dam Wam szansę najpierw urodzić

luii na mnie codziennie patrzy kot i pies nie wiem co ich tak fascynuje
karina Twoje koty też tak świrują czasami i latają po całym mieszkaniu? czy tylko mój ma takie kocie adhd?

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 12:51   #3933
dorcia1465
Rozeznanie

justa jak bigos??? Ja dziś robię makaron z kurkami.

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-28, 12:55   #3934
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
karina Twoje koty też tak świrują czasami i latają po całym mieszkaniu? czy tylko mój ma takie kocie adhd?
Czasem tak, szczególnie jeden i szczególnie po zrobieniu kupy Teraz to się jakoś mniej ruszają, bo im gorąco, do tego jeden każdą noc spędza na podwórku sąsiadów polując na ich koty, więc później cały dzień odsypia

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Z tymi kurkami co musiałam przeciw nim laleczkę voo doo robić?
karina222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 13:00   #3935
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Z tymi kurkami co musiałam przeciw nim laleczkę voo doo robić?
czekaj, czekaj. ja prosiłam o laleczkę na kurze odchody a nie na same biedne ptaszki a teraz mowa o kurkach grzybno-leśnych jak przystało na mazury

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-28, 13:02   #3936
karina222
Zadomowienie

Cytat:
czekaj, czekaj. ja prosiłam o laleczkę na kurze odchody a nie na same biedne ptaszki a teraz mowa o kurkach grzybno-leśnych jak przystało na mazury
To teraz mi mówisz? Poza tym to widziałaś kiedyś laleczkę w kształcie kurzych odchodów?
Stary 2011-06-28, 13:06   #3937
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
To teraz mi mówisz? Poza tym to widziałaś kiedyś laleczkę w kształcie kurzych odchodów?
hmmm no myslałam, że potrafisz czytac między wierszami. Laleczka mogłaby mieć kształt laleczki tylko trzeba byłoby narobić jej na buźkę

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-28, 13:09   #3938
karina222
Zadomowienie

Cytat:
hmmm no myslałam, że potrafisz czytac między wierszami. Laleczka mogłaby mieć kształt laleczki tylko trzeba byłoby narobić jej na buźkę
To ja wykończyłam 20 tysięcy brojlerów kurzych za pomocą tej laleczki żeby Ci nie śmierdziało, a Ty mi po miesiącu mówisz, że laleczka zła była bo na buźkę jej nie narobiłam
Stary 2011-06-28, 13:12   #3939
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
To ja wykończyłam 20 tysięcy brojlerów kurzych za pomocą tej laleczki żeby Ci nie śmierdziało, a Ty mi po miesiącu mówisz, że laleczka zła była bo na buźkę jej nie narobiłam
nie ujawniaj proszę moich danych, bo "zieloni" wsadzą mnie do kryminału za namawianie do przestępstwa na zwierzętach. A za kratami mają liche porodówki

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-28, 13:15   #3940
karina222
Zadomowienie

Cytat:
nie ujawniaj proszę moich danych, bo "zieloni" wsadzą mnie do kryminału za namawianie do przestępstwa na zwierzętach. A za kratami mają liche porodówki
Dobra, nikomu ani słowa o tych kurach Ale patrz, w razie czego to w jednej celi byśmy może siedziały
Stary 2011-06-28, 13:19   #3941
dorcia1465
Rozeznanie

Cytat:
Dobra, nikomu ani słowa o tych kurach Ale patrz, w razie czego to w jednej celi byśmy może siedziały
No wiesz nie pomyślałam. Może nie miałabym tak źle, zwłaszcza że przy Twoim doświadczeniu w porodach mogłabym mieć prywatną połóżną

Ewunia:

29.05.2010

Olgusia:

Stary 2011-06-28, 14:23   #3942
myha82
Wtajemniczenie

Karla dla grzecznego Kubusia. Widziałam zdjęcia-Kubanek przystojniacha
Madzik no wreszcie związek skonsumowany i super, że Wam sie układa. Czasami taka miala rozłąka potrafi zdziałać cuda
Luii ale figura Kurcze kiedys tez tak fajnie wygladałam. Przed rzuceniem palenia bo potem kg poleciały nie w ta stronę co trzeba. Ważyłam 48 kg przy 158 cm i wydawało mi sie wtedy ze jestem za gruba a teraz to juz zamierzchła przeszłość

Własnie wróciąłm od teściowej-byłam na obiadku i jadłam...pierogi z jagodami Uwielbiam
Przy okazji zmierzyłam sobie ciśnienie i wyszło 135/89-dobre?
dzisiaj znów śpie bez meża bo dzisiaj dalej maluje a farba jakoś śmierdzi. Niby pisze, ze bezpieczna itd ale jakoś ten zapach mnie nie przekonuje i dla świętego spokoju przenocuje jeszcze u rodziców.
Próbowałam dzisiaj ściągnąć pierścionek zaręczynowy i Obrączki już sie "pozbyłam" a ten skubany nie chce zejść. Boje sie ze może sie skończyc na przecinaniu

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:43   #3943
Myysiaaa
Rozeznanie

enis no fajny ten lumpek po dostawie maja tam tyle ciuchow dla dzieciaczkow ze najchetniej kupilabym wszystko bo tanio i nie zniszczone w ogole ale wstrzymuje sie teraz bo Oli do jesieni ma mnostwo ciuszkow pozniej zimowe trzeba bedzie nakupowac

madzik superzasto ze weselicho sie udało czekamy na foty

karla fajnie ze chrzciny sie udaly Kubus wygladal jak maly przystojniacha

luii no no super brzusio ja tez zawsze taki mialam i nadal mam wrocil do super formy po ciazy i to bez zadnych cwiczen

ja juz po zakupach oblecialam pol miasta wszystko kupione wiec wieczorem zabieram sie za robienie golabkow
co do wagi ja przed ciaza mialam 47kg a teraz jak weszlam rano na wage jest 43,5... strasznie malo przydalo by sie oare kg bo wygladam jak szkieletor
...
http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9h5mjbp2r1.png
Myysiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:58   #3944
justa878
Zadomowienie

Cytat:
w zasadzie dzisiaj jest fasolka po bretońsku, bigos w przyszłym tygodniu. Zawsze mi się mylą te 2 nazwy ale pachnie w całym domu. Pierwszy raz robiłam w ten sposób - na kości ze schabu i z grzybkami suszonymi Mam pełno grzybów, a za niedługo znowu się sezon zacznie i mój będzie całe reklamówki grzybów przywoził, także teraz wszystko z grzybami muszę robić
No i tak sobie właśnie wymyśliłam, że zamrożę trochę tej fasolki i bigosu, to będzie miał mój Tż po porodzie na obiady jak będzie dzień "ciężki", że nie będę mogła nic ugotować, bo będę zajęta dzieckiem.
Cytat:
Czasem tak, szczególnie jeden i szczególnie po zrobieniu kupy Teraz to się jakoś mniej ruszają, bo im gorąco, do tego jeden każdą noc spędza na podwórku sąsiadów polując na ich koty, więc później cały dzień odsypia
już myślałam, że mój jest wyjątkowy on w napadzie szału odbija się od wszystkiego (ściany, pufy, itd) a z psa robi sobie tor przeszkód
Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Własnie wróciąłm od teściowej-byłam na obiadku i jadłam...pierogi z jagodami Uwielbiam
Przy okazji zmierzyłam sobie ciśnienie i wyszło 135/89-dobre?
dzisiaj znów śpie bez meża bo dzisiaj dalej maluje a farba jakoś śmierdzi. Niby pisze, ze bezpieczna itd ale jakoś ten zapach mnie nie przekonuje i dla świętego spokoju przenocuje jeszcze u rodziców.
Próbowałam dzisiaj ściągnąć pierścionek zaręczynowy i Obrączki już sie "pozbyłam" a ten skubany nie chce zejść. Boje sie ze może sie skończyc na przecinaniu
Zazdroszczę pierogów z jagodami.
A pierścionek próbowałaś zdjąć wodą z mydłem, najlepiej rano?

Cytat:
Napisane przez Myysiaaa Pokaż wiadomość
co do wagi ja przed ciaza mialam 47kg a teraz jak weszlam rano na wage jest 43,5... strasznie malo przydalo by sie oare kg bo wygladam jak szkieletor
Ja Ci mogę trochę oddać, powiedz tylko ile chcesz

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

a tak w ogóle, czy przed porodem boli krocze? Właśnie się trochę zmagałam z telewizorem i potem mnie zaczęło strasznie boleć

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-28, 15:01   #3945
Myysiaaa
Rozeznanie

Cytat:
w zasadzie dzisiaj jest fasolka po bretońsku, bigos w przyszłym tygodniu. Zawsze mi się mylą te 2 nazwy ale pachnie w całym domu. Pierwszy raz robiłam w ten sposób - na kości ze schabu i z grzybkami suszonymi Mam pełno grzybów, a za niedługo znowu się sezon zacznie i mój będzie całe reklamówki grzybów przywoził, także teraz wszystko z grzybami muszę robić
No i tak sobie właśnie wymyśliłam, że zamrożę trochę tej fasolki i bigosu, to będzie miał mój Tż po porodzie na obiady jak będzie dzień "ciężki", że nie będę mogła nic ugotować, bo będę zajęta dzieckiem.

już myślałam, że mój jest wyjątkowy on w napadzie szału odbija się od wszystkiego (ściany, pufy, itd) a z psa robi sobie tor przeszkód

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

a tak w ogóle, czy przed porodem boli krocze? Właśnie się trochę zmagałam z telewizorem i potem mnie zaczęło strasznie boleć
mniam co ja bym dala zeby zjesc troszke fasolki

tak moze bolec krocze przed porodem bo dzidzia sie obniza powoli do kanalu rodnego

a kg to bym chciala tyle zeby miec tak okolo 50kg wtedy to bym fjnie wygladal a nie to co teraz... oswiecim....
...
Stary 2011-06-28, 15:05   #3946
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:

Widze, ze Twój tez zapalony grzybiarz Mój jakby mógł nie wychodziłby z lasu
Koty moich rodziców tez maja takie okresy, ze szaleja. Dzisiaj np cały dzień śpia chyba przez ta pogode. oczywiscie kotka nie omieszkaął spac dzisiaj ze mna-chyba sie steskniła
próbowałam na mydło i nic z tego. ja mam takie głupie paluchy-mam dosc szerokie kostki. Musze zrobic sobie lodu i pomoczyc tego palucha az sie troche obkurczy i możwe spróbuje z olejem. poki co trochę mi napuchł bo próbowałam właśnie na mydło i wodę "ciągnąc". teraz mnie cały paluch boli

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Mysia ja tez oddam pare swoich kg w dobre rece

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

Mnie tez od czasu do czasu boli krocze wiec to chyba normalne na tym etapie. U mnie ten ból to takie bardziej kłucie

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-28, 15:06   #3947
Myysiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Koty moich rodziców tez maja takie okresy, ze szaleja. Dzisiaj np cały dzień śpia chyba przez ta pogode. oczywiscie kotka nie omieszkaął spac dzisiaj ze mna-chyba sie steskniła
próbowałam na mydło i nic z tego. ja mam takie głupie paluchy-mam dosc szerokie kostki. Musze zrobic sobie lodu i pomoczyc tego palucha az sie troche obkurczy i możwe spróbuje z olejem. poki co trochę mi napuchł bo próbowałam właśnie na mydło i wodę "ciągnąc". teraz mnie cały paluch boli

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Mysia ja tez oddam pare swoich kg w dobre rece

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Mnie tez od czasu do czasu boli krocze wiec to chyba normalne na tym etapie. U mnie ten ból to takie bardziej kłucie
moj tż to tez zapalony grzybiarz wstaje o 5rano w wekend i pedzi do lasu

dobra to od kazdej moge wziasc po 1kg to sie troszke mi uzbiera
...
Stary 2011-06-28, 15:08   #3948
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Czyli z kotem wszystko w normie my codziennie śpimy z kotem i psem - wiem, że nie powinniśmy, ale kota nie czujemy nawet jak wchodzi, a jak kot jest to psa nie zgonimy już się z nas rodzina śmieje, że jak mały podrośnie to trzeba będzie duże łoże zrobić na zamówienie, żeby też się zmieścił
nie wiem, czy taki grzybiarz, ja uwielbiam jeździć na grzyby. On jak jest na poligonie to mi przywozi całe siaty - zebrane w 1-2 h, po poligonach ludzie nie mogą chodzić i tam jest strasznie dużo grzybów. Znajdują grzyby po 10-20 cm średnicy kapelusza A my sobie lubimy z grzybkami czasami coś zjeść

to dobrze jak boli krocze - znaczy, że do spotkania coraz bliżej

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-28, 15:08   #3949
karina222
Zadomowienie

Cytat:

Podobno, ja ze 2 razy poczułam, że coś tam w ogóle mam i tyle, w ogóle to nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu no i w sumie to fajnie, bo tak to bym siedziała jak na bombie zegarowej, a właśnie tapeta przyszła, więc w końcu weźmiemy się za remont

Myha ja mam i obrączkę i pierścionek zaręczynowy i od ponad miesiąca ich nie dam rady zdjąć, ale liczę na to, że po porodzie je zdejmę i nie trzeba będzie przecinać ich. A co ciekawe to jak mi w nocy dłoń drętwieje to nigdy te palce nie drętwieją Może one już nie żyją

Dorcia to pakuj torbę do tej wspólnej celi, mąż niech tego łóżeczka nie skręca to go będzie łatwiej przewieźć.
Stary 2011-06-28, 15:09   #3950
justa878
Zadomowienie

Myha kłócia to ja też miałam, ale teraz mam ciągły ból

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-28, 15:13   #3951
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Podobno, ja ze 2 razy poczułam, że coś tam w ogóle mam i tyle, w ogóle to nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu no i w sumie to fajnie, bo tak to bym siedziała jak na bombie zegarowej, a właśnie tapeta przyszła, więc w końcu weźmiemy się za remont

Myha ja mam i obrączkę i pierścionek zaręczynowy i od ponad miesiąca ich nie dam rady zdjąć, ale liczę na to, że po porodzie je zdejmę i nie trzeba będzie przecinać ich. A co ciekawe to jak mi w nocy dłoń drętwieje to nigdy te palce nie drętwieją Może one już nie żyją

Dorcia to pakuj torbę do tej wspólnej celi, mąż niech tego łóżeczka nie skręca to go będzie łatwiej przewieźć.
A ja właśnie podejrzewam, że to własnie od tego pierśconka mi tak dretwieja palce a w szczególności ten jeden-środkowy Dzisiaj jak wstaąłm to nie miałam w nim wogóle czucia jak wstałam i go "rozłaziłam" to wróciło czucie. Teraz po tych wyczynach z mydłem mam ciagle takie "robaczki" i strasznie mnie to wkurza

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-28, 15:17   #3952
karina222
Zadomowienie

Cytat:
Myha kłócia to ja też miałam, ale teraz mam ciągły ból
Oj bo Ty byś chciała już urodzić, ale nie ma tak, ja pilnuję porządku Jak się będziesz za bardzo wyrywać to zrobię laleczkę następna (w kształcie Twojego krocza ) i skończysz jak te Dorci kurczaki . A w ogóle to Ty już chyba od 2 tygodni jesteś w 36 tygodniu.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
A ja właśnie podejrzewam, że to własnie od tego pierśconka mi tak dretwieja palce a w szczególności ten jeden-środkowy Dzisiaj jak wstaąłm to nie miałam w nim wogóle czucia jak wstałam i go "rozłaziłam" to wróciło czucie. Teraz po tych wyczynach z mydłem mam ciagle takie "robaczki" i strasznie mnie to wkurza
Myha jak Ty chodzisz na palcu i masz w nim robaczki to faktycznie sytuacja jest poważna i trzeba będzie przeciąć
Stary 2011-06-28, 15:20   #3953
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Oj bo Ty byś chciała już urodzić, ale nie ma tak, ja pilnuję porządku Jak się będziesz za bardzo wyrywać to zrobię laleczkę następna (w kształcie Twojego krocza ) i skończysz jak te Dorci kurczaki . A w ogóle to Ty już chyba od 2 tygodni jesteś w 36 tygodniu.
jak zrobisz laleczkę, to mogę sobie już chirurga dobrego szukać na rekonstrukcję krocza ale zrób zdjęcie laleczki i pokaż na forum wcale się nie wyrywam - mam 28 dni do porodu mama dzwoni już codziennie do mnie lub do mojego, czy już na porodówce jestem. A jutro zaczynam 37 tc

11.07.2010
05.06.2010
Stary 2011-06-28, 15:28   #3954
karina222
Zadomowienie

Cytat:
jak zrobisz laleczkę, to mogę sobie już chirurga dobrego szukać na rekonstrukcję krocza ale zrób zdjęcie laleczki i pokaż na forum wcale się nie wyrywam - mam 28 dni do porodu mama dzwoni już codziennie do mnie lub do mojego, czy już na porodówce jestem. A jutro zaczynam 37 tc
Moja mama też codziennie dzwoni i w ogóle wszyscy sprawdzają czy czasem nie rodzę i ja się tym najmniej z wszystkich przejmuję, torba nadal nie spakowana, ale większość rzeczy jest w pobliżu torby Jak to 28 dni? Przecież Ty masz o 7 dni więcej niż ja, a ja mam poniżej 20, zaraz policzę ile dokładnie.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Normalnie mnie tu w konia robicie, przecież Justa miałaś termin tydzień po mnie, a Kasiek 2 tygodnie po mnie, a teraz patrzę na listę i wszystko jest inaczej, nie bawię się z Wami O Justa za to to Ci wbije szpilę w laleczkę

Ja mam 17 dni do terminu, właśnie policzyłam
Stary 2011-06-28, 15:31   #3955
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Życzę ci tego z całego serducha. Naprawdę ten czas po ślubie wspominam z wielkim sentymentem. Bo później człowiek wraca do szarej rzeczywistości, do pracy, porządków, rachunków i cały urok mija.

Cytat:
pisałaś, że bez gumki było
musimy tutaj szybko produkować posty, żeby kasiek mógł nowy wątek założyć.

A tak w ogóle byłam dzisiaj z rudą na spacerze, ona spuszczona, podleciała do babci i babcia coś jej mówi. Ja podchodzę, a ona do mnie, że myślała, że pies się zgubił i chciała ją wziąć
no bylo ale nie chce juz byc pierwsza

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Madzik to teraz już Wasze małżeństwo jest ważne, skoro konsumpcja była Super, że tak Wam się dobrze układa - tak trzymać!
jak mnie nie zmozy dzisiaj to tz wezme mezulka w obroty a co

Cytat:
cześć Babeczki

madzik nie wytrząsaj się na justą. Ktos musi być pierwszy na nowym wątku
i to nie bede ja

Cytat:
Karla dla grzecznego Kubusia. Widziałam zdjęcia-Kubanek przystojniacha
Madzik no wreszcie związek skonsumowany i super, że Wam sie układa. Czasami taka miala rozłąka potrafi zdziałać cuda
oj zebys wiedziala

Cytat:
Napisane przez Myysiaaa Pokaż wiadomość

madzik superzasto ze weselicho sie udało czekamy na foty
tez juz sie doczekac nie moge

wlasnie sobie przypomnialam jak na tym watku jak przyszlam byla tylko enis i pam i czasami panienka zagladala a teraz tutaj tak tloczno i milo sie zrobilo

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Moja mama też codziennie dzwoni i w ogóle wszyscy sprawdzają czy czasem nie rodzę i ja się tym najmniej z wszystkich przejmuję, torba nadal nie spakowana, ale większość rzeczy jest w pobliżu torby Jak to 28 dni? Przecież Ty masz o 7 dni więcej niż ja, a ja mam poniżej 20, zaraz policzę ile dokładnie.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Normalnie mnie tu w konia robicie, przecież Justa miałaś termin tydzień po mnie, a Kasiek 2 tygodnie po mnie, a teraz patrzę na listę i wszystko jest inaczej, nie bawię się z Wami O Justa za to to Ci wbije szpilę w laleczkę

Ja mam 17 dni do terminu, właśnie policzyłam
i tak urodzisz przed terminem

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:33   #3956
lulka265
Zakorzenienie

MADZIK wstaw jakąś fotkę ze śłubu i chrzcin
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:34   #3957
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
MADZIK wstaw jakąś fotkę ze śłubu i chrzcin
tylko ze ja nic chyba nie mam nawet.aparatu swojego nie sprawdzalam wiec nie wiem sama czy cos jest.zaraz oblukam i moze pozniej cos wrzuce

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:36   #3958
Karla604
Zadomowienie

zjadło mi posta!!!!!! Jakież to jest wkurzające!!!

Po krótce... Kubin dziękuje za komplementy

Krocze - mnie strasznie bolało, zaczęło się w 35 tc, a przed samym porodem to już czasami wytrzymać nie mogłam, miałam problemy z chodzeniem, podnoszeniem się z pozycji siedzącej, przewracaniem się z boku na bok - masakra!!! ale po porodzie od razu przeszło

Opuchlizna - przed porodem byłam strasznie opuchnięta, zresztą jak znajdę obiecane zdjęcie to same zobaczycie Opuchlizna utrzymywała mi się jeszcze z tydzień po porodzie a później wszystko wróciło do normy.

LUII brzuszek pierwsza klasa Popieram, że ćwiczeniami można dużo zdziałać Tylko najgorsze jest to, że zbieram się do ćwiczeń na mięśnie brzucha już od tygodnia i nie mogę się zebrać zmobilizujcie mnie!!! Planuję rozpocząć ćwiczenia Aerobiczna 6 Weidera może dziś zacznę
MYSIAAA Ty chudzinko!!! Dochodzę do wniosku, że chyba łatwiej jest zrzucić kg niż przytyć Ja też już nie chcę więcej chudnąć, bo nawet teraz mi mówią, że znikam powoli
W ogóle w czwartek wyjeżdżamy na Mazury Wszystko by było ok, gdyby nie to, że od piątku ochłodzenie zapowiadają

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:44   #3959
lulka265
Zakorzenienie

KARLA gdzie dokłądnie na te Mazury jedziecie??? jakiś pensjonat czy do rodzinki??

bo ja dalej szukam miejsca na wakaje we wrześniu

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

KARLA ten program Weidera jest ponoć cholernie trudny!!!
ja sobie kupiłam płytkę Joga na płaski brzuch i tam są super ćwiczenia,wcale nie trudne ,a brzuch boli

robiłam już aż 2 razy

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Co do opuchlizny to ja wogóle nie spuchłama krocze bolało mnie jak cholera ,gdzieś od 36 tc ,ale bolało tak potwornie ,że obrocić się nie mogłam w nocy

a po porodzie bolało jeszcze bardziej,bo czułam jak te kości mi si e schodzą
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:53   #3960
dizi
Zadomowienie

Hej! Witamy się z Kamilkiem! Ciężko Was nadrobić, ale spróbuję
U nas bez zmian, za dwa tygodnie wracam do pracy, synek zostaje z tatą i babciami na zmianę. Strasznie ciężko mi jak pomyślę, że muszę go zostawić, ale cóż, nie ja pierwsza i nie ostatnia muszę to zrobić. Na plus jest to, że będę kończyć godzinkę wcześniej i przed 15.00 już będę w domu. Hmm, co jeszcze...? Rozszerzam małemu dietkę, jak na razie tylko banany i same jabłuszka za bardzo mu nie pasują , ale próbujemy i się nie poddajemy, za kilka dni znowu próba z bananem (na razie daję mu słoiczki, jak będę miała już swoją marchewkę, itp to będę mu sama gotować obiadki). A tak poza tym to jest pogodny, kochany i słodziak jak jeszcze znajdę chwilkę to wstawię jakieś aktualne foto mojego Brzdąca.

Buziaczki dla Brzuszków i Maluszków!

A i co do bólu krocza- miałam tak jak Lulka, identycznie. Bolało jeszcze kilka tygodni po porodzie.

Edytowane przez dizi
Czas edycji: 2011-06-28 o 15:55
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości